NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
rajtnál nekimentem valakinek, ezer bocs.Feljöttem 4.-nek, aztán lekörözésnél PS keresztbeállt közvetlenül elõttem,nekimentem, de hál istennek nem lett komoly baj,csak a prezsival szembeni elõnyöm olvadt el.Aztán jött a boxkiállás, ahol elmentem a helyem mellett😊))))
Kifogyott a benzin és vége....
Gpl-t vezetni nehezebb, de ezek a gémek sokkal összetettebbek, nehezen állok rá😛
My words are weapons.In which I murder You with?
Nem kell spéci cucc, érzék meg tehetség kell hozzá,abból meg mindenkinek más mennyiségben jutott.Pl Norbinál biztos vagyok benne, hogy megborult az edény, és 2x annyit kapott, mint én...😄
A nascar pedig tényleg inkább a versenyzésrõl és az idegharcról szól, mint a századmásodpercekrõl.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyébként lehet hogy az én hibám hogy mindenben az ironiát látom már, de szerintem igenis azt mondtad, hogy szép-szép (véleményt nyilvánitottál, megitéltél), kivéve ha spéci cuccal nyomom... Na hát ez nekem már sok, így télleg inkább ne írj, vagy legalább csak ne lássam.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

egyszer nézegettem belinkelt a cuccokat(kormány, 3 monitor..versenyülés, olyan cuccok, hogy állam leesett, ezek voltak többszáz(meg ezer) dollárért) és mivel nekem soha nem volt kuplungos pedálszettem, ezért azt képzelem hogy azzal gyorsabb lennék. mivel még nem próbáltam, ezért még mindig azt hiszem.
De(!) én nem ítéltem meg senkit, és nem kérdõjeleztem meg senki eredményét, még akkor sem ha ezeket a cuccokat használja, még akkor sem ha külön .ini-t használ, nem beszéltem lenézõen sehol pl. Trensz-rõl...akár használ akár nem...csak max. tisztelettel.
egyszerüen nem érdemeltem meg azt sem, hogy ezt feltételezd rólam....
nekem nincs semmi extrám(kuplung..stb), lehet hogy gyorsabb lennék tõle, a lehetõség addig áll, amig meg nem gyõzõdöm az ellenkezõjérõl.
mindenesetre mégegyszer grat. talán ha 2 szóban, vagy full leborulással tettem volna, akkor nem érthetted volna félre.
vagy ha nem azt gondolod, hogy negativ felhanggal írtam. ez már a te problémád...vagy nem, mindegy.
bennem semmi rossz szándék nem volt...nem is lesz. de érdeklödés sem többé.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

de már el van cseszve...mindegy, maximális tiszteletem azért megmaradt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
full félre vagyok értve...a fene egye.
1- a 80-as rank-ot úgy értem, hogy 80-an küldtek be rá idõt. (én Lake Afton-t vezetem egyedül, de az csak 29 beküldött idõvel van, tehát értelemszerüen nem nagy tett.)stop
2- az hogy én mennyire vagyok eltévedve az az én dolgom. ill. az én bajom. én gondoltam azt hogy ezek a hihetetlen idõket autózó fickók( ill. csajok?!)lehet hogy spéci kormánnyal, vagy kuplungos pedálszettel bírnak, esetleg mint Trensz..van a nevükkel fémjelzett Terrain.ini-jük. stop.
- mindezzel azt akartam mondani, hogy frankó az eredmény...egyszerüen nem értem, hogy mi ez a elmagyarázás...többször végig olvastam amit írtam, és nem tudom hol lehetett félreérteni...de lehet hogy vlmit elírtam nem tom, vagy a vége volt rossz, nem is kellett volna poént mondani? nem tom ehh mindegy.

hehe, émmá akkor játszottam szimulátorral (REVS), mikor Norbi még meg sem született, és mégis lealáz... Ö má nem az a kategória, amibe "bele tudsz fejlödni". Max, ha nem ebben a naprendszerben születtél.

Cts-el nem mentem, így azzal kapcsolatban meg sem mukkanok.
de 80-as Rank...az szép.
na mindegy csak azért írtam, mert dumáltuk Panther-rel máshol, hogy spec. én azt gondoltam hogy az ilyen eredményhez kuplung kell, meg spec. kormány, meg mittomén, de tenger pénz,...meg esetleg spéci .ini-k.
az hogy ott vagy Norbi az jó, legalább tudom, hogy csak fejlõdni kell. 😊
kivéve ha mégis ilyen spec. cuccokkal nyomod.. 😄D
de úgye nem?
Silverstone, CTS...az elsõ 9 magyar 😊)))
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Vega jo volt mint mindig - nem oregszik a kicsi-lany😛 - Sting meg brutalis!! Azert nagy kulonbseg van zeneszek meg "szupersztarok" kozott😉
Jo volt a hangulat, es szerencsere a "melegitosok" is megkimeltek a rendezvenyt (legalabb is, en nem talalkoztam egy komolyabb "purde" csapattal sem(😊)
😊)))))
A ketteshez meg annyit hogy azért a Dale belsõbõl nyomta, meg Nascar Racinggel, az az másik EA-s szar meg nem is érdemel mást csak külsõ nézetet, meg playstation kontrollert 😄
1- Látszik Norbi, hogy nyomulsz a külföldi ligában, siteokon. Ez a must see!! Ott van!! 😊))
2- azért rossz volt nézni, hogy néhány profi külsõ nézetbõl nyomja a játékot.
3- Legközelebb azt az ESPN összefoglalót szeretném látni, ahol téged, és még pár gyors ligatagunkat ültetnek igazi autókba, ahogy körözgettek a profik között, egy elõfutamon!!
"megmondtam neki hogy Talladega BR, erre aszonta 'hell yeah!'"
ESPN_video

mikor jösz mán Nascarozni?

Megkíméltelek titeket én is :-)