NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DGray
Nem volt jó a tegnapi verseny, az tuti.
De a vége felé lenyomtunk egy-két hosszabb menetet, ami annyira nem volt rossz. Mondjuk akkor már csak hárman voltunk elõl, akinek többé-kevésbé egyben volt az autója.

hat igen darlington mar csak ilyen 😊

petesilver
Keresem a megfelelõ jelzõt a tegnapi versenyre, kérlek segítsetek. Eddig 5 jelöltem van:
1 nevetséges
2 siralmas
3 elkeserítõ
4 felháborító
5 szégyen
23.15 - körül léptem ki a "verseny"-bõl. Ekkor tartottunk a 60-ik kör környékén , a versenytáv harmadánál egy olyan pályán, ahol 1 kör fél perc. Vagyis 60 kört le lehet zavarni fél óra alatt. A gyakorláson cigiztem, piszmogtam stb, és kb 100 kört mentem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
...es nem is sok ertelme lenne.😉
Az edzessel lehetne idot nyerni, de azt meg erdemes a verseny elott megejteni, mert akkor van igazan ertelme a gyakorlasnak (min. fel-egy ora). Az idomero meg nehany perc, vagyis azzal sem lehet semmit sporolni.
Ezt szerintem sem lehet megvalósítani.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Szerintem nincs.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PuMy
Elinditottam a szervert.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Panther
Hogy én is upoljak egyet: már feltettem a kérdést de akkor elsikkadt. A Nascar Racingben nem lehet valahogy megoldani, hogy a gyakorlás, az idõmérõ és a verseny külön napokra essen? Tudom, hogy nincs benne rajtrácsszerkesztõ, mint az F1-ben, de mégis....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Meg mindig nem nagyon vagyok😞(
De kozeledik a masik kedvencemhez (netKar) egy MOD: 70 GT MOD
Giovanni
Topic up

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

piSTUKA
A jó kis Roland Ehnström setupok! De neki nem 5 fokonként van meg 50-töl 95-ig

Kösz Norbi!

Panther
Köszi, ezt ma estefelé kipróbálom. 😊

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Hát nekem van, de a jóságát erõsen megkérdõjelezném, felrakom azért minnyá 😊
Amugy 1 perc alá clear 70-ben szvsz nem lehet lemenni, a Trensz is biztos cloudyban, vagy hidegebben csinálta.

Panther
Láttam mit mentetek Trois Rivieresben, különösen te Norbi. Azért az az 1:00 -ás idõ nagyon ott van. Én 1:03-nál nem mentem jobbat, bár nem is nagyon erõltettem. Most miattatok visszacsúsztam a ranglistán. 😊))))))))))))))))

Nincs valakinek egy jó setupja ehhez a pályához egyébként?

ibronk

ibronk

ibronk
Virtual Games Racing Team Darlington setupok
Megendedték hogy megossztam veletek, ugyhogy ittvannak, remélem segítenek majd. Én ezeket fogom használni, esetleg kicsit módositom, hogy nekem jobban feküdjenek, vagy az idõjáráshoz. Majd azokat is kirakhatom ha kell valakinek.
Roland Ehnström csinálta õket. Elvileg a setup notesban van még egypár infó.
Have fun

Én is köszönöm mindenkinek aki elengedett, irogatni én se nagyon mertem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sanzik
én itt utólag köszönném meg az elengedéseket !
(verseny közben messze van a bill.)
PuMy
Elinditottam a szervert.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
Na, én bármelyik falba bele tudok akadni már ezen a pályán!!!

Panther
Amilyen féktávokat vesz Trensz, szerintem jobbat is lehet menni, de a rally stílussal egyetértek. Különösen a relatíve hosszú egyenes a kedvencem, amikor fel lehet ötösbe, hatosba kapcsolni, majd vissza és egy nagyon rosszindulatú balrafordító következik, amelynél bele lehet akadni a gumifalba...

petesilver
CSakis Rally Styleban lehet itt annyit menni szerintem.

b-type
láttad menni?
mivel a célvonal féktávra esik(hasonlóan mint Jen Valley), ezért nem lehet menni folyamatosan a legjobb idõt, meg gondolom setup, meg lehet hogy vágnak...nem tom, itt még nem mentem versenyt. meg lehet hogy jobbak 😄D
némelyik pályán nagyon jól mennek...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
És hogy megy Achim Trensz itt 59mp-t? Ez is egy jó kérdés. 😊))

petesilver
Hmm. Hogy a fenébe megy a 97%-os AI itt 1:01-et???

b-type
jóvanna elh'ülyültem 😄D
most mentem '5-öt, a Long Beach-i setuppal..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Idõt mit mész ember!! :😊

b-type
Trois Rivieres-t, miért te nem?
nem ugrik be más..

petesilver
Mit mész Troison?

b-type
Tényleg jó, de pl. ma a sláger nálam Monaco. 😊
bár Trans-Am-ben belsõ nézetbõl esélytelen, ezt Tptcc-ben érdemes nyomni.
jókat sodródni meg Redrock Valley lett a befutó ma 😄.

petesilver
Ment már valaki a mai Trois pályán? Nagyyon zora egy pálya!

Sajnos még nem tudtam összehozni az idei festéseimet (CUP, Trans Am; a CTS-ben nem indulok), de igyekszem minél elõbb befejezni, és a héten elküldeni, ha nem késõ.

Alexease
Koszi, ezt terveztem en is masodjara, de nem volt idom. De legalabb biztato, hogy van eselyem😊)
piSTUKA
nekem ugyanezt csinálta, le kellett szedjek minden modot. szüz install, start - config. aztán mod installálgatás. különben nem müködött!

JuanG
ah, kösz már vágom...beszerzem egy tesztelésre...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
és ez a virtualGP? Ezzel hogy lehet megismerkedni???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Alex, ezt a régi nurburgring pályát honnan tölthetném le? Szívesen kipróbálnám...a GPL-ben mentem rajta, meg a rally trophy-ban (murvásan 😊 ), már csak a nascar2003-hoz hiányzik...

Alexease
A Nascart meg mindig nem tudtam beuzemelni, fagyogat de kilepesnel mindig abszolut beall, es csak a reset segit:/ Meg a beallitasokat sem tudom megcsinalni, mert nem menti el:/
A rendszeren kivul mar mindent ujra installtam (video, hang, kormany, directx), meg persze a Nascar is teljesen friss, es megis😞 Termeszetesen ezen kivul minden fentlevo jatek tokeletesen fut (GTR, Insane, LFS, netKar, TRD2Demo,Screamer, VGP2).

Bar a modokat, autokat, palyakat azonnal belemasoltam, anelkul nem neztem, lehet hogy az a gixer, de addig is talan van/lesz valami otlet (nem volt sok idom turni szerencsetlent). thx
Mnemomic
Ma 22kor lesz a CART futam lehet ugyanott nézni ahol múltkor is a következõ futam már fizetõs lesz. Most nem utcai pálya lesz várható hogy izgibb lesz mint az elõzõ.

Alexease
Setups
Itt van 3 link, a tobbire talan onnan mutatvalami ha nem eleg.
Tikal
hi, beállitáosokt hol tudok lszedni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alexease
Ez minden jatakban igy van😊 Termeszetesen meg a Nascarban is es a GTR-ben is😊 De az atlaghoz kepest szerintem magasan jo az AI!
Ha a GTR-ben ilyen fizika lenne mint ebben mar extra vidam lennek😊 Persze a parameterek, beallitasok mar mas kerdes😊
K.András
Nézd meg a 4. kék autot!Számold le és a negyediknél nézd meg, amikor egy kicsit elétolod a verdát akkor a fizika törvényét meghazudtolva gurulásbol azonnal tolatásba megy át, és a pivot pont körül fordul az auto!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Meg mindig VGP2😊)))
Leszamitva a keves poligont es a kicsi texturakat teljesen jo😊 Bar kicsit eros az ABS es az ASR, de legalabb lehet nyomni neki rendesen😊 A beepitett Telemetria is teljesen korrekt es reszletes, konnyen el lehet igazodni benne. Bar nincs HC-ra veve a dolog, de azert hasznalhato. A melysegelesseg - de inkabb kod ;P - is teljesen jo menetkozben es a visszajatszasban is, latvanyosabb a dolog. A hangokat is jol szamolja - meg ha egyszeru es keves is - nem ugy mint az F1C hogy mindig fokuszban van😊) Ja es teljesen jol szamolja a draft-ot is;DD

Az AI meg eleg vadalat, jokat lehet kuzdeni😊 Nem tudom hogy csinaltak, de komoly dolgai vannak😊)) Az idealis ivet csak akkor ismeri, ha egyedul megy, de amugy probalkozik, helyezkedik, eloz mindenhol ahol tud, max megcsuszik itt-ott. Olyan heleken probalkozik meg tartja magat hogy szornyu😊)) A baleset ritka, csak kissebb koccanasok, amit tud kived, lehuzodik stb. Belem meg nem igazan mentek, inkabb lehuzodnak a fure, homokba vagy ahova tudnak.

Jokat derulok rajtuk, amikor az AI-t nezem, mert szivatjak egymast folyamatosan ami belefer😊))) Csinaltam par tesztet, itt van egy😉 Voltak jobbak is, csak lekestem rola, vagy mar nem volt meg visszajatszasba😊 Volt amikor az utolsopillanatban gurultam be kozepre, es harman hirtelen ketoldalrol kerultek, es meg egymast is szivattak😊) De kikerultek renndesen.

VGP2 AI (WMV, 2.8 Mb)
Alexease
Persze, azert sem jo a 8 ora😊 Azert gondoltam a 3 orat, azert az is boven eleg folyamatosan, foleg egy olyan "huzosabb" palyan😊)
Met
Azért összehozni, hogy a többség ráérjen 8 órát, elég húzós lenne😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
A 8 ra egy kicsit eros lenne😊) Az eletben is 3 orankent valtjak egymast😊

De en mar terveztem regebben, de "csak" 3 orasat, esetleg 4, Trans-Am-mel es a '67-es Nurburgringen (22 km egy kor) 😊))
b-type
nem gondolkoztatok még azon, hogy majd a Le Mans-i 24h-s alkalmából mennétek egy 8h-ás endurance versenyt? term. a Le Mans2004-es pályán.
rengeteg autó van..Lamborghini-tõl a Porsche-ig, Enzo-ig.
össznépi meghívásos is lehetne 😊
én mennék, de off-ban biztos meglépem ( a Dtm autókat berakom NGT-s szintre 😊) )