NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
én sem sokban mondjuk, de már erõsen gondolkodom hogy jövök Nascar-ba, persze nem tuti

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Alexease
Tudom😊) Csakj mostanaban ritkan jutok netkozelbe, igy ilyenkor kihasznalom, es mindent irok😊)))))

Andrassal meg nem nagyon kell foglalkozni, mert altalaban csak hot-lapozik, ugy tudom nem indul semmelyik ligaban.😉))
HPt
nem is ellened vitatkozom 😊

Alexease
De hat en is igy gondolom😊
HPt
akkoris... nem mindenki lehet "top" versenyzõ, hiába próbálja napi 24 órában is akár... ok monnyátok nagyképû vagyok akármi, de így gondolom :]

Alexease
Tehetseg biztos hogy van, letezik, azon teljesen ertelmetlen is problemazni😊
De Andras azt mondja, hogy barmilyen "tehetseg" szintjet el lehet erni, sok-sok turelemmel, gyakorlassal.😊) Azmi eleg nehezkes😊 Persze, biztos el lehet erni az egyik szintjet, de akkora a befektetett munka, hogy egyszeruen nem eri meg😉
De vannak dolgok, teruletek, amit meg egyszeruen lehetetlen, mert a tehetseg vagy az adottsag az alapja. Pl. En hiaba is probalnek napi 24 oraban zongorazni, sakkozni, vizibalettozni, enekelni stb. semmi ertelme nem lenne.

El kell fogadni, hogy vannak emberek, akik "raereznek" dolgokra, amire nekik eleg X idot forditani, mig a nagy atlagnak 100X kell😊

Ilyen Norbi is az autozasban. Meg latt egy autot es ismeretlen palyat, es negyed annyi ido alatt kepes olyan koroket menni, mint mas soha, vagy csak egyszer-ketszer vert izzadva😊)
HPt
ez nálam is kajak így van, néha csak finish utáni elsõ kanyar után veszem észre hogy vége

HPt
ehh 😊 tehetség nélkül lófaszt nem lehet elérni... a tehetség az alapja az egésznek, aztán a gyakorlással meg kifejleszted. emlékszem, amikor Norbival lfs-ben végig gyakoroltuk ha jól tudom az egész szombatot szinte lfs versenyre, és jobb lett két tizeddel a wr-je... és mielõtt mondanád, nem, nem a setup miatt volt 😊

Alexease
Szerintem meg folosleges eroltetned, hogy olyan mint tehetseg nem letezik, mert hulyeseg😊 Pontosabban azt, hogy barmit elehet erni "gyakorlassal", turelemmel.

Pl. millio elsportolo van, akik gyermek koruk ota kuzdenek, es a nagyreszuk meg egy orszagos bajnoksagba sem jut el, nem hogy egy europai vagy vilagversenyre, esetleg ollimpiara, nemhogy sok-sok turelemmel lehetosege legyen megdonteni barmilyen csucsot is.

Persze, erre most mondhatnad, hogy ez sport, vagyis adottsag. De ha belegondosz, mindenhez bizonyosfoku adottsag kell, ami nem mindig feltetlenul fizikai, sokszor szellemi vagy mentalis adottsag.

De megint csak azt akarod bizonygatni, hogy barmikor lenyomnal barkit idoben barmilyen autos jatekkal, ha lenne kedved, akkor ismet derulok😉)) Eleg ha belegondolsz, hogy Neked mondjuk 20-100 kor alatt sikerul elerni egy adott idot egy palyan, de Norbinak pl. eleg 5-10 kor is😊)

De szerintem hagyuk😊))
Alexease
Azert a gyakorlas es a teszteles kozott nagy a kulonbseg😊 Az F1-ben vagy barmely valodi versenyben, a pilotak szinte egytol-egyig "tehetsegek", mashogy nem megy😉 Vagyis azok nem gyakorolnak, vagy "tanuljak" a palyat, hanem az autot allitgatjak, mert mint tehetseg, ereznek minden "csavart" az auton😊
ibronk
Há nem ezt mondom én is, hogy akinek sok pénze van tesztelni az lesz elõl? Jó, Ferrarinak véletlen sok pénze van, de azért nem kis szellemi javakkal is rendelkezik, de mi van pl. a Toyotával?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Nézd meg F1et, barcelona, Ferrari 1 napot tesztelt ott az idény elõtt a többi csapat meg csaknem egy honapot.

PuMy
Be is tudod bizonyitani az allitasodat? Mert en a ligaba azt latom, hogy igenis szamit a tehetseg a gyakorlasra aldozott idotol fuggetlenul is.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Norbi😊))
Mostmár értem miért nehéz neked nyilatkozatot írni😊

My words are weapons.In which I murder You with?

Elég sokat fejlõdöm, pedig nem játszom sokat, napi max 2 óra, de van, hogy elõ se veszem.Nem azért nem játszom többet mert nem lene idõm, hanem 2 óra után már csak körbe körbe megyek és egész máshol vagyok fejben.És szerintem sokkal többet ér fél órát teljes figyelemmel menni, mint 5-6 órát körözni.
És a legfontosabb:ez csak egy játék, a szórakozásért van😊

K.András
Hja, és azok tudnak sokat tesztelni akiknek több pénzük van ugye ez evidens(a gumi pénzbe kerül,a javitás szintén, szal ez nem ugy van hogy amennyi jolesik,hanem amennyi pénzt lehet rá forditani...Nézd meg bármelyik autosportot.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

piSTUKA
jó ezt hallani! igyekszem!

K.András
Nézd csak meg ,a komoly a csapatok mind rengeteget tesztelnek,nem véletlen...Ha nem igy lenne nem lenne értelme a tesztelésnek,se tapasztalatnak,hiszen akár az utcárol is be lehetne ültetni bárkit...

ibronk
Á ugyan, ne mond már, akkor a valóságban minden versenyszériában azok lennének elõl akiknek több pénzük van, ezért jóval többet tudnak menni mint mások, pedig ez nem teljsen igy van..

K.András
Miota játszol?Mennyit játszol naponta?Mert ha egy héten elöveszed 2-3 szor azt nem lehet sok gyakorlásnak nevezni,egy idö után elég az is de amig nem fejlödsz fel rendesen addig nyomni kell mint atom,természetesen vannak tehetségek is de az nem azt jelenti, hogy ö mindig jobban fog tudni mint te,csupán annyit,hogy 1 év helyett csak egy fél kell neki az igen komoly szint eléréséhez(ahonnan a fejlödés nincsen csak rutin és tapasztalatszerzés...
Persze elfogadom ha valaki másként gondolja de én igy látom ezt a kérdést.

ibronk
Hát, tudod mit veszek észre magamon most már egy ideje?
Hogy befejezek egy futamot (bármilyent, lfst, transamot, nascart), és nem emlékszem hogy mi történt közben...

Jó darabosan írok, de mind1😊)
Gyorsnak lenni 1 körben és gyorsnak lenni a versenyen k*rva nagy külömbség.Szerintem ezért látjuk azt amit látunk az f1-ben.Schumacher hihetetlenül tud koncentrálni, nyugodt maradhat, hiszen nem kell bizonyítania.Nem vagyok fan, én is inkább izgalmas versenyekre szavaznék, de nem lehet nem elismerni amit csinál.

És szerintem a kulcs a versenyen a koncentráció.Meg amúgy is.Nemtudom te tudsz-e 2-3 órát folyamatosan figyelve és koncentrálva menni, de én nem.Sajnos.Versenyhez pedig elre van szükség.

Persze hogy nem.De való igaz, hogy tenni kell a fejlõdésért.Viszont ha teszel érte és fejlõdsz, akkor egy idõ után megérzed a határaid és egyre távolabbinak tûnik a csúcsteljesítmény.Szerintem 1 másodpercen belülre jutni gyakorlás, onnan lejjebb már tehetség kérdése.

K.András
Dehogynem,a kulcsmondat az akaráson és aztán a tenni akaráson van.Persze vannak fizikai munkások,vagy olyan szellemi fogalkozásuak akik az egész napos robot után nem akarnak még napi 2-3 orát intenziven edzeni(feszült figyelemmel),de ha van ideje és akarja is akkor fel fog fejlödni,van erre egy nagyon jo közmondás is: nem akarásnak nyögés a vége,de mondhatnám a türelem rozsát terem cimü közjátékot is 😉

petesilver
Tehetség nélkül sok gyakorlással elérsz egy átlagos szintet, aztán kakukk. Tudom, én ebbe a csoportba tartozom. Kimagasló eredményt viszont csak tehetséges ember érhet el. A kimagaslás foka pedig függ a beleölt idõtõl, munkától.

Mission Impossible 2010: PRO Class

PuMy
Ez nem egeszen igy van szerintem.

HaZso
Igen, ezzel én is így vagyok :-)

HaZso
Igen, mondtam is a többieknek, hogy nagyon sportszerûen mentél Bristolban , Nálad láttam a legnagyobb fejlõdést. Jó helyen végeztél volna, csak kár volt belekeveredni abba a balesetbe, igaz azt képtelenség volt kikerülni...

ibronk
Csak egy, azt is csak háromszor kellett használni az egész pályán.
Amugy nekem tök tetszett a pálya, én nagyon élveztem.

HaZso
AA persze. Csak azt is vedd bele a számításba, hogy Norbinak motorproblémái voltak és még ki tudja, hány sebességi fokozata hiányzott... :-P

K.András
Nem akarok vitakozni de a tehetséget ugy hivják más néven tenni akarás,ergo ha TESZEL ÉRTE akkor idövel ki tudsz hozni magadbol bármit(annyit tuti,hogy felvegyed bárkivel a versenyt,hja és nem két napig tart) persze ha ugy állsz neki, hogy a másik 5x tehetségesebb tizszer jobb,akkor a büdös életben nem fogod elérni azt a szintet(aki magában nem hisz az tuti nem lesz eredményes),de ha tehetségröl valo beszélgetések helyett valoban ott ül valaki elötte,elöbb utobb jo játékost farag belöle a játék!Minden csak idö kérdése.

PuMy
50%-os versenytav pont jo, a bajnoksagba is annyit megyunk.

JuanG
persze, igazad van, én csak arra utaltam, hogy nem kell ennyire élesen különbséget tenni, vagy mi (tudod, más naprendszer meg ilyenek)...
Lehet majd csatlakozok, de most még a haverral gyakorlunk LAN-on az AI ellen egyelõre, eddig 3 50%-os futamot mentünk 85-95%-os AI-val...azért nem 100%-os hosszút mert jelenleg egy nagyon kényelmetlen, sz@r kis széket használok, amit remélem le tudok majd cserélni, mert így a hátam miatt (ami szintén sz@r) az 50%-ot is alig bírom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ibronk
Ja, szomoru is. Pont azért csak dobogó, mert mindig hátulról jön. Mindig mondom is neki menjen csak qualt 😊

ibronk
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a reklám nagyon kemény 😄DDDDDDDD

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

PuMy

piSTUKA
megfigyeltem már! de én szeretem a qualy izgalmát, mindig beszállok!

a türelemben azért fejlödök, az idei versenyeken még senkinek nem okoztam gondot (szegény HaZso-t löktem meg Darlingtonban, de azt ugye benéztem) söt Bristolban szinte az egész mezönyt elengedtem az elsö körben elrontott T3 után (pont te szorítottál ki a külsö ívre... ), mert nem akartam erövel visszajönni belülre

Teljesen egyetértek pistukával és Toyával.

Igen, a türelem szerintem a legnagyobb erény amivel jó helyezéseket lehet elérni, a gyorsaság csak egy dolog.
Nézd meg HaZso-t folyamatosan hátulról indul és amikor elérkezik az õ ideje akkor szépen megindul elõre és rendszeresen feljön a dobogóra.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

piSTUKA
pont ezért szerepelek gyászosan jelenleg, és pont ez az, ami nagyon tetszik a Nascarban: a gyorsaság, a taktika, a türelem és a koncentráció tökéletes elegye kell a jó szerepléshez. ebböl nekem az elsö nyomai megvannak, a másik három az, amin dolgozom!

Igen, egyetértek veled teljes mértékben veled.
De azért kiegészíteném annyival, hogy szerintem a Nascar futamok jóval több taktikai érzéket, mentális felkészültséget, figyelmet igényelnek mint egy F1C, ETCC, GPL futam és ez sem utolsó szempont.

piSTUKA
nem akarok én ezen vitázni. hidd el, elég régen nyomom a szimulátorokat, egyik-másikban még nemzetközi bajnokságokban is jól szerepeltem. Nem vitatom, hogy viszonylag magas szintre el lehet jutni ha valaki kellö mennyiségü munkát fektet be. De az igazi ászok szinvonalát még akkor sem fogod elérni (hacsak nincs meg az a tehetség ami nekik megvan) mert a reflexeid, szem-kéz koordinációd, helyzetfelismerésed nem olyan jó mint az övék.

de aszondom, nevezz be a bajnokságba, és gyözz. azt az érvet nem lehet semmibe venni!

piSTUKA
naaaaa, gyere má! eccer kipróbálnád nem tudnál leszokni róla!

petesilver
Én szinte mindíg gyorsabb vagyok Norbinál majdnem, csak 5 mp-vel kéne gyorsabb köröket mennem. Szal majdnem mindíg elcsípem!!!! 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

na feltettem a 1.2.01. patchet,fixet, cracket, erre mikor daytonaban-bajnokság elsõ pálya- mikor rányomok a drivera, resetel a gép😞 ati 9600 a videókártya catalyst 4.05el, tud vki erre megoldást?

lesz=kell

sziasztok!

Most tettem fel a játékot, milyen patcheket esetleg mod-kat lesz leszedni ha szeretnék online is játszani? thx elõre is

ibronk