NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Okés legyen igy,kb két napja mentem GPL-el amikor azt a kört futottam ez az egyik.Másik,ennél gusztustalanabb huzást emberektöl forumon még nem láttam,mutogatjátok azt a reply-t nem gondolva arra, hogy vajon ti hogyan mentetek vele kb 15 kör után(gondolom sokan estek keltek),ugyanis vissza lehet keresni gpl-topikban nem volt talán két napja sem, hogy mentem vele.
Egyébként itt vannak ptc-böl idöim default beállitás Evo2:
Magny Cours 1:21:638
Hockenheim 1:49:511
Spa 1:57:108
Monza 1:28:232
Mielött kérnéd a reply-t nem tudom adni,napokban volt ujrarakva winfos és ezt igazolni is tudom ,csak nézz be simcity4 topikba ugyanis az miatt raktam ujra.Most egyedül GTR demo van fent,de 2-3 nap és minden fent lesz a gépen és mehetünk PTC-vel egészen nyugodtan,okés?Jöhetne Petike is,bár egyszer már hivtam és azt mondta PTC egy hulladáék szar 😄DD
Bajnokságba meg nem fogok benevezni majd csak GTR-be,nyáron amugy sem vagyok annyit gép elött, amikor csak tudok kimegyek a strandra stbstb.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
Nos ha bumi fél életét szimulátor elõtt töltötte, akkor csak azt tudom mondani, nem ártott volna az egészet!!!!A tesztelés F1-ben bazira nem a vezetõrõl szól, hanem a setupról, és az újítások kipróbálásáról. Viszont a leírtak alapján kiváncsi lennék, Te melyik példa megtestesülése vagy?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Bakker mostmár én is visszarakom a GPL-t, és megnézem magamnak azt a Spa-i pályát. Teljesen lázba jöttem, ahogy repkednek itt az idõk!!!!

petesilver
Méghogy oválõrült!!!!! 😊)))

HPt
😄 😄 😄 😄

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Cowek
Ott derülne ki, ha ide raknánk egy igen gyenge vezethetetlen setupot, és 5 kör után Norbi változtatás nélkül róná vele a köröket :-)

http://www.f1-info.hu/

bocs, gyakorlást akartam mondani...gyakorlást!

My words are weapons.In which I murder You with?

Megnéztem a kérdéses Rpy-t,Mentségére legyne mondva, lotussal megy, így csak 23 secet kap a wr-hez képest😛
Gigalol.....
Izé, küldj már valami rpy-t vagy bármit, ahol láthatjuk a bimbodzó tehetséged😊)))

HPt
lol, és nem csak egod van nagy, hanem eredményeid is, már bizonyítottál online bajnokságokban is (nem úgy mint egyesek) 😛

HPt
hát ezt én is... gpl-ben úgy lenyomnám hogy öröm lenne nézni... aztán norbi is szétcincálná lfs-ben

HPt
basszus András 😊

Sziasztok!

Ide a NASCAR fórumba még írtam, de az olvasottak alapján most késztetést érzek erre (gondolom a legtöbben sejtik miért). 😊
András! Én is cáfolom, amit mondasz. 3 kör alatt versenyképes idõ? Még meg van a GPL Spa reply-d, amiben több napos edzés után 3.36-ot mész.
Hasonlóan sokunkhoz, több mint fél év után sikerült 3.15-ös idõt mennem, és igaz az, hogy a tehetség a 11-13-as idõk környékén van.

Nem bántásnak szánom, csupán azt szeretném, ha tettekkel is alátámasztottnak látnák azokat a dolgokat, amikrõl olvasunk több tpoikban is veled kapcsolatban. Azt hiszem szívesen látnánk valamelyik online bajnokságban.

GPLRank: -51|GTRank: -30

piSTUKA
Andris, meg kell cáfoljalak:

a GPL-ben mikor Spa-ban gyakoroltal nemhogy 3 kör utan, de sztem meg most sem menne egy "viszonylag" versenykepes kör, ami magyar szinten is minimum 3:20 körüli idö az eagle-ben, a vilag elvonala meg inkabb 3:13-3:14 körül nyomul (verseny alatt). en a BRM-el is tudok 3:20 körül autozni, megsem tartom magam annyira jonak hogy "tehetsegesnek" mondjam magam. Valoszinuleg te is le tudnal menni olyan 3:18 körüli idöre, ha szetgyakorolnad magad, de akkor meg mindig hol lennel a 3:11-töl, amit a legjobbak mennek egy par nap gyakorlas utan? na EZ a tehetseg. es ez vagy van, vagy nincs. olyan mint a tánc. azt is meg lehet tanulni egy türhetö szinten mindenkinek, es aztan ott vannak azok, akik meghalljak a zenet, es ugy mozognak, hogy a nezöknek leesik az álla...

PuMy
"baumgartner bárkit lenyomna innen(ez tuti),a fél életét komoly szimulátoron töltötte..."
Ezt megneznem azert, ma'r csak kivancsisagbol is.

PuMy
Mar ne haragudj, de te irtad azt hogy a tehetseg nem mas mint tenni akaras (#24621), a tenni akaras meg nem mas mint gyakorlas (#24628), ergo a tehetseg nem mas mint sok-sok gyakorlas?

És 1-2 tétel cáfolata:
Tesztelés=Gyakorlás
Ez nem így van.A tesztelések az autók tesztelését jelentik, a pilótának itt az a feladata, hogy próbáljon pontosan ugyanolyan köröket autózni, hogy kiderüljön, mik a hatásai az új alkatrészeknek, gumiknak, vagy beállításoknak,Nem véletlen, hogy külön tesztpilótákat foglalkoztatnak a csapatok, hiszen aki jó versenyzõ, nem biztos, hogy jó tesztelõ is.Persze vannak olyanok, akik mindkettõben kiválóak(megint Schumi).
Baumgartnert meg nem érdemes szidni, jó pilóta õ, de nem kiemelkedõen jó, és az F1-be, kiválónak kell, lenni, különben kilóg a sorból.Ki is lóg.De attól még biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknál jobban vezet, ugyanis a szimulátorozásnak és a rendes autóversenyzésnek annyi köze van egymáshoz, mint verébnek a harangöntéshez.Maximum annyit jelent, hogy ha beülnél, akkor lenne némi fogalmad arról, hogy mi is történik, de sokat nem ér.
Ha te 3 körbõl mész egy ismeretlen pályán egy versenyképes idõt, akkor elismerésem!De ezt nem tartom valószínünek.Norbinál viszont már meggyõzõdtem róla, hogy 10-15 kör alatt képest nagyon jó kört menni,úgy, hogy életében nem látta a pályát...

Ja, és az nem semmi, hogy a saját üzenetedre válaszolsz😊)))

András, te nagyon el vagy tévedve...

K.András
"(Azért titkon remélem lesz aki részletesen reagálni fog neked)"

Tedd meg te,ha leirod azt amit gondolsz és nem a másik nevetségessé tétele a cél,akkor nem értem miért ne cáfolhatnád meg tételesen-persze ha megtudod.

K.András
Okés hagyjuk,de nem értem miért kell minden vitában ölre menni,miért nem lehet tényszerüen vitatkozni,te leirod mit gondolsz én leirom mit gondolok és kész,nem kell ezért se összeveszni se haragudni a másikra.El kell fogadni,hogy nem mindenki látja ugy a dolgokat ahogyan mások,és természetesen mindenkinek vannak igazságai és "benézései" de ez velejároja a vitáknak beszélgetéseknek.Én nem flamelni akarta,nem akartam bántani senkit,azt gondoltam beszélgetünk erröl a témárol.

ibronk
Hagyjuk inkább ezt a témát, én legalábbis részemrõl hagyom.
Elkezdem bõvebben kifejteni a gondolaimat, de inkább kitöröltem... nem kell ez nekem.
Bocs, ha valami sértõt irtam, most vagy korábban, de tényleg hagyjuk...
(Azért titkon remélem lesz aki részletesen reagálni fog neked)

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

K.András
Tények vannak odairva,ha nem ugy gondolod akkor ird le miért ne értesz egyet,de ne akarjál leégetni mert én sem akartalak téged.

K.András
Miröl beszélsz?Mit nem mernél leirni?Hagyjátok már hülyeséget.

ibronk
Hát öcsém, ezeket még én se mertem volna leírni, pedig nem semmi egóm van, de komolyan

K.András
Idö meg fogja hozni náluk is az eredményt,nemrég indultak igy irreális a toyota példájára alapozni,de nézd meg a többi versenysorozatot,eleve elönye van annak aki gyári csapattal megy,valszeg több a pénze sokkal tágabbak a lehetöségeik de természetesen ez nem jelenti, hogy mindig az nyer akinek több a pénze csak annyit,hogy nagyobb az esélye!

K.András
"De megint csak azt akarod bizonygatni, hogy barmikor lenyomnal barkit idoben barmilyen autos jatekkal, ha lenne kedved, akkor ismet derulok😉)) Eleg ha belegondolsz, hogy Neked mondjuk 20-100 kor alatt sikerul elerni egy adott idot egy palyan, de Norbinak pl. eleg 5-10 kor is😊)"

Már bocsi,szo nem volt most rolam,soha nem irtam olyat hogy bárkit lenyomok bármiben,a másik hogy nem kellett soha 20 kör egy jo mért idöhöz mert nekem elég 3 kör ahhoz, hogy egy igen jo idöt menjek(játékfüggö természetesen),persze ezzel nem mondom azt, hogy megdönthetetlen világrekordokat futok 3 kör-böl hanem azt ,hogy egy tisztességes idöt megyek amivel versenyben tudok lenni és nekem ez untig elég(lehet lenagyképüzni)!
Ami az itteni tehetségeket illeti,senkit nem akarok megbántani mert nagyon jo versenyzök vannak de a "tehetségtelen" baumgartner bárkit lenyomna innen(ez tuti),a fél életét komoly szimulátoron töltötte...
Olyat sem irtam, hogy nem számit a tehetség,én csak azt mondom,nem kéne misztifikálni a tehetség szot,ugyanis nem csak attol lesz valaki jo pilota mert tehetséges,ennél 100x-több kell,ha a tehetség elég volna akkor akár az utcárol is be lehetne ültetni bárkit,márpedig ilyet még nem láttunk(kivétel erösiti a szabályt).Söt a tehetség önmagában semmit nem ér ha nem párosul az akarással kitartással stb,rengeteg tehetség van az élet számos területén aki elkallodott ilyen-olyan okok miatt...

#24643:"Azert a gyakorlas es a teszteles kozott nagy a kulonbseg😊 Az F1-ben vagy barmely valodi versenyben, a pilotak szinte egytol-egyig "tehetsegek", mashogy nem megy😉 Vagyis azok nem gyakorolnak, vagy "tanuljak" a palyat, hanem az autot allitgatjak, mert mint tehetseg, ereznek minden "csavart" az auton😊"

Elöször is tesztelés=a gyakorlással.
Nem gyakorolnak?Mit gondolsz te mit csinálnak a versenyzök versenyek és a szezon elött???A csapat többmillio dolláros szimulátorán csüngenek, nem véletlenül.
De zárjuk le mert felesleges ezen vitázni,nem is válaszoltam volna de, hogy öszinte legyek nem szeretem ha valaki olyat ad a számba amit nem is mondtam!Szal csak erre az egyre figyelj oda kérlek.

Cowek
Üdvözlünk a csapatban

http://www.f1-info.hu/

Tihy
ok, köszi a jó hírt 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

PuMy
Igen, megkaptam, a festesedet is, ma delutan/este felrakom. Es igen, penteken ma'r indulhatsz is. Majd icq-n odaadom a szerver elereset.

Tihy
Köszi!

piSTUKA
akkor gondolkodj még erösebben! ettöl jobb bajnokságot nem találsz!

Tihy! Üdv!

sanzik
üdv a csapatban !
sok sikert!
Tihy
Sziasztok!

Jelentkeztem a kupa szériába, PuMynak már elküldtem a szerverdíj befizetését igazoló szelvényt (remélem megkapta). Milyen gyorsan megy nálatok az "ügyintézés"? Lehet, hogy pénteken már indulhatok is? Mert ha igen, akkor egy lekörözendõvel már több lesz a pályán 😊

Prezsi
Halkan jegyzem meg, hogy pl. a keddi Trans Am futamra aznap délután töltötte le Norbi a pályát és estére már wr közeli idõket futott. 😊

De Hummert is meg kell védenem, mert pl. tavaly LFS-ben, amikor megjelent egy új autó, multin élvezkedtünk és porrá alázta vele a mezõnyt. GPL-ben ugyan még nem, de LFS-ben versenyeztem már vele együtt, és ott igen csak jól tud gyorsan és jól menni, nem véletlenül lett a Subaru kettes számú pilótája. 😛 (Hummer bátyó, ha a Nascar-ral kacérkodsz, lesd már meg a TA-t is, mert ez a sok ovál õrült teljesen el fog rontani. 😊 )

Pete nem tudom mikor leszel online de FELTÉTLENÜL HÍVD FEL HAZSOT telefonon!!!

Becsapott hozzájuk a villám és szeretne veled beszélni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
De akkor mar erdemes ezt is vegig nezni😊))))
CASCAR Crash Movie 😊
ibronk
Nem semmi bazz😄

Hehe, tudnak azé' ezek is kocsizni😄

Alexease
Most jott ki a Beta CASCAR MOD, ezen felbuzdulva, egy kis bemutato, hogy mit tudnak a Kanadaiak is😉))))

CASCAR
Nem sértésként mondtam, csak arra akartam célozni, hogy Hummer nagyon sokat dolgozott azért, hogy erre a szintre eljusson, van akinek ez könnyebben megy, ez adottság kérdése.De az a -82 sokat elárul a tehetségérõl...

HPt
na igen, de ebbe ne menjünk bele... 😄

ibronk
Mondom én

HPt

HPt

ibronk
Vigyázz Hummerrel, mióta LFS-ez teljesen megõrült, kiéli a GPL alatt elfolytott másik, õrült énjét. De komolyan

HPt
mért mondod hogy nem tudok versenyen menni? csak kérdezd meg lfs-ben, tavaly amikor második voltam norbi mögött kétszer is (csak két futamon indultam abban a szezonban), akkor szinte körrõl körre ugyanazokat az idõket autóztam, és gpl-ben is... az csak a gyenge pontom, hogy ha elõttem van valaki, akkor nem tudom mindig eltalálni a jó ritmust

Szerintem Hummer egy jó példa arra a szintre, amit gyakorlással el lehet érni.Tehetséges is, nem mondom, hogy nem, de versenyen meglátszik, hogy nem tud annyira pontosan és egyenletesen menni.Ezt most jó szándékkal és dicséretként mondom.Tehetség nélkül lófaszra se mész.

HPt
😞 az mindig szar. per pillanat én most csak lfs-ben indulok, egy magyar meg egy nemzetközi bajnokságban, ebbõl lehet kettõ nemzetközi bajnokság is, hétfõn kedden eldõl 😊 (akkor lesz a kvalifikációja)

Alexease
Mostanaban en sem nagyon jutok gep kozelebe, ha meg igen, akkor szar a gep😞