NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
oks, bocs is hogy résztvettem benne

szerintem csak egy jó dugásra van szüksége 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

HPt
emlékszem, amikor Norbi kipróbálta a gpl-t: 15 kör után már pontosan ott fékezett, ahol a wr-tartó is

PuMy
Amugy mi lenne ha erre a temara nyitnatok egy kulon topikot es nem ezt off-olnatok szet?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
Én mondjuk nem erre voltam kiváncsi, nekem ehez semmi közöm! Én arra voltam kiváncsi, hogy Te a tehetség, vagy a sok gyakorlás=tudás kategóriába tartozol? Mert sok gyakorlással lehet jó idõt menni egy pályán sok kör után, tehetséggel lehet jó idõt menni 3 kör után.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Azért volt ott még sok "egyéb" is amit leírtál.
Amúgy mikor nyomhatung egy kört?

My words are weapons.In which I murder You with?

HPt
ez már vagy a harmadik ellentmondás amit észreveszünk

Jah, és egy másik fórumban azt írtad, hogy sok 100%-os versenyt lenyomtál már.Itt pedig, hogy nem játszol sokat.
Nemtom, lehet, hogy bennem van a hiba, de ez elég ellentmondásosnak tûnik a számomra.

K.András
"A másik meg hogy miféle tényekrõl"

Tények:
1.ha nincsen pénzed arra,hogy a gyerek gokartozzon,akkor hiába van tehetsége.
2.Márpedig a gokartozás nem olcso mulattság
3.az összes komoly pilota 4-7 évesen kezdte gokartozással.
Ezek a tények,a tehetség önmagában szart sem ér.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PuMy
Nem igaz, mert azt irtad eloszor, hogy a tehetseg nem mas mint tenni akaras. Ebbol indult ki az egesz vita.

ibronk
Amugy inkább te probálkozol a másik lejáratásával hogy vered itt a nyálad a boltodra a házadra, meg a kocsidra meg mittoménmire, amivel tizenévesen nyilván nem rendelkezhet senki. Errõl ennyit.
A másik meg hogy miféle tényekrõl, és azok cáfolatairól beszélsz pont te, mikor nem mondtál semmit gyakorlatilag csak kijelentetted hogy szerinted az lesz a fasza aki sokat megy, és összesen csak kb. 10 ember probál meggyõzni, példákkal alátámasztva az ellenkezõjérõl. De nem, ehh, még neked áll feljebb, nemár.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

HPt
az a baj, hogy maga sem tudja mit ír szerintem, csak betûket rak egymás mellé 😊

HPt
egyébként meg annyit, hogy Spa-ban pl. asszem F2-es autóval is sikerülne lenyomni GPL-ben, tehát tényleg jobb vagyok, nem kérdés 😊

ibronk
"Én nem mondtam hogy jobb vagyok akárkinél én ilyet sehol nem mondtam nem is tudnátok ilyet idézni" ->>>> "tuti ott tartanék hacsak hanem máshol."

HPt
"Csak a pöcsét veri egész nap és játszik"

te tényleg meleg vagy akkor, ha azon fantáziálsz ahogy önkielégítést végzek? szép 😄

HPt
tudtad, hogy csak a hülyegyerekek ordibálnak?

K.András
Csak a pöcsét veri egész nap és játszik,én nem tehetem meg mert fontos dolgaim vannak,éppen ezért csaloka ez,ha annyit ülnék elötte mint ö akkor tuti ott tartanék hacsak hanem máshol.Én nem mondtam hogy jobb vagyok akárkinél én ilyet sehol nem mondtam nem is tudnátok ilyet idézni,én normálisan beszélgettem és akkor jönnek a kis 16 éves kukik és ossztja itt az észt meg, hogy ö milyen tehetséges én mennyire szar vagyok,én a tehetségröl beszéltem nem pedig azt ecseteltem mennyire tehetséges vagyok,ö viszont egyfolytában azt ecseteli meg azt én milyen szar vagyok.
Meg tényekre nem kaptam mást csak meg probál lejáratni egy 16 éves kis senki,mert neki egész nap van ideje játszani és paõol nekem a tehetségérö ahelyett hogy meg tudná acáfolni a tényeket miszerint a tehetség önmagában loszart sem ér!!!
Ennyi, tényleg befejeztem mert nagyon felhuztam magam,direkt odairtam ha leirod azt amit gondolsz és nem a másik nevetségessé tétele a cél,akkor nem értem miért ne cáfolhatnád meg tételesen-persze ha megtudod.
Ehelyett mást akar tenni csak lejáratni,ennyit tudtok

ibronk

HPt

ibronk
Egy héten, igen

HPt
dehogy! te vagy az, aki 3 óra 16 percet gyakorol, nem tudtad?

Naná!😄DD

ibronk
Én meg vagyok a kivételi aki erõsiti a szabályt, igaz?

HPt
hát az, hogy az a világbajnok, aki naponta 3 óra 15 percet gyakorol, az a második, aki 3 óra 14 percet, és így tovább, mert tehetség = gyakorlás 😛

Giovanni
Hû az anyja...mi van itt?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

HPt
debil

PuMy
Mar megint elsiklottunk a lenyeg felett, mi is van ezzel a tehetseg dologgal akkor? Mert szamomra me'g mindig nem tiszta a dolog, bar tuti bennem van a hiba.

HPt
egyébként T. Bandika, ezek után nem hiszem hogy bármilyen bajnokságban szívesen látnának, ugyanis most a "top" elõtt égtél be, igencsak

ibronk

robotnyk
"Már bocsi,szo nem volt most rolam,soha nem irtam olyat hogy bárkit lenyomok bármiben,a másik hogy nem kellett soha 20 kör egy jo mért idöhöz mert nekem elég 3 kör ahhoz, hogy egy igen jo idöt menjek"

"két napja mentem GPL-el amikor azt a kört futottam ez az egyik.Másik,ennél gusztustalanabb huzást emberektöl forumon még nem láttam,mutogatjátok azt a reply-t nem gondolva arra, hogy vajon ti hogyan mentetek vele kb 15 kör után"

most akkor mi van?
20 éves koráig szerintem töknormális, hogy az embert támogatják a szülei.Ha ennek az ellenkezõjébõl próbálsz érvet kovácsolni, akkor saját magad égeted.'6 évesen neked is a szüleid raktak a segged alá mindent.És ha 25 évesen valakit a szülei látnak el, akkor is joga lesz véleményt mondani rólad.

Egyrészt a -82.3-as rankott tette az asztalra, ezzel megelõzve - legalábbis rankon - Wéber Gabi GPL világbajnokot, valamint HGPLM Magyar bajnokság gyõzelmet. Ezen kívül 7-8 db wr fûzõdik a nevéhez GPL-ben, és LFS-ben is a legjobbak között van.

GPLRank: -51|GTRank: -30

HPt
már ne is haragudj, de ha chaten, meg életben is már, Wéber Gáborral tudtam normálisan beszélni, és nem kezelt le, mondván 16 éves vagyok, akkor egy ilyen senki mért tehetné?

Tihy
Nem az én érdemem, a nascarnet-rõl van.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Ja vagy csak nem emlékszel rá, mert ugy fejbevertek utána

Met
Végre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HPt
nem bazzeg, te 16 évesen biztos jó fiú voltál és nem mertél megszólalni, most azért vagy ilyen... tudod mi 😊

K.András
De nem is ugattam igy.

HPt
hogy a faszomba keressek máshogy pénzt 16 évesen???? jóvan, tudom, te biztos hõsként élted végig még azt az I. világháborút is, ahol még meg sem születtél, meg a bányában dolgoztál 12 éves korod óta, nyilván, pff 😛 elég ciki, hogy az én álláspontomon vagyunk 10-en, te meg egyedül vitatkozol, de semmi gond nincs ezzel: Oliver Kahn, focista egyszer egy egész közönségnek ment neki 😊

ibronk
Ne haragudj, de 16 évesen te már a saját lábadon álltál?

K.András
Najo befejeztem,asszem elég is volt.

ibronk
Csak nem versenyzéssel kerested meg a rávalót?

K.András
Aki apucitol meg anyucitol kunyerál pénzt az ugasson ,asszem ebben nincsen vita.

ibronk
Kurva jó neked, télleg irigyellek most, de hogyan kapcsoldik most ez ide?

ibronk
Hagyjá már ptc...

Ennek ehhez semmi köze.Nem arról szól ez a dolog, hogy ki mit ért el az életben, hanem hogy a játékban.És abban Hummer elég erõs.A z -82-es rank ami az aláírása az 30. a világranglistán.10000-bõl!!!!Szóval letett valamit az asztalra.Jó strandolást és sok sikert a vállalkozásodhoz, valamint a szinvonalasabb hozzászólásokhoz.Azt meg, hogy eggyütt játszunk alig várom!

K.András
Ami pedig a tehetséget illeti,ti vagytok eltévedve,önmagában a tehetség loszart sem ér,az élet ennél joval bonyolultabb,ha nincsen pénze szülönek lehet akármilyen tehetséges a gyerek nem lesz belöle pilota ugyanis gyerekekbe nagyon ritkán fektetnek pénzt, ha a szülö nem ad akkor senki más sem fog,ergo ha nincsen pénzük lehet temetni a tehetséget,azmár más kérdés, hogy nem jol van ahogy most van de igy van.

HPt
hát többet mint te, asszem ebben nincs vita 😊 jah és nem vagyok Petike, de ha ilyen "langyira" veszed a style-t nem gond 😊

K.András
Megnézném mondjuk Hum petike mit rakott le az asztalra.

K.András
27 évesen saját boltom van,saját autom,egy nagy kertesházban lakom és nem alámrakták,én ebbe a kategoriába tartozom.

piSTUKA
szép autó!