NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
kösz 😊
csak egy olyan ostoba szitu volt, az elsõ sikán kivezetõ kanyarjában, egyszerûen nem fordult az autóm orra, szinte csak ültem, és néztem, hogy eltolom az autód hátulját...ha meg tudtam volna támasztani, akkor visszaforgatlak, de sajnos nem úgy jött ki. 😞
Utána jó volt ami volt, és még Juan-t meg akartam fogni, de többször is hibáztam,..lehet hogy a gumi miatt, mert a sodrások sem voltak olyan biztosak már.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
veled dumáltam a setupról?
- AchimT. setup, és replay oldala.
- Setup-Guru Forums..itt ki mit szeret ( ide asszem reggelni kell)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tihy
Semmi gond, ha ilyen zavarna, akkor inkább kártyáznék helyette 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

b-type
😊
nekem alapvetõen egy a szándék, hogy mutassam, minden futamon ott akarok lenni. Mégha nem is ismerem a pályát, mégha nem is fexik, azért hogy legyen mezõny.
Persze a gyorsak, azok gyorsak, de ha megtöltünk egy másfél perces pályát, az már sztem nagyon jó a versenyzést tekintve.
Sajnáltam, hogy elvágodott a motor. 😞

petesilver
Mik vannak! Nekem is kéne tarcsiba egy Norbi szintû tesó, aki beugrik néhány futamra megnyerni õket! Aztán a negyedik nyert futam után már csak rákérdeznének, hogy hogyan tudok egyszer kullogni, egyszer meg futamot nyerni.😊 Telefonálok is az ufóknak, hátha küldenek egyet nekem versenyre😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nos a rejtélynek egy oka volt a tegnapi nap során. Öcsém (TZ) most munkája révén nem tudott indulni, így gondoltam kipróbálom én is (TS), hogy CTS után milyen is egy PTA futam. 😄
Beállítás hiányában Daytona RC setuppal próbálkoztam, lehet hogy nem volt a legideálisabb.
Miután két egy mást követõ kanyarba is megtoltam Lacit, úgy döntöttem, elég volt a futamból. Ennek ellenére remek mod a Trans-Am. Mondjuk most játszottam elõször úgy, hogy direkt sebességekbe kellett váltani. Fura is megszokni a 6 sebességes autót! 😊

petesilver
Elõször beesett egy haverom, akinek meg kellett szerelni a számítógépét, ezt még túléltem, de aztán jött a telefon, hogy soronkívül vigyem vissza a kölcsönvideót a belvárosba, mert kell neki. Szóval keresztülhúzták a terveimet a mai futammal kapcsolatban.

Alexease
<#vigyor3><#alien><#alien2>
Nem, nem😉 Nem vittek az UFO-k sehova😊 Majd' egy eve nem is mentem TA-el (sot, alig-alig massal is:/). Hazso-Prezsi paros volt szerintem "kenyelmes", levezettek a multheti izgalmakat😊)

Hazso kicsuszott, csak ugy "sikerult" mogem kerulnie😉 A masodik helyemrol csak annyit, hogy Prezsi mogottem volt es "uldozott"😊)) Az utolso 15 korben bele kellett huzzak, nem akartam kort kapni😊) Sikerult megusznom, de valszeg nem csak rajtam mult😊))
HaZso
Mentem Prezsi mögött 2 centivel, aztán elbambultam, elfékeztem magam és már nem is volt motorháztetõ a kocsin 😊) Apropó, Te miért nem jöttél?

petesilver
Mi a szösz volt itt? Hogy tudott Alex Hazso elõtt végezni? Mit csinált ez a fiú, amíg nem volt? Elvitték kicsit az UFÓK?

sajoati
1. Prezsi 2. Alex 3. HaZso 4. jómagam (1-gyel többet depózva, mint terveztem, 4-es fokozat elvesztve, sokat bénázva)... többiek kiestek vagy retired. (illetve btype a boxban, negyvenvalahány kör óta 😊 )

így elsõre teccett a pálya (hozzáteszem: versenyzés helyett dodzsemezésre alkalmas igazán), de 2 PL meccset is nézni akartam közben, így a gyakorlás jó részérõl lemaradtam. pedig lehetett volna jobb idõt autóznom, mondjuk ismerve a végét, a dobogó bárhogy nézve is messzinek tûnik... ja, nem vagyok dobogós, akkor nem nyilatkozom 😉

az elején lökdödõsdés, amiben én is benne voltam (bocsi), ehhez képest, amikor késõbb elterveztem, hogy jól feltartom btype-ot, nem sikerült, mert hátraszorult versenyzõtársam az elsõ bénázásomat kihasználta (illetve sikerült akkorát bénáznom, h ez nem volt nehéz 😊 )

azért sajnálom a TransAm-et is, CTS-t is, road-sárgát is, hogy búcsuznak, mert idén nekem ezek voltak a NASCAR bajnokság, és most elvesznek *me sír*

megjegyzem, hogy az "újonnan érkezõknek" (tkp én is az vagyok, na mind1) naon örülök, mert nincsenek annyi mp-vel elõttem, mint HaZsoék 😊 ja, és az évszázad rejtélye: TZ. egyszer Prezsitõl marad el alig, másszor (pl most) nálam is rosszabb idõt autózik. Ki érti ezt?

Ja, és magamnak adnám az évad legbénább elengedései különdíjat (köszönöm). (Többek közt most is sikerült kifékeznem 1-2szer a lekörözõ pajtit, köszönhetõen annak, hogy az elsõ sikánt kicsit máshogy vettem (mint mások, mint kellett volna?).

Endure, in enduring grows strong...

b-type
én is elbuktam 😞
pedig jó a verseny.
megpördültem, és asszem szétvágta a motort/váltót a visszaforgó kerék.
Prezsi megy elõl, Alex jól pörköl, HaZso üldözi, Sajóati is tartja magát, kár hogy kiestem...jól lecsesztek a szerelõk 😊
..egyébként meg is lepõdtem volna ha ma sikerül vmi.
asszem Tihy-t kipörgettem még az elején, egy lassú részen, és jól visszaestünk,..bocs Tihy. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
vazze benéztem a célegyenes végét 😊...bááánnnggg neki a falnak!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Mondjuk ezzel az autóval indulok.
Nem saját festés, csak a 29-est raktam rá.
Na megyek szerverre, mert ezen a pályán még életembe nem mentem.
(azért döbbenet mennyi pálya van...)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
😄DDD

amúgy kanyargósabb inkább...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
A mai versenyt úgy is be lehetne harangozni, hogy sztár verseny!! Találkozhatsz, versenyezhetsz a szombati verseny két sztárjával!! Nézheted õket practice közben!! Versenyen úgysem fogod látni, ott egybõl eltûnnek jól elõl! 😊

petesilver
Próbálta már valaki a pályát? Nagyon kanyargós, vagy gyors inkább? Képet nem találtam róla.

JuanG
ja gyere csak 😊

Tihy
Gyere csak nyugodtan, nem te leszel az egyetlen katasztrófa 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

b-type
bázz, egy katasztrófa vagyok ma. 😊
lehet nem kellene menni este.

b-type
jaj, tényleg, bocs Pete <#circling>
Ezen, amit Toya is linkelt
a legutolsó link, a - D/L Car - link, és onnan jön, egyesével.
a csomagot meg sem próbáltam.

JuanG
a festésekre gondolt nem?

b-type
A GTP?
Ahogy kijött leszedtem, most meg visszahívták nem megállapodott licenc jogokra hivatkozva pfff...
Le nem törlöm, amíg a javított verziót meg nem nézem, ha kijön.
Arra leszek kiváncsi, hogy vajon lényegi részekben csonkítják-e meg a játékot, és ha igen, akkor az online bajnokságok hogy reagálnak erre...
Vki biztos tud segíteni a modban, én nem sajnos, a belsõ hálom miatt 😞
Ezt amugy sem érzem jogtalannak, bár a hiv. álláspont szerint törölni kellene, nem terjeszteni, de sosem szerettem a kerékkötõket...mert ez nálam az,...egy ilyen jó játékkal, egy ilyen jó munkával, ezt tenni. pfff

A GTP már megvan, ezért is kezdtem bíbelõdni újra a kormánnyal, na majd csak össze jön valami!
JuanG
egy alap autóm van, egyszínû, névvel, számmal...innen leszedheted:

66_Juan_G.pta.car

petesilver
én kétszer töltöttem le egy 15 megás zipet, ami hibát jelez kicsomagoláskor, és tetûlassan jön. Hogyan sikerült neked leszedni?

b-type
Szeretnék menni, valszeg megyek is.
De nem festek rá, vagy te igen?
bázz..ma rámfékezett az oktató (most volt az elsõ)...rendesen elküldtem a rákba 😊)))

sajoati
csak a (sry)-ra reagálnék most: pont az ilyen írásokat szeressük! 😊

JuanG
nem jössz este Transam-re???

b-type
Lehet felrakni a NR2003 Rank-ra GTP-s idõket, Sebring, Watglen, Suzuka még nem megy, de Spa, Phillip Island HR már igen.

b-type
és persze ez az egész egy kövér SZVSZ.
és nem a GTR leszólása a lényeg, ami egy nagyon jó játék.
A ráragadt védelemrõl és a kiadási mizériáról nem a játék tehet...bár a modolása gondolom nehezedett ezzel, aztán nem biztos, de az Xpand-ra is rengeteg modot igértek.
juteszembe rally, na ez a GTP-GTR olyan, kijött az RBR, pl. én biztos nem rakok fel másik rallyjátékot a gépemre, mert már megvan ami oda nekem kell.

b-type
Nem könnyû a kormánybeáll.
én mikor kipróbáltam a Trans-Am-et (nem volt olyan rég, és nem az alapjátékkal kezdtem, ahoz szinte hozzá sem nyúltam)
Akkor piszkos módon nem értettem, hogy hogyan lehet ezzel full kontrollban menni, és már bõgtem (kis túlzás), hogy mások mit kezdenek a kigyorson tapasztalható csavarodással, orrcsapkodással. Megnéztem replay-eket belsõbõl, kormánnyal....pfff
Ahol csak lehetett panaszkodtam, hogy nem igaz, hogy egy versenyautó vezetésének a kigyorsa ilyan.
Össze-vissza állítgattam a kormánybeállokat, már nem is emléxem mire.
- DE: A játék olyan szinten kárpótólt más területen, hogy benyeltem.
aztán lekattantam rólla egy idõre, Etcc, GTR demó-t nyomtam, majd kijött Isle of Man a NR2003 alá, és lerántottam, megha már..akkor lerántottam a 330 modot is, hogy feelingesebb legyen, na és itt volt vége a GTR-nek pl.
a kormánybeállok alapon vannak (a kis sebeségnél való gyorsabb fordulást vettem ki)
Aztán lejött hozzám az OWR mod is, és végképp betette a kaput.
- DE hogy ez teljes és 'instant' legyen, akkor csak le kell húzni a GTP modot.
- Szal sztem szerezd meg a GTP-t elsõnek, barátian fékezhetõ, barátian vezethetõ (ahogy egy jól megkonstruált versenyautótól elvárja az ember)

Többé semmilyen módon nem fogott meg a GTR, és nincs is nagy kedvem felrakni....a GTP-ben, a GTR-rel szemben sokkal kevésbé érzem magam egy egyszerû ai-nak, hogy gyorsan menjek, sokkal több lehetõséget érzek a pálya megoldására.
Hogy mégegy pélát mondjak, ha már íráskényszerem van (sry)
HAZso mostani replay-ét nézegetve jutott eszembe, hogy halványan érezhetõ, de ott van, hogy azért lehet következetesen közel azonos köridõket menni a NR2003 modokkal, mert képes az ember korrigálni, ha megcsúszkált az autó kigyorson, akkor nincs akkora sebesség féktávra, tehát lehet kicsit késõbb fékezni, ha túlfékeztem magam, akkor lehet gyorsabb lenni kanyaríven..stb.
sokkal több az eszköz amivel élni lehet.
Ezzel szemben a GTR-ben a kedvenc NG-T-s autómmal a Morgan-nal Donningtonban, ....hmm-hmm, nem élvezem.

Ezt találtam! Ehhez mit szóltok?Momo settings
Én ebben akkor sem érzem úgy az autót a franc egye meg, pedig ez a GTP-mod szenzációsra sikerült!
petesilver
Össze nem lehet hasonlítani a kettõt szerintem. Az NR2003-ban az autót érzed, hogy mit csinál, GTR-ben meg az effektet.

Alexease
Csak a helyzet pont az, hogy mig a GTR a sok efektje miatt "latvanyosnak" tunik, addig a NR sokkal korrektebb, mert valos alapokon nyukszik😊 Vagyis ha korrekt FFB-t akarsz - legalabbis az automozgasa alapjan - akkor azt inkabb az NR-ben keresd😉
"én spec. a gtr-rel többek közt a ratyi FFB-je miatt nem játszom, nem gondoltam volna, h ez is ízlések és pofonok kérdés 😊)"

Kinek a Pap, kinek a Papné!<#hamm>

Nekem többekközött éppen e miatt tetszik, minden apró csúszást érezni lehet egy jó beállításal, még a kasztni mozgását is, a rázókövekrõl már nem is beszélve vagy a pálya szélérõl!

Köszi! Megpróbálom, hátha jobb lesz!

Igen azt gondoltam, hogy nem lehet u.azt elérni a játékok alapvetõ külömbözõsége miatt!
Nagyon nem érzem hogy mikor csúszik v. mikor tapad.
Valószínüleg az ISI-s játékok tapasztalatai miatt keresem ebben is a hasonló FFB-t!

sajoati
én spec. a gtr-rel többek közt a ratyi FFB-je miatt nem játszom, nem gondoltam volna, h ez is ízlések és pofonok kérdés 😊)

Alexease
- Nem Momo-m van, de a beallitasaim: FFB=max, Damper=0, Latency=20ms, kozeprehuzast (driver beallitas) nem hasznalok.
- A GTR-rel nehez osszehasonlitani, mert a GTR teljesen mashogy szamolja a fizikat/szimulaciot es az FFB-t. A GTR-ben nagyreszt szimulalt FFB van, fuggetlenul a felfuggesztestol, mig az NR-ben csak kozvetlenul a kerekekrol/felfuggesztesbol szamolja az efekteket. Nem annyira "latvanyos", de - szerintem - sokkal jobban erezni az autot.
Hi!

Szétnéztem egy kicsit a neten a kormánybeállítás miatt, belenéztem egy két hazai és külföldi fórumba, de sajnos nem találtam igazán jó beállítást! Sajnos kezdettöl fogva kínlódok a kormány beállításával!
Log. momo racing kormányom van, ehez kellene elõször is egy alap beállítás, gondolok itt az alap tulajdonságokra amit a vezérlõpultban a játékvezérlõknél kell beállítani, majd a játékon belüli beállítások kellenének: Damper, Latency stb...
Holtjáték illetve érzékenység.

Alapvetõen azokat az FFB hatásokat hiányolom ami miatt a GTR-ben olyan jól lehet érezni az autó minden rezdülését.

Köszönöm!
b-type
pff, Toya, bocs, pedig vagy 10× megnéztem ezt a lapot, és kattintgattam ide-oda, sõt a fórumra bereggeltem a dolog miatt...
most ment egybõl...mondjuk azt hogy reggel volt még, jó?
😊)

JuanG
ez egy nagyon jó kormány 😄DD...de most nincs fölös 40 ezrem sajna, meg hát nincs botváltója, ami nekem hiányozna 😞((

ibronk
Ja, az elsõben csúszott ki, meg egy körrel késõbb az utolsó sikánban is.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Mnemomic
Gratula a gyõzteseknek!

sajoati
A két héttel ezelõtti pénteki, évadzáró CUP-ról nem lesz replay? Úgy megnézném, de télleg.

Rigley
Sziasztok !

Van egy MOMO FORCE kormányom, amitõl fájó szívvel ugyan, de megválnék.
Alig használtam, teljesen jó állapotban van. Tegnap kezdtem el hirdetni pár helyen, és meglepetésemre baromi sokan érdeklõdnek. Eredetileg arra gondoltam, hogy örülhetek ha kapok érte 30ezret, de máris 35-nél tart a "licit" 😊 szóval mivel tényleg nagy szükségem lenne a pénzre, ide is beírom, hátha valakinek nagyon fáj a foga egy ilyenre.
Itt van pár szar minõségû kép róla: CLICK

Írjatok e-mailt (ha érdekel) az a legbiztosabb, fórumot nem mindig olvasom.

Üdv,
RiGLEY

dddstudio.tk

http://sscaracing.com/ta/special_events/se_teams.php

Itt fent van az összes kocsi festése, innen töltsd le õket.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu