NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
jajnemár, ez nem vicces. 😊

Endure, in enduring grows strong...

nascar autoval

sajoati
és tö mivel?

Tihy
lesz aki nem 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

b-type
A Jaguar-ral is lehet majdnem olyan késõn fékezni mint a Mazda-val, és nagy bátran lehet vele menni.
Azért nem jött ki nekem eleinte a Jaguár, mert elóvatoskodtam.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
köszi az infókat, durván jó ez a mod, a vörösvíz is itt nyújt leginkább hihetetlen élményt, én Sauber-Mazda duót teszteltem rövidecskén, a Mazdáról tökugyanez a meglátásom, mint neked, hogy szalad mindenfelé, de fogható jól.

ahhoz képest a sauber nagyon bika volt, ráadásul a nyomaték miatt le se fognak tudni gyorsulni a toyotások, szóval ki NEM sauberrel lesz? 😊
(még a Jagre kíváncsi vagyok azér'...)

b-type
csináltam egy GTP Spa kocsitesztet:
alap 'fast' setup, ami mindegyiknél megegyezett: tapasz, spoiler, fék, 13-as kormány.
clear 60-on, 60-as tapasszal, 48-as spoilerrel:
- Sauber (2:07.0) (itt a tapasz 75, mivel nincs 60.)
- Jaguar (2:07.3)
- Mazda (2:08.0) (itt is 75 a tapasz, mert nincs 60)
-Toyota (2:08.8)
cloudy 40-en, 60-as tapasszal, 55-ös spoilerrel:
- Sauber (2:04.6) (itt a tapasz 75, mivel nincs 60.)
- Jaguar (2:04.6)
- Mazda (2:04.7) (itt is 75 a tapasz, mert nincs 60)
- Toyota (2:08.2)
Mindig az elsõ ütközésig mentem, mindkét esetben a Jaguar-ral mentem a legtöbb kört.
A Toyota nem fexik nekem, vagy nem tudom, egyszerûen nem jött ki vele a pálya, és hamar eltolja az elsõ gumit is.
A Mazda az egyik legcsúszkálósabb autó, de jól meg lehet fogni, a legkésõbb tudtam vele fékezni, és a legjobban fordult, kis, és nagy ívû kanyaron egyaránt.
De minden hol az alap 'fast' beállítás volt, és a fék elosztása ua. minden autónál.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sziasztok
mit szolnátok hozzá ha long beach-en lenne ma futam.

sikerült a topless?
HaZso
Hát jó lenne 😊

Sziasztok!Lesz futam holnap?
Alexease
Csak egy kicsit OFF😊))
Nekem meg valami túraautó szerü kék járgányom, valami Gulf feliratú design-al! <#nevetes1>

sajoati
a martinis ferrari nekem is bejon. marmint a festese, egyszer volt ilyen Porsche 928-asom (autopalya-jatekhoz), azt szerettem

(én sajna nem leszek holnap, utazom hazafele)

Srácok, mit szólnátok egy holnapi CUP futamnak, de utcai pályán!
Konkrétan Long Beach mellett tenném le a voksomat!

Köszi a linket! Tényleg nyerõ cuccok vannak rajta!

JuanG
illetve 27 autó (addon) ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
lehet a design kevés benne, de a vezetési élvezet nagyon ott van 😄DD...de innen már 27 komolyabb festés letölthetõ:

http://frank.f4.free.fr/f-330.htm

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ahogy nézem egy rekordot sikerült felállítanom! Egy valamive több mint negyed szezon alatt ennyi bünetõpontot biztos nem szerzett még senki a HNR bajnokságban! <#csodalk>
Jövõre ígérem megfontoltabb leszek! <#duma>

Srácok, pénteken mi lesz a program? Jó lenne, ha megneveznétek pár pályát és mod-ot, ami befutó lehet.

b-type
😄DDDD
én nem tudom, és ez komoly.
A Zeubarral Sermedeces nagyon gyors, de külsõre kicsit turcsi, a Damzaa detto, Yotoya már jobb kiállású autó, a Garuaj-nak meg nem tetszik a segge.
Innen nézve a Yotoya a befutó.
Amugy meg ált. szivesebben választok nem feltétlenül gyors, de stabil autót, amit jobban lehet kezelni a kialakult helyzetekben, ezt gondoltam a Garuaj-ról, de nem ezt tapasztaltam, ha elküldöm keménybe, hogy ott legyen valahol a többinél, akkor semmivel sem stabilabb, mint a Zeubarral Sermedeces, és még akkor is jóval lassabb vagyok vele.
Tehát ahoz már neccesen kell menni, hogy 2-3ms-sel lassabb legyek a többinél. 😄DD
Szal Garuaj nálam kiesett nagyon valószinû.
A Damza lesz valószinû a másik kiesõ, de még azért megkergetem.
A két gyors autó( Zeubar Sermedeces-Yotoya), egésszen stabil is, legalábbis a Zeubar Sermedeces kipróbáltan az, tehát ez van.
Ami még nem mindegy, hogy mennyit esznek, a full tank/kör.
Szal nem tudom, csak azt, hogy a Garuaj nem....se nem tetszik, se nem jön be futásra.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
az autók megmaradnak, csak valszeg adidas-adios mintára át lesznek nevezve.

mondju Zeubar Sermedeces, Yotoya, Damza és Garuaj 😊

és akkor én Zeubarral Sermedecesszel leszek.

Tihy
Szerintem az ilyen kérdéseknek majd csak az új GTP megjelenése után van értelme.

sajoati
akkor másként kérdezem: ki mivel fog menni GTP-ben?

Tihy
Csak irigy és megtartotta magának 😊

sajoati
jelzem Mulder immár Mo-n is megtalálta az igazságot, múlt vasárnap.
és egy katonai támaszponton volt 😊

megy vki jövõre Mazdával? (ha egyáltalán meghagyják a márkanév-használatot Redline-ék) csak mert elég gyengének tûnt szegényke

petesilver
Felejtsd el a képzeletet!! Norbi ufo. Ez tény! Viszont az igazság odaát van, szal ha nem vagy Mulder, nem juthatsz az igazság közelébe!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
megtaláltam

sajoati
ezt hol látod? én csak annyit látok, h gyõzött, meg mi a pole..

különben mentem pár kört GTP-Spa... hát ez a pálya egész megteccett 😊 csak éppen a buszmegállót cseszték el nagyon... tán még 120 mph-val is bele lehet hajtani, és kijönni 😞

Néztétek a Gtr bajnokság honlapját? Az elsõ bajnoki futam hétfõn volt, és ahogy néztem Norbi ott is leigázott mindenkit! Pole-ból indult, 23 másodperccel nyert, csupán a többi dobogós nem került lekörözésre!
Eképesztõ ez a srác! Lehet, hogy tényleg UFO? <#wow1>

Hát szerintem a F330 mod design-ra egy nulla. Mondhatni a leggyengébb mod, amit NR2003S-hez kipróbáltam eddig.

Hát legfeljebb öcsémmel, mert nekem nem ismerõs az oldal. Viszont köszi a linket, felvettem a bookmark-jaim közé! 😊

Hát nem lesz külömbözõ festés, a bajnokságokat nem akarjuk egymást között keverni. Viszont az autófestésen rajta lesz a monogramouk is. (TS v. TZ) Ez csupán bajnokság kérdése!😄

Met
Értem, kicsit csodálkoztam, hogy felhívnak a tékából, hogy vidd vissza mert más is ki akarja venni😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Nem kazettát kellett visszavinnam, hanem videomagnót, mivel az enyém bekrepált!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Tékából hívtak fel?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
😊))
ezt is azt is.
Sajnos nem gyakom annyit mint szeretném, pedig néha csak magamon múlik.
Szivesebben mennék szerverre, mert pl. az éjszakai, az az ai ellen egyáltalán nem élvezetes, de ha másik ember a versenytárs, akkor tudom, hogy õ is annyit lát mint én....azaz szinte semmit 😊
Spa-t én sem szeretem mérõprog.-nak, mert egy: hosszú, nagyon sok helyen lehet akár fél ms-t bukni.
plussz aki bevállalja a buszmegállót körtiltásig azzal elég szépen lehet hozni.
egyébként Spa-ban nekem a GTP-vel a legproblémásabb a lejtõs dubla bal, nagyon sokszor nem találom el pontosan, és lefut a kerékvetõrõl, márpedig akkor 10-20 ms hali van a sóderágyban.
Suzuka jobb ebbõl a szempontból. szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
jaa, persze ti vagytok azok, akik mindenféle idõben mentek ;-)

b-type
cloudy 40-en!

sajoati
á, ha te ennyit fogsz gyakorolni, akkor sehol nem leszel a középmezõnyhöz képest, (neked) jó értelemben, (nekünk) rossz értelemben.

ezért jó a cup pl., mert annyi pályát lehetetlenség a végtelenségig gyakorolni.

de hogy 2.3... á, dehogy, sose. mármint én. gondolom. mert spát utoljára a gp2-3-ban nyúztam, és akkor nem szerettem.

b-type
ja, Spa-ban 2:3-at mentem Sau-val, Jag.-al pedig 2:5-öt.

b-type
hát amikor megláttam GTP-s setupot az AchimT oldalán, akkor kipróbáltam, azok Jaguáros idõk, amivel az a saját tapasztalatom, hogy nem olyan gyors mint a Sauber pl.
na szal lehúztam, beültem a Jaguárba, és kipróbáltam,...és tényleg, nekem ezzel sem olyan gyors. Ez lehet az én hibám, nem tudom, de én a Sauber-rel gyorsabb vagyok.
pedig az egy módosított alapsetup, míg ez azért mégis csak egy 'Trensz' setup.

sajoati
btw kiderült már, hogy egy pl. egy spái körön az autók között hány sec különbség van?

azért arra kíváncsi lennék, hogy az élmenõk közül ki mivel fog menni, illetve h két közel azonos tudású ember közül lesz-e, aki bevállalja a lassabb járgányt. (ez akkor érdekes, ha feltételezzük, hogy nem 0.5-1 sec különbség van egy átlagos pályán...)

b-type
A legászabb sztem a GTP.
tartok tõlle, hogy a gyorsak, ott is gyorsabbak lesznek, de könnyebb vele a versenyszitukat kivitelezni.
egy kis futam kellene sunyiba 😄

JuanG
lehet, de könnyebb vezetni, jobban kilátsz a cockpitbõl, és élvezetes 😊

sajoati
meg nekem designra a TransAmek jobban bejönnek, mint a F330

sajoati
nem, csak sárga nélkül sokan kell, hogy legyünk, különben az lesz, mint tegnap.

1-2 kiesés, és máris körözés válik a versenybõl.

JuanG
azért a ferrari330 és a GTP se rossz 😊))

JuanG
aztán megfogtam magam 😄...

sajoati
az életbe' nem jöttem volna rá erre 😊 (amúgy a festésetek is más? mert ez nem tûnt fel, pedig szvsz beleférne, hogy 2 legyen)