NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
Most reggel ezt igy vegigolvasva ,tenyleg jol dontotem tegnap,hogy leleptem aludni,mert ereztem,hogy valami ilyesmi lesz.
es tudtam,hogy ehez nem lesz kedvem... <#szomoru1>
petesilver
ja, vasárnap megcsinálom. Hazsónak kicseréled a másikon a számot, vagy majd én?

Kért valaki HNR-es autórendert is, de már nem tudom ki volt az, szóval jelentkezzen kérem, azt is megcsinálom vasárnap.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nos skacok nekem mindegy. Eddig sem óvtam semmit, pedig minden futamon más miatt estem ki, ezután sem fogok. Viszont mégis indulok a hátralévõ összes futamon, és inkább alkalmazom énis ezt a kénytelen vagyok elõre menni mentalitást. Amikor lesérültem a márnemtudom ki miatt, nos a rajtnál rosszul döntöttem. Akkor nekem is lassú volt elõttem V8, odaléphettem volna, elhúzok balra, és bevettem volna úgyis a kanyart simán. Ekkor Mikucnak eleve balra kellett volna tartania, és a 20-asnak esélye nem lett volna elõre jönnie, és lassítania kellett volna, ha be akarja venni a kanyart. Mulya voltam, inkább elvettem a gázról a lábam, és az lett a vége, hogy bár én vigyáztam, telibevertek. És ez a szép az egészben. Lehetek én óvatos, figyelhetek elõre, közben tükör+f2 space a távolságok, és nézhetek közben oldalra is, hogy ki hol van, nem ér semmit.

Azért ide írom a nyûgömet, és nem óvok, mert a büntetés mégha jogos is, nem hatásos, mint nevelõ eszköz. De ahogy nézem leírni a hibákat sem az, mert itt csupa ártatlan versenyzõ van, a balesetekért meg kizárólag a körülmények a hibásak.

Szóval elnézést minden versenyzõtõl akit eddig kritizáltam, ezután ilyen nem fog elõfordulni, inkább a gyakorlásra koncentrálok ezentúl. Mivel ma igen mérges voltam, valószínû, hogy igazságtalan is egyben. szóval 7-es gomb a futamról mindenkinek.

CodeRed
Pete!Ha esetleg szépen megkérlek meglenne kedd-re a GTP Cty festés? <#vigyor3>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Sose sajnálj, én szeretek versenyezni, ma is jól elszórakoztam hátul, még volt egy kis versenyzés is a végére.

Szerény véleményem az újoncoknak: tényleg hallgatni kellene a régebbi tagokra, nem azért papolnak az elözések ellen, mert félnek töletek, hanem mert egy SSW-n vonatozni kell, az a leghatékonyabb. Én ki is akartam térni #72 elöl (baromi agresszívan jöttél, jópárszor a sárga vonal alatt), de sajna pont utána volt a hajcihö az egyenesben, ahol Atit megstuccoltam.

Na akkor néhány észrevétel részemrõl is:
-Nem fogjuk le az alsó ívet a verseny közepén mert nem illik és megbeszéltük ilyet csak a végén csinálunk.
-Chat stop van a futamokon erre ma már rímbe szedett sorokat is olvashattunk (de mostmár mindenképpen kitalálunk valamit majd).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

CodeRed
Az már a "csalás" kategória lenne de ez meg mindenkinek a lelkiismeretére van bízva...ha 1 dologra gondolunk ezzel kapcsolatban.

CodeRed
Fasza!Megint ezek miatt a dolgok miatt vagyunk a 10 legnépzserûbb témák között....

Papailaca
A versenybíróság majd dönt az ügyben, és hidd el ,hogy a döntést minden kommentár nélkül elfogadom majd. Mivel te is érintett voltál,úgy gondolom,hogy a véleményed nem mérvadó.
ja,és van olyan vazze

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
nem szólt semmit. mint mondtam, a fémes hang+lökés miatt aszittem, mögöttem vagy, és tolsz le. tökre pech, hogy a jobbra húzásom (tuti nem akartam egészen a falig menni) pont elért.

én csak magát az elõzési kísérletet nehezményeztem, mert nem mentem lassan, stb.

Endure, in enduring grows strong...

Megnéztem! A 22. körben volt a balesetünk. Valóban nem tartom magam hibásank, hiszen a palánkon kívülre már nem tudok menni és nem is akarok<#vigyor4> Én annyit láttam, hogy egyrészt nem is láttalak, aztán egyszercsak elkezded végighúzni a kocsim oldalát, én meg a palánk oldalát, hiszen annyira lementem már a pályáról. Neked nem mondta a spotter, hogy ott vagyok? Csak mert nekem sem, hogy Te ott vagy, de tudtam, hogy máshol nem lehetsz, csak reménykedtem, talán tõlem balrább vagy....de nem voltál, ráadásul még közeledtél is felém (jobbra), amitõl egy kissé beparáztam, mert azt hittem szénné horzsolod a kocsim bal oldalát, én meg nem tudván hova menekülni, a kocsim jobb oldalát a palánkkal ismertettem 175mph sebességgel <#wow1>

Giovanni
Bocs, de azt a versenyzõt sem én nyírtam ki, sõt a mai futamon sem koccoltam senkivel, kivéve prezsivel a nagy kavalkádba, de ott mindketten vétlenek voltunk, és csak néztük, hogy mi történik. Errõl ennyit.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
de persze azért mindenki utálna, ha néha péntekenként otthonról a 600-as cerkámmal, 16-mbos G400-as matroxommal belépnék, csak hogy kiálljak a felvezetõ körben.

de mondom: nekem jó így, van még ez évre 15 nap szabadságom, vagyis rossz esetben 2-3 kihagyott futam. érjen utol e tekintetben, aki tud

HaZso
Ok, semmi gond, ott már végülis mindegy volt. Azért nagy mák volt az a szitu! Ott és akkor azt hittem hogy vége, de szerencsére megfogott a fal úgy, hogy nem perdültem meg :-P Fõ, hogy célbaértem nagynehezen, tört kocsival...

CodeRed
Véleményed szerint aki nem indul kapjon pontot?Ha itt a szabályrendszer a 20 emberhez alkalmazkodna (pl:kezdjük késõbb a futamot....nem tudok minden futamon indulni de kapjak pontot) akkor mi lenne itt?Mindenki belépett ebbe a versenysorozatba...talán el kellene fogadni azt hogy ha versenyzünk akkor tudjunk is ott lenni a futamokon , és ha lekéssük azt akkor igenis elmarad a pont is.Képzeld el ha mondjuk a F1-ben egy csapat nem tudna indítani 1 pilótát, ill kocsit de kapna pontot...próbálunk valamelyest a reális versenyekhez igazodni...ezért nics segítség a futamokon, ezért vannak bírák, ezért van pontozási rendszer.Ha ezt elkezdjük személyekre szabni akkor egy átláthatatlan káosz lesz az egész.El kell fogadni hogy ha verseny van akkor versedny van és kész.

sajoati
amúgy múltkor a közúton egy 3 wide-ot sikerült ügyesen megoldanom, részben e ligában szerzett tapasztalatoknak köszönhetõen. (igazából egy kamionnal majdnem 4 wide lett, kétsávos úton.)

komolyan, tiszta NASCAR feeling volt, majd holnap leírom. vagy vmikor. csak most aludnom kéne, a vonat miatt.

gudnajt.

petesilver
Megnéztem, de Te nem látszol a replayemen, csak mire keresztbe vagy fordulva. az látszik, hogy Toya valamiért lassít, és felöklelik. Sorry ha mégsem csúsztál meg.

Gyak alatt a viselkedésed kritizáltam, nem is érdekelt, hogy megpörgök, mert akkor már 4 kör óta moziztam, hogy mit csinálsz mögöttem. Abban is csak annyi kivetni valót találtam, hogy ahelyett hogy 3-an draftoltunk volna, elõször kinyirtad a már nem tudom melyik versenyzõt, utána egy kör alatt feljöttél rám, és a következõ körben már be is szúrtál mellém. Ez persze nem gond, csak ha valaki eleve ezt gyakorolja, az nem garancia a biztonságos versenyre.

DTap
Minden tiszteletem a Tied de azt te is tudod,hogy itt könnyen kerülhetsz olyan szituba,hogy utassá válsz a kocsidban(sajnos ez a közutakon is megtörténik) de CodeRednek meg abban van igaza,hogy a pályán szeretnénk maradni ha lehet minnél tovább ha már hetente csak ez az 1 alkalom van.Ha önhibádon kivül kiesel nincs egyszerüen kárpótlás.

sajoati
term. nem forradalmi szándékkal jegyeztem meg, csak úgy. történetesen pont a malmomra hajthatja a vizet, ha fogalmazhatok így.

és még valami: sohasem szabad feladni, abbahagyni, stb. az ember sosem tudhatja, mikor történik vele vmi jó; az utolsó körökre úgy hozta a sors, hogy ádáz csatát vívhattam V8-cal a 10. helyért, erre a huszonikszedik körben sosem gondoltam volna. a mellékmondat egy elemére sem (ádáz csata vívás/10. helyért).

de máskor is elõfordult már, hogy hasonló kaliberû emberekkel jöttem össze verseny közben, és tök véletlenszerûen tök érdekes szituk álltak elõ.

ICQ-ra gyere már fel egy percre.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
mindenki hoz áldozatokat ofkorz. lehet, hogy valaki csak annyit, hogy fentmarad sokáig, más többet. (én spec. ezért utazom haza péntek helyett szombaton, aminek majdhogynem folyománya, hogy mostmár hétfõn rendre a hajnal 525-össel kell jönnöm, amit télen eleinte rohadt hideg, a 3 órás út közepe-végére meg rohadt meleg, tehát még aludni se nagyon lehet rajta. *me sír*)

megjegyzem, hogy szerintem sem ez a pontozási szisztéma (a versenyt kihagyók nem kapnak pontszámot) sem a tavalyi (besorolódnak és kis számú résztvevõ esetén akár igen elõkelõ pozícióban is "végezhetnek") nem igazán felhasználóbarát, legalábbis azok számára, akik a sampionsippben is el akarnak valamit érni.

petesilver
Nah, csak akadt valami pozitív hír a mai versennyel kapcsolatban!!! Remek, gratula! Aztán figyelni nyáron is, akkor ugyanis a hûtésre szánt keringetett levegõ élbõl melegebb lesz jóval!

Megértem a haragod,én ma azaz tegnap hajnali 2 óra 15 perckor keltem és az egésznapom ugy alakítottam hogy itt legyek és ráadásul a munka miatt 2 hét múlva tudok csak ujból indulni és oda a rájátszást jelentö helyem,de a remény hal meg utoljára!
Giovanni
Megnézted? Nem! Nem csúsztam meg! Mögöttem jöttek kettek és a kanyarban nyekk!. Persze amikor Te practice alatt így pördültél meg miattam, engem hibáztattál, most én pördültem meg ugyanúgy és megint én vagyok a hibás....Erre inkább nem mondok semmit. Inkább abba hagyom az egészet, mert semmi értelme így

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Srácok, köszi az okítást számítógép hûtéstechnikából. Úgy tûnik megoldódott a problámám. Végre sikerült lefutnom egy versenyt disconnect nélkül. 😄

sajoati
már megismételtük 😊

szvsz az elítélteknek legyen kötelezõ a köv. heti futamra a gyakszerveren megjelenni, és gyakorolni a többi futamra.
az sem lenne jó, ha leesne a létszám, mert csak a legjobbak indulhatnának.

szerintem a mostani keretet kéne felfejleszteni egységesen egy szintre, és az ezután jelentkezõket meg tényleg tesztelni elõtte..

emlékszem tavaly olyan CTS futamra, ahol a végén 2-en maradtunk, és az elsõ, asszem sanzik, bevárt, hogy ne unatkozzon.

DTap
Minden második héten nem fogok hazaérni a rajtra (ha csak nem lesz halasztás) ha itt vagyok leamortizálnak-nekem igy hamar véget ér a bajnokság.(értelmét veszti).Még nem számoltam hozzá,hogy magam is elcseszek versenyeket(rendszerint a pitbe).Ezúton érdeklõdnék is érvényes-e a szavazás?Ha nem sajnos akkor következõ versenyen megint a körhátrányos indulás marad.

Én naponta vezetek átlag 500 km-t nyergesvontatóval(kamion) vagy mentöautóval
ott meglehet tanulni a higadtságot,itt is ugy kellene kezelni az autokat mintha valójában benne ülnénk és akkor talán tisztább futamok lennének és
többen látnánk meg a célvonalat az utolsó körben!<#worship>
CodeRed
Tudod énis szomorú vagyok, és lehet hogy nem pénzre meg ilyesmire megy a dolog de mikor mindent elkövetsz hogy ott legyél a rajtrácson, (lelépsz a melóból meg ilyesmi) és el****-ák a futamodat az elsõ 10 percben úgy hogy esélyed nincsen befejezni...és mindezt nem azért mert vki véletlenül ezt vagy azt csinál hanem rutintalanul, meggondolatlanul csinál(nak) dolgokat, te is morcos lennél.Nem beszélve arról hogy azért fejenként kiköhögött mindenki 3000ft-ot hogy JÁTSZHASSON!!!Szal valahol akár pénz is lehet a dologban...

Nem lehetne ezt a versenyt megismételni??? <#nevetes1>
Gondolom igy megnyugodának a kedélyek!!

Vagy esetleg fogassuk vissza az idõ kerekét???.....

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

petesilver
Ez meg a másik fele. Nyilván Te is kénytelen voltál legelõl lenni, és megcsúszni. Ehhhh...... Ráadásul nem vádaskodtam, balesetet idéztél elõ, amitõl kihullot a fél mezõny. Ez tény. Ott vigyor is volt. Egy rossz szavam nincs, mert restart után semmi gond nem volt, amíg bent voltam.

petesilver
Én sokszor megnéztem. Elhúztál három ember mellett, aztán felmentél jobbra, és nekimentél az autód jobb hátsó részével asszem Mikucnak. Farchasebõl ez jött le. Azért vastagon remélem, hogy nem vonod kétségba azt a részét a dolognak, hogyha nem keveredsz elõre, nincs ez a baleset. És nincs olyan vazze, hogy kénytelen voltam elmenni!!!!!!!!!!!!!! pláne nem így!

Szomorú vagyok mert ez egy JÁTÉK és ugy vitázunk mintha pénzre menne a dolog.Elöször mindenki tartson önvizsgálatot és ne vágjunk a másik fejéhet olyan dolgokat amiket mi is elkövethetünk,mert ez általában bekövetkezik!
Szeretem volna ma este is az élbolyban végezni,de egy szerencsétlen balesetet
nem sikerült kikerülnöm,de azért mindenkinek köszi a versenyt engem feldobott
az adrenalin és ez a lényeg ebben a "nyugis" világban!Ne rontsuk el ,élvezzük!Hibák lesznek és bármelyikünk elkövetheti azokat!<#taps>
Alexease
A #31895-re nem sok jo otletem van, eleg nehez barmi igazsagosat, mukodtethetot kitalalni, de talan a kovetlezon el lehet gondolgodni (csak hirtelen otlet, nem meglincselni az "oreget"😄DDD):

Aki egy versenyen a birak altal eliteltetett (😄), a bejelentesek, ovasok alapjan, az a kovetkezo versenyen az utolso sorbol kell hogy rajtoljon (idomero nuku).

Szerintem eleg humanus lehetne, nincs kizarva senki a versenybol, de megis elgondolkoztato helyzet. Es attol fuggetlenul, ha nagyon akar valaki, meg mindig felkuzdheti magat az elmezonybe "rombolni"😊))
sajoati
huszonvalamennyi. az is baj volt, hogy a distance 0.0 volt köztünk, jött egy fémes csiszoló hang, aszittem, megtoltál, de az oldalam volt, a tükörben nem tudtam kivenni semmit (legközelebb lehet kikapcsolom az autó részeit a tükörbõl), így tkp. abban a tudatban nyomtam tövig a gázt, hogy mögöttem vagy (ugye spotter semmi).

látható, hogy mit sem sejtve picit jobbra sodródtam, a fal felé, ahol közlekedtél az autóval.

sajnálom Pásztor Istvánt is, aki aztán a füstben karambolozott velem.

Hazso:
Elnézést, hogy odacsuktalak a falra a 2. kanyarban a végén, de a spotterem tisztának mondta a szitut és nem láttam, hogy ott voltál...sorry! Még szerencse, hogy elrántottuk a kormányt idõben és nem lett komolyabb bajod.

Giovanni
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nézd meg a replayt, aztán vádaskodj, vagy nyílváníts véleményt! <#boxer>

Hányadik körre gondolsz? Egyébként a spotter nálam borzalmas volt ezen a futamon....amikor jelent, hogy szabad, persze, hogy nem az és fordítva is így volt...rettenet!

Szeretném kérni a rajtnál történt baleset kivizsgálását.
Azt hiszem hogy papailaca (20-as autó) + én okoztam.
Igazából engem csak az érdekel, hogy ki okozta??
És ha a hibás én voltam akkor az érintettektõl elnézést kérek!!

Köszönöm

sajoati
azért tegyük azt is hozzá, hogy elsõ lépésben valaki _elöl_ leamortizálta a fél mezõnyt, és volt egy restart.

a read-only júzerek kedvéért.

én amúgy a huszonikszedik körtõl engine hibás autóval mentem, a 11. hely így nem is rossz, egy taktikai baki miatt nem lett 10...
vicces amúgy a balesetnél szentül meg voltam gyõzödve róla, hogy egyértelmûen Ciccio a hibás, most inkább mondom a tipikus senki sem látott senkit versenybalesetnek (spotter term. nem szólt semmit), max. annyit jegyezhetnék meg, hogy nem értem, a 2x. körben, minek kell 3 wide-ot elõállítva kívülrõl elõzni próbálni...

Bejelentések, óvások a szokásos formában jöhetnek.

Én azt hiszem elmegyek aludni. A végeredményt majd holnap remélhetõleg megtudom.

Jó éjszakát mindenkinek!

Papailaca
Elõször is köszönöm a gratulációt,nagyon jólesett!
Javaslom,hogy elõbb a replayt nézzed meg (több kameraállásból is),és azután mérlegeld,hogy mit írsz be a fórumba,amelyet olyan sokan olvasnak.
A helyzet az az,hogy a rajtnál annyival gyorsabb voltam,hogy kénytelen voltam a P.Laci és a Mikuc mellett elmenni,hogy elkerüljem az ütközést. A Mikuc után lehettem már, és ezután egyszercsak megpördültem és neked ütköztem.Ezért sorry!
Azonban a replay áttanulmányozása után ,látható ,hogy a Mikuc kissél balra húz (valszínûleg azt gondolta,hogy már elõbbre vagyok), és pont eltalálta az autóm sarkát és megpördültem. A korrektség kedvéért megkérem a bizottságot, hogy vizsgálják ki,amennyiben én vagyok a hibás,már most elnézést kérek mindenkitõl,nem volt szándékos,egyszerûen nem szerettem volna 2 playert kilökni.
Aki figyelte az eddigi versenyeimet,az láthatta ,hogy még azt is elengedtem,aki lassabb volt nálam😊
Amúgy,ha valami MAGÁNvéleménye van valakinek ezzel kapcsolatban,kérem ,hogy ICQ-n keressen, a személyeskedést nem szeretem.

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
A kép KIRÁLY!!!

DTap
De képzeld az milyen rossz érzés ha ezt elkerülöd-túléled és utána az új futamon meg kiraknak.

Nagyon yoooo!!

petesilver
klassz!

petesilver
Amúgy lehet vastagon sértõdni, de igazam lett. Practice alatt kifakadtam valakire, aztán csak annyit mondtam, hogy elsõ sárgánál kiderül. Nos nem is lett elaprózva, a fél mezõnyt leamortizálta😊))))))

CodeRed
Ez anno egy Blackhole Motorsport-ra küldött walpapperem...

petesilver
Itt pont Alex autóján látszik, ennek a programnak a koszolódás, sérülés-horpadás modellje is zseniális szerintem. Mindíg lenyûgöz ilyen képeken.