NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papailaca
<#worship><#worship>

Let\'s get ready to Rumble!

HaZso
Hétfõ reggel megyek haza, akkor küldöm <#wave>

Alexease
Mar muxik, csak meg teszteltem a biztonsag miatt. Mostmar mindenkinek van jogosultsaga irni is.
Alexease
<#idiota>
petesilver
Na jó, eltekintve a ligától, a weboldaltól, a képfeltöltõ progitól az ip progitól, a tanácsoktól, a friss-érdekes infóktól, versenyeken-fórumon a jelenlététõl, a segítõkészségétõl, szóval mindezektõl eltekintve mit adott nekünk ALEX? 😄<#vigyor2><#crazya><#wink><#wave><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cowek
Ötletes megoldás!!
Jó hogy ilyen is van :-)

Nekem még nem mûködik, beírtam a mostani címet, de belépés után nincs ott.

http://www.f1-info.hu/

CodeRed
ÓÓÓÓ Brian!!!!akarom mondani Alex!!! <#nevetes1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Hogy megkonnyitsem az ilyen gyakorlo szerver IP cim kozreadasat, a HNR oldalon csinaltam egy mini programot😊 A szerver passworddel belepve, meg lehet adni egy IP cimet, amit az oldal kiir az ujonan passworddel beleponek. Meg kiirja a szerver inditas (pontosabban a IP cim beiras) idejet is, hogy lehessen tudni mikor lett inditva (bar itt a forumba ugy is szolnak😄). Igy ha valaki indit szervert, nem kell ICQ, e-mail, privat hasznalat, nem kell ki-be lepkedni.
HNR GyakSzerver IP-Info
Papailaca
gyere icq-ra

CodeRed
Ha valakinek van Mercire setupja az jól jönne 😄

Papailaca
a jómunkásemberek😊
elõbb a munka aztán a GTP😊
aki nem dolgozik,az ne is GTP😊
gyere,csak a kormányt kell tekergetni

petesilver
ehh, pont akkor, amikor egésznap ástam, és moccanni sem bírok😞((((

Papailaca
watkins gyakszerver indult,ha vki jönne,akkor icq,vagy privát.

THX!a rajtszám 71-es és gut lesz a logo is!<#worship>
CodeRed
Pete!Tudsz jönni ICQ-ra?

Nekem azért tetszett a verseny. Idén elõször sikerült elsõ helyre kerülnöm, ami szokatlan tõlem! <#finom> Sõt, majdnem sikerült idei legjobb helyezésemet begyüjtenem (7. hely lett volna), de sajna végül is 15. lett belõle. Mindegy.

Kérdés: Itt hogy is lehet majd rájátszásba kerülni? Van errõl valami a szabályzatban?

petesilver
Amúgy a dolog hátulütõje, hogy mondjuk ez a csapat egy év múlva összeszokik, mindenki hapy, és akkor is ugyanez lesz, csak az akkori újoncok miatt esetleg😊))) Mindegy: bízz istenben, és tartsd szárazon a puskaport. szal jövõhéten veszek puskaport😊))))

CodeRed
Ráadásul ez az "eljutunk" addig már 3 éve megy....ilyen alapon 10 év múlva is ugyanez lesz...az hogy vki azt tanácsolja hogy SS-en ne elõzgess az elsõ körben és mégis azt teszi...nos ez nem türelem és megszokás kérdése.Csak némi ész,és annak a sportnak az ismerete kell hozzá amit játszol.

Met
Az AI-val tökéletesen lehet gyakorolni a draftot, (másra nem is jó😊, tartják az ívet, nem furakszanak csak mennek.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CodeRed
Bocsika!Én nem azért fizettem be a szerverdíjat hogy mások "megszokását" kiélvezhessem...

Met
én se, csak még a bajnokság kezdete elõtt amikor még mindenkinek szokatlan volt a másik, emlékszek volt 3-4 rs is😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibronk
Hát azért én nem emlékszem mikor esett ki kapásból 7 ember utoljára.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Ez a restart lehet hogy pár versenyzõnek szokatlan volt. (Nekem is, ugyanis még nem volt hozzá szerencsém.) Mindenesetre akkor ez nem az elsõ alkalom lett volna, hogy restart-ra kerüljön sor.

OK. Részemrõl a téma lezárva, jobban fogok figyelni rá.

Tihy
De azt el kell ismerni hülyeség akkor a szabályzatban így szerepeltetni, ha úgyis eseti elbírálás történik.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Értelmetlen kérdés. A versenybíróság döntött, ez elég. Ha szavazás lett volna, ugyanez lett volna az eredmény, akkor is restart lett volna. Teljesen jogos volt a restart szerintem, és érthetõ is. Mindenképpen korai, és nagy tömegbaleset volt. Szerintem.

ibronk
.....

Az a másik 7 ember is ugyan úgy versenyezni szeretett volna, ahogyan te is, ezért lett restart még a 2. körben is.

Nem írtam sehol, hogy közöd volt a balesethez, nem is ez volt a lenyeg. A lenyeg az, hogy 200 mph-nal elözgetni, ugy, hogy közben nem tudod tartani saját ived (vonalátlépés) kicsit kockázatos. Szerintem.

DTap
"Én csak egy ember vagyok"

DTap
Jó legyek én a bünös szerepében,mert versenyezni szeretnék-tessék lehet engem támadni szidni!

ibronk
De igen, mert már a szerveren is sírtál, mikor a restart után beszoptál.

DTap
Itt nem rólam van szó.

ibronk
Annak veszem. És jó lenne egy kis rugalmasságot tanusítani mikor 7 ember esik ki a 2. körben, és nem csak a saját érdekeidet nézni.

DTap
Ha annak veszed...Én kérdeztem vmit.

Nos, szerintem kár belemenni a mi lett volna ha..... jellegû felvetésekbe. Inkább azt kellene egyértelmûvé tenni mindenki számára, hogy mik azok az esetek, amikor indokolt a restart.

sajoati
jól beszéltél, Tihy-san 😊

Endure, in enduring grows strong...

Papailaca
<#eljen>

Tihy
Húúú ezt most végigolvasva....

Na az a felöklelõs szerény személyem volt, szóval nyugodtan lehet akár szidni is mert akkor úgy néz ki én indítottam a "láncreakciót". De komolyan, inkább engem mint itt egymást, bírom, nem fogom felkapni a vizet, nem fogok fenyegetõzni, hogy abbahagyom meg hasonlók. Szóval csak nyugodtan...

Nagyon szomorú vagyok mikor ennyi felnõtt ember ilyen hülyeségek miatt képes így lereagálni a dolgokat. Nem tudom másnak ilyen esetek kapcsán (ha más hibájából belekeveredek valamibe) mi szokott elõször eszébe jutni, de nekem az, hogy lehet, legközelebb pont én fogok hasonló balesetet okozni, ami BÁRMELYIKÜNKKEL, BÁRMIKOR megtörténhet. A másik kulcsszó a TÜRELEM, idõ kell, hogy mindenki megszokja ezt az egészet és megtanulja a helyzeteket helyesen felmérni és az azokra adott helyes reakciókat kivitelezni. Lehet hogy a túlzott optimizmus szól belõlem, de fogunk mi még egy kézen megszámolható mennyiségû sárgákkal "megáldott" futamokon együtt jól szórakozni, amikrõl a többségnek kellemes emléke marad és nem az, hogy hányadik körben ki, kinek a versenyét tette tönkre. Ez egy társasjáték és mindenkinek így is kellene felfogni, kölcsönösen segítenünk kellene egymásnak, nem b@szogatni egymást, meg nem durcás sértõdött gyerekként reagálni a dolgokra. Közülünk senkirõl sem tudom elképzelni, hogy direkt tenné tönkre a másik versenyét és hiszem, hogy mindenki jobb és jobb akar lenni versenyrõl-versenyre, de ehhez idõ kell és kitartás. Végre most már sokan vagyunk ne hagyjuk elszúrni az esélyt arra, hogy majd egyszer elérkezzünk közösen arra a szintre, amikor felejthetetlen élményt nyújtanak ezek a versenyek egy összeszokott csapattal, de el kell addig jutnunk és most ezt az utat járjuk.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ibronk
Kötekedjél!

DTap
"A pályák eltérõ tulajdonságai miatt road pályán, speedway-en és super speedway-en az elsõ, míg rövid oválon az elsõ 2 körben történt tömegbaleset esetén lehet újraindítást alkalmazni egyszeri esetben!" -kivonat a szabályokból.
Kérdésem:nem a 2. körben volt a baleset és valóban jogos-e igy a RE?

sanzik
jaja,beindult a melo + ujbol motorozok es ez kiveszi a sz@rt belolem rendesen <#vigyor3>
Igen, én azt szeretném. Számom: #72
Elõre is köszi!

DTap
off

Orvossal kezdem ma reggel (a lázam a gyógyszertõl nem ment le),mellhártyagyulladás injekciókúra potom 1200FT/db.2-vel kezdtem ma.

on

petesilver
Holnap megcsinálom, csak rajtszámot írjatok ide nekem, nehogy elszúrjam. Mindkettõnek jó a HNR logós render?

Én is kértem egyet, tudod, 1280*1024-es felbontásban a 3D-s HSW-s logóddal a háttérben. Elõre is köszi.

Szóval visszanéztem a replay-t, és a következõ estekben érintettem a sárgát indokolatlanul: 5., 8., 22., 29., 53.
indokolt vonal átlépés: 19., 28.
A továbbiakban majd igyekszem erre jobban odafigyelni.
A balesetedben nem érzem magam hibásnak, a draftolást azért mellõztem, mert igyekeztem jobb pozícióba kerülni.
Az bebizonyosodott, hogy pl. a hátsó egyenes utáni kanyarban aki a külsõ ívre húzódott önszántából vagy kényszerûségbõl, az rendszerint pozíció(ka)t vesztett. Ha elõzés történt, az rendszerint CSAK a belsõ íven haladva volt lehetséges.

szia!Én voltam aki pofátlanul<#help>leadtam a rendelésemet az autorender témában!<#integet2>
DTap

Mégegyszer csak finoman érdeklõdnék,hogy mi van a RAJTHALASZTÁSI-SZAVAZÁSsal?

Papailaca
Igazad van Pete a balesettõl függetelnül,mivel Te voltál a szenvedõ ártatlan fél. Neked ebbõl a szempontbõl tökmindegy,hogy közülünk ki volt a hibás, Te biztos nem voltál az.
Én nem is ezt kételtem-gátoltam, hanem a hangnem ellen szólaltam fel.
De mégértem,hogy ideges voltál,én is az voltam,úgyhogy részemrõl spongyát rá, majd legközelebb jobban vigyázunk,fõleg én.

petesilver
Mi van veled mostanság? Múltkor is leléptél aludni. Beindult a meló, vagy csak tavaszi fáradtság?