NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha meg keves a sarga, akkor meg a "versenystilus" miatt le(szet)szakad a fel mezony, es azert veszti ertelmet az egesz...
CodeRed
Borzalom hogy nem lehet egy ilyen "primitív" pályán menni úgy , hogy ne lenne 1000 sárga...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Pedig nem ártana...természetesen énis szívesen alávetném magam egy ilyennek...szal nem akarok ujjal mutogatni senkire...

ibronk
Még nincs

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Regen, eredetileg ugy volt kitalalva, de igazandibol sosem hasznaltuk...
Egyébként vége van már a versenynek???

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

DTap
Ja általánosságban.

Alexease
Es ilyenkor az a gaz, hogy a kepen lathato autokon kivul, meg vagy 3-4 csuszkalt a palyan, es lehet hogy aki eppen hibazott, nincs is kozottuk (nem neztem meg visszajatszast, csak annyit lattam hogy valaki Norbit elsodorja).
ibronk
Olyan kevesen maradnának hogy az egésznek nem lenne értelme <#idiota>

CodeRed
A versenybíróság elkondolkodhatna egy szintfelmérõn mielõtt sokakat egybõl éles versenybe engednek...

Alexease
Ez ugy van, tipikus hiba, es mindig felbosszant😞(
Teljesen frusztralo koprol vagy hatulrol rajtolni, mert mar a celegyenesben megkezdodnek a "pozicio harcok" (?!?!) es az elso kanyar utan mar jon is a leszakadas. Teljesen szetszakad a mezony 1-2 kor alatt, 2-3-as csoportok alakulnak ki, amivel abszolut lehetetlen barmit is kezdeni, 130%-os draft nelkul (ami persze lehetetlen😄).
ibronk
Én meg ha rajtam mulik 5 autó mellett is elférek.
Asszittem nem egymásnak magyarázunk, hanem csak általánosságban...

DTap
Nem mentem senkinek,ha olyan a szitu meg inkább engedek-nemhinném hogy panasz lenne rám.Igyekszem fair lenni a pályán.

CodeRed
...és csodálkozunk ha egy technikás pályán ezer+1 sárga van....3 év után is.....

Alexease
Bar spk ertelme nincs a kepnek, de mint "kompozicio" jo, sajnos jellemzo volt a mai "versenyre" <#zavart2><#zavart2><#idiota>
DTap
Hát azért illene 2-es sorba elférni ezen a pályán.Hol ha itt nem?A lassabb kocsiknak kivül illene lemaradni fokozatosan-pl ha valaki ivet ront aztán visszaállhatna.Sajnos egy rajt sem úgynézett ki mintha egyes sorba akarnánk menni.Az dühit,hogy ennyire az elején kiestem.

petesilver
A legszebb azonban, amikor az élboly után kéne menni draftban, amíg lehet, mondjuk élboly mögötti 3 autónak. És nem lehet, mert háromból minimum kettõ autó elõzgetéssel van elfoglalva draft helyett, és ezzel lõttek mindennek, mert seperc leszakadnak, mindezt azért, mert egy helyel elõrébb akar kerülni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

ibronk
Nem kéne egymásnak menni.
A német nascar bajnokságban 30-40 emberrel mennek 1-2 sárgás versenyeket. Kétlem hogy a rendszerrel lenne a gond.

petesilver
Én ezért nem értettem pár embert. Talladegára egy dolgot érdemes gyakorolni, hogy hogyan kell biztonságosan menni minimum 6-an együtt. Ezért nem értettem azokat, akik már 2 autónál elõzgetést gyakorolnak, 180mph-nál. Minek? Versenytempó vazze minimum 6 autó, és kb190Mph, és szélárnyék. Teljesen máshogy viselkedik íveken az autó, mint amikor 2-3 autó facetoface elõzget ilyen pályán. Csak kevesen gyakorolták az egy íven, egymás mögött szorosan draftot, azok is többnyire olyanok voltak, akik tudják már. Nem az a draft lényege, hogyha a vákumban ráúszok a másikra, akkor kivágódok mögüle, és elmegyek, hanem hogy ott tudjak maradni körökön keresztül.

ibronk
Olyasmi nem létezik.
Csak egyenes vonalban menés.
Létezne.
Itt az sem.

DTap
De az igazi gondot ott látom,hogy az embert egy ilyen eset után nem lehet kárpótolni-igy meg a bajnokságnak semmi értelme elég lenne ha kockáznánk.

Alexease
Ez szornyu volt:/
Nem hiszem el, hogy ilyen palyan ennyi sarganak kell lennie?!?! Igy eleg hasznalhatatlan a verseny, es nem is sok ertelme van, ha csak nehany koros repulo rajtok vannak.
Az elso par balesetet megusztam, remeltem az elso 2-3 sarganal kiesik aki nem fer el 4 autonyi szeles palyan, de ugy nez ki nem😞
DTap
Az alakzatban autózást gyakoroltuk de futamon úgylátszik nem volt látszata...

ibronk
Ott a gond hogy már talladegára is gyakorolni kell.

DTap
Nem tehetünk semmit ez a sorsunk:nyeljük a békát.(csak sok gyakért volt kár)

Sajnos engem is a falra kentek az elsõ kanyarban.
Hát igen ezt én sem értem, hogy minek az elsõ kanyarban megnyerni a versenyt.
Én még elég új vagyok itt. De idáig majdnem minden versenyt befejeztem. Nem nyomulok, nem lököm ki a másikat, megyek a saját tempómban. Egyenlõre csak gyakorlok és figyelek.
Sajnos a mai versenyt vártam, egész nap gyakoroltam.
És végre nem az utolsó helyrõl indultam. :-) Nálam már ez is valami.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

petesilver
És a startnál tehetetlen voltam, szépen óvatosan mentem a fal mellett, és a kanyarig már nem jutottam el😞

CodeRed
Nem véletlenül!!!!

Met
egy picikét nagyra sikeredett

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CodeRed

DTap
Õ legalább magának köszönheti.

petesilver
Motorozni veszélyes:
crash

petesilver
Szeretnék gratulálni a 20-as számú versenyzõnek, akinek ma nagyobb volt a bátorsága a rajtnál, mint a tudása. Sikerült hazavágnia az autóm annyira, hogy totálérzéketlen lett a draftra, ki is léptem.

petesilver
Jah, saját kútfõbõl!

DTap
Akárki akármit mond ez nevetséges volt.Vigyázni egymásra a rajtoknál lassitani a sárgáknál meg a füstnél.Nem a pályára kellett volna gyakorolnam hanem a holdraszállásra.

Pete, tetszik az autód festése. Saját dizájn?

Aszem a Thrustmaster francia cég, úgyhogy az mégnagyobb gáz! 😄

Tavaly év elején (2004 január) a RCE nagykerben nekem azt mondták, hogy azért nem érkezett még meg a Thrustmaster F1 FBB szállítmányuk, mert sok a garanciális problémájuk, és addig még az nem rendezõdik, nem rendelnek a gyártótól. Szóval egyébként az a kormány sem szent. 😊

Cowek
Csatlakozom pedál ügyben! Szóljatok lécci ha van infó :-)
Köszi!

http://www.f1-info.hu/

TasManXT
11.3-nál nem tudok jobbat menni 😊

psn: TasManHUN

Utánaolvasok, hogy mik a lehetõségek, aztán majd meglátjuk. Mindenesetre jó lenne olyan képet találni, amelyen látszik, hogy a függesztéseket hogyan oldották meg. Elsõsorban a pedálszerkezet hátsó részére lennék kíváncsi.

PuMy
Szerver elinditva.

Cowek kellene a Lowes-i nyilatkozatod.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
Még nekem is hátra van egy monstreteszt hétvégén. Ahogy nézem hosszabb áttételek kellenek, és azzal minimum 1 mp-t lehet nyerni. A kanyarsebességek nagyjából megegyeznek, de az egyenes szakaszokban nekem hamarabb kell felváltani egyet, szal nem biztos, hogy ez így jó, majd letesztelem.

HaZso
Én azt hittem, hogy a Sauber és a Mazda között jóval több mind 1mp van, erre kiderül, hogy kevesebb... Ráadásul a Mazda szerintem hosszú távon nyerõbb lehet... a Sauber nagyon ideges 10 kör után. Úgy tûnik, még állítani kell a verdán 😄

CodeRed
Már nem mert közben megoldódott a nyomorom 😄

Papailaca
Tudom,tudom<#kacsint>
Az izgulást pedig majd ma este a haleszakadszvége versenyen meglátjuk😊

Let\'s get ready to Rumble!

Áh, nem azt írtam, hogy lassú vagy, hanem hogy jól nyomod! (Bazz most a pohár félig tele van, vagy félig üres? <#vigyor2>) Az izgulás elmúlik a rutinnal, majd meglátod!

petesilver
nem rossz, de a mazdát hanyagul vezetted!! 😊)) azt már rég tudom Te itt mire vagy képes, arra leszek kiváncsi, mit tudnak majd a többiek kedden!!!!

Akkor most konkrétan egy Thrustmaster-ért mész ki?

Papailaca
Jaj de szépen körülírtad ,hogy lassú vagyok😊
Ami persze így ebben a formában nem igaz, inkább azt mondanám,hogy a futamokon tele van a gatyám...
Például a keddi Lowe's gyakoráson ,meg a kvalin is 30.352 volt a legjobb idõm, azelõtt 2 nappal pedig ugyanezen beállításokkal mentem 29.578-at,a P.Lacinak el is küldtem a képet,mert szinte hihetetlen volt,és mentem még 10 kört ,kivétel nélkül 30 alatt.
Ezért mondom,hogy talán túlságosan izgulok,és igyekszem is készséges lenni minden ellenféllel,és csak a 100%-os helyzetben elõzök.
De azt hiszem,hogy kezdõként ez jól van így.

Let\'s get ready to Rumble!