NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
MIXED

1. Monza: nem 'balhéztam'
2. Atlanta: itt sokat bénáztam, eléggé a bajnokság eleje, 1-2 érdekes szitu miatt, pl. abban a körben jöttem ki a pitbõl, amikor green flag lett, és túl gyorsan mentem
3. Bristol: ha jól emléxem Pete-et vagy Code-ot meglöktem, de nem túlzottan, amúgy is sérült volt 😊
4. Silverstone: nem 'balhéztam'
... Norisring:--
5. Papyrus: nem 'balhéztam'
6. Lowe's night: Petenek nekimentem szembõl, volt vmi lagom, és elég nehéz lett volna szerintem elkerülnöm; kiesés

6 futamból 3-ból semmilyen 'balhé', sõt Bristol se volt durva.

--
CUP

1. Daytona: csak ezt tettem "az ember a határon megcsúszik egy kanyarba oválon"; HaZso sérült, Pete kiesett; 'balhé'
2. California: nem 'balhéztam'
3. Las Vegas: majdnem nem 'balhéztam', az utolsó elõtti elõtti körben befordítotam sanzikot, helyezést veszített, plusz mivel Norbi megelõzött sárga alatt, nekilódultam, mint állat, ezért jól lehajráztam az elsõt, ami szabálytalan
4. Atlanta: _ha_ jól emlékszem, "nem balhéztam", ez kérdõjeles; legyen 0.5; tán itt találkoztunk Pál Lacival úgy, hogy versenybalesetnek mondható a dolog(?)
5. Bristol: ez is 0.5, mert semmit nem csináltam, csak egy félreértett sárga alatti balesetkikerülést, ami miatt a büntit kaptam. hosszú, de részemrõl egy 0.5-öt megér
6. Martinsville: itt asszem 2 sárgát okoztam, az egyiknél kiesett Pete és PásztorI is megsérült vagy kiesett, mert belülrõl akartam elõzni, és felcsúsztam. mondjuk Pete meg túl lassan ment akkor, na mind1, ez egy elég balhés futamnak rémlik
..Texas: --
7. Phoenix: itt is úgy rémlik, nem "balhéztam"
8. Talladega: nem "balhéztam"

4/8 nem "balhézás", ráadásul a rémisztõ Martinsville-t nem számítva 4-8. futam balhémentes; de lehet inkább olvasnom kéne, úgyis fizeti a cég a könyveket, most vettem vagy 8 Dragonlance regényt, kb. 100 van belõlük, még kb. 75 hátravan 😊

na jóccakát.

Endure, in enduring grows strong...

CodeRed
45-50 között van ft-ra lefordítva..

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ForRedGlory
Mennyi pénz volt ez a kormány?

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

JuanG
igen és még1szer bocs!!!!!!, ideges voltam...persze ez se ok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Azért nem volt re mert nem a sor elején történt😉)) Na mind1 jóéjt😄

CodeRed
Most folyamatos a tesztelés...edigi negatív tapasztalat az az hogy a Thrustmapper-t nem lehet NR-hez használni normálisan...bár anno a másik Thrustmaster kormánnyal sem mûködött rendesen....amúgy eddig perfect a cucc...majd mindjárt dobok egy képet a váltórendszerrõl...az valami fenomenális...

Ja és mindenki probált lassitani momentán én is közben hátulról lebombáztak!A gép meg odalett egyböl!!!!<#csodalk>
CodeRed
Szerintem igen.Amúgy eszeveszett a feeling....a pedálokat szokni kell még mert hosszabb az útja a momo-énál és 3x erõsebb...kicsit változtatnom is kellett emiatt a fékerõsségen GTP-ben de sajna sok értelme nem volt....hamar kilöktek...

Skacok,most miért nem volt RE,az elsö kanyarban 6-7 auto ment össze amikor valaki kiforgatta juant?
<#conf>
CodeRed
Én lehetek morcos?

JuanG
megint más ha az ember a határon megcsúszik egy kanyarba oválon, mint ha féktávot elnézve belerongyol a másikba...de részemrõl itt a vége a dolognak...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ne azt mondogasd hogy mikor nem csináltál balhét, hanem azt számold össze hányat csináltál...de nem haragszom amúgy, ez ellen én nem tehetek semmit, neked kell lépned...peace...

sajoati
sõt, legutóbbi találkozásunkkor asszem nem én csúsztam meg

sajoati
az hogy mindig, az túlzás. pl. legutóbbi CUP-on sem csináltam balhét

sajoati
igen, az télleg sz@r a GTP-ben, hogy szerintem a frame rate, amit ír, az nem valós. én anno iszonyat sokat játszottam gp2-3-mal, és ott fix 23-as körüli fps-sel simán ment a dolog, itt viszont 30 alatt szaggat.

és ami még gáz, és a sima nr2k3-ban nem láttam ilyet, hogy a pálya némely pontján 50-60-ra fölment (gyakon), máshol meg 30 körül. biztos odapakoltak egy rakás ojjektumot, amit ki kellett volna kapcsolni, csak hát kellettek a féktávot jelölõ táblák.

hát még1x sorry :-/

valahogy silverstone nem volt ennyire súlyos, illetve talán spa sem, bár a 12 órásban nem voltunk ennyien egy helyen 😊

JuanG
szinte tudtam hogy belém fogsz jönni, még be is akartam irni neked hogy ovatosan az elején (bár ez asszem természetes...), de hogy már rögtön az elsõ kanyarban...onnantól végem volt, ideges lettem, codered-et is meglöktem utána, aztán késõbb hibáztam, ennyi...elkurtuk a versenyünket, messze kerülni foglak a pályán legközelebb, valahogy mindíg balhét csinálsz...

Én se lettem bosszús, se sajoatira (már ha miatta volt) se Tihyre nem vok mérges😊 Jó volt a gyakorlás is😄

Szerintem a GTP más kategória. Ehhez még egy-két ember kivételével nem igazán vagyunk hozzászokva szerintem. Úgyhogy ezeket a futamokat inkább poénként fogom fel, minthogy bosszankodnék egy-egy kicsúszás miatt. De azért tetszik!

Met
nincs, ilyedtemben kiléptem, hogy ne legyek útban😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tihy
de látom most már nincs ilyen gondod 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Egy új kormányt hosszabb ideig kell tesztelni, mi történt?

Met
én kimegyek a fûre, botladozok vissza mire benyõgik, hogy jön az elsõ, mivel rajta vagyok az íven átmegyek a másik oldalra de addigra már Õ is ott van, mire én vissza de Õ is vissza, tisztára mintha direkt nem akartam volna elengedni
itt is sorry😞

Tihy
Sz*r ez a GTP 😊

sajoati
azért ha ilyenek durvulatok is voltak az elso kanyaros megmozdulasom miatt, lehetett volna re (mondjuk abba mar nem szalltam volna be az emlitett okbol).

Tihy
az már nem én 😊

És ki volt az aki elsõ kanyarba nem szándékozott megállni és maxon belém jött😊)

Tihy
köszi 😊

Megbocsátottam😊

Tihy
Bocsi, a kijövõs én voltam 😞

sajoati
na ez király volt. egész délután gyakorlok, erre az elsõ körben meglököm Juant, a másodikban meg úgy elszállok, hogy nem marad más választás, csak a retire (engine hiba). és oké, hogy hibás vagyok meg minden, de b@ssza meg a GTP is, amiért ennyi autónál így beszaggat.

az elsõ kör végén gondoltam, hogy kész, inkább kiállok, aztán ebben sokat segített a fal is.

tanulság: amíg nem cserélek gépet, addig gtp versenyen nem indulok...

Elsõ kanyarba belém jönnek hátulról 3. kanyarba kijön elém egy sérült autó ami vissza akart jönni a pályára... mit mondjak... jó volt 😉

CodeRed
Ha a 4 irányú gombra gondolsz akkor igen...

Code, a D-padot (aszem így híjják a nézetválasztó gombot, ha jól rémlik) tudod használni a nascar-ban?

5500 HUF + 700 postaköltség

ibronk
Mennyi vót?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
Az milyen billentyûzet? Halk?
Nekem is olyan egerem van😊

Akkor mindenképpen nagyobb, mint a Momo. Tényleg remek! Milyen a pontossága, mekkora a holtjátéka, stb? Gondolom a futam után többet tudsz majd mondani róla! <#smile>

Srácok, megjött a Nightwish koncertre a jegyem. Elõreláthatólag melyikõtökkel lehet majd arrafele összefutni?

CodeRed
Jah a monitor 19"-os....lehet viszonyítani..

CodeRed
Hát gyerekek!A kormány minden várakozásomat felülmúlta.Az 50%-a tiszta fémbõl van!!!Robosztus...szal végre egy olyan kormány ami nem pici.A pedálok pedig egyszerûen hihetetlenek.Mindíg azthittem hogy a momo-nál nincs jobb pedál (most ne vegyük figyelembe a hibáját) de ez valami elképesztõ.Nagyon kemény és ennek is tiszta fémbõl van a pedálja (a szára nem)..ergonómia nálam 100% tuti kkézre áll és elképesztõ a váltó megoldás...aki ismeri az F1 -es váltókat annak kuriózum lehet hogy itt is ugyanolyan a pillangó megoldása mint az igazi F1-es autóknál....billen az egész...

Alexease
Most is van lehetoseg kepet rakni a nevek melle😊)
Multkor be is irtam ide a forumba a parametereket😉) Atirtam az oldalon a programot, es mar nem kell HTML-ezni, csak egyszeruen be kell masolni a kesz kepet, a program majd kiteszi az oldalra ha megtalalja😊)

Vagyis, johetnek nyugodtan a renderek😛P De ugyanigy, ha valaki logot, csapatemblemat stb. akar kitenni, az is johet.

Parameterek:
Kis kep: 120×90 pixel, JPG, az oldalon auto nevenek megfelelo elnevezes, pl.: 44.alexease.aero88.zip => 44.alexease.aero88.jpg
Nagy kep: barmekkora, de azert normalis keretek kozott;PP
Alexease
THX!
Hirtelen nem tudtam mit keres itt😊) Ahoz kepest jo lett a festes, hogy valamelyik verseny elott dobtam ossze fel oraval😊))
A sok Pentax meg azert van - ha valakit iritalna😛 - mert probalnek meg egy szervert intezni... de egyelore mindenki bekaphatja a rudimat...:/
Alexease
Mostanaban, hogy hallottam, hogy ennyi sportmusor van, es meg Nascar, ChampCar is, elgondolkodtam, hogy bekottetem a TV-t. Ma meg is tettem😊)) Penteken jonnek😊) Lehet ismet capture-ozni ezerrel😊))
b-type
ha a postás végre lepattintja a jogsit, akkor hívlak, hogy mikor érsz rá.
gondolom sejted, hogy rák a téma nálam, mert semmi mást nem akartam igazán, csak GTP-zni. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
még mindíg nem megy a GTP??? <#rinya>

b-type
látványos, és rövid MotoGp Kawa. 😊
egy kawa.vmw 1.6mb

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
köszi!!!<#eljen><#worship>

Met
na megnéztem, jól van összevágva a zenével (is), látványos de elég fantáziátlan az extra kamera nélkül

viszont tényleg milyen profin mennek együtt😊

HPt
<#wilting>

lehet hogy függ attól mennyi idõ telt el a reg után

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Met
nekem 0 meghívóm van😊