NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pete: Ha megkérnélek, akkor tudnál nekem is renderelni egy háttérképet a CUP festésemmel?

Ha igen, akkor elõre is köszönöm!

petesilver
Ez nagy off lesz, de ma találtam a neten, és nagyon tetszik. Megasztár profi módra😊)) Iron Maiden Childre of the Damned számát énekli Sebastian Bach from Skid Row. Érdemes leszedni, meghallgatni, beraktam az eredetit, és a feldolgozást. így csinálják akik nagyon tudnak😊 Annyit tudni kell, hogy az eredetit 1982-ben adták ki, szóval a keverésben nagy különbségek vannak eleve. Nekem különösen kedves az eredeti album, mivel 82-ben kilenc évesen ez a Maiden album lett életem elsõ saját magnókazettája /kék polimer!!!/amit rongyosra hallgattam, és el is dõlt egy életre a zenei irányzat kérdése😊

Children of the Damned

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
jah, hát nekem épp ez a problémám, hogy én csak dellekkel találkozom, így nem sok viszonyítási alapom van. azok gyorsak, csöndesek... és drágák.

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
En is AMD-s vagyok, de semmi extra filozofia vagy technikai humbuk, egyszeruen csak az ara miatt😊) Eddig nem volt vele gondom.
CodeRed
Munka 😄

Amúgy az intel sem ratyi...szal nem vagyok híve annak hogy ez szar ez meg jó...csak az intel árpolitikája eléggé.....hogy is mondjam...érdekes..és ráadásul ugye most õk licenszelnek sokmindent az AMD-tõl a 64 bites rendszerükhöz...de mondom az intel sem rossz...csak drága de nem jobb mint az AMD.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

petesilver
És mégis mi az a muna, ami neked adódik? 😄DDDD

Na, akkormeg pláne azt veszek!

CodeRed
Nem akarok belepofázni de a munámból adódóan rengeteg mindent tudtam már tesztelni....és biza a 64bites AMD a legjobb vétel ma...

Ja, de a gatyád is ráfizeted. <#ravasz1>

sajoati
a centrino az mobil proci, annál nem eszik kevesebbet szvsz semmi. (fõleg, h lekapcsolja a nem aktív celláit mûködés közben)

Hehe, látszik, hogy nem néztél utána, az új A64-ek sokkal kevesebb naftát esznek, ezért kevésbé is melegednek, mint az intel hasonló sebességü procijai. Hütöben én ilyet fogok venni, ez eleve terhelésfüggöen változtatja a fordulatszámát, és a design miatt nagyon halk is.

sajoati
nemtom, csak hogy offoljak tovabb, szoval 3000-es feletti amd-ket milyen max.
20-21 db-es zajt árasztó ventivel lehetne felszerelni 😞 nekem nem kell hangos gép 😞 lehet centrino kéne, csak az meg aranyárban van

OFF: sajna a memóriám már messze nem a régi, de azért azt a pár futamot, amin indultam idén+tavaly, még föl tudom nagyjából idézni 😊

Nekem egy xp2000+ Athlonom van meg egy GF4200Ti, bár az tény, hogy majd minden csicsát beállítottam az opciókban. Monzára majd valami tömeggel kell gyakni, hogy lássam mi az a részletszint, aminél még nem szaggat sok autóval.

sajoati
hehe, nekem a csúcs, hogy pl. a rajt replayénél 15 alá esett a framerate.

az a gáz, hogy nekem is kéne új cucc, az meg vagy 100-150K, kéne vmi 64 bites amd cucc, meg vagy 1 gb memória és egy 9600xt szintû videókártya, és akkor még szó sem esett a csendes hûtésrõl, amihez ragaszkodom.

(van itt elfekvõben egy 2ghz-es piv-em, hangtalan kis ventivel, csak az meg már nemtom mire elég manapság :-/ mondjuk a mostani 1400-as celeron/8500-as atihoz képest biztos elõrlépés lenne.)

Ja, megnéztem, ha 1-nél több autó van körülöttem, akkor beszaggat a GTP, asszem ideje beruházni hardverre! <#falbav>

sajoati
hehe, Talladegát nem véletlenül írtam "nem balhéztam"-nak, de ebbe most nem megyek bele újfent. (kacsázásról szó nem volt, ez fikció)

a félszt meg köszke, mindenbõl lehet elõnyt gyúrni 😊 (amúgy érdekes módon vannak versenyzõk, akikkel tök normálisan tudok hosszútávon is versenyezni, ez most nem konkrétan tegnapról szól, de pl. oválon Mettel, Tihyvel tök soxor mentünk úgy, hogy nem kresseltük 1 centit se. so több oldalú a dolog.)

na megyek dolgozni.

😞 jót vívtunk volna, ha nem lett volna gondod. Az ütközéstöl tényleg nem lett bajom (a Mettel valótól sem), saját hiba miatt estem ki.

JuanG
no comment...most én is írjam be PÉLDÁUL! a saját balhéimat, és lenne össz. 4-6...szal ezzel ne gyere...no meg:
"8. Talladega: nem "balhéztam""...na ja...Ciccio szerencséjére volt fal ami megfogta...kacsáztál ott is össze-vissza...

...nézd, én ebbe nem akarok/fogok belemenni, sztem többünkben felmerültek már ezek a dolgok veled kapcsolatban, csak nem kerültek elõtérbe...de sztem mindenkiben van valami félsz ha feltünsz a visszapillantóban...most lehet én vagyok a paraszt, de én így látom...nem érdekem itt ebbõl vitát indítani, ezt igazából nem a mai (tegnapi) GTP futamról szûrtem le, hanem az összes eddigibõl...

over...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
ütközés pillanata:158mph vs 102mph. Ilyen stuffot kaptam hátulról, még nekirepültem elõl pár embernek, és így lettem negyedik körhátrányból, azonos körben a végére. Szal lehetett volna ez jobb is, ha nem rontom el a qualt. Majd legközelebb😊))

petesilver
Ilyenem nekem is van, csak ez nem hivatalos, és itt csak 18-ik lettél, viszont anélkül, hogy tudtál volna róla, ami azért nem rossz!!! 😊))))

CodeRed
mármint ami velem történt... 😞

CodeRed
Hát igen......Kisértetiesen hasonlít a Talladega-i esetre....

CodeRed
Megnéztem a délután belinkelt videót!Hát mit ne mondjak ESZMÉLETLENÜL tetszik!!Sztem tökéletesen rendben van...igazából CCM ide vagy oda, a legtöbbet mégiscsak a játék kameranézeteibõl lehet látni.És a srácnak valószínûleg ez is volt a videóval a célja.A másik.Mindenki példát vehet arról hogyan is lehet menni 4-en egymás mellett, és 30-an úgy a pályán hogy ne legyen kalamajka.Mi 3 éve nem tudtunk 1-rõl a 2-re jutni sajnos./legalábbis így érzem/ Kivéve persze néhány embert....Szal Misu mond majd meg a srácnak hogy a video PERFECT...

petesilver
Kurva photosop, direkt lekicsinyítettem, lementettem, erre nem írta felül!! ááá!

petesilver
szóval 54mph, és nem 504, valamint legyen 10 méter 5 helyett. Hja és lejtõn vagyunk.

petesilver
Nem szoktam ilyet csinálni, de most csak annyit kérdeznék Cowektõl: konkrétan mit nézett a monitor helyett, vagy ha azt nézte, miben hitt? Elõttem 90MPH körül tötyõrgött már a full mezõny, én szinte satun voltam, ebben a pillanatban 119MPH volt a sebességem. A többit le lehet nézni a képrõl. Olyan 504MPH a két autó sebességbeli különbsége, és talán 5 méter a távolság kb.

CodeRed
<#taps>

HaZso
<#worship>

Alexease
Sokat foloztam rajta, de csak beteszem😊)) Bar nincs sok erdemem benne, de tobbet ilyet ugy sem latok😊))))))))))))))))
CodeRed
Tökéletesen igazad van...én ma már nagyon elszomorodtam....majd minden versenyemen kikockáztak eddig...komolyan fontolgatom hogy maradok offline...így nem sok értelme van...

HaZso
Nem ledobott, hanem egyszerûen lemerevedett a kép, a cockpit eltûnt és csak azt láttam, hogy "rajtam keresztül" száguld el mindenki. Na akkor alt+tab, vissza... semmi. Harmadszorra rájöttem, hogy le kéne lõni a progit... Progi elindít, nagynehezen visszamentem, -2 lap, jövök ki a boxból és egyszercsak megjelentél ezért mentünk össze, sorry (szerencsére ha jól láttam, nem lett baja a kocsidnak). Ez nem lag volt, valami más, még ilyet nem láttam...

Alexease
Es meg mindig verseny erdekesseg: a vege elott 7-8 korrel, bekesen menekulok, amikor elottem a falon egy k*basz*tt nagy pok! Persze, rinyalok toluk mint a gep, meg sajnalom is oket, de kenytelen voltam leallni a palya szelere, es gyorsan pepesiteni a falon😞 Reszvetem.:/
Alexease
Pedig a legjobb rally-ba, amikor az egyik kezzel csurom-tekerem, a masikkal meg tepem szet a valtot😊))))
Alexease
<#zavart1>
Alexease
Amugy sajnalom PS-t es HaZsot nagyon jol mentek. A vege elott 15 korrel HaZso meg 2 kor hatranyba volt velemszemben (leszakadt elotte), es a vegere behozta!!!! Azert az nem gyenge😊) Pedig, nem pit-eltem, sagrak voltak a gumik, es meg az utolso korben is csak 1 sec-cel mentem rosszabbat a qual idomnel. Vagyis nyomtak rendesen PS-sel egyutt!!

Kar hogy az emberek egy reszebol hianyzik a verseny mentalitas es gondolkodas. Pedig, a versenyzok nagyreszenel nincs nagy idobeni kulonbseg. Nem hiszem, hogy nem lenne jobb bekesen, nyugodtan, higgadtan versenyezni, vegig egymasmogott roni a koroket, mint hogy az elejen kihullani, torni-zuzni, egyedul autozni stb...
petesilver
Hja, de én el nem engedném a kormányt semmi pénzért!! Így sem tudok vezetni, pedig végig két kézzel fogom!!!!

petesilver
Most mond!! Ha nem lenne sárga annyi, nem mindegy mivel rakod négyesbe pár alkalommal??? 😊

Alexease
Es tenyleg lassabb a botvalto, de nagyobb a hangulata (nekem)😛P
petesilver
Széép! Nyomod a pillangót, és nem húzod magadfelé váltáskor??????????

Alexease
Van pillangom is😊) F1-hez (es "pillangos" autokba") azt hasznalom😊) De Nascarba pillango?!?!😊)
petesilver
Mi ez a botváltó szerelem? Nálam hátrány, matasson oldalt az Alex!! Nekem spec az a jó a Momoban, hogy van rajta pillangó is. Szenvednék, ha csak botváltója lenne.

petesilver
Nekem bejött ez a pálya, már 4 hete megyegettem rajta, mert tetszett. Futam elõtt 100% ai ellen nyomtam egy 19 körös quickrace-t, hogy leteszteljem a versenysetupot. A versenyt simán nyertem, és a setup jó volt. Erre elszúrom a qualt, mert elmoszdult a székem, az elsõ kanyarban meg belémszállt valaki-valami, és a sóderágyból kezdtem a futamot. Asszem egyértelmû, hogy a szórakozáson kívûl semmit nem ért a gyakorlásom erre a futamra így😞

Alexease
En is majdnem ilyet vettem😊) Thrustmaster-t akartam mindenkepp, ez volt az atom kidolgozot fajta, de sajnos az F1 design es a botvalto hianya miatt a GT mellett dontottem. De ha egyszer az eletben tudok szerezni rendes H-patternes valtot, lehet hogy megis veszek egy ilyet😊)
CodeRed

CodeRed
No itt:

CodeRed
No...gyorsan összedobtam egypár közeli képet...

sanzik
basszus,te ezt irod valahova,hogy igy vagod???
en arra nem emlekszem,hogy mi tortent az egy hettel ezelotti futamon...
grat a memoriadhoz !
CodeRed
valóban....

Riszáltál, mi, fene a kormányodat! <#hamm><#mf2><#vigyor2>

Amúgy elég fura volt, nekem is beszaggatott néha, de az is lehet, hogy a kapcsolatom nem volt vlmi rózsás, HaZso-t asszem le is dobta a szerver. Aztán valami piros autó még belémgangolt a boxból, aztán végre én is elbasztam a pattogós visszafordítóban... 😊

Asszem a GTP-hez nem gyakoroltunk eleget, ez kicsit már GPL szint, ide kéne egy 10 óra hetente, hogy rendes versenyek legyenek, mert így egy túlélö só lett az egész! <#banplz><#taps><#wilting>

ForRedGlory
Jah 😄DD
Ennyi pénzért már trabantot lehet venni 😄DDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION