NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
remélem nem egy idiótát ültetnek oda (lásd Start magazinos duó) beszélni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HPt
a már regisztrált tagok hívhatnak meg más tagokat

nekem van 4 invite-om, ha kell valakinek szóljon

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Met
nekem még nincs olyanom szerintem
mi alapján adják a meghívót?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
remélem vmi jó tolmácsolás lesz,..nincs annál rosszabb mikor a kedvenc sportodat elcsúfítják, elrontják alkalmatlan önjelölt szakkommentátorok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tihy
igen, igen, igen 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Alex!

Tervezem, hogy végigrenderelem az összes versenyzõ festését, minden modra. elképzelésem szerint csinálnék Modonként egy galériát a képtáramban, és oda tölteném fel a nagy felbontású képeket. Namost. ahogy néztem, már a képtárban is thumbnailek vannak elsõre, és kb 2 klikkelésen keresztül lehet eljutni a legnagyobb képig. Ezt szerinted össze lehetne hangolni a HNR oldallal valahogy? Minden a képtáron lenne, de linkelve látható lenne a HNR-en is a kép, ahogy anno régen. Vagy valami. Innen már csak rendertípust kéne megszavaztatni, meg a legnagyobb kép méretét, és indulhat is a dolog. Vagy nincs szavazás, és minden mod minden autója standard jelleggel a 3D-s HNRlogos sceneben szerepelne, és csókolom. Majd gondold már át lécci a dolgot, és írd meg nekem a megoldást. A rendereket szívesen legyártom, és akkor lesz megint kép a nevek mellett.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Szívesen. Az eredeti 1024*768, kell esetleg?

Rendben. Kíváncsian várom a véleményed.

Tihy
Köszi szépen!<#eljen><#worship><#eljen>

petesilver
Na az korántsem biztos!!!! Elnézve a Viasat programszerzési politikáját, ez még jó is lehet. Valószínû hogy megvásárolják folyamatosan egy amerikai sportcsatorna vágott összefoglalóit a futamokról. Innen már csak akkor lehet bukni vele, ha a szinkront bestiálisan elszúrják rossz magyar kifejezésekkel, vagy valami kókler mûközvetítõi dumával. Majd kiderül. Gondolom az többet tudna morfondírozni ezen, aki jobban képben van a nascar közvetítési jogaiban. nyilván van pár adó, aki leadhatja, ezek közül a nagyobbaknak lehet joga összefoglalót csinálni,és azt forgalmazni. Ha csúszással is adják, de korrekt képi anyaga lesz, mindenképpen jól járunk szerintem.

ChevyG
gondolom olyan béna lessz (vagy még bénább), mint ami az EuroSport-on volt!
petesilver

petesilver

petesilver

petesilver
Azért jópofa, ha az ember stílust teremt picit. anno csináltam egy renderscenet az OWR modhoz. Akkor leveleztem Wardoggal, aki elkérte, és volt pár kérdése. Elõtte soha ehez hasonló koncepciójú previewrender nem volt a halpiacon:

És mit látnak szemeim? A sima previewrender után megjelent Wardogtól egykomplexebb GTP previewrender scene is, kicsit ismerõs koncepcióban:

Nekem is tetszett, mikor elöször láttam. Csak a dizájn ne lenne ilyen visszataszító F1 Ferraris... <#ravasz1>

petesilver
Nah, ez jó hír!!! Egy hete csak annyi volt róla, hogy sorozat. De akkor a jelek szerint valami összefoglaló lesz a versenyekrõl talán.

ChevyG
nézzétek ezt
és ezt!
petesilver
Jah, ez az a srác, akire gondoltam! A video a szokásos tõle, ahogy írtam elõbb. Viszont érdemes megnézni, mert látszik rajta, hogyan kell úgy versenyen menni egy ligában, hogy figyelünk a másikra a helyezésünkön kívül!!! Ott a 4 wide, lassan jön a kanyar, és nem kezdenek tülekedõs helyezkedésbe pl. asszem az 1percnél van valahol.

petesilver
Mindjárt lejön, és megnézem csak érdekesség képpen, de. Én anno szedegettem a nascarnetrõl kinti ligák videóit nem is gyenge nevektõl, de technikailag a kanyarban nem voltak a Code-Toya pároshoz viszonyítva. Jók voltak persze, de pl a képminõséget sem találják el mindíg, meg sima replaykamerákból összevágott anyagok szoktak lenni. Kevesen tanulják meg, mégkevesebben tudják jól kezelni az extrakamerás cuccost. Pl évek óta ezért sem ugrottam neki videókészítésnek, mert anélkül nem is csinálnám. Meg minek, ha a zsenik úgyis nyomatják a csúcsvideókat?

Tihy
Még priviket is küldözgetett, hogy nézze meg az ember a mûvét 😊

Nem is tudom, a mi fiaink alaposan elkényeztettek videó ügyben, szóval hát, hát...

HaZso
Nem csak a dobogóra!
Kíváncsi leszek majd a véleményedre az új kormányról 😊

petesilver
Ha ez az arc az az arc, akire gondolok a nascarnetrõl, akkor nem ma kezdte.

avcom
Sziasztok!

Érkezett egy Twinmill nevû arc a HSW fórumra és készített egy NR2003S videot Cyber Cup Racing címmel. A videot itt találjátok :-)

CodeRed
A ne kapkodd el a cserát úgy értettem hogyha eddig nem volt gondod a momo-val akkor addig míg elõ nem jön a pedál hiba nem érdemes.Azért az sem volt szar kormány, csak ez a pedálhiba bosszantott fel de nagyon.A szerelésen énis túlvoltam meg az update-n és már minden versenyen paráztam mikor fossa össze magát.Naná hogy azon amelyiken esélyes voltam a dobogóra.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Hát azért még ne kapkodd el a cserét.Pár nap múlva 100%-os tapasztalataim lesznek vele kapcsolatban és akkor leírom milyen pro és kontra.Amúgy nem a legolcsóbb kormányok egyike.

Tulajdonképpen mennyiben állt meg és honnan rendelted?
Lecserélném erre a MOMO-t.

JuanG
kösz 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Ne kapkodd el az alvást, ráérsz majd futam közben!!!😄DD

HaZso
Megnéztem, nálam ok ;-)

JuanG
GTP autóm estére, remélem jó, mert itt a melóhelyen szar a grafika, bugos fos...

juan_gtp.zip

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Hát az elõzõ hozzászólásomig
Még mindig nem mentem aludni, ha nem kelnék fel futamra, csörögj rám pls <#worship>

sajoati
van kéziváltója? 😊

Endure, in enduring grows strong...

CodeRed
nemnem:Itt van az eredeti és ami nekem van:

JuanG
ez az FF GT Racing wheel, mert nekem is olyan van (ferraris) <#eljen>

CodeRed
Jah ! Majd elfelejtettem. BIG THANKS PAPAILACA-nak érte!!!!!!!!!

CodeRed
Norbi ez neked kötelezõ darab lenne 😄

CodeRed
Na gyerekek este készüljetek mert megérkezett a Thrustmasterem.Majd csak este próbálom ki de valami elképesztõ a design és a masszívitás így elsõre.És szép nagy! 31cm az átmérõje.Sokkal szebb mint amit anno a Media-ban láttam.

petesilver
ÁÁÁÁÁÁ! Megvan, adtatok egy ötletet!!! NASCAR LINEARITY Handycap!!! Aki pl nagyon megy, azt GTP Watkinson egy Talladegás 20-as Linearityvel engedném csak versenyezni!!! 😄

JuanG
tenkjúúú 😄DD!!!

CodeRed
Te meddig gyakoroltál vazzeeee?

nekem 100, én nyertem! 😉

TasManXT
Cup kérdés: festést kinek kell elküldenem, hogy kikerüljön az oldalra?

psn: TasManHUN

petesilver

JuanG
jaguar-hoz photoshop template-t honnan tudok leszedni? a Masgrfx és eurospeed oldalakat néztem, de nem találtam...

JuanG
majd megnézem, kösz!

HaZso
Nem lehet, hogy kevés a linearity? Nekem 96

JuanG
tegnap kipróbáltam Norbi setupját is, de 1:34:8-nál jobbat nem tudtam vele menni, nekem instabil, a replay se nagyon segített 😞...