NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
off
nincs meg valakinek az f14 fleet defender? jáchatnókom van vele, de megdöglött a régi kisvinyóm, amin volt

Endure, in enduring grows strong...

Met
off

ha valaki nézi a sztárbox-ot, az övnek a betûi a mi mûhelyünkben készültek😊

on

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Végleges Aero festés:73Petesilver.cts.zip

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
jah, ha priviben írsz egy mailcímet

Met
a szarabbakat átdobálhatnád nekem mailben<#kacsint>

petesilver
Jólvan, megnyugodtam! Van rá 7 saját, meg egy Hazsosetup, valamelyik csak jó lesz!

petesilver
Hííjjjj a mindenit, most nézem kedden Laguna Seca CTS lesz!! Az se lesz pite!!!

Prezsi
igen, lassítok

Semmi gond, addigra úgyis trapa volt már a motorom.

Az elengedéseket köszönöm (verseny közben nem szeretek a billentyüzeten matatni).

petesilver
indy500 dokufilm megy a spektrumon most

Nagyon korrekt voltál a lekörözöttekkel szemben is, így velem is, köszönet érte (bár futam közben már egypárszor megháláltam <#wave>) <#worship>

DTap
Ma nem voltam a helyzet magaslatán,ezért próbáltam nem zavarni amennyire csak lehet.Az bosszant ,hogy a hiba bennem volt de nem jöttem rá ,hogy mit kéne máshogy csinálni(mindent).Annyira bizonytalan voltam,hogy még én is megijedtem magamtól.Asszem kb összesen 50X leköröztetek-próbáltam nem akadály lenni-de sajnos egyszer I Pásztornak kellemetlenséget okoztam.(Az egyik elengedésnél nagyon rosszul mértem fel a sebességkülönbséget).<#worship>EZUTON IS ELNÉZÉSEDET KÉREM!Remélem a közeljövöben nem bénázok hasonló nagyot.

Óvások és egyebek jöhetnek a szokásos módon.

Szavazás!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
ma nem okoztam 1 sárgát sem 😊 emellett a rárepülõs rajtolóknak szeretném figyelmükbe ajánlani a szabályzatot:

"Startnál es restartnál mindenki köteles egyenletes sebességet es távolsagot tartani a zöld zászlóig. Zöld zászló elõtt gyorsitani tilos. A célvonal elott tilos megelõzni az elõtted lévot a belsõ íven."

emellett meg sokakra haragudnhatnék, de inkább örülök, hogy végig tudtam menni.
soxor megcsúsztam, letoltak volna a pályáról, köztük olyanok, akik azt szajkózzák, hogy sok kör 1 versny, nem kell sietni, de az összes megcsúszást megfogtam, a lökdösõdök meg nem jártak túl jól a végére.

petesilver
Azóta ezen gondolkodom, de sajna nincs meg nekem a replay. szóval padló gázzal jövök ki a kanyarból a célegyenesre, ami ugye elég széles. Azt látom, hogy balra tozállent pörög egy autó, egy másik szintén balra, majdnem totál lent egyenesen halad, lassan, mögöttem jön a 71-076 duo. Most komolyan Prezsi te ennél a szitunál elkezdesz inkább lassítani, hátha nekedpörögnek balról, és akkor még hátulról is telibevernek, vagy ahogy én, megpróbálsz elslisszolni jobbra fent a fal mellett? az csak hab volt a tortán, hogy mire odaértem a pörgõ autó eltalált, és átküldött keresztbe a pályán. Mégjobb volt, hogy ezek után nem pattantál vissza a falról, hanem megfogtad, és ottragadtál gyönyörûen pont elõttem.

Alexease
En is szoktam neha a startnal "figyelemfelkeltoen" zarni😊 Bar a versenyhez hozzatartozik egy jo rajt elkapasa is, de ha "problemas" a palya, vagy lenduletbol jonnek, vagy ha korulottem meg olyanok vannak kozel, akikben nem vagyok biztos hogyan reagaljak le rendesen a helyzetet ("ha mar elottem eloznek, meg lyuk van, en is bekuldom oda az elejet", akkor inkabb zarok😊))

Csak azert a tiednel egy kicsit latvanyosabban, messzebrol😊 Igy egy kicsit erdekes volt, de megoldodott...
Cowek
Kicsit csodálom hogy szóvá tetted :-)
Multkor amikor abból lett balesetem - és kiesésem - hogy repülõrajttal elõztél kettõnket zöldzászlónál, csak annyit mondtál hogy nem, tiltja a szabály a lemaradós rágyorsítós rajtot... Tutira számítottam rá, hogy megint 5-6 tizeddel nem véletlenül maradtál le, gyakorlatilag a célvonalon történt. Erre most én mondom: nem tiltja a szabály zárni. Nem hiszem hogy minden rajtnál egy helyet azért kell veszítenem mert valaki rárepül a mezõnyre.
És nem haragszom :-))

Egyébként csak azért léptem ki mert reggel fontos dolgom lesz, és aludnom kell... pedig szívesen végigmentem volna :-( Bocs srácok!

http://www.f1-info.hu/

Sajna abban a kanyarban akkor (is) sikerült beingatnom az autót kigyorsításkor. Aztán a késõbbi koccanások következményekéntaz autóm eléggé instabillá vált a sorozatos javítási próbálkozások ellenére is. Így még egy sárgát is sikerült önerõbõl csinálnom, mielõtt végleg feladtam. Bocs érte!

petesilver
Még én leszek a végén a hibás, az se rossz😊 Nemcsak a füstöt láttam, hanem hogy balra lent vagytok. Már nem emlékszem, de mintha nem sokkal a crash elõtt mondta volna be csak, ha egyáltalán bemondta, mert úgy emlékszem csak utánam mondta be. Amúgy meg naná hogy toltam, el akartam iszkolni, minél messzebbre, semmi reális esély nem volt arra, hogy feljössz oda, ahol a fal van. Ez az egyik. Másik: tizedmásodpercel, vagy egy másodpercel a sárga után kb ne várd el, hogy satuzzak, de ha megtettem volna, akkor is eltalállak szerintem, csak nem a falnál, mivel keresztbeszelted a pályát. Harmadik: én sem szóltam egy szótsem, hogy minek mentél neki a 72-esnek. Ráadásul utána tisztán elmehettél volna mellette, ha feljebbjössz. Netgyedik: el sem értem a célvonalig ahonnan hatályba lépett volna a sárga igazán, és mögöttem is jöttek nem sokkal lemaradva.

Prezsi
Pete elég rendesen toldat a sárga alatt, pedig már láttad a füstöt. És jó lenne, ha a kezdõk felkészülnének a futamokra, nem igaz, hogy három körönként el kell dobni ezt a szart. Egyszerûen félek már hátul menni.

Ilyeneket miért kell csinálni Cowek?

Alexease
<#vigyor3><#idiota>
Nekem meg "ismet" csolatasom lett a sarga utan kozvetlenu😊)) Kenytelen voltam gyorsan pit-elni, aztan kilepni😊)
Valszeg nagyon koncentralok, beszukul a terlatasom, es "ilyen" picik lesznek az autok😊))
Pedig nekem nem igazan volt gondom a palyaval, a setup is tetszett, jo lehet huzatni. Bar sargak alatt probaltam "melegen tartani" a motort - olajat, vizet (bar lehet hogy nem szamit😄), meg kicsit koptatni a gumit, mert valahogy azzal jobban mentem😊) Ha friss gumikkal "leragadt" az eleje, motorfeknel azonnal el kezdett csavarodni😊
petesilver
De ma asszem megijedtek a szomszédok, mert amikor Prezsi elémkeveredett, akkorát üvöltöttem, hogy ezt nem hiszem el!-hogy tuti hangos lehetett. Mondjuk engem nem zavart, fülhallgatóval a fejemen😊

petesilver
Nincs recept, vagy mákod van, vagy nincs. ma megint nem volt.

Kövre többet fogok gyakorolni, megcsúsztam😊

ibronk
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Szavazzatok!
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Tehát, az elsõ adag fast2 Darlingtonnal elfogyott, egyelõre míg nincs kész több, és mivel egyre több kritika érkezik, asszem eljött az ideje hogy újra átgondolja a döntését ezzel kapcsolatban.
Szavazzatok!

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

TasManXT
jó versenyzést srácok! Nem érzem magam felkészültnek erre a versenyre.

psn: TasManHUN

petesilver
Igen de ez idegesre sikerült setup, és hiába mondom neki, hogy hõõõ-hõõõõ!! azt is gyia!-nak veszi!!

Alexease
Sajnos nagy reszt nem setup fuggo a dolog, foleg az emberektol fugg, hogy mennyi sargat generalnak...😊 Szerintem meg Easy-vel is lenne aki "csak ugy" kicsuszi,k es/vagy a start utan az elso kanyarban betolakszik belulre, hogy feltolhassa a masikat az amelett levore😉)))))))
petesilver
Rövid véleményem a mai fast setupról: szar. Ezzel a setuppal saccra háromszor-négyszer annyi sárgazászló fog generálódni, mint az eredeti fastal. Direkt kiléptem, és kipróbáltam az eredeti fastot. Sokkal biztonságosabb.Akülönbség csak annyi, hogy a módosított fast setupnál nagyobb a nyomaték, de ezen a pályán ez nem könnyít, hanem nehezít. Pláne majd kopott gumikkal lesz isteni.

Ugyanakkor tartom az eddigi álláspontom: ezzel jóval izgalmasabb vezetni az autót.

Bevallom töredelmesen én mindig igy teszek.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

PuMy
Kellenek a kovetkezo nyilatkozatok:
Tihy - Talladega CUP
Alexease, HaZso es Sanzik - Watkins Glen MIXED

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ChevyG
viasatos közvetités

biztos láma komentátorok lesznek (jurosportosok akik voltak)
Köszi, fainak lettek. Azért lassan nekem is kéne csinálnom saját festést😊 Lusta vok nekivágni😊

petesilver
Megcsináltam a CTS fetést,semmi extra végül, csak a szokásos uncsi redbull.
73_PeteSilver.cts.zip

sajoati
viszont ha valaki becsúszik a pálya belsõ részére, a pit mellé, akkor attól még nyugodtan elmehet az egész mezõny sárga nélkül. legalábbis az AI ellen nekem volt, hogy ezt nem intette be a gép. mármint amikor jól odakerítettem magam.. magamtól, vagy egy barátságos ai-nek köszönhetõen.

Papailaca
Este gyanítom,hogy megint sûrû sárga jelzés közepette futjuk majd a versenyt.
Lehet ,hogy majd célravezetõbb lesz a kivárásra autózni,és csak arra törekedni, hogy az elõttünk palánkozó autót kikerüljük, sztem így is elég jó helyezést lehet majd elérni😊

Let\'s get ready to Rumble!

Cowek
Mindig az egységre törekedtem :-)

petesilver
😊 akkor kicsit egyendesktopok lettek😊))

Cowek
Jók lettek a háttérkepek :-) A cégnél minden gépen másik autó figyel :-)
Na jó... a vezetõség kihagyva a buliból :-)

sajoati
tudom, hogy nem a fast2-tõl ragad a fal, a lényeg, hogy nagyon könnyû itt odaragadni, vagy kisebb koccanással a másikat odaragasztani 😊

TasManXT
Köszi szépen! Nagyon jó lett. 😉

psn: TasManHUN

petesilver
Szívesen mindenkinek, használjátok egészséggel! Felkerült Mormota festése is a galériába.

Prezsi
Köszi a rendereket Pete, betettem wallpapernek is 😊 <#eljen>

Alexease
Azt nem todom😞 Pedig teljesen tiszta html kod. Nekem is IE van, es persze mukodik is😉
b-type
Várhegyi úr fogja közvetíteni?.....
mélységes együttérzésem. 😞
mégis remélem meglep.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Met
nekem van IE alatt kép

petesilver
Amúgy gratula, tök hangulatos lett a képekkel a versenyzõi oldal!!! Meg jó hogy jó sok van!!! Csak azt nem tudom IE alatt miért nem látok semmit. Csak mozillával jelenik meg a kép is.

Alexease
Mormota autojarol jut eszembe. Meg mindig van, akinek a neve a jatekban pl. "M".😊 Nem mintha nagyon zavarna, de azert megis mas, ha normalisan ki van irva az ember neve😉 Az autojat (file-t)nem erinti, a player infoban kell normalisan beirni.