NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Hát te se tudod mirõl beszélsz!! 😄DDD Ez a két kókler eszement barom késõbb fog kezdeni egy kicsit is fejlõdni, mint az elsõ telepes kolónia megérkezésre a marsra!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Mirõl beszélsz vazzee??? Frászt megvárni!! Legjobb ilyenkor ragadás pillanatában vissza háromba, ha kicsit késtünk akkor kettõbe, és lerántani azonnal a falról, nehogy lemaradjunk!!!! Max ha megpróbál keresztbe állni az autó, könyedén korrigálni hirtelen!! 😄DDDDDD

Tihy
Várhegyi Ferenc, Vörös Csaba

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Természetesen, de el lehet képzelni mikor tavaly kedd éjszakánként, olyan 1 óra magasságában tök egyedül egy szobában, az agyi fájdalomtól önkéntelenül hangosan felkiált az ember, akkor mekkora hülyeségek is hangzanak el közvetítés közben 😊
Persze legyünk optimisták, hátha fejlõdtek tavaly óta 😊

Met
mi az a VF és VC?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Felesleges mondani, hogy ha felragadsz a falra várd meg, hogy elmennyen melletted a mezõny és utána tépd le a kocsit. Lásd Dega, hányszor mondtuk, az elsõ 100 kör draft aztán mehet az ereszd el a hajamat.

Asszem nyitok egy fogadóirodát, lehet tippelni, hogy hány sárga lesz😊

PuMy
A semminel barmi jobb.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Tihy
Arra nem lehet verseny elõtt tippelni, hány másik elé falról lerántás lesz? <#vigyor3>

Tihy
Az nem a faston múlik, ragad mindennel 😊

DTap
Köszönet a nagyszerû képekért!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

sajoati
<#worship><#wave><#worship>

btw Darlington fala nagyon ragadós, próbáltátok ezzel a fast2-vel? ;-)

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
Ne kell ám sokat várni, mert 50 percben lehetetlen egy három-három és félórás futamot összefoglalni (aki látta tavaly az jurós összefoglalókat tudja mirõl beszélek), még a lényeges események fele sem lesz benne és még a hangulat sem fog igazán átjönni. Pláne hogy úgy hírlik VF és VCs fogja közvetíteni az eszméletlen baromságaikkal, amit majd mondanak annak a felét sem szabad elhinni 😊

De természetesen jó hogy Európában utolsók között végre magyar adón is lehet egyáltalán látni valamit. Csak félek ez is olyan "magyarosra" sikerül majd.

petesilver
Mormota autóját nemsokára pótolom, az ugyanis átvert. Egész érdekes neve van az autónak, a festést is láttam az opponent managerbe, csak mormotával nem társítottam valahogy. szal még ma felkerül, sorry.

petesilver
A képekrõl csak annyit, hogy egy kép kiszámolása 13 perc, és olyankor a gép használhatatlan, mivel teljes erõvel számol, egy ikonra kattintást is fél perc alatt fog fel a gép😊))

PuMy
Ha esetleg vki nem tudna:
Aprilis 24 (vasarnap) - VIASAT3 - 12.10 - NASCAR <#vigyor>

a saját GTP festésem:
GTP

Alexease
Fent vannak a festesek! Megegyszer THX!
Mindenki nezzegesse meg oket, erdemes, es ha hianyzik valami, azonnal toltheto is😊)) Lehet hasznalni a Rendezes-t is, erdemes megnezni az utoljara feltoltott autokat! PeteSilver es Tasman autoja kerult fel utoljara!
HNR Versenyzok CUP
Met
az én kocsim annyira gagyi, hogy kár lerenderelni😊

petesilver
Megnyílt a GTP galéria is, egyenlõre kevés autóval, szal fessetek-fessetek!!!
HNR GTP cars 2005

Alexease
<#eljen><#worship>
KOSZI! Akkor leszedem oket es felteszem a HNR-re. THX!
Papailaca
thx!!!
Szuper

Let\'s get ready to Rumble!

sanzik
aszem jaguarral
petesilver
Szívesen megcsinálom, hogy be tudjalak rendesen azonosítani. De milyen márkával mész GTP-ben?

sanzik
hat ha megcsinalod akkor megkoszonom <#worship>
Nagyon köszönöm!!!
Nagyon jó!
<#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

sajoati
öö.. alkotmányt módosítunk, vagy mi? 😊 szavazzunk, hogy kétharmados legyen-e? ;-)

petesilver
Sanzik, megcsinálhatom a pta festésed gtp-re, vagy ne erõlködjek?

sanzik
az ilyen kerdesekhez ketharmados tobbseg kell legalabb...
nem szoktal te parlamenti kozvetiteseket nezni ? <#vigyor3>
Köszi Pete! <#worship><#taps>

Csak simán át kell nevezni? A help layerben csak annyi van, hogy az éjszakai számot is festeni kell.

JuanG
ááá látom mikuc a 49-es...de sztem nekem nemjó festése van meg...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
köszi, király vagy!!! 😄DD...legalább kiderül kinek a festése nincs meg 😊...a tied se volt, de most már megvan...meg a 49-est nemtom kicsoda?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ugyanúgy ahogy a nappali-t nem???

Papailaca
Ha lehet itt szavazni,akkor én IGEN-re szavazok.
Az oldalon még nem szavaztam,ha így érvényesnek veszitek, akkor így tenném meg a voksomat.

Let\'s get ready to Rumble!

Festegetem a saját GTP autómat, hogy' kell gtn (éjszakai) autót csinálni?

Pete, ezek a renderek nagyon szépek! <#worship>

petesilver
Aki nem látja az autómat, az szedje le innen, mert a HNR-en még mindíg a tavalyi autóm van kirakva. idei autó:73 PS Red Bull.cup.zip

DTap
Mivel én kértem a halasztást igy etikátlannak tartanám ha szavaznék magamra (ezért nem szavaztam)itt a ti szabadidõtökrõl van szó,hogy tudtok-e áldozni belöle pár percet?Ha láttam volna más megoldást,hogy résztvegyek a CUP-futamokon biztos nem hoztam volna szóba.Ezért lenne fontos döntésre vinni a dolgot-szavazzatok!-Aki még nem tette kérem tegye meg!

petesilver
Kész az elsõ galéria, rajtszám szerint sorbarakva, 27 autó 2005-ös renderje 1280*1024-es felbontásban. itt lehet megnézni:HNR 2005 Cupcars

CodeRed
....habár lehet hogy a többiek tartózkodnak???...akkor kellene nekik is egy klikk

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Nehogymá ott van a versenyen min 20 ember, és nem bír klikkelni egyet?????

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

sajoati
ahogy nézem, most csütörtökön lesz 3 hete kiírva, szóval vagy ez a hét, vagy a köv. hét (csüt.) legyen a deadline. nem segítek, hogy melyik lenne az ésszerûbb ;-)

sajoati
27-bõl 14 versenyzõnek kell IGEN-nel szavaznia az érvényességhez, h meglegyen az 50%+1 fõ (illetve igazából 15, de mind1). vagyis ha a megadott határidõn belül nem jön össze ennyi IGEN, akkor a kimenetel NEM.

határidõt meg valamelyik atyabütyöknek kell kiírnia, én spec. 1 hónapra állítanám, esetleg 3 hétre.
az mindenkinek elég kell, hogy legyen.

PuMy
Hat en nem tudom. Elvileg 27 aktiv versenyzo van es ebbol "csak" 14-en szavaztak, ez egy picit tobb mint 50%. Nem keves ez egy ilyen kerdes eldontesehez?

JuanG
ok, gyere csak...a trackpack-et ne felejtsd el, bár lesz még hozzá javítás is (trackpack)...Road Atlanta lesz vasárnap...

ibronk
Juan, én lehet beugranék a hétvégén kipróbálni, ha van hely.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

JuanG
akkor jöhetnél a bajnokságba is, ha megtetszett!!! 😄DD...http://hpcc.hq.hu

sajoati
mobilra simán meg lehetne csinálni, csak aztán letiltana az EA vagy akiké a jogok.

petesilver
Minek neked újabb? van már pár háttérképed, nem? 😄D

Amúgy miattad csinálom 1280*1024-es felbontásban a képeket, de azt tudod, hogy az nem jó felbontás? A standard aspect ratio 1.3333333.... ami 1280*960.

HaZso
Akkor holnaptól 5-10 perccel késõbb indulnak a CUP futamok...?

HaZso
Neeem, nem. Egyrészt nincs türelmem hozzá, másrészt nem tudok festeni <#zavart1>