NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Jesszus a vérnyomásom!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
mit mûvel?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Aztabüdösúristenit mit mûvel MS a Ferrariban!! Ha valaki felvette szóljon, ez itt sporttörténelem vazze!!

ibronk
<#worship>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
De egyébként az esetet megnéztünk, és átbeszéltük, és elég összetett volt, sok ember mozgolódásának köszönhetõen. Nem hibáztatható senki igazából, ezért van ez most. Legközelebb is meg fogjuk nézni az esetet, és ha kirívó dolog történik, meg büntetve lesz.

petesilver
Nézzétek az F1-et, mert megmagyarázhatatlanul jijetetlen dolog történik jelenleg!!!

ibronk
De, lehet, de most meg újra megbeszéltük, és így döntöttünk, azért mert senki nem került hátrányba az a baleset miatt, így büntetni sincs sok értelme.

ibronk
...., te meg beblokkolsz....

ibronk
És nem lehetett volna elengedni ez a közjáték nélkül is???
Hû most aztán ettõl te leszel a hõs, hogy innentõl elengeded, szóhoz sem jutok öcsém... Pffffffffff, ha nem akarok elõl maradni, simán elengedem az embereket, de meg beblokkolsz hogy ne legyen baleset, ne vicceljél?

ibronk
Degában az a 7 ember is épp határeset volt.

ibronk
Nem, mert kiesett 2 ember akkor, max 3

Cowek
Ha Te személyes szemétkedésnek nevezed azt, hogy el kellett venned a gázt, mert nem akartam bemenni veled egy szûk kanyarba hideg gumikkal, akkor szemét vagyok... Egyszer kiestem ez miatt már, és akkor semmi bocs nem volt, csak annyit üzentél: "és akkor mi van, nem tiltja a szabály".
Nem akarok rajtnál kiesni, és nem aludtam el.
De tudod mit, nekem ez nem ér ennyit, legközelebb elengedlek, és nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy olyas valaki elõzött meg akinek nagyon fontos ez a fajta felzárkózás. Ebben az esetben pedig még a fékre sem kellett rálépned, csak mondom.

Szóval hajrá, számíthatsz rám, nem nehezítem meg a dolgod ;-)

http://www.f1-info.hu/

PuMy
Azt nem tudom, hogy indokolt lett-e volna egy restart, de kivizsgalas csak akkor van ha vki megovja az esetet. A buntetesek reszt javitottam, koszi.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Hi!Ehhez a témakörhöz szeretném hozzátenni,hogy a legutobbi GTP futamon az elsö kanyarban volt egy tömegbaleset és vétlenként tropára ment a verda.Nem lett volna indokolt egy restart,illetve megvizsgálni ki hibázott?
A büntetéseknél nem jó adatok vannak feltüntetve (W.G. GTP futam)
PuMy
Ez nem igy lett megbeszelve annakidejen, foleg hogy egy restarthoz szep nagy balesetet kell okozni. Igy akkor senki sem lesz megbuntetve a jovoben aki az elso rajtnal tomegbalesetet okoz?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ibronk
Úgy döntöttük nem bíráljuk el, hiszen senki nem került hátrányba.

petesilver
Az mondjuk tényleg igaz, hogy az átlag magyar nem indul online versenyeken, és nem setupol nascar autót a simben.

Alexease
En is megneztem😊) Evek ota most neztem eloszor TV-t;DD Tobbekkozott csak ezert kotettem be, meg persze a tobbi autos-motoros sport musorert.
Szerintem nem volt annyira veszes a kozvetites. Azt kell nezni, hogy az "atlag" embernek problanak Nascar-t "eladni", foleg europaban, ami nem egyszeru. Teljesen mas stilus, mas felfogast igenyel. Az atlag ember szamara a Nascar meg mindig - sajnos - csak egyforma autok korbe-korbe... Igy bele kell hogy zsufoljanak egy kis tortenelmet, technikat, trukokket, pontozast stb., es ezt mind rovid ido alatt - hogy azert kozben a verseny-kozvetites is menjen - es azert erthetoen is.
Szerintem mar igy is nagy szam, hogy ilyen musoridoben - vasarnap del - fel ora Nascar-t adnak.
Met
ja. egész jó volt😊

petesilver
Hát nekem tetszett, én örülök a V3 mûsornak. A közvetítés szövege szokásos borzalom ettõl a két manusztól, de a látvány akkor is klassz, nézhetõ idõben, nem kell töltögetni semmit, szal nekem jó. Biffle ronda autóval nyert😊))

Csatlakozom:
Boldog születésnapot CodeRed!

Szóval hogy pontosítsam a kérdésemet. A verseny végre fele a 7. helyen haladva volt egy incidensem TasMan-nal, aminek eredményeként buktam, és leállt az autóm. Ebben az esetben mindketten kaptunk büntetést, aminek köszönhetõen csak 19. lettem.
De ezen a versenyen volt egy rajtismétlés is, amiben sok autó sérült, és rajtismétlésre volt szükség (jogosan). De itt senki nem volt hibás, senki nem kapott büntetést. Légyszi világosítsatok már fel!

sajoati
korhatáros a NASCAR öf a via3-on 😄D

Endure, in enduring grows strong...

Srácok, ki volt a bûnös a Telladega-i rajtismétlésért? Az okozónak nem járna érte valami?<#conf>

Met
miért?

Mnemomic
igen.

boldog szülnapot Code!

setup miatt?

Code, boldog szülinapot! <#eljen>

Mnemomic
Hali!

Idén nem is hiszem hogy fogok 😊

petesilver
Hali atesz! Veled mizu? Elég rég jártál nascar futamon!

Mnemomic
Boldog Születésnapot Code!

sajoati
"Sajoati, tõled elvárok egy sorry-t, mivel nem szegtem meg semmilyen szabályt, úgyhogy jótanácsokat azután osztogass, miután tisztában vagy a tényekkel."

akkor ezt a mondatot félreértelmeztem

petesilver
Nem rossz nascarvideo! Kicsit talán rövidnek találtam, picit hiányzott az ütõs zene, talán kevés vágás,kameraváltás van benne, de kezdetnek nem rossz!! 😄DD

petesilver

ibronk
Tanácsosztogatásért <#vigyor>
Nem azért akart, hidd el <#vigyor3>

petesilver

Tihy
Szívesen 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
pl. amikor az eleje fele voltam (mikor fekete miatt körhátrány), akkor Norbi és Toya is tán zöld elõtt kezdett el gyorsítani. -> erre én is

(eleve utálom, hogy pl. az utsó kanyarban azt játsza a sor, hogy belassul-gyorsít-belassul...)

Code-nak boldog szülinapot dettó!

sajoati
tanácsosztogatásért biztos nem kapsz sorry-t tõlem, hiszen nem is neked szólt, ha magadra vetted, az önmagadnak jelent valamit...
futam után (sõt, elõtt-alatt) amúgy is csak magammal szoktam foglalkozni, talán még 1x nem írtam be, hogy "hú, jókora balesetet okozhatott ott valaki a pályán", "fú, miért nem ez meg az."

mindössze 1. hallottam a futam végén a szerveren lévõ chaten, hogy az eleje repülõúrajtozgat; 2. magam is tapasztaltam vmi hasonlót, sõt, anno term. el is gondolkodtam ezen, hogy ez mennyire fair, aztán láttam a szabályzatot és akkor megnyugodtam, mondván, biztos senki nem csinálja, a villámreflexeimmel van a baj 😊

Tihy: megathx, legyütt!!!!😊)

Tihy
Boldog szülinapot Code 😊

Met
Boldog Születésnapot Code!

ibronk
<#eljen>

Prezsi
Kíváncsi leszek, ezek után milyen okosságok és szabályidézések következnek

Érdemes arra is figyelni, milyen intenzitással gyorsítottam, mert Cowek valahogy nem akart elõlem távolodni még úgy sem. Már az elõzés elõtt is többször el kellett engednem a gázt.

Ja és Cowek arra készülj, ha legközelebb is elalszol rajtnál és így elémvágsz, úgy kiraklak mint a sicc. És haragszom. Ilyen gusztustalan húzást rajtad kívül még senkitõl nem láttam, tõled meg már kétszer is.

Az eset publikálásával az elrettentõ példa szemléltetése a célom. Szeretném, ha a bajnokság továbbra is a fair play szellemében zajlana és a szándékos szemétkedéseket nem tolerálnánk.

Sajoati, tõled elvárok egy sorry-t, mivel nem szegtem meg semmilyen szabályt, úgyhogy jótanácsokat azután osztogass, miután tisztában vagy a tényekkel.

Továbbá Cowektõl úgyszintén, mivel nem maradtam le tõle, hogy "repülõrajtot" vegyek. Ha meg az az állandó problémája, hogy lehagyják a zöldeknél, arra nem ez a megoldás, amit most mûvel.

sajoati
ööö ha bezippelve felteszed vhova az is jó nekem 😊

tök poén volt benne a custom mission, lehetett berakni ufót meg sárkányt.
"ralph a dragon 90 mph-re."
"fox3!" 😊

<#gun><#circling>

Tihy
Megvan, de csak felrakva az install nincs meg.
Mennyi idõt repkedtem vele, sajnos azóta sem készült jobb F-14 szimulátor.

sajoati
igen, és elég nehéz beszerezni. viszont elég valósra sikerált benne a tomcat radarrendszerének leszimulálása 😊)

gp managerrel el vagyok látva, az ea-féle nem teccett annyira, mint a microprose-os 😊

Cowek
Ha jól tévedek ez F14 - Fleet Defender, és repcsiszimulátor.

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Ez milyen játék? Forma 1 az f1 az elején. Nekem F1GP managerem van. Anno ismerkedve a programmal leírás nélkül odáig jutottam, hogy a szezon felére mivel nem menedzseltem igazán semmit, nem volt már szponzorom,pénzem a jövõ évi autó fejlesztésére, és a mérnökeim is mind már elszerzõdtek. Azóta is tervezem, hogy nekiugrok eccer még. Jah, és úgy sikerült elszúrni, hogy eleve Ferrarival kezdtem!!!

Pete ha kellek most éppen vagyok.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu