NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Hû most aztán ettõl te leszel a hõs, hogy innentõl elengeded, szóhoz sem jutok öcsém... Pffffffffff, ha nem akarok elõl maradni, simán elengedem az embereket, de meg beblokkolsz hogy ne legyen baleset, ne vicceljél?
Nem akarok rajtnál kiesni, és nem aludtam el.
De tudod mit, nekem ez nem ér ennyit, legközelebb elengedlek, és nyugodt lesz a lelkiismeretem, hogy olyas valaki elõzött meg akinek nagyon fontos ez a fajta felzárkózás. Ebben az esetben pedig még a fékre sem kellett rálépned, csak mondom.
Szóval hajrá, számíthatsz rám, nem nehezítem meg a dolgod ;-)
http://www.f1-info.hu/
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
A büntetéseknél nem jó adatok vannak feltüntetve (W.G. GTP futam)
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Szerintem nem volt annyira veszes a kozvetites. Azt kell nezni, hogy az "atlag" embernek problanak Nascar-t "eladni", foleg europaban, ami nem egyszeru. Teljesen mas stilus, mas felfogast igenyel. Az atlag ember szamara a Nascar meg mindig - sajnos - csak egyforma autok korbe-korbe... Igy bele kell hogy zsufoljanak egy kis tortenelmet, technikat, trukokket, pontozast stb., es ezt mind rovid ido alatt - hogy azert kozben a verseny-kozvetites is menjen - es azert erthetoen is.
Szerintem mar igy is nagy szam, hogy ilyen musoridoben - vasarnap del - fel ora Nascar-t adnak.
Boldog születésnapot CodeRed!
De ezen a versenyen volt egy rajtismétlés is, amiben sok autó sérült, és rajtismétlésre volt szükség (jogosan). De itt senki nem volt hibás, senki nem kapott büntetést. Légyszi világosítsatok már fel!
akkor ezt a mondatot félreértelmeztem
Endure, in enduring grows strong...
Nem azért akart, hidd el <#vigyor3>#vigyor3>
(eleve utálom, hogy pl. az utsó kanyarban azt játsza a sor, hogy belassul-gyorsít-belassul...)
Code-nak boldog szülinapot dettó!
futam után (sõt, elõtt-alatt) amúgy is csak magammal szoktam foglalkozni, talán még 1x nem írtam be, hogy "hú, jókora balesetet okozhatott ott valaki a pályán", "fú, miért nem ez meg az."
mindössze 1. hallottam a futam végén a szerveren lévõ chaten, hogy az eleje repülõúrajtozgat; 2. magam is tapasztaltam vmi hasonlót, sõt, anno term. el is gondolkodtam ezen, hogy ez mennyire fair, aztán láttam a szabályzatot és akkor megnyugodtam, mondván, biztos senki nem csinálja, a villámreflexeimmel van a baj 😊
Tihy: megathx, legyütt!!!!😊)
Érdemes arra is figyelni, milyen intenzitással gyorsítottam, mert Cowek valahogy nem akart elõlem távolodni még úgy sem. Már az elõzés elõtt is többször el kellett engednem a gázt.
Ja és Cowek arra készülj, ha legközelebb is elalszol rajtnál és így elémvágsz, úgy kiraklak mint a sicc. És haragszom. Ilyen gusztustalan húzást rajtad kívül még senkitõl nem láttam, tõled meg már kétszer is.
Az eset publikálásával az elrettentõ példa szemléltetése a célom. Szeretném, ha a bajnokság továbbra is a fair play szellemében zajlana és a szándékos szemétkedéseket nem tolerálnánk.
Sajoati, tõled elvárok egy sorry-t, mivel nem szegtem meg semmilyen szabályt, úgyhogy jótanácsokat azután osztogass, miután tisztában vagy a tényekkel.
Továbbá Cowektõl úgyszintén, mivel nem maradtam le tõle, hogy "repülõrajtot" vegyek. Ha meg az az állandó problémája, hogy lehagyják a zöldeknél, arra nem ez a megoldás, amit most mûvel.
tök poén volt benne a custom mission, lehetett berakni ufót meg sárkányt.
"ralph a dragon 90 mph-re."
"fox3!" 😊
<#gun>#gun><#circling>#circling>
Mennyi idõt repkedtem vele, sajnos azóta sem készült jobb F-14 szimulátor.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
gp managerrel el vagyok látva, az ea-féle nem teccett annyira, mint a microprose-os 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu