NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Win2000-tõl fölfelé kötelezõ rendbentartó kütyü!!!!!! Registry clean, startup manager,és minden fontos részét a winnek állítani, configurálni lehet tökéletesen a program kezelõfelületén keresztül!!!!!
TUNEUP_UTILITIES_2003.ZIP

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nálam is ez volt anno XP sp2 alatt a momo problémája, összecsinálta magát a pedálrész. Nálam ezek a driverek vannak fent, és most tökéletes. Rakd fel ezeket, elõször driver, aztán update, és jó kell legyen! De elõtte szedd le a mostanit, és registrycleanert is használj utána. Bár ezzel ismét potenciális ellenféllé teszlek, de hát ez van. 😊)
LOGITECH_DRIVER.ZIP

petesilver
XP érdekes állat. Van egy nagyon jó progi, szerintem XP-hez kötelezõ, az a neve, hogy TuneUp utilities. Abban van olyan funkció, hogy autómatikusan belövi az internetet a megadott sebességhez. Nagyon jó. Volt barátnõm mubkahelyén használtam, leesett a székrõl miután belõttem vele, olyan gyors lett a nete. Ahogy néztem valahogy beállította a windowsban az internethet használt portokat, és csatornákat, amit fogalamam sincs hol lehetne amúgy állítani. A progi megcsinálta, kétszer annyi portot és csatornát nyitott meg valahogy, és sokkal gyorsabb lett az internet az addiginál, amíg defaulton volt a windows.

Ja, biztos, hogy nem vírus, vagy trójai lassít le, vírusirtó + hardware tüzfal üzemben.

Logitech profiler felhasználókhoz szólnék (ha van még itt ilyen) 😊

Szóval hétvégén winxp install volt (eddig win98-at használtam, de most haladni akartam a korral). Nem kellett volna, a profilert nem bírom úgy konfigurálni, hogy külön tengelyen legyen a gáz meg a fék NR2003-ban. Viccesen néz ki: ha a gázt nyomom kalibrálásnál, akkor két tengelyen mozog a csúszka, a fék szintén külön van, de amikor ki akarom jelölni, hogy melyik legyen a gáz/fék, akkor egy tengelynek érzékeli.

Biztos vagyok benne, hogy senki nem tud segíteni, de azért egy posztot megér... 😉

Plusz baromi lassúnak tünik az internet kapcsolatom, mit kell winxp-ben (SP2-vel) agyonütni, hogy menjen? (ASUS K8N NVidia NF3 250, A64 3000+, ELVILEG 765/250 ADSL).

Cowek
Soha nem mondtam hogy csalsz! Csak arról megy a duma minden 18 sárgás verseny után, hogy minek kell a rajtnál hideg gumikon bevállalni olyan kockázatot, amibõl a sok sárga van. Amit te "blokkolásnak" hívsz, ott még fékezned sem kellett. Kiváncsi lettem volna mikor jövök le a falról ha engedlek... persze akkor most fordított állásban vitatkoznánk.
Már rég nem érdekel az eset, ikább az ilyen pályákon nagyon sok a sárga, a fórumban mindenki keresi a megoldást, csak a pályán nem.
Csak azt képzeld el ha én is így rajtolnék 3-an lennénk egymás mellett a kanyarban... nem folytatom.
Engem meg nem kell minõsíteni, nem én szoktam beszólni, még csak nem is óvok soha. Szóval ne akard úgy beállítani az esetet hogy kilöktelek, és kétszer visszamentem nekedmenni. Ha ez ekkora problémát jelentett akkor bocsánatot kérek, és most ez tényleg nem irónia. Nem lett volna szabad hagynom hogy elfajuljon a beszélgetésünk.

http://www.f1-info.hu/

sajoati
de ez tök jó, meg ott van a milyen pokolba kerülnél Danténél, az is jó 😊

Endure, in enduring grows strong...

Prezsi
Nem kell ahhoz pszichó tesztet kitöltenem, hogy rájöjjek nem vagyok normális 😊

sajoati
azt se vetted észre, hogy egy pszichó tesztet linkeltem be, amibõl kijön, hogy ki milyen gyagya; no mind1, az embernek arra is vigyáznia kell, hogy az iróniát manapság ;-) smiley nélkül egyre kevesebben ismerik fel. (ugye a sok low érték azt jelzi, hogy normális valaki, normális érdeklõdési körrel, stb.)

Prezsi
Hogy én mekkora barom vagyok, azt hittem ezt Cowek írta.

Prezsi
Látom lezártad. Igy kezdtem: "Ilyeneket miért kell csinálni Cowek?" Erre írod, hogy szerinted én lemaradósan, rárepülõsen rajtoltam és azért foglak meg és hogy márpedig te ezt nem fogod hagyni és én hogyképzelem. Azután készítettem egy videót, amivel megcáfoltam az állításodat. Ezek után továbbra is kötöd az ebet a karóhoz. Egyébként megnéztem a múltkorit is, az sem volt repülõrajt, de nem fogok többet szarakodni a kedvedért. Te meg elismerted, hogy szándékosan(!) blokkoltál, abban a hiszemben, hogy csalok ill. szabálytalanul jöttem fel rád. Persze nehéz utólag mondani, hogy "bocsánat tévedtem, tényleg én voltam a balfasz mert nem indultam el jó ütemben".

Kiváncsi lennék, ha lenne a mutatványodról egy szavazás, hányan mondanák rá, hogy "korrekt".

A leereszkedõs szöveggel meg egy igen pontos jellemrajzot alkottál magadról. Irigyellek, hogy ennyi önbizalmad van és ilyen lekezelõen kezeled az embereket, nekem ilyesmibõl a tizede nem jutott.

sajoati
ja, és csak azokhoz vagyok hajlandó leereszkedni, akiknek itt
http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv

legalább 2-3 high-ja van (elõny: paranoia, schizophrenia). a csupa low-s emberek kíméljenek, bennük nem bízom.

sajoati
eh, na most itt egy másfél oldalas hozzászólást áldoztam fel a fórum békéjének érdekében; a lényege: ne vádoljunk senkit azzal, hogy vádaskodik, addig, amig nem vagyunk biztosak abban, hogy magunk nem tesszük épp ugyanazt.

nahszóval: ennek a játék-nak nem a flémrõl kéne szólni. arra ott az rpg.hu csupa fikakirállyal, ha olyanom lenne, oda mentem volna. ha valakinek gondja van velem, privizzen az msn accountomra, chaosultra_kukac_freemail_pont_hu, azt úgyse olvasom soha, így a küldõnek megmarad a gyõzelemérzet, nekem meg a bársonyos Lady Ignorance. 😊

Néztem egy-két mókás videot a Racing-video.hu-n <#taps>
<#awink>
Cowek
No comment...

ibronk
Csittes setup bazzeg, mit gondolsz hogyan?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Mnemomic
Nekem sok van de még nem bontottam ki egyiket sem <#vigyor3>

Cowek
Rég nem ezekrõl a dolgokról beszélek... Egyszerûen nem értem hogy teszel szert 20 mph sebességkülönbségre miközben ott lengetik a zöld zászlót.
Nem akarom szétbombázni a fórumot, úgyhogy részemrõl lezártam.
Valahogy csak túl élted <#banplz>

THX!hozzak nektek is ha legközelebb megyek vásárolni?<#nevetes1>
Mnemomic

Met
<#wilting>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én találtam az auchanban akciósan!<#banplz>
Prezsi
Hát tegnap pont nem, mert tiéd volt a belsõ ív és hiába jöttem felül, végül te lettél a nyerõ. De a kétsoros íven autózás már másik történet. 😊 Amúgy meg az vigasztal, hogy vagyunk huszonegynéhányan már és a mezõny 95%-a kultúráltan fel tudja mérni a vesztett szituációkat. De hát önkritikát nem árulnak a Tesco-ban.

Én nem vettem magamra, mert a tények bizonyítják folyamatosan szarul rajtolok mostanában 😊
El is mentél mellettem mint a szél 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Én Leadtek WinFast-TV-vel próbálkozom és egybõl DivX-el(az állandó idõhiányom miatt)a hangon spórolok csak mono.A futamok hosszától függõen-általában a felvezetõ kör végén inditok és a végeredmény kiirásáig veszem-700-850 megáig terjed.Néha a kép legtetején megjelenõ fekete-fehér pontok(egy sávban) idegesitenek (nem tudom mitõl van) de még igy is jobb mint a sok videókazetta.

Prezsi
Nem vitatkozni, de elgondolkodni kell Toya! Mi történik, ha egy ilyen húzásnál összemegyek Cowek-el, közvetlenül mögöttünk jönnek tízegynéhányan és kapásból 8 kihullik. És itt szó sincs vonal alól érkezésrõl, korábbi rajtról, ezt ne keverd ide, mert közel sem errõl van szó! Azt meg azért ne várja már el senki, ha alszik akkor azt tétlenül végignézzem. A vicc meg az az egészben, hogy a múltkori hasonló esetnél is én voltam a hülye, mert Cowek egy elõtte lassan rajtolót ugyanúgy ki akart kerülni, csak elfelejtett elõtte meggyõzõdni róla, van-e mellette valaki. És még õ óvja meg. De értem én Coweket már. Tilos kerülgetni a lassabbat rajt után, kivéve õt. Õt ne elõzze meg senki, mert blokkol, de ha õ akar megelõzni valakit, akkor a közelében levõk legyenek gondolatolvasók és ugorjanak le a pályáról, mert hát a nagy Cowek épp autóversenyez.

Meg itt ez a Sajoati monológ, titeket ez nem idegesít, hogy megvádol benneteket azzal, hogy "tán" elõbb rajtoltok? Eszébe nem jut, hogy "tán" õ indul késõbb, de vádaskodásból ötös.

Mnemomic
Nekem Pinnacle Tv Stereo van. 640x480-ban mpeg2 25 fps a hang stereo 224 kbit/sec. Ezzel a mai futam teljes egészében szóval a nyilatkozatokkal stb. 6 giga lett. Ez megy xvid-be -tavaly még wmv-be- és lesz belõle 630 mega kb.

DTap
Szintén Kivánok Boldog Születésnapot Code-nak!

Nem kell ezen vitatkozni. Maximálisan megtudom érteni mind a két oldalt. Történetesen ezen a versenyen is volt olyan eset amikor beszorultam valaki mögé és fékeznem kellett és volt olyan is amikor a hátulról érkezõ tuti kiütött volna a vonal alól érkezve ha éppen nem rántom félre a kocsit.

Azért érdemes azon elgondolkodni, hogy ugye mindig papoljuk hogy nem a rajtnál kell megnyerni a futamokat és erre folyamatosan azt látni (jobbaktól és kevésbé jóktól is), hogy az elsõ kanyarban akarják megszerezni a poziciót.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
BOLDOG SZÜLINAPOT CODE!!!

DTap
Hát errõl egy külön témát lehetne nyitni,mert nekem is vegyesek a tapasztalataim.Szintén tavaly kezdtem ilyen módon az F1-eket rögziteni és szivesen cserélnék tapasztalatot a témában.Amúgy az összefoglalókat és dokumentumokat elõnyben részesitem.(persze ilyen formában mivel nem nagy költség érdemes a futamokat is eltenni)F1-CART-IRL-(NASCAR) témában jelentõsen "bespájzoltunk"(az Öcsémmel)az elmúlt 13 évben-már egyszer rendszereznem kéne.
Lehet,hogy ICQ-n lenne célszerübb eszmétcserélni.

ibronk
Hát ezzel a mentalitással hogy nem akarsz bajt, ezért keresztbe teszel másoknak, ahelyett hogy hagynád õket, és akkor tényleg nem lesz baj, tényleg el kell gondolkoznod rajta.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Cowek
Errõl lemaradtam, pedig nem lehetett gyenge :-)

petesilver
Nektek mennyivel captureözik a kártyátok tv-t nagyjából? Nekem valami szutyok van, csak a saját codecjével megy, és kb 6 perc 1 giga, és ráadásul kis felbontásban, rossz minõségben.

Mnemomic
Ja rosszul írtam csak tavaly óta veszem wincsire aztán konvertálom õket és így 5-6 futam rámegy egy dvd-re. Amik kazettán vannak azokat nem archiválom dvd-re lusta vagyok hozzá 😊

HaZso
Na nekem is ez lenne a cél. Ráadásul el kéne kezdeni átkonvertálni dvd-re... ehhez rengeteg idõ kell... 10 szezon, az kb 10*17*2 óra :-)

petesilver
Emlékeztek, volt egy rajtolóbetyár, egy rajtnál elkeszált Petya sok embert, és replaynél derült ki, hogy valami oválon Cloudyban egyesnél padlót nyomott zöldnél😊))))

Cowek
Elõbb leszek exversenyzõ mint hõs.
De ti annyira jó rajtolók vagytok mint Talma, ezért figyelni fogok...

Mnemomic
Nekem csak 99 óta 99-bõl nincs meg az Angol sajnos. Tavaly óta meg már dvd-re archiválom õket haladni kell a korral 😊-meg kevesebb helyet is foglal meg olcsóbb 😊

DTap
Csatlakozom!Rendkivûl jó volt nem hittem volna,hogy Alonsó birni fogja de megcsinálta!Mestermunka volt!Más pályán lehet,hogy nem birta volna eddig.

HaZso
Én nagyon régen izgultam ennyire F1-en. Tiszta ideg voltam 😄 Ritka jó futam volt!! Természetesen felvettem videóra. (1996. év eleje óta megvan az összes verseny) <#eljen>

petesilver
Gondolom azért te is vágod, hogy itt sokkal többrõl volt szó, mint megelõzöm-vagy sem. Más körülmények között valószínû, hogy odarakta volna lesz ami lesz alapon, de ma itt ez nem fért bele a pakliba. így is az utóbbi tizenakárhány év legnagyobb versenye+ meccse volt. A végére a torkomból kellett visszanyomni a szívem, pedig én a kis kanadainak szurkolok.

DTap
<#confused>

Prezsi
<#kuss>

Alexease
<#vigyor3><#idiota><#zavart1>
petesilver
Most gondolj bele, ha elõbb bekötteted a TV-t, már milyen versenyek lettek volna???

petesilver
Háát, az elsõ tizenvalahány kört elautókázta a Ferrarival hátul a susnyásban, aztán valami nitrót bekapcsolt, és az élen álló Alonsonak adott körönként majdnem 2 másodpercet!!! És utólérte, és 14 körön keresztül harcolt Alonsoval úgy, hogy 14 körön keresztül 0.4 volt köztük folyamatosan a különbség. Röviden ennyi, amúgy meg leírhatatlan volt, ezt látni kellett. Meg is feledkeztem közben az igazi kedvencemrõl, aki magára talált, és a gyönyörû hatodik helyet szerezte meg.

Alexease
Ez allat volt!!!!!!!! Erdemes volt bekottetni a TV-t!! Reg neztem forma 1-et - meg az uncsi Ferraris idoszakban - de ez most tenyleg VERSENY volt. Nem vettem fel, hiba volt... De ezt tenyleg el kellene archivalni!
Mit müvelt, megint nem elözött. Ez nem versenyzö, hanem soför. 2 mp-vel gyorsabb autóban nem képes elözni.