NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
Egy hibrid, mi? <#vigyor3>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Csak annak van, aki már itt született a földön. Rájöttek a földrõl könnyebb benépesedni, mint a levegõbõl, csészealjakról😊<#alien><#alien2>

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nem is tudtam, hogy az ufókoknak is van szülinapja! De ha már így van, isten éltessen! 😊

Boldog születésnapot!

ibronk
<#papakacsint>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Köf mindenkinek <#wave>

petesilver
Boldog szülinapot! Elõkotortam, módosítottam így utólag😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
heppi börszdéj Norbi!

Let\'s get ready to Rumble!

Boldog születésnapot Norbi!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
Nagyon úgy néz ki, hotty Juan megkalapálta a GTP-m, ha leszen vhol indítva, akkor bejelentkeznék kipróbálni.
thxa

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HaZso
Boldog szülinapot!

Nagyon bölcsen szóltál!<#worship>Egyetértek veled és talán az útolsó futam (CUP) már egy szebb jövöt jelez!<#taps>
<#nevetes1>
Tihy
Boldog szülinapot Norbi!

DTap
Ez még egyáltalán nem komoly csak arra kiváncsi,hogy-hogy menne és kért egy setupot.(legalább igyekszik felmérni magát mielött bármi további szándéka lenne és ez jó sztem.Annak,hogy a közeli jövöben csatlakozna kicsi az esélye de végülis nem lehetetlen)Én mondtam neki többször hogy rengeteget gyakoroljon mielött eldönti mert ha nem veszi komolyan nagyon nehéz lesz.Az AI-k ellen mi is sokszor elvérzünk a gyakorlások alkalmával hátha még tétje is lenne szegényembereknek elég teher lenne-gondolj csak a Q-ra,hogy az csak 2 kör de néha azt is elhibázzuk rendesen nyomás alatt.Nem tudom az elsõ-második év milyen létszám mellett zajlott?Lehet,hogy idéntõl a sok újonc megtöri a versenyek lendületét (a sárgákkal)köztük én is-de szerintem jó a nagy létszám és biztosan igyekszik mindenki és ennek elõbb utóbb kell,hogy legyen gyümölcse.És akkor mindenki nyer.De ez csak az én véleményem-tiszteletben tartom ha vki másként látja.

DTap
Köszönöm! És ezúton KIVÁNOK NEKED BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

sajoati
ééén? <#vigyor> na jó, max. arrébbgördíteném Gordont, búsba küldeném Buscht, stb. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Az Ati még nagyobb aljaságokra is képes az NR2003-ért<#awink>
Cowek
Te kibirnád hogy lemaradj? <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

sajoati
hát igen, valóban, csak ugye azt el lehet mismásolni: lemaradozni, ilyesmi 😊

Cowek
Szerintem elég 50-100 kör sárga okozása nélkül 42 AI ellen.

sajoati
eh, ez kicsit ködös lett: szóval ha nem tud megnyerni/top3ban végezni x %-os AI ellen, mert folyton elesik, akkor addig ne indulhasson, ez volt az ötlet lényege

sajoati
hajrá! mondjuk szvsz be kéne vezetni vmi olyasmit, hogy az utsó futam eredményei alapján vmi meghatározott % erõsségû AI ellen nyomjon le az épp csatlakozni kívánó illetõ egy rövid versenyt (vmi átlagosan nehéz pályán), és végezzen a top3-ban mondjuk. (fast2 setup, stb)

persze nem akarok palotaforradalmat, csak gondolkodtam, hogy miképp lehetne javítani az újoncok szintjét, és ez 1 db ötlet. (pl. aki ettõl elretten, az inkább online se.)

sõt, a meglévõ újoncokat is le lehetne tesztelni, én is benne lennék. egyedül attól tartok, hogy ez valamelyest elrettentõ erõként hatna, és nem lenne 20-25 sofõr a versenyeken.

na mind1, tényleg csak egy ötlet volt

Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ibronk

DTap
<#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>

Papailaca
GRAT TALMA!!!!!!

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
Szeretnék érdeklõdni,hogy mikorra várható az új CUP-os Fast2?Igazából nem is magam miatt hanem egy barátom akarja kipróbálni aki gondolkozik azon,hogy esetleg csatlakozna csak szeretné felmérni magát "azonos" körülmények között.Ha valaki tud informájon.Köszönöm!

PuMy
Kellene Prezsi es HaZso Richmond-i nyilatkozata.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Köszi szépen! Rá nem jöttem volna! <#worship>

Tihy
Letiltották a 6881-6999 közötti portokat, most a 45000-45010 közöttiek használhatók, ezek valamelyikét állítsd be a klienseden.

Tudtátok az elmúlt két hétben a http://f1racingworld.com/-ról szedett torrenteket
töltögetni? A helyzet az, hogy a Marintsville-i futam volt az utolsó, amit sikerült leszednem. Azóta volt két futam, és de mindegyik torrentnél azt írja, hogy nincs ügyfél akihez csatlakozni tudna. A fura az, hogy más torrentekkel is így jártam (próbáltam a 98-as CART, és a 2004-es F1 DVD-ket leszedni)
Felettébb gyanús!
<#confused>

Met
Igen, már sárga volt, lassítottam is, látni nem nagyon láttam, hogy hol vagy mert a kanyarból jöttem ki, aztán megláttalak a fal mellett, gyorsítottam, hogy hamar elmenjek melletted, hogy meg tudjál fordulni, erre kijössz elém. Ilyet többet ne csinálj jó!?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Mint a belvárosban <#taps>

Alexease
<#vigyor3>
<#taps>

ibronk
<#vigyor>

Prezsi
Master Of Pit <#hawaii>

DTap
Ja igen Norbi hiányzott onnan azt meg kell jegyezni mindenképp.Nálam meg lassan minden pénteken 13.-a van...(Jó helyen végezni nekem az annyi,hogy végigmenni ha lehet kör nélkül vagy kevéssel mindegy hányadik helyen.Már az is "bódógság" lenne)

HaZso
Köszi! Nagy csata volt, az egyszer biztos, szinte felejthetetlen, ahogy körökön keresztül egymás mellett mentünk, pont a végén úgy, hogy közben vigyáztunk egymásra <#smile> Toyán kívül talán Norbi tudja így fogni az ívet meg persze annó Atesz :-)
Remélem, mostmár végre legközelebb semmi nem jön közbe és jó helyen végzel majd!

DTap
De annyi elõnye volt a "távolmaradásomnak",hogy Hazsó-onboardból nézhettük öcsémmel,hogy-hogy mennek a veteránok...Az utolsó szakasz rendkivül izgalmas volt Toyával és Prezsivel és a lekörözésekkel.Tankönyvbe illõ volt ahogy Zsó próbálkozott elöször belül majd késõbb kivül és persze ahogy Toya védekezett.A Craven-Busch féle Darlingtont idézte és a legvégén úgy tünt össze is jön a nagy füst is de elmaradt.Nekem úgy tünt Toya volt a harciassabb Zsó talán a megfontoltabb le a kalappal elöttük és persze Pezsi elött is.Szép volt!<#worship>

sajoati
én meg a körvisszaadást köszönöm, meg Norbinak, hogy szólt, h lehet menni 3 fokozattal is 😊 (22:3 volt így a bestem, amúgy 21:9, de az még hét elején prektiszen)

JuanG
naja bocs, úgy éreztem elférek, aztán mégsem 😊...amúgy nagyon nem feküdt nekem ez a pálya, nem találtam az ívet, féktávot...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
de sárgáktól függetlenül is szép volt, pedig hogy utálom Richmondot...

HaZso
Köszi szépen az elengedéseket (már aki így tett) :-D, futam közben nem tudtam írni egy szót se :-)

Sikerült elcsipnem a 14.helyet. :-)
Én már ennek is örülök, hiszen nem igazán fogott meg ez a pálya.
Remélem lekörözésemkor senkit sem tartottam fel!!??

Gratula mindenkinek!!

<#taps><#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Tihy
ja jó 😊

sajoati
én is elküldtem most, remélem jó emailcímet tudtam. legközelebb (csak legyen legközelebb 😊 ) mindenkinek elmélezem 😊

amúgy:

1. Prezsi 2. Toya 3. HaZso 4. PasztorI 5. pumy 6.talán Tihy? 7. Juan 8. sajoati 9. Alex 10. V8 11. Cowek?? 12. Pál Laci?
vagy vmi ilyesmi

aligsárga, másfél órás futam

hát azér' <#taps>

Tihy
... és viszonylag kevés sárga