NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A videókártyánál meg az a helyzet, hogy hiába tud sokat a gpu, ha gyenge hozzá a cpu, és nem számol alá elég adatot. Ilyen esetben nem sok javulás érezhetõ. Jó gpu+jó gyors videokártya memória+jól kiépített architektura meg már igazán azért kell, hogy ne nagyon feküdjön meg a kártya teljesítménye aa bekapcsolásakor. A sors iróniája, hogy itt az ATI áll az élen, ami meg sok játék tekintetében háklis-macerás kérdés.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Let\'s get ready to Rumble!
alaplap+proci+memória kéne, az meg 100 fölött van. (1gb mem kéne azért...)
Endure, in enduring grows strong...
Boldog szülinapot, Pete!
(boldog szülinapot a készítõnek!)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tegnap felvettem a kapcsolatot Mulder cimborámmal, hogy nézzen utána az ufók nascar tevékenységének. Megdöbbentõ dokumentumok kerültek elõ!!!! Mulder elküldött egy képet egy igazi UFO nascar autóról!!!! Tudni kell, hogy egy dimenziópajzs veszi körül eredetileg az autót, ezért emberi szem számára úgy néz ki, mint egy normális nascar autó!!! Viszont sikerült szereznie Muldernek egy képet a prototípusról, amin nincs dimenziópajzs, és látszik az igazi ufók által épített nascar versenyautó!!!
ÍME:

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Az Axelero megint megemelte a ADSL sebessegeket?!?! Most vettem eszre, mikozben Ingy fFactor vidojat toltottem, hogy stabilan 270kbyte/sec-el jott (~2Mbit). Bar nem gond, jo ez igy, csak nehogy valami szivatas legyen belole😊
Más:visszavittem a MOMO-t(garancia) a pedálhiba miatt csütörtök péntekre igérték,hogy meglesz.Az utóbbi idõben nagyon megbizhatatlan volt.Remélem ezzel nem lesz gondom egy darabig.
de thx, én is gondoltam rá, hogy egy "régi" 😊 játéknál ez nem túl sokat használhat
amúgy ez a nagy létszám nekem bejön, van rangja egy top 10 helyezésnek is (fõleg, ha nem esik ki a mezõny 2/3-a 😄 ), csak szerintem télleg az a baj (velem is), hogy ez a versenyzési stílus tök más szemléletet követel, mint a jól megszokott F1-es szimulátorok. (hogy esetleg a Test Drive-GTA-NFS árkád vonalat ne is említsem 😊 )
btw jó lenne egyszer egy 30 feletti stabil versenyzõbõl álló biig verseny, kevés sárgával, sok racinggel, vmi highlight eventre lehetne pár meghívottat vagy régi harcost becserkészni...
esetleg egy indy funracéra? (csak elõtte szóljatok, hogy cseréljem le a gépem 😊 egy ati 8500->9600 xt vajon hány fps-t javítana? hülye kérdés, de hátha vki hozzávetõlegesen tud vmit mondani. most mediumnak is alig nevezhetõ beállításaim vannak...)
most elég sok új arc van, ami természetes nem baj, sõt jó csak úgy látszik egyszerre sok
Regebben voltak otletek, probalkozasok az ujakat megszurni, bevezetni a versenyekbe, de nem volt tokeletes megoldas. Pl. ha mar valaki befizette a szerverdijat, igen nagy higgadtsag es megertes kell hozza, ha tavoltartjak a futamoktol😊Es mivel a szerver sem mindennap 24/24-ben uzemel, meg teszt futamokat sem lehet rendezni. Es meg rengeteg otlet volt - a "magan" szervereket is beleertve - de egyik sem tokeletes. (Az elozo peddakra nem kell reagalni es kiemelni, csak egy pelda volt a sok kozul😛 Csak bevezetesnek szantam😄)
A lenyeg, hogy ha valaki elfogadta a Szabalyzatot - elso bekezdesek - akkor talan elvarhhato, hogy sajat lelkiismeretehez merten el tudja donteni, mennyire alkalmas a versenyekre biztonsag es csapatmunka teren.
De azert, a Szabalyzatban meg megtalalhato a tesztfutamok lehetosege is, amit szintugy elfogadott a jelentkezo, igy komolyabb "lelkiismeret" hianyaban, az is bevetheto😊))))))
De ha jol tudom mar volt ra pelda, hogy valaki edzesen ugy erezte, hogy eselytelen, de foleg veszelyes a tobbiekre, igy kilepett hogy ne rontsa el masok szorakozasat.
AI ellen gyakorolni nem biztos, hogy szerencsés mert bunkó és ha ott vagy nem kikerül hanem neked megy, ez elveheti a kedvét az embernek a játéktól.