NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajoati: Ehhez nincs mit hozzáfûznöm! <#wow3>

ibronk
Boldog szülinapot Pete! Nem is tudtam hogy ilyen közel vagyunk <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
láttam, hogy ott vagy és lassítottam, legyen idõd bejönni, vártam, hogy gyorsulsz és kimész kivülre, mire rájöttem, hogy nem így gondolod már késõ volt, sorry

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ehhez csak annyit tudok hozzá fûzni, hogy elbaxtam, amúgyis szarul vagyok nem tudom minek álltam rajthoz. Másrészt balesetekbe nem tudom melyikbe voltam én hibás amikor Met belém rohant abba szerintem én nem hibáztam, míg a sárga okozó baleset = ?. Mind1 sorry hogy felmentem és elbaxtam a játékot. Bye...

DTap
Boldog Születésnapot Pete!(Nemsokára én következem.Hány Bika van köztünk?)

ChevyG
<#help>az "N4 Utility Machine"-hoz hasonlo progi nincs NR2003-hoz?<#help>
petesilver
Én már régóta hüledezek itt. Nekem egy 2500-as bartonom van egy Gef4 4800-as videókártyával, és nekem nem szaggatott egyszer sem a gtp. a p2,4+9700 pro-val sem lett volna szabad szerintem.

A videókártyánál meg az a helyzet, hogy hiába tud sokat a gpu, ha gyenge hozzá a cpu, és nem számol alá elég adatot. Ilyen esetben nem sok javulás érezhetõ. Jó gpu+jó gyors videokártya memória+jól kiépített architektura meg már igazán azért kell, hogy ne nagyon feküdjön meg a kártya teljesítménye aa bekapcsolásakor. A sors iróniája, hogy itt az ATI áll az élen, ami meg sok játék tekintetében háklis-macerás kérdés.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Köszi mindenkinek!

Papailaca
Én éppen 2 hete raktam újra a gépemet (tulajdonképpen nem is,mert csak 1 vinyó maradt meg), ami egy pIV 2,4-es volt Ati 9700 Pro kártyával. Sok gondom nem volt vele,csak az ,hogy a GTP alatt néha beszaggatott,így elérkezettnek láttam az idõt,hogy hardware frissítést hajtsak végre. Vettem egy Nvidia 6600GT-t és egy AMD 64 3800+ procit, az lett az eredménye, hogy a SWAT 4 is full beállításokkal 1280×1024-ben is szaggatás nélkül fut. Azt nem tudom ugyan,hogy ez a videókártya vagy a proci érdeme.

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
na igen, az a baj, hogy ha már csere, akkor
alaplap+proci+memória kéne, az meg 100 fölött van. (1gb mem kéne azért...)

Endure, in enduring grows strong...

Annyit tudok rá mondani, hogy mikor unokatesóm tavaly nyáron rendelt egy Abit Radeon 9600XT vid. kártyát kipróbáltunk a gépemben, úgy hogy az antialising-ot max-ra húzta. A játék (NR2003S) egyátalán nem szagatott tõle. Szóval egy jó videokártya sokat dob a gép teljesítményén!

Met
Boldog születésnapot!

Ez a szülinap dolog, kezd állandósulni? Holnlap ki következik? <#nevetes2>
Boldog szülinapot, Pete!

sanzik
BSZ Pete !
boldog szülinapot! <#integet2>

PuMy
Szerver elinditva.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
<#eljen>
Boldog szulinapot'
ChevyG
ehh<#smile><#smile><#smile>
HaZso
Na és egy Borg kockának milyen az aerodinamikája??<#vigyor><#idiota>

sajoati
jah, mióta jók térgörbítésben, a design-t elõrébbrehelyezik az aerodinamikánál 😄D

(boldog szülinapot a készítõnek!)

Papailaca
<#alien><#eljen>

ChevyG
az UFO-k levannak maradva aerodinamikoából!<#smile>
JuanG
<#alien><#alien2><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
<#taps><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#taps>

petesilver
Köszönöm!!
Tegnap felvettem a kapcsolatot Mulder cimborámmal, hogy nézzen utána az ufók nascar tevékenységének. Megdöbbentõ dokumentumok kerültek elõ!!!! Mulder elküldött egy képet egy igazi UFO nascar autóról!!!! Tudni kell, hogy egy dimenziópajzs veszi körül eredetileg az autót, ezért emberi szem számára úgy néz ki, mint egy normális nascar autó!!! Viszont sikerült szereznie Muldernek egy képet a prototípusról, amin nincs dimenziópajzs, és látszik az igazi ufók által épített nascar versenyautó!!!

ÍME:

Papailaca
Pete, Boldog születésnapot kívánok sporttársi üdvözlettel!

HaZso
Boldog szülinapot!!!

Boldog születésnapot Pete!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
Boldog szülinapot!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
Boldog szülinapot Pete!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Gregorius
Nekem egyelõre a szivatás van belõle, mert már nem éri el a régi sebességet sem, de cserébe online játékokban úgy durván 40000ms-os lag-em van két napja. (Igen, a 0-k száma stimmel!)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
OFF
Az Axelero megint megemelte a ADSL sebessegeket?!?! Most vettem eszre, mikozben Ingy fFactor vidojat toltottem, hogy stabilan 270kbyte/sec-el jott (~2Mbit). Bar nem gond, jo ez igy, csak nehogy valami szivatas legyen belole😊
DTap
Ez teljesmértékben igaz én is tapasztaltam anno.De számára teljesen új a játék kb 1 hónapja ismerte meg biztos nem árt ha sokat ül elötte.A belsõnézetnek is vannak bizonyos nehézségei pl:mikor nem látja az ember vele párhuzamosan haladót azt bizony "szokni" kell.Az elengedések-elõzések...Persze ha mindezekre rájön akkor rendkivül élvezetes a játék.Igy multiban pedig felülmulhatatlan.

Más:visszavittem a MOMO-t(garancia) a pedálhiba miatt csütörtök péntekre igérték,hogy meglesz.Az utóbbi idõben nagyon megbizhatatlan volt.Remélem ezzel nem lesz gondom egy darabig.

sajoati
eh, na igen, csak az költségesebb, és most másra is kõ a lé :-/

de thx, én is gondoltam rá, hogy egy "régi" 😊 játéknál ez nem túl sokat használhat

Procit cseréld le, a vidkártya csere túrót nem ér. Én mikor GF2MX-röl GF4 4200ti-re váltottam szinte semmit nem érzékeltem belöle, míg nem nyomtam alá egy gyorsabb cpu-t. Most nem is vettem új vidkártyát, mégis full részleten nyomhatom az NR2003-at, és 60 alá sosem megy az FPS.

JuanG
boldog szülinapot Norbert!!! 😄

sajoati
BSZ az Area 51-szökevényünknek ;-) !! 😊

amúgy ez a nagy létszám nekem bejön, van rangja egy top 10 helyezésnek is (fõleg, ha nem esik ki a mezõny 2/3-a 😄 ), csak szerintem télleg az a baj (velem is), hogy ez a versenyzési stílus tök más szemléletet követel, mint a jól megszokott F1-es szimulátorok. (hogy esetleg a Test Drive-GTA-NFS árkád vonalat ne is említsem 😊 )

btw jó lenne egyszer egy 30 feletti stabil versenyzõbõl álló biig verseny, kevés sárgával, sok racinggel, vmi highlight eventre lehetne pár meghívottat vagy régi harcost becserkészni...

esetleg egy indy funracéra? (csak elõtte szóljatok, hogy cseréljem le a gépem 😊 egy ati 8500->9600 xt vajon hány fps-t javítana? hülye kérdés, de hátha vki hozzávetõlegesen tud vmit mondani. most mediumnak is alig nevezhetõ beállításaim vannak...)

Met
azt lehetne, hogy egyszerre csak 1 újjonc van és 2-3 havonta lenne "felvétel"
most elég sok új arc van, ami természetes nem baj, sõt jó csak úgy látszik egyszerre sok

Alexease
Az ujjonc valogatasrol, szuresrol, tesztrol...
Regebben voltak otletek, probalkozasok az ujakat megszurni, bevezetni a versenyekbe, de nem volt tokeletes megoldas. Pl. ha mar valaki befizette a szerverdijat, igen nagy higgadtsag es megertes kell hozza, ha tavoltartjak a futamoktol😊Es mivel a szerver sem mindennap 24/24-ben uzemel, meg teszt futamokat sem lehet rendezni. Es meg rengeteg otlet volt - a "magan" szervereket is beleertve - de egyik sem tokeletes. (Az elozo peddakra nem kell reagalni es kiemelni, csak egy pelda volt a sok kozul😛 Csak bevezetesnek szantam😄)

A lenyeg, hogy ha valaki elfogadta a Szabalyzatot - elso bekezdesek - akkor talan elvarhhato, hogy sajat lelkiismeretehez merten el tudja donteni, mennyire alkalmas a versenyekre biztonsag es csapatmunka teren.
De azert, a Szabalyzatban meg megtalalhato a tesztfutamok lehetosege is, amit szintugy elfogadott a jelentkezo, igy komolyabb "lelkiismeret" hianyaban, az is bevetheto😊))))))

De ha jol tudom mar volt ra pelda, hogy valaki edzesen ugy erezte, hogy eselytelen, de foleg veszelyes a tobbiekre, igy kilepett hogy ne rontsa el masok szorakozasat.
sanzik
BSZ Norbi!
Met
Csatlakozom az elõttem szólókhoz😊

Met
Amikor kezdtük, asszem tizenpáran voltunk.
AI ellen gyakorolni nem biztos, hogy szerencsés mert bunkó és ha ott vagy nem kikerül hanem neked megy, ez elveheti a kedvét az embernek a játéktól.

Alexease
Boldog Szulinapot!!!
HaZso
<#vigyor><#vigyor>

Alexease
<#alien><#idiota><#bohoc>
Met
asszem túl sok ikszakátak néztél😊

sanzik
<#banplz>
petesilver
Sanzik meg Alex is a vékonyabb fajtából való, de õk egy mégrégebbi kezdetlegesebb hibrid modellek, korábbi vezérlõ egységgel. 😄D Hazso már az új generációs vezérlést örökölte, de még hibrid. Norbi viszont újgenerációs totálufó!! 😄D

petesilver
Neem! A hibrid az a Hazso!!! Jellegzetessége:nagyra nõtt emberszabású!!! Norbi totál UFO, igazi vékony, hosszú lábakkal, karokkal, de nem túl magas.😄DD

Bulldog szülinapot, Norbi!<#vigyor2>