NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat minden résztvevönek, nagyon szép futam volt. <#integet2><#worship>

Alexease
OK! Megkeresem.
PuMy
Alex, ha megkaptad sajoati laguna seca-i nyilatkozatat akkor legyszi tovabbitsd nekem, thx.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

DTap
Errõl a "felgyorsulásról" nem tudtok vmit mondani?

ibronk
Akkor ment el nekem, mikor Sajoatinak is, az a sárga elõtt pár körrel mikor õ beírta. Utána én is mentem még egy csomót, 22.1 körül lehetett mennni egy darabig.

Egyébként nem a setupon múlik, bármilyennek kiszakadhat.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DTap
Én meg úgyláttam hogy mintha kissé felgyorsultatok volna kb 400-al mentetek az én nézetembõl mikor rövid ideig csatlakoztam...

petesilver
sorry a végén, sajna folyamatosan görcsölt a bal lábfejem, ezért nem bírtam jó ütemben korrigálni a törött verdát. Pedig amíg vontattak, járkáltam egy sort a szobában de alig indult el a race, begörcsölt újra😞

JG a pitelés nem volt semmi! Óvatoskodok, nehogy nekedmenjek, szépen készülök a helyemre, erre te jöttél nekem 😊)) Hirtelen olyan zavarba jöttem, hogy a PITBEN ELSZÁLLT AZ EGYES FOKOZATOM!!! ilyen se volt még!!!! 😊))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Norbi, sajna csak a verseny elején jutott eszembe, hogy megkérdezzem: Ez a setup mennyire fogja bírni a körönként 1 le-fel váltást? Sajna magamtól rá kellett jönnöm. Mondjuk ahogy láttam neked méghamarabb! 😞 Bár az is lehet, hogy egyszerre törént, csak én még mentem vagy 15-20 kört 3.-ikban is! 😄
Sajnálom, mert ahhoz képest, hogy milyen zúzós futamra számította, elég nyugodtra sikeredett az elsõ 95 kör!
GRAT AZ EGÉSZ MEZÕNYNEK! EZ MÁR KEZD HIGGADT VERSENYZÉS LENNI! <#eljen>

Akkor már sárga volt, amikor talán el kezdtem forgolodni...és elõtte ott a falnál már telibevert valaki, azért kerültem beljebb

DTap
Behülyült az NR-em újra kellett inditanom akkor már tudtam,hogy ez box lesz(oda 6.rajthely).7 kör lement mire "sikerült" de fura dolog lett belöle az én nézetembõl a füvön meg a falakon át ment a verseny a hang összevissza recsegett.Pár métert gurultam majd kiléptem,mert nem akartam összegabalyodni senkivel(nem hittem a szememnek hogy most mi hol van?).Teljesen tanácstalan voltam ilyet még nem láttam.Sajnálom ilyen a formám.

Met
no problem, a versenyem bánta
Hánysor meg lett beszélve, hogy ha állsz a pályán megvárod míg elmennek a többiek és utána kezdesz forgolódni???

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bocs, ha valakinek ma kellemetlenséget okoztam. Nincsen jo napom 😞

ibronk
Nem így van.
Az van hogy meg lett szavazva, és tudta mindenki hogy mire szavaz, mert már mentünk versenyek, de ennek ellenére mégsem hagyják az embert úgy csinálni a setupot, ahogy kéne, hanem kivánságmüsorrá változik a dolog, és az eredmény természetesen 'szar'.

petesilver
Izé:.... eredménytõl függetlenül utána mindenkinek.... a jó mondatrész az elõzõ hozzászólásban.

petesilver
Norbi nem kötekedni akarok, de ennek így semmi értelme. Ki lett írva a szavazás, és újra gyõzött a módosított fast setup. Mi itt a gond? Az nem igazán fair eljárás, hogy bár újra megszavazta a többség, utána bedurca van. akkor tessék megsértõdni szavazás kiírása nélkül, bemondani a nyasgemet a nyavajgóknak, és nem csinálni több módosított setupot. Ez korrekt. De besértõdni, majd szavazást kiírni, és eredménytõl függõen utána mindenkinek nyasgem, ez így nem jó eljárás. Szerintem.

Én a modosított fast setup-ok mellett szavaztam a szezon elõtt is, és legutóbb is. Hogy miért? Szerintem ég és föld a tavalyi és az idei futamok közötti külömbség köszönhetõen az egységes beállításoknak. Sokkal jobban együtt van a mezõny, nincsenek beállításokból fakadó külömbségek.
A módosított beállítások sokkal használhatóbbak a gyárinál, esetleg annyit tudok elképzelni, hogy a tuningnak köszönhetõen valamelyest csökkentek az autók stabilitása szemben a gyorsasággal.
Lehet hogy én bénázok ezen a pályán, de én mondjuk ezt a mai beállítást érzem az eddigiek közül leginkább instabilnak. Mindegy, majd belejövök. 😄
Azt tudom/sejtem, hogy a mezõny legalább fele nem tudna magának értelmes beállításokat kovácsolni, így nem látom értelmét a custom setup-ok visszaállításának.

Alexease
Szerintem igen😞(
Pedig - ugy tudom - a tobbsegnek jo volt, tetszett a setup, esetleg 1-2 ember adott hangot a nem tetszesenek...
Ebbe most nem megyek bele, de gondolom akinek nem tetszett es szolt is erte, kiprobalta a gyari Fast-ot is versenykorulmenyek kozott, az adott idojarasban...
ibronk
Nem, csak hétfõn, mikor készült setupot kivánságmüsorrá vált a dolog, köszönhetõen pár embernek, és hát lett belõle ez a mai, ami "nagyon ott van", csak az a gond hogy közel sem olyan amilyennek lennie kéne az eredeti gondolat szerint. Az elején leírtam mit akarok, ok, talán félreértették, letoltunk egy csomó futamot, agyon lett fikázva hogy micsoda szar, ugyhogy kiirtunk még egy szavazást, erre jöt 5 nem, abból 1 az enyém, és akkor erre ittvan ez a mai, ami végülis közmegegyezéssel született, és nem igazán tükrözi azt amit mi szerettünk volna. Szóval én befejeztem, nem dolgozok feleslegesen, mert nagyon kevés(2-3?) emberen kivül senki sem értette meg hogy mit csinálunk, és miért, és ennek így nincs értelme. Én nem csinálom tovább. Vagy legyen valami alap fixelve, vagy ha ugyis olyan sok elvárás van a setuppal szemben, legyen saját, és akkor mindenki kedvére használhat traktoros setupokat.

sanzik
besertodtel?
nekem pl bejottek a modositott setupok
ibronk
Legalábbis tõlem nem.

ibronk
Akkor jól élvezd ki, mert több nem lesz.

petesilver
Nah a mai fast setup nagyon ott van!! Grat!

PuMy
Szerver elinditva.

sajoati
én már elkûdtem az alexasekukacakármi címre

Endure, in enduring grows strong...

PuMy
Kellene Sanzik es sajoati Laguna Seca-i nyilatkozata.

Erre gondoltam, köszi! <#worship>

A nascarracers-es linkre gondolsz? ha igen: link

Papailaca
szerver elindítva.

Let\'s get ready to Rumble!

Sziasztok, tenném fel a pályákat, de a könyvjelzöim nem találom egyik CD-n sem. Be tudná valaki linkelni az oldalt megint? Köszi. <#worship>

IP a szokásos helyen!
hi, a Pápai Lacival inditunk akit érdekel jöhet (CUP)
DTap
Lesz ma gyakorlás?

HaZso
Már hogyne lenne értelme!!! Na ezt majd megbeszéljük. Richmondban csak éjszaka rendeznek CUP futamot ;-)

petesilver
Nem nagyon fogok én már setupolgatni, semmi értelme. Viszont megkérdezném, létezik sima Richmond pálya?? Nálam csak Richmond night van.

HaZso
Hát nem gondoltam volna, hogy megvalósulhat ez a dolog... mindenesetre én nagyon várom! <#worship>

HaZso
Na Pete, kezdhetsz setupolni Monza-Night-ra; mentem egy 1:12.6-ot ;-) Viszont érdekes lesz a futam, mert baromira melegszenek a gumik, nálam 320°F is volt a hõmérséklet, ami kb 160°C-nak felel meg :-P

petesilver
Azt hittem megtaláltam a tutit! Van a neten ilyen jóskajósda, turbános ficere ül a gömb mögött, eldöntendõ kérdést kell feltenni, és válaszol. Megkérdeztem: kiesek a pénteki futamon? válasz: ki tudja? Még az is lehetséges! Háát köcce!!!😄D Amúgy van olyan válasza is, hogy az élet szép:igen. Na ez sem vígasztalt volna!! 😄DD

DTap
Most májusban egy "teszt" erejéig.Ami biztosan a BMW jóvoltából jön létre. Már volt üléspróbán Imolában és egy kicsit több helyre van szüksége a lábprotézis miatt a ki-be szálláshoz de állitólag megoldják neki.(itt megjegyzem,bár biztosan sokan tudjátok-hogy 2003 tavaszán a Lausitzringen visszaült egy CART-kocsiba (nem a néhai Hondájába hanem egy azévi Fordba-akkora már egyforma kocsikkal mentek) és az 5.rajthelynek megfelelõ idõt autózta.Ami nem kis teljesitmény és nem edzéssetuppal futotta!Ugye azóta az ETCC-ben ami mára WTCC ment néha pontot is szerzett volt hogy vezetett futamon(!)-de sajnos hátrányt szenved nem is keveset a sérülése miatt.(és talán nem is ez lenne számára a legmegfelelõbb versenyzési forma)Engem igazából a 1996-99 közötti idõszaka bûvölt el (örökre) de mndig nagy tisztelõje maradok.Vannak nála nagyobb klasszisok ezt nem kétlem és a F1 soha nem jött össze neki(sajnos) de a tengerentúli teljesitménye vitathatatlan sajnos sokak számára ismeretlen is.

Papailaca
mikor?

Let\'s get ready to Rumble!

DTap
ZANARDI BEÜL A WILLIAMSBE!!!<#worship><#worship><#worship>

Cowek
<#szomoru2>
<#nezze>
Summary of yellow flag statistics:
Number of yellows: 18
Number of yellow flag laps: 70
Percentage of racelaps run under yellow: 37.84
Total time run under yellow: 118m16.458s
Percentage of racetime run under yellow: 67.04

http://www.f1-info.hu/

DTap
Köszi!Majd igyekszem.

DTap
<#vigyor>

JuanG
sajnálom, de tegnap technikai okok miatt nem tudtam indulni a futamon 😞...majd legközelebb 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
track_sand_intensity = 0.0

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Gondolod van a track datban sand multiplier??? 😊))

Tihy
Tudod az a sok homok nem tesz jót a technikának 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

petesilver
Hmm. Nekem ugye megint nem accident, hanem két sebességi fokozat híján szabályosan kimentem a pitbe, és kiléptem. Rám allergiás ez a progi. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy 14 versenyzõbõl 7-et tett hidegre a progi mûszaki hibával!!!! Azért 50%-ot lapátra tenni nem pite!!!! Nem lehet hogy valamit elszúrtak a pálya készítõi?????

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
thx!