NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX!<#taps><#taps>
Én most nem kifejezetten csak a mai futamra gondoltam! De annyiszor látni itt a magyarázkodásait, amikor valaki megtalálja, hogy Ati: itt és itt, Ati ott és ott...

ha kacsáztam az azért volt hogy tiszteséges mértékig tartsam a helyem,mivel a futam elsö harmada volt mindenáron nem akkartam elöre törni csak fogni a poziciot és utazni!
Hülyeség.
Jól ment. Ezt jellemzi, hogy a mezõny áttudott vágtázni közte és egy másik lassú autó között különösebb lassulás nélkül.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
no problem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nekem nem volt afférom az Atival<#nemtudom>
JuanG
Hazso árnyékában 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ahhoz talán tartani is tudni kéne az ívet (és itt most nem a balesetedre gondolok Sajoatival)! Rettenetesen sokat kacsáztál a pályán és pont a balesetnél mentél normálisan (szigorúan szerintem)

JuanG
"Az elsõ amikor sárga lett, jöttél hátulról mint a torpedó, azért mentem a nemtudom hanyas versenyzõnek lekörözéskor"

ezt meg nem értem <#help>

<#eljen><#taps>
JuanG
bõven volt még helyed, visszanéztem a cockpitedbõl, elfértünk volna egymás mellett, ráadásul láttad is hogy ott vagyok, én annyira nem téged...

falhozkentelek??? túlzásba ne vidd...nem tudtam hogy ilyen kemény csákó vagyok...

tudom mi a bajod, betelt a pohár nálad, és elhiszem neked, a múltkor én is kiakadtam egy picit...

részemrõl vége...

Óvás részemrõl is ment a Sajoati >><< P Laszló affér miatt a 34. körben, amibõl én jöttem ki veszetesen, hiszen Ati miatt (szerintem) kénytelen voltam feladni a versenyt 😞

Csak az a legnagyobb probléma, hogy nem vigasztal, ha levonnak esetleg tõle 5-10 pontot, mert attól én még nem érzem magam jobban és nem is tudja helyettesíteni a versenylázat.

Egyébként csak én gondolom úgy, hogy Sajoatival sok probléma van, vagy más is hasonló cipõben jár? (Egy emberrõl tudok, õ JuanG)

hát igen az a kis baki elmeszelte a futamom,pedig probáltam kivárásra autózni de csak egy auto jött elém keresztbe<#nemtudom>
Minek ez az állandó cirkusz ki kit lökött ki, és ki kivel fog kibaszni a következõ versenyen-versenyeken. Szerintem mindenki követ el hibát-hibákat. Sajnos ezen a versenyen én is követtem el hibát amint látható.
Viszont még soha nem rotam fel senkinek sem amikor az elsõ körben kilökött és annyi lett a versenyemnek. lásd Talladdega
Én a verseny minden percét élvezem még akkor is ha mindig utolsó vagyok vagy ha a verseny elején lerobban a kocsim.
Nem azért vagyok itt hogy másokat lekurogjak bármit is tettel velem verseny alatt!!!

Ennyi.....

Viszont mindenki példát vehetne TOYA-tól. Elsõ is lehetett volna de az én bénaságom miatt sajna ez nem sikerült neki. És nem orditja le a hajam hogy te kis.....!!!
És tudom ha legközelebb engem löknének ki én sem orditanám le mások haját!!

Midenkinek jó éjszakát!!!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Papailaca
Semmi gond,de a többi szenvedõ alany miatt muszály volt bejelentenem az esetet.

Let\'s get ready to Rumble!

JuanG
igen az is én voltam, pillanatnyi helyzetben úgy láttam picit kisodródsz, de gyorsan visszataláltál, és mire elvettem kicsit a gázt (mert megtettem) már késõ volt és sajnálom is...megnéztem a szemszögedbõl is, és valóban, a te visszapillantódban úgy látszott símán mögötted vagyok, és visszajöhetsz, én meg reméltem hogy beférsz, bocs a többiektõl is, sajnálom...

A helyzet az, hogy az utolsó két körben esélyesem volt Hazso mellé kerülni. Belsõ ívre nem tudtam kerülni, a külsõ meg egyértelmû pocícióvesztéssel járt volna.

Papailaca
Még valami. Ezúton szeretnék gratulálni Mikucnak a versenyben nyújtott teljesítményéért és korrektségéért. Megvallom kicsit erõsebben dobogott a szívem, mikor egymás mögött mentünk, de mikor elmentem melletted, korrekt módon hagytad az elõzést, és nem húztad vissza az ívre. Ezután sajnálom,hogy a nem általam okozott baleset részese lettél. Ha eddig bármi rosszat mondtam volna Rád, vagy Veled kapcsolatban, ezennel megkövetlek. Csak így tovább!

<#worship>Nagyon szépen szóltál ,valami hasonora akartam én is felhívni a figyelmet a múltkoriban!Probáljunk meg ugy versenyezni mintha tényleg bennt ülnénk az autoban és akár az életünk is múlhatna egy baleseten,akkor talán kicsit megfontoltabb lenne mindenki!<#taps>
Köszi! Remek volt a végén az a csatározás. Volt a vége elõtt úgy 5-6 körrel egy eset, mikor próbálkoztam Hazso külsõ íven való megkerülésével, és ott remekül elhúztál belsõn. Aztán a végén tényleg az mentett meg, hogy a hátsó egyenesben mintha jobban kigyorsított volna az autóm, és így volt esélyem befurakodni melléd belsõn. De hogy a végén hogyan szedtél össze annyi plusszt, hogy külsõn majdnem elvertél.....?? Nem tudom, de remek volt! <#eljen>

petesilver
Az elsõ amikor sárga lett, jöttél hátulról mint a torpedó, azért mentem a nemtudom hanyas versenyzõnek lekörözéskor. Hárman mentünk elõl, le voltatok maradva, balra lassú autó, jobbra fent lassú autó. Mi tudtunk lassítani, de elõled már menekülnöm kellett. Erre kérdeztem mit nézel az út helyett. Amikor kilöktél, azt meg megóvom. Nehogy megmagyarázd, hogyha én vagyok a falnál külsõ íven draftban, és te draft nélkül felsodródsz, a falhozkensz, és simán tovább tudsz menni, akkor én vagyok a hibás, és rádhúztam. Ha én húzok rád, nem koccolok falat, hanem te pörögsz.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
Én csak annyit tennék hozzá,hogy rengeteget gyakoroltam erre a versenyre, úgy érzem,hogy feküdt is a pálya, a versenyen is jól mentem. A tizenvalahányadik helyrõl indultam, és a harmadik helyig jutottam. Szépen türelmesen elõzgettem, mindig kivártam a TISZTÁN kínálkozó alkalmat-lelassult az elõttem levõ,vagy hibázott- és úgy fogtam az elõzésbe. De ha az elõzés közben úgy láttam,hogy veszélyeztetem a többiek versenyét-és nem utolsósorban a pozíciómat- visszavettem a gázt. Mikor a harmadik helyen mentem Hazsoék után,lett volna lehetõségem elõzni,de nem tettem,mert nem volt 100%-osan tiszta helyzet, mert csak 4mph sebesség-különbség volt az elõttem haladó, és én köztem. Nos, ennek ellenére a 42-ik körben a mögöttem haladó úgy gondolta,hogy a 2 Mph (186/188) sebesség-különbség elegendõ egy elõzés biztonságos végrehajtásához, ebbõl aztán egy nagy baleset aéakult ki,amiben több autó megsérült, és volt aki feladni kényszerült a versenyt. Mikor belenéztem a tükörbe, azt gondoltam,hogy a mögöttem levõ -szerintem-rutinos pilóta megvárja a TISZTÁN kínálkozó lehetõséget, mint én tettem azelõtt 3 körrel, és csak úgy elõz. Tévedtem.

JuanG
Grat Sanyi! nem tudom miért engedtelek el, de valahogy nem ment a verda, és talán arra számítottam hogy felhúzól Hazso-ra és akkor operálok valamit!! de az az 1-2 század amivel 2. lettél elõttem, grat!!! <#taps>

Szerintem ezen a futamon két autó is viszonylag jól tudott draftolni. Többször voltam a verseny során olyan vert helyzetben, hogy már azt modtam, hogy kilépek. De a sárgák több alkalommal is megmentettek a lekörözésrõl. Pete-tel volt egy huzamosabb draftolásunk, annak köszönhetõen 48.xx-es köridõket sikerült futni, és ez kb. a középút volt a bojban futható idõ és a magányos körözgetés között.
Sajnos több olyan esetet is láttam, amikor a lekörözött versenyzõk elõzése nem terv szerint alakult egyeseknél (Pete, Toya) de a helyzet az, hogy annál a tempónál megítélni, hogy ki merre fog kitérni...... Nem könnyû.

petesilver
Nem feltartom, óriási tévedés. Csak eddig nem harcoltam poziciókért, ha valaki nagyon el akart menni, azt elengedtem. Csak annyi változott, hogy 2 embernél ez megszûnt. Ha tud vezetni semmi gond, akkor majd megelõz. Csak az arrébb állok had menjen mentalitásom már nem fog mûködni náluk.

Teljesen igazad van!!!!!!!
Sajnos magam sem tudtam belül vagy kivül maradjak.
De ezekszerint a rosszabik utat választottam.

JuanG
ad1: verseny közben nem éreztem magam hibásnak, plussz akkor ott nem volt idõm egy "bocs"-ra se
ad2: nem szoktam lebarmozni valakit pláne nem azelõtt, hogy megnézném a replay-t
ad3: versenybaleset volt, sztem te ugyanannyira benne voltál mint én, én sodrottam picit kifele, te meg korán húztad befele, holott láttad hogy ott vagyok...de benyújthatod óvásként is, és meglátjuk a bírók hogyan látják

"Korrekt keretek között a hátralévõ versenyeken mindent el fogok követni, hogy ne tudjanak elmenni többet mellettem." - no comment, akkor is te leszel "hátrányosabb" helyzetben...

Nem érdekes, de tudod hol lent, hol pedig fent mentél és igazából nem tudtam merre induljak.
Rossz irányba mentem...Van ilyen 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Na igen ám, de én sem tudtam, hogy most merre akarsz menni, mert kacsáztál, az utolsó pillanatban rántottam balra a kormányt. Lehetett volna szépen nyugodtan külsõ íven menni, akkor mindenki elfér... (ezt nem csak Neked írom, mert sztem a lekörözésekkel ma nagyon nagy gond volt. Kb 40mph különbségnél egyértelmûen vagy fent menjen valaki, vagy lent...)

Mulatságos vagy most Pete! Ha én is így gondolkodnék (illetve nemcsak én, hanem a mezõny jópár tagja), akkor itt roncsderbi lenne. A mostani konkrét példámmal (mivel Sajoati csak idén már 3x bökött ki), akkor a legközelebbi futamon talán fel kéne tartanom, ha esetleg lekörözött is lennék??? Ez a mentalitás, gratula!

petesilver
Én csak annyit írnék, hogy köszönöm annak a két embernek ezt a versenyt, akik emlékezetessé tették. Korrekt keretek között a hátralévõ versenyeken mindent el fogok követni, hogy ne tudjanak elmenni többet mellettem. Szal vagy fölkötik a gatyát, és megtanulnak vezetni, vagy mögöttem fognak araszolni ha úgy adódik az elkövetkezendõ összes versenyen.

A kibaszás társasjáték, most én jövök - jeligére a szerkesztõségbe.

SAJNÁLOM TOYA!! <#falbav> Bocsika
Egyébként megnéztem a lassitást és Hazso simán elment balról én kihuzodtam jobbra te meg már nekem is jöttél. Én csak kiakartam huzodni jobbra és mindenki elmehtett volna mellettem mint Hazso.
Hát mégegyszer sajnálom!!<#worship>

Sajnos az elején jól mentem majd baleset történt elõttem belementem a megcsuszó kocsiba és onnét vége lett a versenyemnek!! Pedig nagyon jó volt az eleje.

sajoati
ha most komolyan beszélnék, azt mondanám: fordítva, ki kéne szállnom magamból. nyilván sohasem fogja senki a másikról látni annak összes attribútumát, nem fogja tudni rendesen megítélni adott élethelyzetét, elkövetett tetteit, csak fog egy _ember_ héjat, amit felruház az általa kigondolt statokkal, és behelyettesíti a történtekbe, levonja a következtetéseit, mond valami szentenciát.

de... á, nem magyarázok/magyarázkodom. holnap reggel fölkelek, és ha ilyen hangulatban leszek, mint most, dobok egyet a Szent Húszoldalúmmal, ami arról ismerszik meg, hogy fontos döntéseket szokok rábízni. <#vigyor> (megj.: igazából a Holy Blacket elveszítettem, de kinevezek egy helyettest.

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Köszi, én is csak tavaj jöttem rá asszem😊

petesilver
Van még, de asszem õ nem publikálja😊))

Ati: én tényleg szeretném, ha egy pöttyet magadba szállnál, mert egyrészt nem ez az elsõ problémád, másrészt pedig mintha nem csak én volnék, akinek gondja van Veled!

De ezt szeretném, ha megjegyeznéd, hogy bocs, de nem érdekel. Legközelebb számíthatsz efféle megnyílvánulásomra a részedre!

És IRL ott úgy mennek, ahogy Te? Vagy ezzel most csak megint ki akarsz térni a válasz elõl???

ChevyG
az "N4 Utility Machine"-hoz hasonlo progi nincs NR2003-hoz?
sajoati
igazából bocs, de nem érdekel, hogy nem értesz. nézz meg egy nascar versenyt, hogy ott hogy mennek, és mi hogy mentünk.

sajoati
ja, megvárhattam volna, amíg végigmegy a vonat. a mögöttem levõ meg egy pillanatra fölkaphatta volna a gázt, miután látta, hogy elõtte is be akartam menni, csak akkor se engedtek be. végül is nem ezt gyakorltuk 2 órán keresztül...

És miért használsz többes számot?

Már megint nem értelek! És Te magad?

Egyébként án CSAK azért akadtam most ki, mert totál vétlen voltam a dologban...de ha Te is így gondolod ezt magadról, akkor BAJ van valahol...

sajoati
mert senki nem ment ki, és látva, hogy megint 1 soros vonatozunk, vissza akartam sorolni. de a mögöttem levõk persze túl mohók voltak.

Csak az a probléma, hogy szerinted már megint más a hibás, ugye? Megnézted magad a belsõ kameraállásból??? Miért mentél be és hagytad el a külsõ ívet???

sajoati
ja, és lehet, hogy irl nem próbálnak meg ennyire visszamenni a belsõre, csak ott nem is 1 sorban mennek...

Met
amúgy is szar volt, koccoltam a falat kicsit és már nem gyorsult a járgány draftban sem 😞

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
nekem sincs, talán csak annyi, hogyha a mezõny közepe is lenne annyira profi, mint az eleje, akkor talán felfejlõdhettünk volna 2 sorba, vagy ha már erre nem vagyunk képesek, akkor esetleg nem az elsõ adandó alkalommal bedúrni magunkat a helyre.

mert most megint ezt játszották el (velem). de különben mindegy, amikor kikerültem Toyáék mögül, már kezdtem érezni, hogy baj lesz. (érdekes módon, amíg Pete követett, nem éreztem egy csepp félelmet se, mert korrekten nyomta a draftot. és nem a köridõre gondolok.)

Hohooo semmi baj, az volt a tervem hogy baloldalon maradok és elengedlek kivül😊
Na de sebaj nekem nem jött össze amugy se ez az egész. Inkább én bocs ha miattam szívtál😞