NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól ment. Ezt jellemzi, hogy a mezõny áttudott vágtázni közte és egy másik lassú autó között különösebb lassulás nélkül.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ezt meg nem értem <#help>#help>
falhozkentelek??? túlzásba ne vidd...nem tudtam hogy ilyen kemény csákó vagyok...
tudom mi a bajod, betelt a pohár nálad, és elhiszem neked, a múltkor én is kiakadtam egy picit...
részemrõl vége...
Csak az a legnagyobb probléma, hogy nem vigasztal, ha levonnak esetleg tõle 5-10 pontot, mert attól én még nem érzem magam jobban és nem is tudja helyettesíteni a versenylázat.
Egyébként csak én gondolom úgy, hogy Sajoatival sok probléma van, vagy más is hasonló cipõben jár? (Egy emberrõl tudok, õ JuanG)
Viszont még soha nem rotam fel senkinek sem amikor az elsõ körben kilökött és annyi lett a versenyemnek. lásd Talladdega
Én a verseny minden percét élvezem még akkor is ha mindig utolsó vagyok vagy ha a verseny elején lerobban a kocsim.
Nem azért vagyok itt hogy másokat lekurogjak bármit is tettel velem verseny alatt!!!
Ennyi.....
Viszont mindenki példát vehetne TOYA-tól. Elsõ is lehetett volna de az én bénaságom miatt sajna ez nem sikerült neki. És nem orditja le a hajam hogy te kis.....!!!
És tudom ha legközelebb engem löknének ki én sem orditanám le mások haját!!
Midenkinek jó éjszakát!!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Let\'s get ready to Rumble!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Sajnos több olyan esetet is láttam, amikor a lekörözött versenyzõk elõzése nem terv szerint alakult egyeseknél (Pete, Toya) de a helyzet az, hogy annál a tempónál megítélni, hogy ki merre fog kitérni...... Nem könnyû.
Sajnos magam sem tudtam belül vagy kivül maradjak.
De ezekszerint a rosszabik utat választottam.
ad2: nem szoktam lebarmozni valakit pláne nem azelõtt, hogy megnézném a replay-t
ad3: versenybaleset volt, sztem te ugyanannyira benne voltál mint én, én sodrottam picit kifele, te meg korán húztad befele, holott láttad hogy ott vagyok...de benyújthatod óvásként is, és meglátjuk a bírók hogyan látják
"Korrekt keretek között a hátralévõ versenyeken mindent el fogok követni, hogy ne tudjanak elmenni többet mellettem." - no comment, akkor is te leszel "hátrányosabb" helyzetben...
Rossz irányba mentem...Van ilyen 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A kibaszás társasjáték, most én jövök - jeligére a szerkesztõségbe.
Egyébként megnéztem a lassitást és Hazso simán elment balról én kihuzodtam jobbra te meg már nekem is jöttél. Én csak kiakartam huzodni jobbra és mindenki elmehtett volna mellettem mint Hazso.
Hát mégegyszer sajnálom!!<#worship>#worship>
Sajnos az elején jól mentem majd baleset történt elõttem belementem a megcsuszó kocsiba és onnét vége lett a versenyemnek!! Pedig nagyon jó volt az eleje.
de... á, nem magyarázok/magyarázkodom. holnap reggel fölkelek, és ha ilyen hangulatban leszek, mint most, dobok egyet a Szent Húszoldalúmmal, ami arról ismerszik meg, hogy fontos döntéseket szokok rábízni. <#vigyor>#vigyor> (megj.: igazából a Holy Blacket elveszítettem, de kinevezek egy helyettest.
Endure, in enduring grows strong...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mert most megint ezt játszották el (velem). de különben mindegy, amikor kikerültem Toyáék mögül, már kezdtem érezni, hogy baj lesz. (érdekes módon, amíg Pete követett, nem éreztem egy csepp félelmet se, mert korrekten nyomta a draftot. és nem a köridõre gondolok.)
Na de sebaj nekem nem jött össze amugy se ez az egész. Inkább én bocs ha miattam szívtál😞