51527
-
pasztor #37863 nekem is Locke a kedvencem! ;) -
pasztor #37862 en nem tudtam a profil formról, hol találom? ki is töltöm hirtelen! :) -
Toya #37861
Ezt most csak úgy festettem, de ha valakinek kellene az nyugodtan használja :P -
#37860 -
#37859 eddig csak én adtam le info-t...sztem kezdetnek ez az infoszerkezet jó lenne, csak mindenkinek meg kéne csinálni...legfőképp Alex-nek a kitöltősdit :)))... -
#37858 Ha irsz, jobb ha sozveges file-t kuldesz, mert az oldal admin nem egy profi portal site, igy egy kicsit fapados;)))
Valszeg a profil azert all, mert nincs eroltetve:) De ha lesz idom befejezem ugy ahogy gondoltam, azokkal az adatokkal amit kitalaltam, korbe kuldom a mail-t a Profil Form linkjevel, es kitolti aki akarja:) -
#37857 ha adsz ra jogot vagy vmi, akkor majd irkalok.
a profilokkal kapcsolatban szerintem mindenki a masikra var. vagy nem? :-// -
#37856 A HNR fooldalon a hirek kozott van lehetoseg benyilo oldalra hosszabb leirasokat, cikkeket, elemzeseket, bemutatokat, beszamolokat stb. betenni, ha kell kepekkel egyutt. Eddig nem volt ra igeny:)
Sot van Profile resz is mar regota, de erre sincs igeny (HNR Profil)
, igy meg azis betas:))) -
#37855 köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség. (c)-Jimmy of Southpark. :)
ha van rá minimális igény, szívesen írok ilyen (illetve jobb, picit hosszabb) összegzést az adott versenyekről. :) -
#37854 Mixed Cup, AeroWar, Darlington
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report -
Toya #37853 -
#37852 szóval:
HEADLINE:
SAJOATI DRIVES IT HOME AFTER A DRAMA-FILLED, HALF-FIELD FIEND OF RACE @ DARLINGTON
Bár szeretem ezt a pályát, nem ment valami jól. így is harmadik lettem, de részemről ezt leginkább a gondviselésnek tudhatom be.
Az első körökben viszonylag sok volt a sárga, a 3-as 4-es kanyar többeknek gondot okozott, az egész kicsit fun-race jelleget öltött, még olyan ikonok is hibáztak, mint HaZso vagy Toya, utóbbi azzal, hogy nem indult a versenyen. (Ez föltehetőleg annak tudható be, hogy nem vett részt a hivatalos gyakorláson(?). Csak találgatni tudunk.)
Kellemes tempót diktált az eleje -- hogy ez alatt kik értendők, nem fejteném ki, a 7-8 résztvevőből alig akadt, akinek nem jutott vezetett kör --, magam leszkreccseltem a falat, majd egy-két alkalommal a túlsót is, valamint egyszer-kétszer kollidálódtam versenyzőtársaimmal, de érződött, hogy a mai napon a kitartás lesz a kulcsszó (lásd sig: endure... in enduring grows strong...), és ez be is jött.
A végefelé (roncsautómmal vánszorgó fejemből nézve) félelmetes tempót diktáló TSanyi két kör hátrányt dolgozott le, miközben elöl hol HaZso, hol Tihy látszott befutónak. Az utolsó szekcióban, a 147. kör ledolgozásától pár percnyire TS akkorát rontott, hogy azt hittem, pitkiállásra ment, így megszereztem azt a 3. helyemet, amire sokáig úgy gondoltam, legkevésbé leszek büszke, de utólag azért tudom értékelni, hogy egy agyongyötört masinával behúztam egy top 3-at.
A VERSENY VÉGEREDMÉNYEamennyire emlékszem
1. Tihy 2. HaZso 3. sajoati 4. TS 5. Red 6. Pápailaca(?) 7. Met (talán :) )
-
#37851 GYŐZELEM! Tegnap befejeztem a számítógépasztal építését 80%-ban, és már idejét sem tudom mióta újra beröffentettem a gépet. Elvileg hétvégére internetem is lesz! -
#37850 de, én mindjárt. -
IzI #37849 Nah mit tortent senki semmit nem ir? -
#37848 SZERVER ELINDITVA!
Mixed Cup, AeroWar, Darlington, 147 kor, Fixed Setup (FAST) -
#37847 pár percel azelőtt indítják, mint hogy ide beírják:) -
IzI #37846 Szerver mikor lesz kb ? -
#37845 Nekem is az ugrott be róla, meg a deathkartz :)))) -
#37844 azért kell ilyen nyomin kinéznie, mert nem benzinnel megy? -
ShaiHulud #37843 wow megarace2 feeling:) -
#37842 Egy kis jövőbe tekintés: hidrogénes versenyautó a Toyotától:Toyota MTRC -
#37841 dehogynem :) -
IzI #37840 LoL ezen a Darlignton palyan nem is lehet elozni annyira szuk. -
#37839 Ezek nem, de igy nez ki jatekban is. -
#37838 Ezek a képek a játékból vannak? -
IzI #37837 Es ugyanazok a setup-ok vannak mint nextel-be? -
IzI #37836 Kosz -
#37835 ezt -
IzI #37834 Holnapi MIXED futamra mit kel leszednem hogy reszt tudjak venni ? -
#37833 csak egy javaslat, a Charger igazából a Pontiac body-n mutat jól (áll közelebb a valósághoz), javarészt arra is készítik a template-ket -
Pontius #37832 Készül az új verdám -
#37831 kösz!...már megint nem ugrott be a masgrafx :)... -
#37830 itt van 2006os Chevy -
#37829 2005-ös template-eket honnan lehet szedni? (psd)... -
#37828 thxa!!! azért írtam át Juan-ra a nevem, hogy egyértelműbb legyen...jövőre az új autómmal már nem lesz ilyen gond :))) -
#37827 ha már mindenki, akkor én is, egoképszpem jön :P
Cup
Busch
CTS
vannak sajátok is, de ezek jobban tetszenek :) -
Toya #37826 Nem is szoktam ignorálni. Van amikor nem tudom kit takar éppen a név és bizony akkor hagyon az eredetin, lényegében pontot veszít az illető ha nem szól.
Szerencsére mostanában már csak Juan neve szokott feltünni 3-4 formában, de ott már rutinból írom át az év elejei JG-re a nevet :) -
#37825 Nem:) A program listazza ki az autofile-okat, abbol szedi ki a rajtszamot, nevet, es csak a nev elejere tesz nagy betut:)) -
IzI #37824 Kosz,jo minden csak nem lehetne a nevem veget nagy I-el irni ?:)