51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    nekem is Locke a kedvencem! ;)
  • pasztor
    en nem tudtam a profil formról, hol találom? ki is töltöm hirtelen! :)
  • Toya

Ezt most csak úgy festettem, de ha valakinek kellene az nyugodtan használja :P
  • HaZso
  • JuanG
    eddig csak én adtam le info-t...sztem kezdetnek ez az infoszerkezet jó lenne, csak mindenkinek meg kéne csinálni...legfőképp Alex-nek a kitöltősdit :)))...
  • Alexease
    Ha irsz, jobb ha sozveges file-t kuldesz, mert az oldal admin nem egy profi portal site, igy egy kicsit fapados;)))

Valszeg a profil azert all, mert nincs eroltetve:) De ha lesz idom befejezem ugy ahogy gondoltam, azokkal az adatokkal amit kitalaltam, korbe kuldom a mail-t a Profil Form linkjevel, es kitolti aki akarja:)
  • sajoati
    ha adsz ra jogot vagy vmi, akkor majd irkalok.

a profilokkal kapcsolatban szerintem mindenki a masikra var. vagy nem? :-//
  • Alexease
    A HNR fooldalon a hirek kozott van lehetoseg benyilo oldalra hosszabb leirasokat, cikkeket, elemzeseket, bemutatokat, beszamolokat stb. betenni, ha kell kepekkel egyutt. Eddig nem volt ra igeny:)
    Sot van Profile resz is mar regota, de erre sincs igeny (HNR Profil)
    , igy meg azis betas:)))
  • sajoati
    köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség. (c)-Jimmy of Southpark. :)

ha van rá minimális igény, szívesen írok ilyen (illetve jobb, picit hosszabb) összegzést az adott versenyekről. :)
  • Alexease
    Mixed Cup, AeroWar, Darlington
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • Toya
  • sajoati
    szóval:
    HEADLINE:
    SAJOATI DRIVES IT HOME AFTER A DRAMA-FILLED, HALF-FIELD FIEND OF RACE @ DARLINGTON

Bár szeretem ezt a pályát, nem ment valami jól. így is harmadik lettem, de részemről ezt leginkább a gondviselésnek tudhatom be.

Az első körökben viszonylag sok volt a sárga, a 3-as 4-es kanyar többeknek gondot okozott, az egész kicsit fun-race jelleget öltött, még olyan ikonok is hibáztak, mint HaZso vagy Toya, utóbbi azzal, hogy nem indult a versenyen. (Ez föltehetőleg annak tudható be, hogy nem vett részt a hivatalos gyakorláson(?). Csak találgatni tudunk.)

Kellemes tempót diktált az eleje -- hogy ez alatt kik értendők, nem fejteném ki, a 7-8 résztvevőből alig akadt, akinek nem jutott vezetett kör --, magam leszkreccseltem a falat, majd egy-két alkalommal a túlsót is, valamint egyszer-kétszer kollidálódtam versenyzőtársaimmal, de érződött, hogy a mai napon a kitartás lesz a kulcsszó (lásd sig: endure... in enduring grows strong...), és ez be is jött.

A végefelé (roncsautómmal vánszorgó fejemből nézve) félelmetes tempót diktáló TSanyi két kör hátrányt dolgozott le, miközben elöl hol HaZso, hol Tihy látszott befutónak. Az utolsó szekcióban, a 147. kör ledolgozásától pár percnyire TS akkorát rontott, hogy azt hittem, pitkiállásra ment, így megszereztem azt a 3. helyemet, amire sokáig úgy gondoltam, legkevésbé leszek büszke, de utólag azért tudom értékelni, hogy egy agyongyötört masinával behúztam egy top 3-at.

A VERSENY VÉGEREDMÉNYEamennyire emlékszem
    1. Tihy 2. HaZso 3. sajoati 4. TS 5. Red 6. Pápailaca(?) 7. Met (talán :) )

• petesilver
    GYŐZELEM! Tegnap befejeztem a számítógépasztal építését 80%-ban, és már idejét sem tudom mióta újra beröffentettem a gépet. Elvileg hétvégére internetem is lesz!
  • sajoati
    de, én mindjárt.
  • IzI
    Nah mit tortent senki semmit nem ir?
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Mixed Cup, AeroWar, Darlington, 147 kor, Fixed Setup (FAST)
  • Met
    pár percel azelőtt indítják, mint hogy ide beírják:)
  • IzI
    Szerver mikor lesz kb ?
  • petesilver
    Nekem is az ugrott be róla, meg a deathkartz :))))
  • sajoati
    azért kell ilyen nyomin kinéznie, mert nem benzinnel megy?
  • ShaiHulud
    wow megarace2 feeling:)
  • petesilver
    Egy kis jövőbe tekintés: hidrogénes versenyautó a Toyotától:Toyota MTRC
  • Tihy
    dehogynem :)
  • IzI
    LoL ezen a Darlignton palyan nem is lehet elozni annyira szuk.
  • Alexease
    Ezek nem, de igy nez ki jatekban is.
  • DEXTER92
    Ezek a képek a játékból vannak?
  • IzI
    Es ugyanazok a setup-ok vannak mint nextel-be?
  • IzI
    Kosz
  • Met
    ezt
  • IzI
    Holnapi MIXED futamra mit kel leszednem hogy reszt tudjak venni ?
  • Tihy
    csak egy javaslat, a Charger igazából a Pontiac body-n mutat jól (áll közelebb a valósághoz), javarészt arra is készítik a template-ket
  • Pontius #37832
    Készül az új verdám
  • JuanG
    kösz!...már megint nem ugrott be a masgrafx :)...
  • robotnyk
    itt van 2006os Chevy
  • JuanG
    2005-ös template-eket honnan lehet szedni? (psd)...
  • JuanG
    thxa!!! azért írtam át Juan-ra a nevem, hogy egyértelműbb legyen...jövőre az új autómmal már nem lesz ilyen gond :)))
  • robotnyk
    ha már mindenki, akkor én is, egoképszpem jön :P

Cup

Busch

CTS

vannak sajátok is, de ezek jobban tetszenek :)
  • Toya
    Nem is szoktam ignorálni. Van amikor nem tudom kit takar éppen a név és bizony akkor hagyon az eredetin, lényegében pontot veszít az illető ha nem szól.
    Szerencsére mostanában már csak Juan neve szokott feltünni 3-4 formában, de ott már rutinból írom át az év elejei JG-re a nevet :)
  • Alexease
    Nem:) A program listazza ki az autofile-okat, abbol szedi ki a rajtszamot, nevet, es csak a nev elejere tesz nagy betut:))
  • IzI
    Kosz,jo minden csak nem lehetne a nevem veget nagy I-el irni ?:)