NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még mielõtt letámadnátok és nem kötekedõ hangnemben írtam/ok, csupán én így értékeltem az esetet. <#vigyor3>

Met
mirõl?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Figyu, ki beszélt errõl?

Ne, ne úgy értsd a hozzászólásom. A verseny ilyen korai szakaszában szerintem is tök mindegy, hogy egyel hátrébb vagy elõrébb van az ember.
Ami viszont a magam bosszúsága, hogy ezen esetet követõ zöld zászló 2 körében azért kellett feladnom a futamot, mert valaki meggondolatlanul száll bele egy kanyarba. Ezen a téren sokkal inkább elõbbrelépést szeretnék már látni a közeljövõben!

Met
Engem is megelõzött egyszer sárga beintése után Prezsi, és akkor mi van? Én lennék az elsõ? Baromság.
Enegem inkább az zavart, hogy majdnem elémfordult amikor állt az út szélén keresztben, én meg mentem volna, de az is mindegy mert nem lett belõle baj.

sajoati
szerintem a lökdösésig semmi baj nem volt a jelenettel. sárga alatt tilos ugyan elõzni, de ilyen közelségnél nehéz megítélni, hogy ki volt elõbb.

múlt futamon Alexszel kétszer is vitathattuk hasonló szituációban a vezetõ személyét, ugyanis eszeveszett tempóban haladtunk a célvonal felé. 😊)

Endure, in enduring grows strong...

Nem értem az egészet.
Tudjátok, hogy a 150 körös verseny 35.körérõl beszélünk?
Kicsit nevettségesnek tûnik számomra ez az egész, mert olyan mintha ezen múlt volna Ciccio második helye.
Tegnap én is megelõztem Prezsit, sõt nem csak õt elõztem meg sárga alatt...egyszerûen vannak szituációk amikor nem arra törekszik az ember, hogy ezt a szabályt betartsa, hanem arra hogy ne kaszálják le hátulról vagy a hirtelen lassulással ne okozzon gondot a mögötte érkezõknek.

Komolyan ez volt a legnagyobb sérelem a tegnapi versenyen?
Nagyon örülök neki, mert akkor nem az x+1 sárga zászlóval vagy az autók pályán tartásával vagy az egy íven fordulással van még mindig gond, hanem azzal hogy Prezsi 0.2 mp-el késõbb fékez vagy nem fékez.

Rednek: Ez a szabály azért lett hozva mert számtalan esetben volt már rá példa az évek alatt, hogy valaki nem vette figyelembe a sárga jelzést és belerohant egy kifordult és egy helyben álló kocsiba és ezzel más versenyét tette tönkre nem ritkán tömegbalesetet okozva.
Hidd el nem véletlen.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
ma reggel nekem is sikerült megnézni, qrva jó!

Az én véleményem az, hogy amikor a beleset történt te voltál elõrébb, Prezsi még nem volt sehol hozzád képest. A belesett elõtt - teljesen érthetõen - lassítottál, hogy nehogy valamelyik balesetes autóval összeakadj. Prezsinek viszont nem lassított ennyire, így gyorsabb tudott maradni. Próbálkozott azzal, hogy a vonal elõtt védje a pozíciót veled szemben, így koccolhatta Coweket is. Szóval ez túlzás volt részérõl. Viszont nem világos, hogy miért akartál te olyan agresszíven visszamenni a külsõ sorba Prezsi elé. Szerintem ha higgadtabb vagy, nem a falban kötsz ki.

sanzik
Lehet nem lattam az uj infot,mert feluletesen olvasok,de te lettel az uj versenybiro?
Cowek
Én is csodálkoztam egy picit, de azt hiszem a sárga alatti elsõ kanyarban elfelejtettem az esetet. Nincsen ezen semmi kirívó, és felesleges még megemlíteni is.

http://www.f1-info.hu/

Prezsi
Na most már 2x belémrúgtál, elégedetten mehetsz alukálni.

Nem is vártam el, hogy lelassítson egy pillanat alatt 99-rõl 83-ra. Csak szépen elengedjen a célvonal elõtt, ha egyszer már beintették a sárgát és én voltam elõl. Ennyi.

Azt pedig elvárom, ha valakihez normális hangnemben írok, normálisan válaszoljon. Legalább annyira, mint én tettem! (bár kinek mi a normális, ugye...)

Prezsi
Sok baleset volt régen emiatt.

egyebkent nem tudom miert kell ez az azzonnal lassitos szabaly, es miert nem jo az ami a jatekban is van, hogy a kort meg be lehet fejezni versenytempoban? Nem lennenek ilyenekbol vitak szvsz.

Nem tudom ezt miért nevezitek szabálytalankodásnak.
Beintették a sárgát, elõttetek baleset van, te lassítasz de közben Prezsi is megy a külsõ íven úgy hogy megkezdett egy elõzést. Szerinted mit kellene ilyenkor csinálni?
Lelassítani arra a tempóra amivel te mész és nézni ahogy hátulról elkaszálják a kocsit?

Ez tipikusan az az eset amikor senki nem tehet szemrehányást a másiknak.

A külsõ kamera képe meg egyáltalán nem mértékadó ilyen esetben, mert egyikünk sem ezt látja, sõt a cockpit nézeted sem biztos hogy az (eltérõ FOV miatt).
És a tempókat is érdemes megnézni a sárga beintésének pillanatában.
Azért megnézném ki lassítana le 99-rõl 83-ra egy pillanat alatt, hogy két kocsi megy mögötte néhány századra.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Az elején jókat csatáztunk, arra emlékszem 😊

És úgy pedig fõleg ne "okoskodjál", hogy Te voltál az, aki szabálytalankodott, illetve, hogy a szavaiddal éljek: izmozott a sárga alatt.

Alexease
En is folyamatosan szivtam😉)
Tobbszor sikerult feljonnom a 4-6. helyre, de mindig zuzodott az autom onhibam kivul - sarga alatt, versenyben - igy mindig pit lett a dologbol, aztan uccso hely, kezdhettem elorol😊) Raadasul, tizedenkent tudtam csak faragni, de meg a lekorozottekkel is komolyan meg kellett kuzdenem, volt hogy csak 3-4 kor alatt tudtam megelozni valakit - jo kis versenyek voltak😊) - s volt hogy kenytelen voltam kulsorol tamadni😊))) Persze, ez ido alatt szepen el is kopott a gumim, meg kaptam 1-2 masodpercet (amit elotte kinkeservesen korokon keresztul tudtam csak ledolgozni😄), vagyis izgalmas volt mindig felmaszni az elejere, aztan meg vissza hatral😊))
Nyugi, nem bántásból írtam, vegyél vissza! Az utolsó mondatod meg is felelne, ha csak tõmondat lenne...<#levele>

Egyébként persze, elõztél, illetve külsõ íven mentél, de azért tudtál annyira megközelíteni az uccsó másodpercekben, mert a sárga beintése után már nem nyomtam.

Alexease
New Hampshire, CUP
- Vegeredmeny
- Visszajatszas
Prezsi
Itt épp elõztelek már amikor beintették a sárgát. De majd máskor jobban figyelem a bal oldalon lévú lukban, hogy ott van-e a kocsid. Egyébként futam alatt azt hittem, elmentem már melletted és azért toltam, mert ott izmoztál sárga alatt. De elnézést kérek, ha ez a férfiasságodban sértett.

Persze, gázelvétellel váltok vissza. Bár, már a gyakorlás végén is szétment a váltó...hiába, no, automatához váltós kocsihoz vagyok szokva a hétköznapokban 😊

Papailaca
ezt láttam,fasza volt,néztem is,hogy hova megy a Prezsi😊

Let\'s get ready to Rumble!

Met
én fékeléskor váltottam vissza

Alexease
Nekem evente egyszer megy ki a valto😊)) A gazt gondolom visszaveszitek valtaskor?!😊
Prezsi: Nem értem mit is csináltál a 35. körben a sárga beintése után. Talán azt hitted Te vagy elõrébb, azért toltad úgy, hogy még Coweknek is nekimentél?

Prezsi-Ciccio

Ezek a képek alapján kétlem, hogy azt kellett hogy hinned, hogy Te vagy elõttem. <#confused>

Met
nekem megmaradt mind 😛, a váltó tórés is a verseny része

Giovanni
Nekem ritkán megy tönkre....De ma tuti bosszantásból szakadt ki a 4. <#violent>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
nekem a 3-as ment ki.

Endure, in enduring grows strong...

Papailaca
pl. nekem is😊

Cowek
Ne váltsanak és nem megy tönkre :-)
Egyébként nekem is rottyant <#wilting>

atyka
...de aki vigyazott ra, annak nem 😊 (en kiteptem a harmast 😄 )

Nem akarok lázadást szítani, de nem lehetne ezekre a mini oválokra kivenni a motorsérülést? Egy rakat embernek ment ma is tönkre a váltója 😞

Giovanni
Semmi gond <#crazya> Amúgy én is a váltóm miatt estem ki a 2. helyrõl <#pardon1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Nekem meg elment a 4. sebességi fokozat.

Giovanni: elnézésed kérem, hibáztam abban a kanyraban, bocsi. Akkor szállt el a váltóm, ezért nem tudtam megállni normálisan, ha jól emlékszem. <#nemtudom>

JuanG
silverstone (régi PWF fajta), Karjala, lemans sarthe, diablo hills, Isle of MAN, Nurburgring, elkhart lake...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ehhh vazze, tök jó versenyt nyomok, sikerült körökön át vezetnem, majd az egyik sárga alatti gumicsere után kicsit visszaestem, nembaj, jövök fel mint állat erre csontra fagy a gépem 😞...picsába, reset oszt csáó...remélem nem okoztam galibát...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Clermont Ferrand egy kiemelkedõen szép pálya sztem.De most épp verseny van ezért itt nem nagy a forgalom- talán majd utána kapsz még tippeket a többiektõl is.Nekem még tetszik a Lausitzring,Cleveland,Portland...

Szerintem nyugodtan töltögesd le õket, ha épp nem nem CUP-ban, de a játék valamelyik modjában biztosan jót lehet velük játszani. Bõséges a pályaválaszték, éppúgy mint a játék modjai.

Hali sziasztok! Meg szeretném kérdezni, láttam a HSW-n azt a rengeteg pályát a játékhoz, single playerre tudnátok mondani egy párat amelyik nagyon jó, és rendesen mûködik, lehet nem ovál is melyiket érdemes berakni? Elõre is köszi!
DTap
Most láttam én is a Fox-Sport volt az elkövetõ.Tavalyi alkotás a Viasat-Sporton láttam elöször.

DTap
Ezt nem értem...Sokszori próbálkozásból 1X sikerült belépnem,hogy hogy lettem T Player?Újra kellett inditanom minden beállitásom odalett-kalibrálással kellett kezdenem és már se T Playerként se TD-ként nem sikerült csatlakoznom.Azonnal lefagy az NR03.Várok-várok és semmi.Rendkivül bosszant mert 5 futamig nem volt kormányom 2 geniusszal mentem és nem ez az elsõ,hogy nem sikerült csatlakoznom.El vagyok átkozva?

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
<#eljen>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Cowek
Ha ezt õk rakták össze akkor le a kalappal... <#eljen>

b-type
Eszement jó a Nascar beharangozó a Sport1-en, ez vmi hivatalos cucc, vagy õk pattintották össze?
bitang mód tetszik. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
CUP, New Hampshire, 150 kor, fixed (FAST!!!)
THX!!Te kis Aigner Szilárd reinkarnáció!<#taps><#taps><#taps><#nyes><#nyes><#nyes>
Papailaca
Most már derült idõt mond vasárnapra!
<#taps>
Budapest