51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Ertem. Na ezt most pont nem tudom, mert erre a palya nem gyakoroltam offline.
  • K.András
    Nem 0-án van, multkor változtattam és akkor arra gondoltam én is, viszont most direkt nem nyultam hozzá.Mind1 valszeg velem van a baj :P
  • Cowek
    Szerintem is az lehet a gáz!
  • Piski
    A steeringen nem változtattál?
  • K.András
    Nem lehet, hogy elözö szezon beállitásai vannak fent az oldalon, a mostani helyett?Persze csak kérdés.
  • Piski
    Bocs, ezt nem tudtam, csak egy lehetséges ok volt.Monduk nem hiszem, hogy olyan szörnyű különbség lenne online és offline menet között, de ha van és ez téged rosszul érint, sajnálom.
  • K.András
    Atlanta, off gyakorláson olyan az auto mintha droton huznám, egyszerüen még eldobni is nehezen tudom, erre most online felmegyek és az elsö kanyarban becsuklik az auto uazokra a mozdulatokra, amiket egyébként szépen begyakoroltam.
    Persze lehet velem van a baj, csak mondom megkérdem mert ez elég érdekes.
  • Toya
    Biztosan igazad van, előfordult régebben hogy én is éreztem az online és az offline között eltérést de valahogy ezt soha nem találtam olyan drámainak.
    A szerver is úgy megy, a setup is megegyezik, akkor offline és az online is azonos mindenkinél :P
  • PuMy
    Nem, nem valtozhat, fix idojaras van.
  • PuMy
    Ha jol tudom egyik se lett valtoztatva (olyan palya eseteben amin mar mentunk egyszer ebben a szezonban). Konkretan melyik palyarol van szo amugy?
  • K.András
    A szerveren nincsen idöjárás bekapcsolva, ezért elvileg nem változhatna ez miatt a körülmény.Vagy mégis?!
  • K.András
    Persze ugy volt beállitva.Esetleg még ennyi lehet, hogy régi beállitást szedtem le, és azota változtatva volt, viszont akkor az oldalon nem lett lecserélve...
  • Piski
    András, a setup ugyan az.De az időjárási körülmények változhatnak.Amúgy ha nem baj, én is megyek ma.Ittragadtam pesten, gondoltam kihasználom a lehetőséget...:)
  • PuMy
    Az idojaras is ugyanugy volt beallitva mikor gyakoroltal ahogy a szerveren?
  • K.András
    Valaki majd linkelje már ki nekem a fast2 beállitásokat(a "valodiakat"), mert az nonszensz hogy gyakorolsz valamivel, aztán felmész a szerverre és teljesen másként viselkedik az auto.Ezzel az erövel csak annak van esélye megismerni a beállitást, aki csinálta, ö tudja mik azok az aproságok amiket változtatott, neked meg mint kezdö versenyzönek(lévén 3. versenyem lesz), ez hatalmas hátrány hiszen egy nap gyakorlást nem lehet egy ora alatt bepotolni egy másik beállitással...Multkor is éreztem, hogy ez nem az a setup amit az oldalrol szedtem, de most már 1000%-ig biztos vagyok benne...
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Nextel Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (FAST2).
  • Alexease
    Egyelore nincs NRTV-nk.
    Mar tobbszor volt rola szo, hogy beinditjuk, de az indulokon kivul nem volt erdeklodes, ugy meg nem sok ertelme van az egesznek.
    Raadasul az IP cimre is "vigyazni" kell, es a technikai feltetelek, adotsagok, igenyek sem teljesen tisztak. Es pluszban a szerver IP kulfoldre korlatozott, arrol sem tudni semmit hogy szamit-e vagy nem.

Ha komolyabb erdeklodes lesz iranta, akkor beinditjuk (elvileg).
  • K.András
    Online közvetités nincsen tudtommal, de majd jön mindjárt Alex azt mondja.
  • Marco
    Ma mentek Atlantába, igaz?
    Lehetséges valahogy kívülről figyelemmel követni a versenyt?
  • Toya
    Felőlem :) Ki is van írva alá ha valakinek kell akkor használja :)
  • JuanG
    otthon sajna most nincs netem, futamra se megyek...
  • JuanG
    DTap! Mikor jössz Pestre? Vasárnap? Mert akkor elmennék a sapiért, megbeszélhetnénk valami talihelyet! Ha nem gond légyszí csörrencs meg vasárnap!!! Miklán Csaba, 06204453504
  • BMW PLaci
    Hi!Toya,ha nem gáz lenyulnám ezt a festést?!
  • petesilver
    Petesilver nem tudja, lesz-e nete a héten. A szerződést a tulaj már hétfőn megkötötte, de még a kutya sem szólt rá, hogy jönne valaki bekötni a netet, szóval tanácstalan vagyok az ügyben. Ráadásul a pendrivjaim is elkeveredtek valahol a költözködésben, szóval necces, mert hazavinni se tudom min:(
  • Toya
    Email ment ismét Alex :D
  • zsolti001
  • Alexease
    Fent van.
  • Pontius #37876
    ALEXEASE!!
    ITT van a .car-os filem. Akkor most már kirakhatsz a honlapra :) Képet meg talán a hétvégén sikerül csináltatnom petesilverrel... :)
    (bocs, hogy nem levélben küldtem, véletlenül töröltem a leveledet amiben a címed volt)
  • Alexease
    Neha megnezem, ha eszembejut:) De lattam hogy megjott tegnap (vagy azerlott?!:D), ma-holnap felteszem, ahogy vegzem...
  • JuanG
  • Toya
    Alex te nézed az emailjeidet? Megint gyűlnek nálad a futam eredmények...
  • ShaiHulud
    ahhah ott jartam parszor:D meg fosulis evekben:D
  • JuanG
    nekem a 108-ról teljesen más jut eszembe: a "108. sz. vendéglátóipari egység", Dunaújváros :DDD
  • Toya
    A Lost-ot itt elég sokan követjk nyomon hétről-hétre ás várjuk az új részeket.
    Pete majd ha lesz rendes neted akkor ezt elküldeném egy 3DMax kép erejéig neked ;)
  • petesilver
    Igazából szürke alapon gomolygószélű fekete lyuk lenne a legjobb design:))) Én kevés sorozatot vagyok hajlandó megnézni, ebből sem láttam 1 részt sem, amit meg nézek az jó ízlésre vall, mert Toya is azokat nézi! :))))
  • DTap
    Itt bárki hozzájárulhat,hogy Prof.Sid Watkinst lovaggá nevezzék ki.Szerintem megérdemli én megtettem.
  • DTap
    A profilt én is jó dolognak tartom én mellette vagyok,ha olyan szinten áll a dolog csatlakozom!Remélem minnél többen leszünk.
  • Toya
    4+8+15+16+23+42=108 :)
  • sanzik
    Erre a 108-as rajtszám illik.
    Aki nézi a 2. évadot is az tudja...
  • Alexease

Mivel nagyon ajanlgattad, igy vegigneztem belole az elso evadot:) Persze, nem TV-ben, mert adtol ideggorcsot kapnek (hetente leulni, tele reklamokkal stb.) Naponta megneztem 2-3 reszt, igy elvezheto volt;)
    Bar nem vagyok "TV-nezo", foleg nem "sorozat-nezo" tipus, nekem meg az utolso ujdonsagnak szamito tv-sorozatok az X-aktak es a Millenium volt, ami meg tetszett is;) Vagyis hasonlitgatni nem tudok, de nezheto volt, leszamitva a szokasos huzzuk-nyuzzuk es idegesito sorozat betegsegeket:)) De azert annyi pozitiv van benne, hogy legalabb van ertelmes alapja a nyuzasnak, meg tudtak tolteni erdemi informacioval.

Remelem az ev vegen ismet kijon DVD-n az egesz masodik evad, es le tudom zavarni egy het alatt:))))) Aztan johet a 3., 4. amig nem csokken kritikus nezettseg ala a sorozat;)