51527
-
#37943 asszem csak 111-nek nincs festése. a többit látnod kellett volna. (ha esetleg ledobja a szerver, de visszacsatlakozik, akkor ez nem feltétlen igaz.) -
Pontius #37942 Tegnap volt 1-2 autó amiken semilyen jelzés nem volt.
Az azért volt mert nem volt meg nekem annak az autónak a skine vagy mert olyanra volt megcsinálva? (konkrétan T.Sanyi 72-esel, +még nemtudom ki 1 narancssárga autóval) -
#37941 inteligenset vazze -
#37940 Boldog születésnapot Met! -
#37939 Samsungot vegyél az zenél -
Marco #37938 Ebben hol voltak a rendőrök? -
K.András #37937 Régi rendörvicc jutott az eszembe.
Még pedig hogy ne 1 mosogépet vegyél hanem kettöt, mert 1-en billegni fog a teknö ;P -
Toya #37936 BSZ Met! -
#37935 Boldog Szülétésnapot MET! -
#37934 Boldog Szulinapot Met! -
#37933 Nextel Cup, Atlanta
- Vegeredmeny
- Visszajatszas
- Report -
#37932 Mindjart tolom az eredmenyt, csak kicsit elidoztem...
Tok jo dolog az internet, tok jo dolog a forum. Most eppen mosogepet kell hogy vegyek, gondoltam korbeolvasgatok, jegyzetelek, el is olvastam 1-2000 hozzaszolast, rengeteg informacioval lettem gazdagabb, igy sokkal nagyobb a kaosz a fejemben mint volt, es igy most, megugysem tudom hogy mit vegyek:)))))))) -
K.András #37931 Boldog szülinapot a házigazdának, azaz Met-nek! :) -
Toya #37930 Nem tudom mi lehetett a gond. Az tuti hogy én korrektül el tudtam menni melletted pedig akkor pozícióért ment a csata. -
K.András #37929 Ezt pedig azért kérdezem, mert tudom hogy én sem vagyok tökéletes söt, azért van a forum is hogy az ilyeneket megbeszéljük, felhivjátok rá a figyelmem ha nem jol csinálok valamit!Természetesen minden kritikát elfogadok, és persze ha hibázok azt lehajtott fejjel el fogom ismerni! -
K.András #37928 Már bocsi, de azért jött igy össze mert igy csináltad, nekem a 3. versenyem volt.
"Tok mind1 ki hol all ha gyorsabb vki vagy latod hogy eroszakoskodik attol tavol kell maradni."
Ezzel most azt mondod, hogy eröszakos vagy és azért maradjak töled távol vagy azért mert esetleg gyorsabb vagy???
Ha eröszakos vagy akkor az a válasz, hogy itt azt nem szabad mert elrontod a másik versenyét, ha ugy érzed gyorsabb vagy akkor meg azt válaszolnám, hogy nem attol gyorsabb valaki a másiknál mert tud 1 DB gyorsabb kört, hanem azért mert folyamatosan gyorsabb tud lenni, viszont aki folyamatosan gyorsabb a másiknál az nem kap egy kört hacsak nem más hibájábol...
Szerintem az edzésen futott jo köröd miatt vérszemet kaptál, és elhitted hogy megtudod te ezt csinálni 168x egymás után.Nincs probléma téma lezárva részemröl. -
K.András #37927 ???
Nem cikáztam elengedtem mindenkit, volt kb 10 ember akit elengedtem egyik elött sem cikáztam...Persze ott a visszajátszás mond hol van ez... -
#37926 Egyébként én sem értem András miért kell úgy zárni az íveket hogy cikázol a pályán nehogy el tudjanak menni melletted. De én már tudom és számítok rá, csak annyit akartam mondani hogy ebben a versenytípusban ez nem szokás. Persze ennek is megvannak a hátrányai és ki is lehet őket használni. Szóval engem nem zavar, csak ha sok a sárga :-) -
Pontius #37925 Túlvagyok az első Nascar Racing 2003 multi versenyemen!!
A futam elött elsődleges célnak azt tűztem ki, hogy ne okozzak sárgát és hogy épségben érjek célba.
Ezt majdnem sikerült is teljesítenem.
Qualifikáláson az 5ik helyet sikerült megszereznem...
Az első sárgáig (5-6 kör szépen is mentem, igaz 1 helyet csúsztam de nem izgatott a dolog, örültem, hogy eddig minden simán ment)
Aztán jött az első PIT kiállás Visszajövet a pályára túlléptem a záróvonalat-->fekete zászló
A spotterem magyarázta, hogy áljak vissza a nemtudom ki mögé aki a 6ik helyen haladt. (kicsit megzavart a dolog, mind1... lényegtelen)
Zöld zászlónál egyből kijövök büntit letölteni, de megint feketét kaptam sebességtúllépés miatt)
Innentől kezdve már tényleg csak az számított, hogy ne legyek senkinek útban, és azthiszem ezt teljesítettem is hibátlanul az utolsó 5 körig amikor is hátulról beleszáltam a 19-be. (igazából nem tudom, hogy történt, nem is keresek kifogásokat, ELNÉZÉST 19!!! )
IzI-től is duplán bocsánat!
Én az első versenyemet nagyon élveztem... (és talán ha nem vétek ilyen ostoba hibákat akkor jobb helyen is végezhettem volna) -
#37924 lesz :), de csak e nap fényesebb szakaszában, most kómázom elfele. -
Redvin #37923 De azert most is lesz olyan osszegzes mint darlingtonnal? :) -
IzI #37922 Bocs de igy jott ossze 2. futamom volt.Tok mind1 ki hol all ha gyorsabb vki vagy latod hogy eroszakoskodik attol tavol kell maradni.Egyebkent rogton az elejen szoptam vki eltunt elolem azt hirtelen azt latom majd nem kresztbe all elottem erre en valami rosszat csinaltam es sikeren megpordultem.Ezek utan jott vagy 3 fekete zaszlo,sarganal kiloknek szal nekem is jo futamon volt. -
#37921 eh, a mai vmi iszonyat borzadály volt, először elbénáztam egy rajtot, aztán hamar pitteltem, zöld alatt, autojavítás közben véletlenül nyomtam egy v-t, amire visszataláltam az autóhoz már mehettem volna->nagy sietség->black flag, az utolsó 10 körre a 4. fokozatom is elszállt, amikor kb. 5-el a vége előtt belémjöttek hátulról (a falnak húzódva engedtem el a lekörözőket), mosolygtam volna, ha erőmből telik.
argh. -
K.András #37920 Nekem megint nem volt szerencsém, persze megint én lehetek a hibás abban, hogy a lekörözött versenyzö nekem jött, végtére is mit keresek a pályán...
Izl, tudod a lekörözö versenyzö meg a lekörözött között ritkán alakul ki csata hiszen semmi értelme, nem értettem miért kockáztattál ilyen modon és miért nem áltál be mögém vonatozni, ahelyett hogy "ugy csináltunk" volna mintha az elsö helyért küzdenénk...Persze én voltam a hülye megint, el kellett volna vennem a gázrol a lábam hadd menjél el majd elesel alapon...
Ez a játék szvsz nem arrol szol, hogy addig nyomjuk a gázt amig el nem esünk, inkább arrol hogy megtaláljuk azt az egyensulyt ami kell ahhoz hogy végigmenj egy versenyen, elsö sárga után én kint maradtam igy sikerült az elejére teleportálnom magam, persze nem szándékosan csak nem akartam berántani a kormányt ne legyen gond. Ezek után tök szépen elengedtem mindenkit, vigyázva rájuk hiszen ezen a pályán ebben a játékban most ök jobbak, ezért ugy gondoltam nekem nem velük kell versenyeznem, hanem magamat és a pályát kell leküzdenem olyan modon, hogy végigmegyek.
Természetesen nem haragszom senkire, már fel sem bosszantott az eset lassan immunis leszek mindenre, csak gondoltam megosztom a nézeteim és a mai versenyt az én szemszögemböl. -
V8Man #37919 Persze ha a jó adag újab elvesztegetett pontot nézem...
Mindegy, Jeff Gordon-nak vagy Junior-nak pl. még ilyen szezonja sem volt, ők még a rájátszásba sem kerültek be ha így nézem... -
72TSanyi #37918 Én meg hosszú idő után újból elfelejtettem kikapcsolni a Nod32 víruskeresőt. Mondanom sem kell, hogy pont a sárga zászlós körök végén fogja magát, és frissít egyet. Ilyenkor feldob egy ablakot, hogy a frissítés megtörtént. Természetesen a játék ilyenkor lekerül a tálcára és behal. Aztán később egy pitelés után a megperdülésemmel sárgát is okoztam, úgyhogy inkább feladtam. Ez utóbbi esetért bocsi minden pályán levőtől. -
V8Man #37917 Akkor egy kicsit megnyugodtam, ezek szerint nem olyan tragédia hogy nekem még ennél is rövidebb volt. -
#37916 Nekem is rovid volt, de en szandekosan leptem ki:)
Az elso sarganal, ujrainditasnal elottem kissebb rajtproblema, belassulas, kenytelen voltam belulrol elmenni mert hatulrol jottek es nem hiszem hogy lattak hogy gond van, igy kaptam egy feketet;)))))) Ezzel meg nem lenne gond, elofordul - jobb mintha fekezek es rajtbaleset;P - csak utana folyamatos sarga ozon, nem tudnak beallni a sorba, igy nem engedik el a mezonyt, aztan ujra sarga stb...:)
-
Piski #37915 Rövid futam volt.Az első sárga után kicsit összekoccantunk Pumyval(azt hiszem).Bocsánatot akartam kérni tőle,de véletlenül a Win gombot nyomtam meg alt helyett, és az asztalon voltam.Vissza meg nem engedett, kifagyott a játék.Ez van.. -
#37914 Elvileg igen. De hogy hogyan, azt ne kerdezd:)) Valszeg nem szamolja mindig vegig a teljes felfuggesztes sort es a meghajtaslancot, de aztan ki tudja:) Lehet hogy nem veletlenul olyan amilyen:)
-
#37913 Mar eleg reg olvasgattam ezekrol, de valami ilyesmi:)
Kozelitoleg van meg nehany ilyen szamadat:) Vagyis ez mind "azthiszem", "hajolemlekszem", "talan": a GPL 280Hz, a regi NR 350, az uj 375 (de lehet hogy tobb?!), az NH-ra pakoltak (elvileg) plusz 6 "inercia" pontot plusz 500Hz, a nK 500Hz es keszul az 1kHz-es is:)
De valahol van egy site/oldal ami ezekkel a fizikai reszekkel, megvalositasokkal, tortenetekkel foglakozik. -
Piski #37912 most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ez pontosan mit is jelent?
375x számolja másodpercenként? -
#37911 Azannya, komolyan 375? -
#37910 Esetleg meg FPS-ben valtozhat a dolog, ami a kulonbseget okozhatja. De csak "latvanyra", mert a fizikat fixen szamolja (375Hz ha jol emlekszem...). -
K.András #37909 No mind1 gyorsan felmegyek és gyakorlok annyit amennyit tudok még versenyig. -
K.András #37908 Azzal nincsen gond, a gond azzal van ha eldobod 5 kör után mert akkor semmit nem ér a gyorsaság :P -
K.András #37907 Mindenhova az van, a qual-hoz is race-hez is.De most össze hasonlitottam az off beállitásokat, és a számok stimmelnek, szal valszeg csak én vagyok béna :P -
IzI #37906 Honlaprol szedtem le setup-ot es semmi meglepetes nem ert engem online edzesen max annyi hogy megfutottam a legjobb idomet -
#37905 Bocsi, de most kérdezek egy nagyon hülyét :) Hová állítod be a garázsban a Fast2-t? -
#37904 Nem, mert ez csak a mostani szezontol van igy. Tavaly mindenki olyan setuppal ment amilyennel akart.