51527
-
IzI #37983 Setup-t tudnatok kuldeni es ha igen akkor hova kell masolni? -
IzI #37982 Koszonom mindekinek -
Toya #37981 .http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=1486&lm=800
Nem kell bemenni a modok menüpont alá feltétlenül, elég a NR2003-at kiválasztani a játékok közül és ott a modok menüpontot.
A mod menüpont alatt az adott cucchoz eddig megjelent kiegészítéseket és javításokat találhatod. -
#37980 Az oldal vége felé vannak a modok : http://www.raceservers.net/Software_Downloads.htm -
IzI #37979 Ugyanoda jutok ki:) -
#37978 IROC mod, itt van:
http://www.hsw.hu/index.php?page=games.php&mods=1&gamesid=1&lm=800 -
IzI #37977 Re
Holnapi MIXED hutamra mit kell letolteni?
En ezt talaltam de valahogy mintha ez keves lenne
http://www.hsw.hu/index.php?modsid=37&lm=800 -
#37976 thx -
#37975 BSZ Met!!!
látom jó kis verseny volt...kösz sajóatinak a leírást! Jó támpont a videóba való jelenetek kikereséséhez :)))...a videó fele már kész!!! -
IzI #37974 Telleg jovolt -
#37973 off:
Szoktátok említeni Talma-t..
ha vki nem látta a mai 125ccm futamot, annak ITT fent van, 2005_Istanbul_125.avi
én ajánlom megnézésre, szép kis zúzás volt. :)
on: -
72TSanyi #37972 -
#37971 Boldog szulinapot Met! :) -
#37970 köszi Neked is:) -
72TSanyi #37969 Boldog szülinapot, Met! -
Pontius #37968 Én már tegnap sem voltam vele kiméletes! -
#37967 mi sem leszünk veled kíméletesek -
IzI #37966 Most jutottam eszembe hogy mekkora newbie vagyok tegnapi futamon tankolni is elfelejtettemFel kort gurulva tettem meg + nem hibazhattam pit beallasnal.Szal van mit tanulni de hat ez a tanuloevem es probalok nem beleszolni a bajnoksag allasaba de kovetkezobe mar nem lesz kimeletes, -
#37965 Ez tetszik! Máskoris ha lehet majd Roger Penske megfizeti. -
#37964 köszi mindenkinek :) -
#37963 Boldog Szülinapot Met! -
#37962 Boldog Születésnapot Met! -
#37961 köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség! (c)-Jimmy of SouthPark
szívesen írkálok ilyet, de újságírni manapság szerintem nem kifizetődő dolog, itt meg a fun a fizetség :) -
#37960 ász írás. -
Utolagos engedelmeddel felraktam az irasod a HNR-re (HNR News)! Mar reg szerettem volna valami hasonlo dolgokat, ha lesz tobb is, akkor atirom a progit hogy tudja kulon listazni az ilyen es hasonlo cikkeket.
Ha valami gaz van, akkkor szolj, leszedem.
THX! -
pasztor #37958 Atikám neked ebböl (újságírásból) kéne élned! -
Pontius #37957 ALEXEASE!
Frissítettem az autóm festését (voltak benne hibák illetve a hátuljára raktam egy 7-est)
ITT van, légyszíves frissítsd a honlapon!!
Mindenki töltse le és használja ezt! Ez a végső verzsön! többet nem nyúlok bele -
#37956 5-6 sarga altalaban mindig van. Neha sokkal tobb, palyatol es emberektol fuggoen;) De altalanossagban elmondhato, hogy a sargak nagyresze a versenyek elejen van, es azok is a kozep es a hatso mezonyben. Valszeg a turelmetlenseg, sietseg, kapkodas miatt. Ugy is mondhatjuk, hogy a mezony elso fele 30% "verseny" 70% taktika, a masodik fele 70% "verseny" es 30% taktika;)) De a "csak" 30% verseny nem azt jelenti hogy unalmas korozgetes van, hanem inkabb azt, hogy aki elindul a startnal az tudja, hogy a verseny vege a kockas zaszlonal van, van meg elotte 150-250 kor, ez Nascar vagyis barmi megtortenhet (elsosorban nem baleset, ide kell turelem, gumi, benyo, taktika es draft;D).
Vagyis ha tuleled a verseny elso harmadat, onan mar jo versenyek szoktak lenni;) De azert volt mar keves vagy sarga nelkuli verseny is;) -
#37955 szerintem ezen a pályán azért nem kevés. viszont ez a 8 igazából 7 (az utsó körös ne számítson már bele, így viszont pont annyi jönne ki, amennyit jósoltam. :) )
-
Pontius #37954 Amúgy ez a 8 sárga soknak számítt?
Szerintem az elején volt nagyon durva, sárga-ságát követett, utána már csak elvétve volt sárga.
Volt, hogy simán ki kelett jönnöm PIT-be mert egyszerűen nem volt sárga 20-30 körig és a gumiim elfogytak... -
#37953 OFF:
különben meg átvertek a jegyüzérek, most nézem, hogy Vancouverben lesz a meccs, nézzétek ti is, 4:00am-kor a Sport2-őn -
#37952 semmi gond, egyszerűen nem láttad, hogy ennyivel lassabb vagyok (150 mph körül), féltem is vmi ilyesmitől, azért üziztem egyfolytában. :)) de mondom, én semmit nem vesztettem vele, fun volt. :) -
IzI #37951 -
Pontius #37950 én tévedtem, bocsi
Még most sem értem, hogy történhetett... -
Pontius #37949 "hiszen a falhoz lapuló Canucks-cart hátulról felöklelte a rookie Pontius"
Na inkább visszanézem videóban, hogy mi is történt :)
Én valami olyasmire emléxem, hogy 2-en mentek elöttem, talán előzték egymást és az egyik hirtelen belassult (19) (nem tudtam reagálni) -
Redvin #37948 es Boldog SZulinapot Metnek -
#37947 -
#37946 jaj, ezt túl hosszú lett. :-//
NYOLC SÁRGA ÉS EGY ÖRÖKKÉVALÓSÁG -- SZENVEDŐ MEZŐNY ATLANTÁBAN
Meglepetéssel indult a hétvége: a 2-es autóban az újonc Penske Racing versenyzője, Izi átlépte a bűvös 190 mph átlagot az atlantai oválon, a mezőny sokáig csak a fejét vakarhatta a tempót látva: vajon az új festés okozhatja a rettentő sebességet vagy szerepet játszhat benne az is, hogy a csapat dúsgazdag tulajdonosa egész hétre kibérelte a pályát az összes hotdogossal együtt?
A Vancouver Canucks Hungary költségvetése az utóbbi időben visszaesett (beindult az NHL szezon, apadnak a források), ez az eredményeken is meglátszik, és bár a hajnali Coyotes elleni 3-2-es siker, a négy meccses győzelmi sorozat jó kedvet és erőt adott a körözéshez, nem sikerült megkedvelni a kvad-ovált, ahol az idei szabályok szerinti, "gyors-kettő" kódjelű beállítások igen hamara alulkormányozottá tették a verdát.
No sebaj, a kvalifikáción egy kellőképpen frusztrált 189.597 mph-el (29.241) megcsíptem a 12-ik helyet amivel tovább erősíthetem magamról az eddig még nemigen reklámozott "én vagyok a mezőny felezője"-képet.
(Még a gyakorlás krónikájához tartozik egy igen látványos ütközés, amelyet a hosszabb távollét után pályára lépő Tom Piski célgörbén történő lassulása váltott ki. (Alex azt hitte, hogy még épp elfér mellette -- nem fért el... én azt hittem, elférek Alex mellett -- nem fértem el. A messze szálló autómba belerongyolt HaZso, aztán még Redet is láttam repülni keresztbe; nagy mulatság volt, főleg a szerelőknek összerakni az autót fél órával a minősítő edzés előtt.)
A VERSENY
Huszonnégyen álltunk föl a pitlane-be, ahol a szezon eddigi talán legjobb GSYE fogadott (sajnos DSYE-ként). Felbőgtek a motorok, rajt. Az előzetes sárga-jóslások közül az én 7-esem, illetve a tizensokas tippek, valamint Toya "kettő az első 10 körben" vetélkedett egymással, amint a 8. oválkarikát követően beintették a kósünt.
Sajnos az autó nem viselkedett túl jól, hamar alulkormányozottá vált, ahogy azt várni lehetett, ezért az első körök viaskodásai után hagytam, hogy a gyorsabbak elmenjenek. Ez persze nem tetszett a csapatfőnöknek, de hát nem ő ül ebben az átkozott lélekvesztőben... mégis, amikor T.D. és Met is alaposan elhúzni látszott tőlem, veszélyben forgott a top 10, zöld alatt kirendelt a pitbe.
Rossz döntés volt. Eddigre ugyan már sokak elvéreztek (Alex restartnál belülről megelőzött, mert elrontottam a hideg gumiknál a startot és a falhoz csiszolódtam (bocsánat mégegyszer!), az egyik esélyes, Steve Pasztor úgy tűnt, balesetezett), mégis, voltunk még elegen, hogy beintsenek egy sárgát.
Ez meg is történt, ráadásul egy kétségbeesett pit-limit-átlépés miatt fekete zászlóval díjaztak: drive thru penalty. Innentől kezdve tulajdonképpen a HNR Böröczky Pepijeként szurkoltam az előttem levők rossz sorsáért, de fogalmazhatunk úgy is, és ez talán jobban fedi a valóságot, hogy páholyból (kb. 4-5 kör hátrányból) figyeltem az eseményeket.
Azt láttam, hogy HaZso gépével történt valami, de Norbi is össze-vissza kószált a pályán, előbbi talán zöld alatt pittelt (majd sárga) utóbbit pedig az egyik újonc beforgatta. (Különben előttem is lejátszódott hasonló: Tom Pisky és Pumy viaskodtak egymással a pitkijárat felé, aminek a vége a 74-es megpördülése lett; jót mosolyogtam: tisztára, mint a rendes CUP-ban.)
Az utolsó 20 körben már magamon is csak mosolyogni tudtam, az eddigi kálváriámat egy elszállt 4-es fokozat tetézte (ilyen a világon nincsen, hogy ezen a pályán kiszakadjon egy fokozat!), majd sikerült félig-meddig főszereplővé válnom, hiszen a falhoz lapuló Canucks-cart hátulról felöklelte a rookie Pontius, amivel én mondjuk semmit sem veszítettem, de az elején biztosan változtott a sorrend emiatt.
Hogy a kockás zászló előtt pár másodperccel miért lett sárga, azt én már nem tudhatom: a 11. helyen bekocogtam, fancsali képű szerelők és egy csapat kínai jegyüzér közé, akiktől sikerült beszerezni egy belépőt az esti Canucks@Avalanche meccsre, úgyhogy részemről irány Denver!
És még valami: a 45-ös autónak két perc hiányzott, hogy a napi remek teljesítményére rámondhassuk: na persze, szülinaposként könnyű! Vagyis grat a szülnap előtti 6. helyhez, és egyben bsz from an Unofficial Vancouver Canucks Hungary Hungarian Nascar Racers NEXTEL CUP Team -- "I MADE THE CHASE YOO-HOO" Driver.
-
#37945 Boldog Szülinapot Met! -
pasztor #37944 boldog szülinapot Met!