51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Ha a boxban előzött volna, akkor azért büntetés jár. Én már többször szívtam meg így. Szóval nem erről lehetett szó. A replay-t majd megnézem, de melóhelyen nincs telepített játékom! :(
  • Tihy
    Gondolom kint a pályán lassabban mentünk mint 35, de ha annyira érdekel, nézd meg a replayt, abból mindenre fény derülhet :)
  • 72TSanyi
    Na az előbbi tézisem megbukott. Ahogy nézem a büntetéseket, ő a 62. köri dolgok miatt kapott büntetést. Ezek szerint mégicsak az élre kellett állnia valahogy 5 körrel a vége előtt! De hogyan?
  • 72TSanyi
    Akkor lehet, hogy a progi egy újabb hibáját mutatta be.
    Ugyanis a Report szerint Izi a 115-ik kört vezette. Nos, ha ő akkor volt boxban, akkor átléphette elsőként a rajtvonalat (a boxban), viszont akkor az nem volt szabályos. Ahogy néztem szabálytalan előzésért volt is neki egy büntetése, és ezt akkor kaphatta. Ha így történt, akkor pedig elég gagyi, hogy ilyen esetekben is lead lap-ként írta neki jóvá!
  • Tihy
    Pont fordítva lehetett, ő ment ki.
  • 72TSanyi
    A 115. körben hogyan kerülhetett Izi az élre? Zso ill. Tihy akkor kiment volna pitre?
  • Tihy
    Nyugodt lehetsz, a bajnokság kimenetelébe biztos nem szóltál bele :), csak bosszantott, hogy nem szorongathatom meg egy kicsit HaZsot az utolsó körökben :), de már túltettem magam rajta, semmi gond.
  • Alexease
    Mixed Cup, IROC, Martinsville
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • IzI
    Bocs Tihy nem szandekos volt.Megint elojott a rutintalansagom pedig meg F2+space is volt.Es megtortent amitol legjobban feltem beleszoltam a bajnoksag kiemenetelebe.Pedig egesz versenyen mindenkit elengdtem aki menni akart:)mondjuk csinaltam 3 sargat rossz kigyorsitas miatt+100 kort 3-ba kellett menni elszalt franya 4. :)
  • Alexease
    En pont ezert nem indultam:) Mostanaban amugyis szedulos vagyok, multkor meg golyozott is a szemem rendesen;)
  • sajoati
    hú, ma nem hiszem, hogy írok vmit is (v. holnap) a verseny 40. körében megszédültem rendesen, alig bírtam retirálni. aztán jobban lettem, de abban az állapotban csak kártékonykodni tudtam volna.
    hate ya, martinsville!

• Giovanni #38012
    Na jó.....még gondolkodom :)
  • Met
    ne csináld már!
    sokat a költözés miatt nem voltál szóval ez nem indok
    én is sokszor kiesek de olyankor nem azt nézem, hogy jaj mentem egy kört, hanem azt, hogy előtt másfél órán keresztül mentem mint állat, mert a gyaksikon kicsit vagányabb vagyok:) szóval ez sem indok

PAY SUCKER!
  • Cowek
    Az a havi 300 forint csak megér annyit, hogy ha kedved támad nyomj 1-2 versenyt. Ennél még a xar arcade játéktermi 5 perces autóversenyek is drágábbak :-) Meg mi lesz a csapattársaddal?
  • Giovanni #38009
    Sehol, csak néha itt CUP-ban. E miatt is kezdtem ide járni 3 évvel ezelőtt
  • Alexease

Mashol sem szoktal versenyezni (LFS, HGTRM stb.)? Ha igen, es ha ott valahol tag vagy akkor johetsz nyugodtan amikor tudsz (szerver atjarhatosag:D).
  • Giovanni #38007
    Én meg nem tudom hogy befizessem e. Idén is alig indúltam, és ha megyek is, a 3-ik körben általában kiesem. Úgy hogy lehet hogy részemről vége.
  • Papailaca
    Alex, én az elsők között voltam,aki befizette a szerverdíjat (kb 1 hónapja), mégsem látom a nevemet a listán. A mailcímem: [email protected], amiről küldtem.
    Kérlek frissítsd az adatbázisodat:)
    Thx písz yo
    gád blessz ya
  • Alexease

Sorry! Javitva!
  • Met
    fun race-ek lesznek
  • Pontius #38003
    Tsá
    Nevember 11. futam után hogyan lesznek a CUP versenyek? Lesznek egyáltalán?
    (csak mert elnéztem a versenynaptárt és az idei bajnokság ugyebár februárban indult, akkor most is lessz 3 hónap szünet?)
  • Met
  • PuMy
    Ki az a PUMMY?
  • Alexease
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Mixed Cup, IROC, Martinsville, 200 kor, Fixed Setup (FAST)
  • HaZso
    Rendben
  • JuanG
    oks, a héten lerendezhetjük...
  • HaZso
    Már nálam vannak :-) Van 4db szép Nascar Racing sapkám, tök jó :-D
    Egy a Tied, egy Met-é, egy Toyáé, szóljatok icq-n, mikor jó Nektek, aztán összefuthatunk :)
  • JuanG
    és kié lesz e szép autó? :))

DTap: mizu a sapkákkal??
  • petesilver
    Megkaptam a képet, in progress :)))
  • Pontius #37993
    véletlenül elküldtem a levelet kép nélkül (backspace helyett entert nyomtam és elküldte... )
    Ment egy másik, abban már minden ottvan
  • Met
    köszi:)
  • Tihy
    Az IROC-hoz a Busch mod setupjai kellenek.
  • petesilver
    Szép lett!
  • petesilver
    A renderelendő autókról autótípus megnevezést, és a festést kérném elküldeni tga, vagy bmp formában 1024*1024-es felbontásban a munkahelyi mailcímemre: [email protected]. Hazaviszem,renderelem, visszahozom, felrakom a képet. thx!

Met, boldog szülinapot!
  • Toya
    Alex email ment!!!
    Ja és ment egy kb. egy hete is :D
  • Toya
    Fix fast beállítás van.
  • IzI
    Hiaba nezem at nincs IROC-ra kimondottan carsetup.Csak cup versenyekhez van meg 1 AERO88 ennyi.
  • Toya
    [center]
    Elkészült az autó (a kép link a nagyobb képre!) és már gazdája is van. Sanzik ötletének megfelelően a kocsi a 108-as rajtszámot kapta :D
  • Toya
    Azért tényleg nem ártana átnézned a HNR oldalt.