NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol tudok regisztralni egyet?
Met
az oké, csak mondjuk a füvõn lehetett volna kicsit lassítani meg balra kanyarodni, talán, nemtom

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dehogyisnem! De egyébként meddig tart regisztrálni egyet? A liga tagai egyébként azon keresztül érhetõk el, szinte mindenki használja.

Udv! Azt irja hogy "A ICQ szám kitöltése kötelezõ, mert az IP-t azon keresztül kapja meg a versenyzõ" Pedig nincs ICQ szamom! Akkor most nem is jelentkezhetek?
Bocs, de kénytelen voltam elrántani a kormányt!

koszonom a segitseget!
Met
hát ennyi volt

Papailaca
figy.Alex,nem tûntetnéd fel a mixed versenynaptárnál,hogy mikor kezdõdik a rájátszás?
Hátha,még van esélyem...😊

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
Igazabol nem annak kellene szamitania hogy ki hol all a bajnoksagban (persze azert az is jelent valamit;D), mert lehet valakinek rossz napja, vagy ritkan tud csak indulni, pech sorozatai vannak, leszakadozik a szerverrol stb., az adott palyan, versenyben, helyzetben kellene eldonteni, hogy megtudom-e elozni, hogyan, es mikor az elottem levot?! Gyorsabb vagyok-e, tudom-e tartani az ivet, akit megakarok elozni mennyire "vedekezik", hibazik, mennyire megy biztonsagosan, mogottem mi tortenik stb stb.

Neha ugy latom, hogy valaki ugy megy bele egy elozesbe, hogy: "Na ezt megelozom, nala jobb vagyok!" 😊)) Es ezt az elso kanyarban vagy az elso korben😊))
Jó de nem a spotter az aki beesik a kanyarba belsõ ívre és képtelen ott megtartani a kocsit vagy nem az megy hideg gumikon olyan tempóban amit még meleg gumival sem visz el a kocsi.

Sok esetben amikor valaki megelõz van egy olyan érzésem a lendületbõl és az arroganciából ahogy jön, hogy majd én megmutatom hogy képes vagyok leelõzni azt is aki tõlem jóval elõrébb áll a bajnokságba.
De tényleg ez csak amolyan megérzés féle vagy inkább hívjuk rossz elõérzetnek.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ez igaz es jogos is😉
De sokszor latni ertelmetlen es veszelyes elozeseket is, sot ha elottem tortenik baleset, sokszor mar elotte szinte egy korrel erzem hogy baj lesz😉

De a kedvencem - ami nem kozvetlen balesettel kapcsolatos - hogy valaki egy elozesnel csak a sajat egy helyel jobb poziciojara gondoll, de arra nem, hogy az elozessel belassul az elozott es O is, sot a mogotte jovok is, es ha meg nem is draftos palya, meg akkro is tizedekre, masodpercekre kerulhetnek - a mogottuk levo teljes sorral egyutt - az elmezonytol. Ez azert bosszanto tud lenni annak, aki esetleg taktikai okokbol all ki a pitbe sarga alatt az elejerol, es kenytelen kozeprol, hatulrol ujrarajtolni.
Papailaca
Múltkor én is rászántam magam,hogy írok pár mondatot Red akcióira, de aztán letettem volna,nem akartam megbántani senkit, de annyit azért hozzátennék: én újoncként sem voltam,és most sem vagyok annyira bátor,hogy ennyi versenyzõt kiforgassak egy versenyen, fõleg,hogy neked (Red) már nincs beleszólásod a bajnokság alakulásának befolyásolásába. Ezért kérlek,ezt az idõszakot használd fel a türelmes autózás fejlesztésére,mert azt látom ,hogy elég gyors vagy,de sztem egy kicsit hamar akarod dûlõre vinni az elõzéseket.

Let\'s get ready to Rumble!

Tihy
Igen vannak kiugró esetek igazából is (fõleg az idei szárny és gumi szabályok miatt).

Azért mi egy kicsit hátrányban vagyunk, mert a legfontosabb érzékszervvel (popsi), mi nem érezhetjük az autókat, meg nem vagyunk benne a 3D-s térbe és igazából nincsenek ilyen bugyuta spotterek sem 😊, talán ezek is sárganövelõ tényezõk.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
En is hasonloan vagyok, de hat nem vagyunk egyformak😊
Alexease
Koszi! Fent van!
Met
Hát, nemtudom, ha elöttem van egy autó akkor jóval a kanyar elõtt fékezek mert nemtudom, hogy õ mikor fékez. Lekörözésre is nagyon nehezen szánom rá magam kanyarban nehogy kilökjem a másikat annak kellenére, hogy nyílvánvalóan felkínálja nekem a lehetõséget az elõzésre.

Alexease
3 es 10 kozott. De atlagban inkabb 7-8. De volt mar tobbszor 10 felett is, multkor talan egy 18-as😉 De azert van olyan is, amikor meglepoen keves van😊
Met
ement

Alexease
Igy szamok alapjan jogos, csak a valosagban a teljes sarga mennyisegnek csak egy reszeben intik be tomegbleset, totalkar, roncsderbi, tomeges elhalalozas miatt😊)

Mondjuk, talan epp multkor dontottek negativ rekordot eloben is, mert ha jol emlekszem Lowe's-ban 22 vagy 23 sarga volt😉)))))
robotnyk
ehhez képest mennyi van?
Tihy
A valóságban most olyan 10 körül van az átlagosa sárgák száma. A mi 50%-os távjainknak és a kb fele akkora mezõnynek megfelelõen ha 3-4 körül sikerülne tartani a versenyenként sárgák számát akkor már egész jók lennénk, Cup viszonylatban.

Alexease
Igen.
Met
Ha eredeti a játékod akkor a Sierra szerverére bármikor felmehetsz.
Ha nem akkor ismerõst megkérsz, hogy próbáljátok ki.

En nem ilyenre gondoltam hanem hogy hogy lehet felmenni egy serverre,hogy kiprobaljam,hogy egyaltalan milyen is multiban jatszani masokkal!
Met
alexeasekukachsw.hu?

Alexease
Nem.
Nagy elbenaztam. De nincs itt az a lenyeg...😞
Alexease
Toya nyilatkozataval kapcsolatban:
Igaza van, de sajnos ezt mar sokszor atbeszeltuk, es bar van valamennyi valtozas, meg mindig neha nagy a "fejetlenseg". Errol epp delulutan akartam egy rovidebb esszet irni Pasztor megjegyzesere (#34653).😊 Az igaz, hogy esz kell a Nascar-hoz (bar azert ez minden sportra igaz;D), de ezt epp "nalunk" emlegetni, sajnos egy kicsit ironikus... A sok "felesleges" baleset, a sarga, a tobb tucat sarga alatti korozgetes nem csak a szo szerinti versenynek tesz rosszat, de egyszeruen kioli az "esz reszt" a futambol...

Amig nem latja be mindenki, hogy egy rossz elozessel, meggondolatlansaggal nem csak sajat de mindenki versenyet is tonkre teheti, addig nem lesz latvanyos javulas. Most hosszasan lehetne sorolni, hogy egy balesetnek mennyi kovetkezmenye is lehet a kozvetlen autotoreseken, kieseseken kivul. Eleg csak a taktika teljes megszunesere gondolni, vagy a gyakori bosszanto esetekrol, amikor valaki versenyben megy ki pit-elni es kozben beintik a sargat.

Es ha mar itt tartunk: emlekszik valaki mikor kellett utoljara versenyben (nem sarga alatt) kimenni a pit-be?!
sanzik
nagyon korrekt nyilatkozat <#eljen>
teljesen igazad van
Met
nem kaptad meg a nyilatkozatom?

Alexease
Felkerultek a Mixed Iroc Indianapolis eredmenyek s vonzatai😊)
Tihy
Úgy kell neked 😛 😊

Nálam még mindig a Tide van, nekem az a "Tihy kocsi", le nem cserélném semmi pénzért. Ha gyémántokkal díszíted a festésedet akkor sem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
Na hát azaz új pedig nagyon egyszerûen készült, találtam egy jó layeres bázis festést (Mark Martin 2002), átszíneztem, dobáltam rá néhány matricát és kész, ennyi az összes tudományom.

Alexease
A kerdest ket fele bontom😊

- A jatekkal hogy lehet Multizni, vagy a bajnoksagban hogy lehet indulni?
- Ha a bajnoksagban szeretnel indulni, akkor latogass el ide (Hungarian Nascar Racers), figyelmesen olvasd el a Szabalyzatot es a Jelentkezesi felteteleket. Es ha lehet, a kerdesed "milyensegebol, stilisztikajabol, formajabol" adodoan, ha nem gond, kernek egy rovid, par soros bemutatkozast, ami foleg az eddigi szimulatoros tapasztalataidat, multadat, eredmenyeidet ellemzi. THX!
Alexease
Ha report-ra gondoltok, akkor az is lesz😊 Mar elkezdtem feltenni azokat is😉 Bar meg nincs hivatalos programom, de a demo egyelore a celnak megfelel😊 Hianyzik belole egy-ket menupont, de a lenyeg benne van (pl. Mixed, IROC, Indianapolis Report)

De amugy 10$, nem egy nagy osszeg, vagyis jovoheten megveszem (csak ismet kell ember akinek van bankkartyaja;D).
Ha jól tudom Alexease-t/Toya-t kell keresni ez ügyben. Õk bizonyára meg fogják neked tudni adni azt a számlaszámot, melyre. kb. 3-3,5e HUF tagdíj befizetésével jogosulttá válsz a szerver használatára.

Udv! Hogy lehet MultiPlayer jatszani?
sajoati
nekem van replay analyzer-em, éppenséggel megcsinálhatom az adott futamokra. GTP-re is müxik? mert nekem a single lap elemzést nem akarta arra megenni

Endure, in enduring grows strong...

Bizony ráadásul kiesésem ellenére nyilatkoztam egy olyat amit nem hiszem, hogy zsebre tesznek a liga tagjai.
Akinek nem inge ne vegye magára.

Hát ha valaki megveszi Alexnek a jogtiszta Replay Analyzert vagy esetleg valamelyik tulajdonos a szerver oldali replay alapján megcsinálja akkor szerintem lesz.
Másképp nem hiszem, hogy rendszeresen visszatérhetne.

A frissítés meg kicsit lassú, de Alexnek is van fontosabb (remélem fontosabb!) dolga mint a HNR oldal 😛

Alexease
Csak a most keddi hianyzik, de mar meg van, Toya gyors volt, ma felteszem azt is. Azonkivul - elvileg - fent van minden.
Alexease
Elvileg jol tudod😊 De mondjuk inkabb ugy, hogy liszensz nelkuli jatek (bar azert egy van benne😄). Elvileg most az egyik legkomolyabb autoszimulator, erdemes kiprobalni.
Én annyit tudok az LFS-rõl, hogy fantázia pályákon lehet versenyezni különféle versenyautó típusokkal. Szóval láma vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban, de jól tudom?

Alex, hiányolom a riportokat, meg az eredmenyeket az hnr-röl... <#email>

szépek föleg az új <#nyes>

Tihy
éééén feeeesteniiiiiiii? Nem tudok én olyat. Láttad már az autóimat, amivel itt megyek? Ne viccelj már😊

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel CUP, Pocono, Fixed Setup (Fast2)
Alexease
Ebbe ne menjunk bele😉
De a lenyeg: aki Norbival kapcsolatban keres informaciokat, erdemesebb az LFS forumban nezelodni, ott fent vannak a kepek es a komplett teszt, edzes, verseny belso kameras videok stb.
pedig az LFS-ben "csak" vezetni kell tudni, a Nascarban meg gondolkozni is közben.

azt meg is kéne festeni 😛

Tihy, segítesz?