51527
-
Marco #38103 Hát meg egy kis offline gyakorlással. Sokat gyakorlok és ha jön aa fizu, akkor jövőhéten jövök. -
#38102 Viszont a tapasztalati szintet is csak reszvetellel lehet novelni, nem? -
Marco #38101 Ma még nem. Nem vagyok befizetve és a tapasztalati szintem alacsonysága miatt nem akarok bonyodalmat okozni. -
K.András #38100 Mondjuk én off gyakorlásnál azt vettem észre, hogy az AI különbözö modon viselkedik, van pálya ahol a 100%-os AI-t is szépen tudom tartani(magam elött :P), viszont van olyan ahol a 90%-ost utol sem érem...Ezt a részét nem értem teljesen. -
Pontius #38099 jössz ma este/éjszaka?
Sztem ha tudsz (be tudsz jönni szerverre) akkor semmiképp ne hagyd ki -
Marco #38098 Ma toltam Michiganban egy 50%-ost. Mindkettőn két sárga volt és minden alkalommal azért, mert köröztek és nem fértek be mellém, pedig direkt íven tartottam az autót. Koncentrálással nem lenne gondom azt hiszem, viszont még gyakorolnom kell. -
K.András #38097 Egyébként ez a szerverátjárhatoság nagyon jol ki van találva.Egy helyre befizetsz és gyakorlatilag az összes komoly bajnokságban tudsz indulni :P
-
K.András #38096 Thx. -
IzI #38095 Alexease lehet az biztos.Toya-nak nem tom -
#38094 Alex :) -
K.András #38093 Skacok, kinek kell küldeni a mailt, hogy HGTRM-re be vagyok fizetve, igy az átjárhatoság keretein belül továbbra is indulnék?!Toya? -
#38092 Ahogy gondolod :-) Szólj majd icq-n ;-) -
#38091 Hazso! ezen a héten már nem lesz időm a sapiért menni, inkább majd jövőhéten oks?...de akkor tuti :))) -
#38090 -
#38089 Hát ezt nem hiszem el :-))))))))
-
#38088 az érzést (nagyjából) most is át lehet élni :)
kép
és
több infó, több kép
72TSanyi: nem tudom. -
#38087 Ez a Tyrell ugye? Az tudott mindig kitalálni érdekes dolgokat. Én még hátra is raktam volna még 2 tengelyt, és akkor reptéri vontatónak is jó lett volna -
#38086 :) Nekem is ez a kedvencem!! Beszélünk róla eleget DTap-al:)) -
#38085 Akkor egy az izlésünk,én is emiatt ajánlottam Petenek. -
Toya #38084
Nekem ez a kedvencem az F1 Sevenben :) -
#38083 Ennek azért örülök :-) -
72TSanyi #38082 Ez most volt? -
#38081 Akkor 50 éves volt, két hónap múlva már újból versenyzett. -
#38080 már rég megvan :DDD... -
#38079 Jájjjj
-
#38078 képek róla itt -
#38077 F1 Seven mod -
#38076 Geoffrey Bodine, 2000.feb.18. CTS Daytona 250 -
#38075 kicsit minek esni...
:) -
#38074 psszt! :) (különben sokszor csak máshogy megyek be egy kanyarba, azért mert béna vagyok. (ált. behúzok a belső ívre.) -
#38073 csomószor jössz mögöttem és állandóan meg akarsz előzni, pedig nem rontok, ezek szerint stabil "sofőr vagyok aki mögött megéri menni"
akkor minek előzöl? -
#38072 én is adnék egy hasznos tanácsot: (az elején) ne próbálj előzni. az előtted levő úgyis elcseszi, simán elmehetsz akkor mellette, ha meg nem, akkor egy stabil sofőr, aki mögött megéri menni.
ja, és persze:
...endure, in enduring grows strong..., vagyis bírd ki, tűrd el, tarts ki, és ha kitartasz, kibírod, elviseled, akkor erősödsz!
-
Pontius #38071 tsá pete.
Hogy állnak a képek? -
#38070 DTap! Linklet tudsz adni esetleg ahoz a historycal F1 modhoz, amiről meséltél a ringen? -
Marco #38069 Én is örülök. :)
Már csak a fizut kell megvárni és utalom a szerverdíjat. ;) -
Marco #38068 Köszönöm a tanácsokat.
Egy tempót autózni Norbival és HaZsoal? Ugyan már... szerintem én lennék a legutolsó. Hiányzik a több éves Nascaros tapasztalat annak ellenére, hogy régóta ott figyel a játék a gépemen. Szóval elsősorban a részvétel a cél. :) -
#38067 Na örömmel olvasom ,hogy rászántad magad! -
Toya #38066 -Figyelj a többiekre
-Ne keseredj el és ne idegeskedj ha kiesel
-Ne akarj Norbival vagy HaZsoval azonos tempót autózni, mert bár rövid távon lehet hogy sikerül de hosszútávon úgy is lehagynak :)
-Ha füstöt látsz magad előtt akkor lassíts de közben nézd a tükröt is nehogy valaki lekaszáljon
-Pitelj ügyesen és taktikusan
Majd ha eszembe jut valami akkor még megírom :) -
72TSanyi #38065 Ez egy másfajta megközelítése a problémának, de ha segít..... -
#38064 Büntessük meg a PaceCart :-)
Legalább -40 ponttal :-)