NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
majd posztoljátok már be az idõket! 😊 itt tök jól lehet setupolni is, még én is tudtam valamit állítgatni, nem árulom el, hogy mit (csak azért, nehogy valakit elvigyek a rosszba.) mondjuk én a 3:30-ról nem is álmodom, 3:42-43-at mentem legutóbb. :-/

Endure, in enduring grows strong...

Papailaca
(valszínûleg újraindítottad a géped,és ekkor megváltozott)

Let\'s get ready to Rumble!

Papailaca
mennénk,de az ip,amit megadtál, az sajna nem jó

Gyere gyakni egyet, majd megtudod! 😄

petesilver
Ez iszonyat hosszú pálya lehet!! Jól látom, hogy 3és fél perc egy kör? Ajjaj!! Hánykörös lesz a verseny? 15?

Mission Impossible 2010: PRO Class

A kanyar közepe fele van egy pont, amikor kicsit kifele csúszik az autód és én meg nem akarok persze neked-ütközni, emiatt nagyon lesodródok az ívrõl --> elég sok sebességet vesztek.

Persze mind ez új rajt után, teljesen hideg gumikkal, amikor álltalában mindenki full óvatosan próbálja bevenni a kanyarokat.

Nem azt mondom, hogy teljesen unfair volt, de nem vagyok benne biztos, hogy pont ekkor kellett ezt bevállalni.
Részemrõl is ok. Ha mások nem jelzik addig részvételüket, akkor azidõtájtra idõzítem az indítást. Az ip a "Gyakorloszerver IP" menü alatt lesz elérhetõ!

Papailaca
én mennék,kb 9 tõl ráérek

Van valakinek kedve egyet gyakorolni a keddi versenyre? Ha igen jelezzétek, és csinálok egy szervert!

JuanG
ezaz, hívjuk az inkvizítorokat 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
írjuk át a címet mp3 topicra?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Hogy jön ide a zene???? Nem zavar, de hogy ugrott ez ki belõled Alex?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
Szerintem ez egy teljesen korrekt elõzés volt. Szerintem.

Papailaca
Én is ilyenekre húztam a gixxer fülét😊
<#eljen><#eplus2>

b-type
OFF:
nálam nagy kedvenc Skin, pl. amig a Skunk Anansie tagja volt:l'appartement
erre elég sokat, és gyorsan motoroztam <#idiota>
rengeteg jó számuk van, majd csinálok egy videót 😊
..van egy csomó lassú és szép is.

ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
THX! Fent van!
sajoati
1 perc

Na ott tuti nincs.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati

ok!
Alexease ment egy email!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
tegyük hozzá, hogy 2 vagy 3 kör volt hátra, és hogy én spec rendesen elfordultam a belsõ íven, igaz, középsõ ívrõl indult az elõzés. utólag megnézve a replayt, nem éreztem kockázatosnak, sõt... engem spec 3 wideban is elõztek, amikor egy ízben Toya mögé beragadtam a restartnál, 2. pozícióban.

DTap
0.08mp<#wow1>

Alexease
Nextel CUP, Pocono
REPORT
Papailaca
Én is köszönöm ,hogy visszavehettem a kört!

DTap
Nem mondom,hogy megnyugtat mert általában a célom ,hogy biztonságosan menjek.És ott ez nem teljeseült gyakorlatilag bárkit elkaszálhattam volna.És ez nem jó érzés.Elötte nemsokkal ért egy trauma,hogy kicsit megkoccoltak és a falra "ragadtam" és elmentem leghátra (ami megesik n.p.) talán nem pihentem még ki még eléggé.Összeségében jó futam volt fõleg a hosszú zöld talán a végére fáradtak voltunk már egy kicsit.A befutó Atykával szoros volt!Grat neki!

Köszi a vewrsenyt mindenkinek és azt is, hogy miután ledobott a játék a szerverrõl, visszaadtátok a kört! 😉

Nem otthonról játszottam, elég érdekes kormánnyal, ezért (ha szabad ilyet mondanom) különösen büszke vagyyok erre az egész jó kis versenyre. KEvés idõm volt megtanulni a opályát és ennek ellenére a versenyen nem volt semmi megpördülésem vagy hasonló bosszantó tényezõ 😊 A végére egész jól sikerült gyorsulnom (a többiekhez viszonyítva).

Azh utolsó sárga elõtt 6. helyen voltam, szeriontem ott a rajtnál elég kockázatos volt az az elõzés sajoatitól, nagyon kisodrótunk és én emiatt nagyon lelassultam, ezért nem volt sok esélyem semmi komolyabbra már (emiatt majdnem megelõzött atyka is). Itt lejjebb látom volt chat az efféle elõzésekrõl, amikkel eléggé egyet is értettem (Alex írta, hogy néha 1-1 "csata" miatt sebességben is idõben sokat bukhat valamelyik résztvevõ).

Mégegyszer köszi a racet! 😉
Papailaca
"- A bajnoki címért a versenyzõk egy negyede (jelenleg CUP 8 fõ, MIXED 6 fõ) száll harcba! "
most akkor lesz ,vagy nem lesz?-ez itt a kérdés😊

Alexease
Kuldok mail-t, abban benne lesz minden!
Alexease
Nextel CUP, Pocono
- Eredmeny
- Visszajatszas
Hol kapok uzit ha mehetek jatszani? Email vagy icq
Alexease
Nem gond, nem miatad adtam fel, mar elotte is ott hagytam a festeket parszor a falon😉) Szolt a spotter, hogy megszunt az auto hatulja, s mivel azt nem igazan tudjak megcsinalni - csak bontassal - igy inkabb feladtam, mert eleg eros volt az eleje, nem akartam ott izmozni zuzott autoval😉
sajoati
háát.. én igazából csak a Dogmából ismerem Alanis Morissette-et (ha jól írtam), én viszonylag metálabbakat hallgatok, ha nõi énekes, akkor az utóbbi idõben: Mandragora Scream, Silentium (bár ebben csak részben van nõi énekes, de az utsó (2003-as 😊 )albumuk istenkirály, .igazából olyan új cuccom nincs is nõi énekeses, talán a The Crest meg a Leaves' Eyes... amúgy meg marad a régi Theatre Of Tragedy, the Gathering, Nightwish, Tristania, Sirenia... etc 😊

Tihy
"...talán ezek is..." csak ennyit akartam vele mondani 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
de lesz, legalábbis a hsw-s fórum szerint 😊

amúgy sikerült 5. helyre becsöppenni, fõleg a sárgáknak köszönhetõen, bár prektiszen jól mentem, de tök fáradt voltam már versenyen, és min. 7-8 versenyzõ is ott tudott volna hagyni. mondjuk a végén volt egy remek taktikai húzásom, amit többen másoltak ;-) vagyis hát többeknek eszükbe jutott, hogy 35 körrel a leintés elõtt, az egyik sárga utolsó körében pittelni, és többet meg se állni.

ha végig zöldbe futunk, nagy kaszálás lehetett volna, így is segített az 5. helyemben.

sajnos lead lap nem jött össze, pedig hajtottam érte rendesen. 😞

DTap
Ezuton bocs a megperdülésért már kiléptél mire "sorry-t" nyomtam.Sajnálom,hogy ha miattam adtad fel a versenyt-úgyérzem ezt az egy súlyos hibát követtem el szerencsémre enyhe sérüléssel megusztam-annyira hiltelen csuszott ki a kontroll hogy nem tudtam mit tenni.

Papailaca
ez a Sajoatinak fog tetszeni biztosan😊

Tihy
Remélem mikor eltûntem, nem okoztam senkinek semmi galibát.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Papailaca
Ne vicelj,az ikertestvéremmel haragot tartani? <#smile>
Bárkivel elõfordul. Semmi gond.

Alexease
Extra OFF😊
Csak Alanis Morrissette kedveloknek! En nem ismertem, nekem uj s teccccik😊))))
Alanis Morissette- 1985 - Fate stay with me (MP3, 4,3Mbyte)

Es az akkori portre hozza: Alanis 1985

ON
Irok privit
Alexease
<#eljen>
Addig irhatnal par sort, eddig milyen szimekkel jatszottal, miota, mennyit menmtel online versenyeken, esetleg melyik bajnoksag(ok)ban stb. thx!
Alexease
Ugy tudom a Mixed-ben nem lesz rajatszas. Vagyis van eselyed.😊
megvan
Alexease
En is kiszalltam, meguntam😊 Hiaba kuzdottem versenyben elore magam tizedenkent, ha valami gyokerseg miatt tobb helyet csuszok vissza, esetleg hatra😊
Alexease
<#eljen><#worship><#eljen>
"hogy ennyi versenyzõt kiforgassak egy versenyen?" ennyit? miert hany volt? En csak rad emlexem, amit elismerek hibaztam, de ez veled is megesik mint peldaul most, ahol meg el is engedtelek.

Ingy
http://www.hsw.hu/jatekhirek.shtml

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Lehet. Én sem tudom. Viszont abban a helyzetben jobbnak láttam, hogy egyenesen visszaengedem az autót az aszfaltra, és akkor nem pördülök be. Balul sült el a dolog. 😞

Giovanni
Papailaca! A koccanásunkban, és az e miatt történt kipörgésedben én akkor sem, és a replay megnézése után meg pláne nem érezem magam vétkesnek. De természetesen elnézést kérek, remélem nincs harag <#smile>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.