NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
Ez nekem is végigfutott az agyamon-nem tudhatjuk hogy a csapat mit mondott a fülére-most már tudjuk ,hogy kár volt.Valószinüleg több üzemanyaggal kalkuláltak és nem akartak büntetést kapni.Arra már volt példa Cleveland-1997-hogy Zanardi behajtott lezárt pitbe-de hogy vkinek ekkora pechje legyen mint Tracynek-hogy a zászlót az orra elött teszik ki és nem bir ki mégegy kört még nem láttam.

petesilver
Ezt a birkaságot!! DTap, mivan, ha mégis bemegy a pitbe? Bünti, vagy blackflag? Én bementem volna, mondmár mi rosszabb történhet, kiesik vagy kizárják. Ha csak bünti viszont, akkor nem értem😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Háát, nem is tudom. Ránézek akkor a Monza váltóra, ott ment max 216-ot magától a Jaguárom. Most 41-es szárnyal setupolok, a jelenlegi váltóval 195 a maximum. És így megyek jelenleg 3:50-et, bár egyensúlya még nulla az autónak, de bíztató jelek már akadnak, lassan belövöm. Ha hozzácsapom a Monza váltót, talán jó lesz. A holnap estém tuti rámegy, de a kurva kerékvetõket már most gyûlölöm!! Ha szûken veszek valamit, akkor kerékvetõ, és úgy eldobja az autót, hogy ihaj!!!!

DTap
Tracy-t nézzétek a Cartban fél elsõszárnnyal gyorsabb mint a második...

Met
Toyota setupja nincs senkinek?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Látom mindenkinek van gondja a pályával (azért nekem is akad).
A Sauber azzal a beállítással amit használok (Zsotól kaptam) 219-et megy az egyenesekben, de nagyon kell vele vigyázni mert a lassabb kanyarokban nem egy életbiztosítás.
Szerintem ettõl a Jaguárnak lényegesen jobban kell mennie, illetve ettõl magasabb végsebességet el lehet vele érni.

Érdekesség, hogy ez az elsõ eset amikor tesztelgettünk HaZsoval és jobb idõket autóztam tõle (2-2.5 mp-el voltam jobb tõle).

Õszintén szólva saját keserû tapasztalataim alapján már most kimerem jelenteni, hogy én szerintem nem látom meg a kockás zászlót, mert nekem nehéz ez a pálya és mindig rontok valahol és szerintem persze a futamon fogok majd akkorát hibázni hogy ott marad a kocsi.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DGray
ilyen riporternek is élvezet nyilatkozni 😞
Tihy
inkább off-road 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
Nascar Rally😉)
Met
Én PSP-t használok, próbáltam a PS-t is de az meg nekem kínai😊 nem találok benne semmit meg a kinézete is olyan furcsa.
Az meg, hogy mennyit eszik nem nagyon zavar, van mibõl😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

köszi, ezzel elleszek, de már megy...😊
Alexease
Gondolta, majd valaki megy segiteni, de nem jott ossze neki, mindig kint ragadt😊)
petesilver
Én nem értettem ezen a futamon J.Johnson-t. Módszeresen szivatta magát külsõ íven a hajrában.

Vazeeeeee, valami Drag autóval futotta?<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

petesilver
Toya 3:35-nél tart, annyival ki is békülnék😊

petesilver
Lehet, majd tesztelem, de a 215MPH Subernél tuti. A 3:50 meg magamból kiindulva még tutilassú sajnos😞 DE még hátra van az ismerkedés, és a setupolás is, aztán hátha😊

Nem 'tom. Nem sok az egy kicsit. Toyotával az említett beállítással 204km/h sebességet tudtam elérni.

Alexease
Norbi, Lachaza OB futam, ATV-s osszefoglalo es Norbi riport. A rip-rt Gab keszitette!
Norbi, Lachaza OB futam, osszefoglalo es riport
3:50:260 a legjobbam. Ezt egy Gregger Hutu féle beállítással futottam.
Akinek nem lenne még beállítása a pályához, az az alábbi linkek valamelyikén nézzen szét:
http://www.teamredline.co.uk/downloads/setups_download.php?sim=gtp
http://achimt.flog.com/

petesilver
szerintem ez is Sau pálya lesz, jaguárral max sebesség egyenlõre 195MPh, gondolom a suberek ennél jóval gyorsabbak az egyenesekben. 230Mph körül tippelek.

Alexease
En valahogy sosem rajongtam valamiert Le Mans-ert;D
Alexease
A PS es a PSP kozotti alapveto kulonbseg a "celkozonseg"😊 A PS elsosorban nyomdatechnikara van, mondhatni ipari szabvany, mig a PS-t inkabb "otthoni" felhasznalasra terveztek, kimenete/vegtermeke foleg a monitor vagy egy asztali nyomtato. Mind a kettonek meg van a elonye es a hatranya. Pl. a sebesseg, file-kezeles. Nekem a PS-sel nem ritka, hogy 4-500Mbyte-os file-okkal dolgozom, aminek a tempje 2-3 gigabyte is lehet, vagy a 70-100 layer-es PSD file-ok is kellemesek tudnak lenni😊
petesilver
Hát kipróbáltam ezt a GTP pályát. Nem találom sem a ritmust, sem a setupot egyenlõre, 10 kör után eldobós-csúszkálós-azért óvatos 3:50-nél tartok. Érdekes ez a pálya, az biztos!!

Alexease
Ma sok minden lesz😉))

- 12:10 VIASAT - Nascar osszefoglalo
- 13:40 RTL Klub - Forma1, Silverstone, elo
- 19:00 Eurosport - ChampCar, Toronto, elo
- 21:30 Sport2 - Nascar, Chicago, elo
Ma 19.05-tõl élõben Champ car Torontóból a Eurosport-on! Ajánlom mindenkinek! <#finom>

petesilver
Szerintem gusztus dolga. Toyát várd meg, õ nem szereti a Ps-t, és psp-vel csinálja a gyönyörû festéseit, lásd a sok isteni Porsche festés. Én a Photoshophoz vagyok szokva, nekem elsõre a psp kínai. Viszont. Bár szinte mindent meg lehet csinálni a ps-el, az alapvetõen mégis képbuheráló beállítottságú, míg a psp inkább tényleg eszközeiben a rajzolás-festés felé megy el. Vannak olyan effektgeneráló részei, amik szuperek, és ps-el elõ sem lehet állítani, néha psp-vel gyártok ilyeneket, és layerként átviszem ps-be. Mindez múltidõ, idejét sem tudom, mikor csináltam ilyeneket.

sajoati
utánaolvastam.. sorry a floodért 😊 azt írják, hogy lassú a PSP9. mondjuk lassú festeni egy 300dpi-s A4-es vásznon. megnéztem, ez egy 6300x8910-es kép, ami 160 megát eszik a memóriából. hát ilyenre biztos nem akarnám használni 😊

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
_nagyon_ OFF kérdés: paint-mesterek. valaki meg tudná mondani, hogy mik azok a fõbb dolgok, amikben _jobb_ egy PS egy PSP-nél? pl. egy PS7 (vagy akár CS) egy Paint Shop Pro 9-nél? nem csak a megszokás, a kvázi szabvánnyá vált program/formátum miatt használják többen?

sajoati
hi. photoshop vagy paint shop pro. leszeded a multi-layeres template-et, és szépen átfestegeted. elmented tga-ban, bemásolod az exports_imports folderbe,és az NR2k3 Player info menüpontjában beimportálod.
ez az alap 512x512-es textúrákra vonatkozik, az 1024x1024-eshez kell egy kicsit babrálni, de ettõl még festhetsz ilyet, csak legfeljebb nálad nem lesz olyan szép a dolog 😊

Srácok!
5 percen belül GTP Le Mans gyak szervert indítok. Akinek van kedve, jöjjön! Az ip a hnr oldal menüjében elérhetõ!

Hi. Köszi a segítséget a múltkorihoz.
Újabb kérdésem lenne😊 :
Hogyan(milyen progival) lehet kocsit festeni? Leszedtem már az alapokat a Nascar racers-rõl. És ha esetleg tudnátok adni egy olyan linket amin esetleg az alapokkal együtt le van írva hogyan is kell ez elkezdeni....
Elõre is köszi.
Ok! Koszonom szepen a segitseget!
Valóban nincs, mert folyamatosan készülnek a beállítások.
Ahol még nem mentünk ott természetszerûleg nincsenek meg, de olyan is van ahol az eredeti fast beállítás maradt.
Ha letöltesz egyet és mész vele, majd megnézed a HNR oldalon a reportban a köridõket, akkor már betudod magad lõni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ok, de ott nincs az osszes palyahoz setup!
Papailaca
nekem már 9-kor is ezt írta😊

Let\'s get ready to Rumble!

Srácok már vége a gyakinak? Nekem timed outot ír ki.
A Nascar Racers oldalán fent vannak a FAST2 setupok, amivel a liga is megy (fixed setup).

Ajánlom hogy olvasd el a szbaályzatot 😊
Hol talalok az osszes palyahoz jo setupokat? Elore is koszonom!!
Az jo lenne mert mar nagyon szeretnek multizni! Sierra servereken nem tudok, mert csak eredetivel lehet! Megvenni meg sehol nem tudom! Legalabb is itt magyarorsagon nem! Mar mindenhol neztem, de sehol nem lehet kapni!😞 Kar hogy nincs olyan server ahol barki felmehet es gyakorolhat es versenyezhet! Aki meg nem tud viselkedni azt kitiltani a serverrol! En adnek ip-t csak nem jon senki!
Jaja 😊)

(de azért inkább maradjunk ennél a mostani formánál 😄)
Alexease
Regi szep idok<#idiota><#vigyor3><#zavart1>
És ha elõször nagyon bénának érzed magad, mindenki téged cukkol hogy miket csinálsz, mint például Petya (péééééééééééééééé 😄) atlantai diadalmenetén, akkor sem kell elkeseredni, mert ha sokat gyakorolsz késõbb még egész versenyképes is lehetsz 😉)
Alexease
A jovohet folyaman inditok majd teszt szervert Indianapolis-ra (CUP), remelem minnel tobben leszunk, es akkor tudsz jonni tesztelni, gyakorolni, megnezni milyen online. Ha minden rendben lesz, es tovabbra is erdekel, akkor tudom kuldeni a levelet a szerver feltetelekkel (gondolom, te sem akarsz feleslegesen penzt befizetni;D).
Azt találtam meg 😊 OK.
Alexease
A GTP 1.1-es nem jo ha azt talaltad meg!!!! Adok linket privatban az 1.0-ra!
HSWn ráakadtam, ha még megy a szerver akkor ki is próbálom 😊
Van kedve valakinek multizni? Adok ip-t
Honnan lehet letölteni azt a modot amivel lehet tolni majd kedden? 😉
sajoati
bár õ lehet 1.1-el ment, ami dob kb. 5 mp-t az idején, gondolom.

sajoati
pf. megnéztem, mit ment ATrensz.. 3:24:905... bár ez LeMans2004, de szerintem ez ugyanez a pálya... van hova fejlõdni 😊