51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    3 óra alvás után azért túléltem a melótés végre itt vagyok...
    Ahogy igértem itt a filmrészlet a korabeli monzaipályáról.
  • Alexease
    Hat ja:))) Nekem sosem ment ugy mint a nagyoknak, en nem tudok ugy vegig csuszkalni a palyan ahogy kellene;)
    De en amugy is a hosszabb palyakat szeretem, rovidebb szakaszokkal de sok-sok kanyarral, ahol rengeteget "kell" fekeznem, valtanom, gepeszkednem:))
  • pasztor
    túl sokat fékezel alex!
  • sajoati
    hehe, megint annyi yellow lett, amennyit mondtam (9) :))
  • IzI
    Remeljuk nem az utolso
  • Toya
    Járj át a GPL X-be, tudod szerver átjárhatóság ;)
  • Alexease
    Persze, hogy nem birtam ki:) De alig tudtam elinditani, es meg kilepesnel fagyogat is, ugy nez ki az SP2 nem nagyon tetszett neki (tudtam hogy nem kell felrakni:D).
    GPL Silverstone (WMV, 6Mbyte)

Kinezetre meg ilyen. Ahoz kepest, hogy lassan 7 eves, nem is olyan rossz, de menni vele megunhatatlan:)))
  • Alexease
    Az mar a legvege, az sem rossz:P
  • DTap
    Én Monzáról vettem fel-de reggel melo majd vmikor kiteszem.
  • DTap
    Nem lenne rossz de akkor mindenkinek kellene,hogy megérje mert pár darab nem gazdaságos.Már beszéltünk róla.Én benne vagyok.Más ha lesz megint még 12 sapka tervben van.Majd szólok ugyis.
  • 72TSanyi
    Tényleg baromira jó! Aszem előre kell vennem a letöltési listámban, feltéve, ha megtalálom valahol! :D
  • 72TSanyi
    Jó 5let, idén egyszer már szóba lett hozva, és akkor Met és Pápailaci is említett valamit, hogy az elkészítésében tudnának is tenni valamit.
    Én meg arra gondoltam, hogy gyártatni kellene valamiféle galléros inget, amire mondjuk a liga logója (vagy mittudomén) lenne hímezve/nyomva. Ez érdekelne valakit?
  • Alexease
    Grand Prix
    Izelito. Hirtelen el kezdtem felvenni, de gozom sem volt mi lesz belole, mert meg az sem volt beallita, igy lelottem. De nem lett volna rossz, mert DVD codec-en volt alapban:) Mindegy, majd maskor;)
    Addig itt egy kis reszlet - kicsire tomoritve: Grand Prix (AVI, DivX, 5,5Mbyte)
  • Alexease
    Bar eddig minden evben felvetodott, de egyszer sem jott ossze, ezert most csak erintolegesen megemlitem, hogy esetleg jo lenne a szezon vegere egy gravirozott tablaval egy kupat osszehozni:) Mashol olyan szepek vannak (LFS, HGRTM), csak en vagyok ennyire bena, hogy keptelen vagyok fenyiteni es megszervezni hogy legyen valami;)
  • 72TSanyi
    Aham. Köszi.
  • Alexease
    A program figyeli, hogy mikor mesz le a palyarol. Ebbe beleszamit ha csak minimalisan is le mesz a csik ala.
  • 72TSanyi
    Janusz meg a Highest Climber 14 helyes előrelépésével! :D
  • Alexease
    Igen, igy azert izgalmasabb:)
  • 72TSanyi
    Aham. Pedig úgy tudom hogy jó. Szóval illő lenne nekem is megnézni már végre! :)

Alex, meg tudnád mondani, hogy mit jelent a Riport-ban az 'On Track Laps'?
    Ez a mutató mit takar? Lefordítani épp letudom (Pályán töltött körök), de nem tudom, hogy mi számít annak? Thx.
  • PuMy
    Na ez tetszik. Legalabb most nem mindenhol Norbi van.
    Pole: IzI (190.222mph)
    Winner: HaZso (128.568mph)
    Fastest lap: Pumy (189.894mph)
    Most laps led: Kiss Norbert (100 laps)
  • Alexease
    Nem nezem, ideges lettem:( Tobb mint 2 oras, es mar a vege fele volt:( Eddig egyszer sem lattam vegig, mindig lemaradtam rola:(((
  • 72TSanyi
    Alex, nem nézed a filmet? Sajna végignéztem a adókínálatunkat, de nincs közte TCM. Ezt a filmet pedig már ajánlotta Dini is, majd megkeresem neten! :D
  • Alexease
    Nextel Cup, Texas
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • IzI
    Nah joejt
  • IzI
    Nagyobb rutin-al es higadsaggal kilehetett volna vedeni.
  • IzI
  • Papailaca
    igen, de nem teljesen te voltál a hibás, egyszerűen annyi, hogy ha látod, hogy elől valaki pörög,akkor te is lassíts, mert mindketten megszívhatjuk:)
    Így is lett, de mondom, semmi gond
  • IzI
    Utana nagyon lelassultal,motorodat gajra vagtam?
  • IzI
    Utolso 10kor eleg nehez volt 2* olyan gyors voltam mint a tobbiek kivel Prezsi mert o is pit-el szalonozni kellett a palyan de azert szepen lehuzodtak de volt 1-2 kivetel
  • Papailaca
    np:)
  • Prezsi #38113
    Np, de döntsd el egyértelműen hol akarod elengedni a lekörözőt és használd a tükröt (kaszni kikapcsolva) plusz a shift-F2-t futam közben akkor nem ér meglepetésszerűen ha utolérnek.
  • IzI
    Ezt en is elmondhatom sajnosSzerintem nagyon lefarasztom magam treningen mert egyszeruen neha kihagyok es csak a gazt nyomom mint a hulye.Papailaca es Pontius-t utottem ki ha minden igaz de ha van mas is akkor toluk is elnezest.
  • Alexease
    AAAhhh szet vet az ideg, ideggorcsot kapok es/vagy sirogorcsot:) Most vettem eszre hogy megy a Grand Prix a TCM-en. ( http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3091741&i_where=1&i_where_tv=1)

Es ezt is csak azert, mert most tettem be a TV kartyat es hangolgattam a tv-t:(
  • sajoati
    én is bocsi Cowektől, bakker, pont azért fékeztem, hogy nehogy visszapattanjak a falról (már láttam, hogy szkreccselni fogom), de hiába, visszapattantam, ráadásul lassan is mentem, nem csoda, hogy nem tudtál elkerülni. :(((

cserébe kaptam egy dögunalmas "versenyt", ahol semmit nem kellett csinálnom, csak azzal szórakoznom, hogy a szárnymentes autóm ne szálljon el minden kanyarban. :((
  • Pontius #38109
    Bocsi mindenkitől
  • PuMy
    Mar pont mentem inditani, de lattam h csinalod.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Nextel Cup, Texas, 167 kor, Fixed Setuip (FAST2).

Bocsi a kesesert!
  • Pontius #38106
    Hurrikánveszély miatt a Texasi futam elmarad...
  • sajoati
    nekem sincs. Alex: elküldtem a megbízást a banknak, mondjuk legközelebbi értéknap nov. 2, me lenni hülye, hogy csak most. (bár ebbe azért a mai fizu is belejátszott, ma ugrottam rá a netbankra, hogy tranzeksünözzek ide-oda.)
  • IzI
    Hol a szerver?:)