NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
nemtom, mi az nélkül mentünk, csak ilyen negyed kört vezetett volna fel, de száz méter után fölemelkedett, és ugrált-repült a földön

Endure, in enduring grows strong...

JuanG
és felvezetõ kör nélkül???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
szóval kiemelném mégegyszer: BUGOS a pace car, így nem hinném, hogy futható verseny LeMans-ban 😞(((( mi lesz ma? csináljunk egy drag race partit? <#vigyor2><#idiota>

Tihy

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

2005-os Nextel Kupa vezeto nevek, autofestesek fent vannak valahol??

Ingy
http://hsw.hu/erdekes7.shtml

ha valakit érdekel, az olasz GT n csinaltunk sok kepet videot stb stb... 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Lehet, hogy a PC is egy ufo??<#conf>

sajoati
na mit találtunk ki/fel a kollégákkal gyak közben: GTP drag racing 😊
LeMans elsõ nagy egyenesébe beálltunk PápaiLaca, Petya, Red és jómagam, és nyomtunk pár drag futamot (2-3-at, de az elsõben még bíróskodtam, utána magától ment már a dolog)

persze nagy crashek lettek belõle, egy mini avit majd csinálok belõle, de a lényeg, hogy ha van track editor, lehetne csinálni ilyen k. széles pályát, és mondjuk 10-20 ember drag race-elhetne egyszerre! 😊 zseniális, nem? 😉)

JA, ÉS BUGOS A PACE CAR!! repül szegénykénm, ráadásul függõlegesen, szóval nem tudjuk, hogy lesz így verseny 😞((

Köszi a gyakot, meg a felejthetetlen drag racet, asszem átszerzõdök a RED BULL teamhez 😄
Aha. Most amúgy nem indult újra.
Alexease
A config.exe-jet probaltad ujrainditani/lefuttatni?
Sikeresen bejutottam a szerverre, de sajnos az a helyzet, hogy a gépem vmiért nem bírja ezt a modot (játékot), ugyanis resetelt.

És ez nem az elsõ alkalom, megtette ezt offlineban is, legalább 3szor. Mivel alapból windowsból nem szokta ezt csinálni és más játékoknál sem, kezdek gyanakodni a kormányra (ugyanazzal megyek mint régen - microsoft). Az enyém force feedbackes, tehát be kell dugni a konnektorba. Lehet ki kéne kapcsolni a forcet, de úgy meg nem az igazi... Tudtok valami okosat mondani? :\

Ez így gáz, pedig nagyon tetszik ez a mod!
Papailaca
GTP Le mans (custom setup)gyakszerver elindítva, ip a szokott helyen

Let\'s get ready to Rumble!

Fent vagyok!
Lenne ha valaki megmondana hogy hova irjam az ip-t!
Hova irjam az ip-t?
Ott vagy a listaban ! Hogy tudok veled chattelni?
Hova tudom beirni az a szamot az icq progin belul?
Akkor lesz ma gyakszerver?
ok!
Hova irjam az ip-t?
sajoati
gyere icq-ra egy-hét-kilenc-hat-hat-hat-kettõ-nyolc-hat.

nem baj a magyarosítás. a videót azért nézd meg, mert akkor jó lesz. ;-)

Megnezem a videot ! csak le kell majd toltenem!
Az van NASCAR Racing Season 2003 1.2.0.1 !ugye nem baj hogy magyarositast is telepitettem? Miert nezzem meg a videot?
sajoati
mármint
NASCAR Racing Season 2003 1.2.0.1 kell,
plusz ehhez
a GTP mod 1.0-és változata

sajoati
ok, de van 1.0-ás GTP-d? ha nem gond, akkor most azt kéne gyakorolni a holnapi futamra. 😊

1.2.0.1 kell, update-elj, ha nem az van.

meg nézd meg a liga videóit a
http://www.hsw.hu/funmovie.shtml
címen 😊

En csinalok ha akarod!
Koszi! A kulonbozo verzioszam is akadalyozhat a kapcsolathoz pl: 1.0.0.0 es 1.2.0.1?
sajoati
valaki nem csinál egy gyakorlószervert mára?

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

es mi az oldala?

petesilver
Akihez csatlakozol az multiplayerrel indít, és Host-ra bök, ha elindította, akkor multiplayer join-nal lehet csatlakozni hozzá, a join-nál be kell írni az ip-t, és megy is, ha nincs sehol tûzfalas vírusvédelem, ami megakadályozná a kapcsolódást.

petesilver
Nyilván nem jót néztél mert kettõ is van, a 2004 final-t kell nézni, AT azon ment 3:24-est, az oldalán fent is van hozzá a setup, csak sajna Sauberrel ment😞

Hello! Le tudna nekem irni valaki hogy hogy kell egymas ellen multiba jatszani az ip meg van csak tovabb nem tudom!THx
Van valami jó setup GTPhez?
sajoati
Toya állítólag 3:35 körül ment, ATrensz 3:24-et, igaz, o GTP 1.1-el.
Átlaghalandó 3:40 körül már elégedett lehet, nekem már a 3:35 is ufóido, bár a setupom nem a legjobb, és a durva változattal még nem sikerült jó kört mennem

ibronk
Mi a jó idõ srácok, mert a rankon ilyen 2 percesek vannak, az szerintem nem jó <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

koszi

ibronk

Nekem nincs meg, vki adna 1 linket?

ibronk
Megvan

ibronk
Honnan lehet leszedni amin megyünk, a nascaros nem müködik.

sajoati
jó amúgy ez a lemans... ha olyan setuppal megy az ember, ami gyors, azzal bármelyik pillanatban elszállhat...
különben iszonyat nagy pálya, csak kicsit sok a holtido benne. ami mondjuk versenyben nem biztos, hogy az lesz 😊

ibronk
Holnap lesz Lemans GTP-vel? Arra nekem is muszáj lesz jönnöm sajnos <#vigyor3><#crazya>

b-type
jó reggelt 😊

..és mellé kis lfs2

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
én 25-ös szárnnyal mentem 217-220 mph körül Sauberrel. azt a setupot nem szerettem.

DTap
Hát igen-az elõzõ kerékcsere és tankolás túl rövidre sikerült ott kezdõdött minden ,hogy kihozták elsõnek-ami nem biztos ,hogy megérte.Szokták mondani szegény embert az ág is huzza-Tracyt meg a sárgák.a 2002-es Indy 500-at is sárga miatt vesztette el...

robotnyk
de durván kevés üzemanyag lehetett benne, mert a célegyenes végéig is alig jutott el, szóval ha ott bejön a pitbe az utolsó métereken már akkor is csak metanolgõzzel megy. :-))
Dehogyisnem. Be is linkeltem a forrását a mai nap folyamán. Ott találsz hozzá.

DTap
ja anno Zana egy keresztülhajtást kapott(zöld alatt) és ennek ellenére nyert.Tracy védelmében viszont el kell mondanom néha túl szigorú büntetéseket is kapott pályafutása során.Hogy itt mit itéltek volna megmondani nem lehet.Mindenesetre szenzációsan ment a körülmények ellenére.