51527
-
pasztor #38264 Az bizony a te hibád volt, ez is benne van a pakliban. En is azert vettem el a gazt, mert nem akartam feketet ;) -
Pontius #38263 Hát ez érdekes futam volt.
Én már annak örülök, hogy végigjutottam, igaz 3 kör hátránnyal, de ez a 3 kör főleg Prezsinek és Hazsónak köszönhető...
Sárgánál engem is megpörgettek hátulról (I. Pásztor) de nem számít, semmit nem befolyásolt a dolog -
Ciccio #38262 Red: Futam alatt nem tudtam irni, mert a billentyűzetem kiesik a karom hatótávolságán, ezért nem irtam vissza normálisan. A megpördülésem pedig amiatt volt, hogy miközben majdnem melletted voltam a belső íven a 4. kanyar után, beintették a sárgát, és nem akartam melletted elmenni. Ezért elvettem a gázt és befordult az orra. Szóval nem miattad volt, csak ezt leírni futam alatt egy pöttyet rázós lett volna :D -
IzI #38261 Meg sok volt a sieto ember es ebbol adodoan jott a megpordules nem egyszer elottem zajlott le.Nem haragszok senkire csak legalabb sargazaszlo alatt probaljuk normalis tavolsagot tartani a masiktol folleg amikor kinyit a pit es zold jelzes elott. -
72TSanyi #38260 Belülről nem szabad előzni! Ezt vedd figyelembe, ha már nem maradsz az előtted lévő mögött kigyorsításkor. Akkor megúszod az efféle büntetéseket. Egyébként én láttam az esetet, akkor pont előttem voltál. Egyébént szerintem feltűnően sok volt megint a műszaki hiba ezen a futamon. :( -
IzI #38259 Ez borzalmas futam voltKiloknek,belemegyek elottem keresztbe allo kocsiba+egyesek nem tudnak sargazaszlo alatt normalisan menni(km-re a masiktol)azt utan a fekete zaszlo mert zoldnel szokas szerint megint nem altak jol es en meg elmegyek melettuk mert belassultak mint allat.Azt vegere sluszpoen motorom elszal. -
#38258 -
#38257 ilyen se nagyon volt még bassza meg! elszállt a program exe hibával!
BOCS MINDENKITŐL AKI EMIATT MEGSZÍVTA!!! -
#38256 SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Phoenix, 156 kor, Fixed Setup (FAST2)
-
#38255 ANDRAS!
Ha erre jarsz, kuldj nekem egy mail-t, mert kuldenem a jelszot:)
THX!
-
#38254 Megtortent:)) -
#38253 Alex!
Ciccio és én befizettük ma a szerver díjat!!! Keress meg lécci ICQ-n a jelszó miatt!!! 290-462-204 -
#38252 OK! -
#38251 Remélem még nem késő jelezni (ma jöttem rá,hogy már csütörtök van),hogy holnap csak 22.10-re tudok jönni,ha lehet a "szokásos" 10 perc késleltetést kérném Alex!Köszi! -
pasztor #38250 -
#38249 A superteambe nem mernék jelentkezni, de ha potyateam is indul, rám számíthattok :-) -
#38248 nov19, de icq -
IzI #38247 Mikor kezdodne? -
#38246 a verseny 5 órás, kitartási verseny, én elsősorban arra gondoltam, hogy mivel alig van hely, esetleg mehetne HNR superteam, mint múltkor.
ha ők nem érnek rá, akkor mennék én+akinek kedve van.
de esetleg lehetne 2 magyar csapatot is, ez egy nagyszerű event! :) -
IzI #38245 icq 152-112-481 itt gyorsabb es egyszerubb megbeszelni szerintem:) -
IzI #38244 Engem lehet erdekel,de tobb info kene rola.Angolt nem vagom igy honlap kiesik:)Melyik nap lenne hany oratol stb:) -
#38243 ááá, már lehet késő, talán backup teamnek, de ki tudja, tán már annak se, lehet jelentkezni még a Bullrun 1000-re! (1000 kilométeres rész Bullrun tracken, óriási hagyományokkal, és AD67 moddal!!)
lenne kedve vkinek megpróbálni? (2 fős, illetve tán van 3. sofőrre is lehetőség)
http://www.thepits.us/br1000/index.html -
#38242 ...nemegyszer szurkoltam Neki... -
#38241 Szerencséd van, regisztrál valaki a mailcímeddel az "ilovespammers.com"-on -
#38240 Sajnos már 6 éve...[URL=http://www.motorsportok.hu/contents.php?cid=1712]#99[/URL] -
Marco #38239 Itt érdeklődj: http://www.invictus.hu -
#38238 Egy kicsit eltevedtel. Met, tedd amit tenned kell. -
#38236 ne mondd, hogy most meg is csináltad! :)) öö.. ilyet majd lehet kérnék vmi jövő évi mixed autóra! cool! :) -
72TSanyi #38235 Remek lett , ha még a verseny is ilyen lett volna...... -
#38234 Mixed Cup, Spa Night, GTP
- Eredmenyek
- Visszajatszas
-
Toya #38233 Az írásokat tényleg öröm olvasni :) -
Toya #38232 Esküszöm megcsinálom neked a HPCC-s South Park kocsit valami alapra :D
Mármint ezt :) Gondolom mindenki tudja melyik Jimmy :) -
#38231 köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség! (c)-Jimmy of SouthPark :))
majd igyekszem kicsit komplettebben. meg minden. na jo8 all! -
#38230 Ez igen, le a kalappal!
-
#38229 Ez annyira tetszett,hogy már nevetve gondolok vissza a tegnapi kinlódásra miután rekordsebességgel kapcsoltam ki a gépet mérgemben.Persze visszagondolva csak magamra lehetek mérges,talán nem tudtam kezelni kellően,hogy jó helyen mentem de az előnyöm tetemesen fogyott és túlvállaltam magam,és innét már csak lefelé vezetett az út.És innét kezdödött a görcsös akarat,hogy visszamásszak valahogy ami kinkeservesen összejött mindig el is uszott.De azthiszem HaZsót leszámitva hasonló a tapasztalata a többieknek is.Ezuton GRAT Janusznak!Szép volt!Irásodnak köszönhetöen már más szinben látom a tegnapi napot!Bocs a 28-as még nincs "felragasztva"... -
#38228 aszta királyságot!! :)) a mi autónk! -
#38227 -
#38226 Jaja, en is csak neztem. -
#38225 Ez az AD67 MOD eleg nepszeru lehetett az NR-hez, mert a Pits ugy nez ki tulepte a napi letoltesi limitet (10Gb) ;))))) -