51527
-
#38304 Ha valaki nevez a ligában, annak a kötelessége hogy ezeket olvassa el először:
BünetetésekSzabályok -
#38303 úgy fogom csinálni, hogy Te legyél a hibás és nem tőlem vonnak le -
Pontius #38302 "25_Tihy-Pontius: Pál László - Pontius I.kategória
Toya - Pontius II.kategória
HaZso - Pontius II.kategória
Büntetés: Pontius II.kategória -15 pont
71_Prezsi-Pontius: Pál László - Pontius I.kategória
Toya - Pontius II.kategória
HaZso - Pontius I.kategória
Büntetés: Pontius I.kategória -5 pont"
Nem vágom. Valaki magyarázza már el mi-mit jelent -
#38301 Azért frankó, hogy Texasban Pontius kap 5 pontot én meg szoptam a lelassult kocsival az eset után bukva legalább 20-at. Jövőre legalább a rájátszásba nem kéne beengedni az újoncokat, jó lenne ha nem ők döntenék már el ki hányadik lesz. -
V8Man #38300 Ok-ok, de ahogy korábban is írtam, ez már csak merő spekuláció. Közel nem az mintha lenne mondjuk 20 pont különbség mindhármónk közt és akkor tényleg a futam döntene, nem ilyen ha kiesik, ha büntetést kap esetek. -
V8Man #38299 Igen, így is értheted, csak ügyelj, hogy a pontlevonás után is megmaradjon az a plusz 50 pont különbség a javadra. -
V8Man #38298 Nem itt van a fő gond, hanem hogy jól kellett volna mennem a rájátszásban (persze önmagamhoz képest), és akkor nem ez a "Phonex-i az utolsó esély hogy még keressek valamit" a helyzet, hanem valami jobb. Ez már csak amolyan futottam a pénzem után volt. Én is hibáztam már nem egyszer és látta is kárát más. Ezzel csak az a halvány utolsó remény szállt el, ami már eddig sem sok volt. -
Toya #38297 Ez azért nem ilyen egyszerű. Gondolj bele hogy egy büntetéssel akár -30 pontot is beszerezhet bárki egy pillanat alatt.
Szóval nem hogy nyerned nem kell vagy sokkal megverni a másikat, elég egy apró hiba én néhány hely eltérés a végén a javadra :) -
#38296 a honlapon ott a táblázat, és hozzáadogatták az azóta szerzett pontokat :)) -
#38295 ha jól értem akkor még az elején kell, hogy kilökjelek? -
#38294 Akkor az esélyeidet én tettem tönkre :( -
Redvin #38293 Ti honnan tudjatok a bajnoksag allasat? -
V8Man #38292 Jó lenne ha valóban csataként lehetne nevezni az utolsó versenyt, már ami az említett Sajóati-V8Man-Met hármast illeti. De ha jól számoltam, Ati előnye velem szemben 80 pont, amit már csak úgy hozhatok be, ha megynerem a versenyt, ő meg valahol a legvégén végez. Erre meg az esély erősen nulla. És ez már inkább csak szerencse, meg spekuláció, mint csata. Phoenix előtt még reénykedtem, hogy csökkenthetem a hátrányt és az utolsó futamon még lehet valami, de ott meg falra kentek, mikor 3. helyen haladtam, utána meg már nem ment úgy a Chevy...
Metnek viszont még van esélye, bár vele szemben 50 pont előnyöm van, ha nem tévedtem. Ez is valamennyire hasonló helyzet. Szóval szerintem ez itt hármunk esetében már csak szerence kérdése lesz, nem valódi csata. -
#38291 Köszi! Megtörtént :-) -
72TSanyi #38290 -
#38289 99-es Champcarok vannak átépitve... -
72TSanyi #38288 Ezek az autók nagyon korrektül néznek ki. Nem olyan bénák, mint az A1GP-s autók. -
#38287 Grand Prix Masters oldala ide érdemes benézni!(jó videok vannak a tesztekről) -
Toya #38286 Jó a beszámoló, de azért annyit hozzáfűznék hogy lényegében már nincs tétje az utolsó versenynek kettőnk csatájában Zsoval lévén 74 pont kettőnk között az eltérés, magyarul ha elindul és nem elsőnek esik ki akkor már bajnok is :)
Ellenben lesz helyette Prezsi-Tihy, SajoAti-V8Man-Met, TS-PapaiLaca, Alexease-Cowek csata ahol még bármi megtörténhet :D -
pasztor #38285 yeah! -
#38284 thx all, btw Cowek, Izi, elfogadták a jelentkezésünket, ide http://games.groups.yahoo.com/group/bullrun1000/ iratkozzatok fel!
szinte biztos, hogy lesz nem induló csapat, mi már csak backupnak fértünk be, de nemtom, hogy a backup#1-#3-ban hol.
viszont nekem lehet pont akkor nem lesz netem, tehát lehet kéne nekünk is egy backup ember! :) -
72TSanyi #38283 Látom megint sikerült színesítened a riportot! Remek! -
#38282 Megkerjuk szepen HaZsot vagy Norbit es akkor lesz;) -
IzI #38281 HaHa es mikor lesz? -
#38280 Nem latom, mert meg nincs hozza;)
-
IzI #38279 Alex te latod a setup-ot? -
Koszi, ez/ezek nagyon jok!!
Kezd ertelmet enyerni a HNR oldalon a hir oldal, kezd megtoltodni az - ideiglenes nevu - Articles resz!:) Ilyesmikre vagytam, amikor atirtam az ldalt, hogy hosszabb hireket, cikkeket, bemutatokat is kezeljen!:)
Mostmar nekem kellene osszeszedni magamat, hogy kepeket is toltogessek fel a hirekhez, eredmenyekhez, cikkekhez stb. -
IzI #38277 Uccso palyanak nincs fent a setup-ja vagy csak en latom rosszul ? -
#38276 nálam... -
#38275 Azt hiszem ha sajtófőnökre lesz szükség, nála Te leszel a favorit -
IzI #38274 Tulzottan nem izgatott mivel mar verseny elejen eluszott a johelyezes elerese. -
#38273 sorry amikor az egyik sárgánál megelőztelek a célvonal előtt, amikor beintik a sárgát és lelassulunk robotpilótára váltok (csak arra figyelek, hogy ne fussak rá az előttem haladókra) nem néztem, hogy átléptük e a célvonalat vagy sem, de ha jól láttam utána úgy is piteltél:) -
IzI #38272 Most megnezem a replay es lehull a lepel ki mit rosszalkodott :) -
IzI #38271 Remeljuk minden verseny utan ehez hasonlo elemzest halhatunk toled,grat ! -
kezdem azt hinni, hogy ezeket valahonnan kimásolod:) -
#38269 Őszi phoenix-i dübörgés az Avondale Avenue-n
"November van, a kamionunk össze-vissza csúszkál a Papago Freeway eső áztatta aszfaltján. Éjszaka esett, akkor, amikor már rég úton kellett volna lennünk, ráadásul úgy, hogy délután még 85 fok volt, teljesen szürreális az egész. No persze a csapat ünnepelt, így maradtunk hanalig, és ahogy lenni szokott: "aki elöl jár a mulatságban, hátul kullog, ha munka van". (Ezt a bölcsességet különben egy phoenix-környéki indián -- bocsánat: bennszülött amerikai -- recsegte el borzasztó akcentussal tegnap éjjel, miközben valami förtelmes mexikói löttyöt kínálgatott a s*ggrészeg szerelőknek. (A jóember különben egy elhibázott sorozat elbaltázott része óta nagy NASCAR-fan, amiben valami Sólyomszem nevű rézbőrű alázta a CUP-mezőnyt.) Szóval a hajnal váratlanul jött, emlékszem a kamionsofőrünk képére: ugyanolyan üres és kifejezéstelenül tompa arcot vágott, mint most, amikor ezt a csomópontot elhagyjuk. (Itt különben balra kellett volna fordulni, de mindegy, most már úgyis a belvárosban vagyunk, most jön az a rész, amikor a dugóban kiszállnak a hülyegyerekek -- bocsánat: fiatalkorú szurkolók --, és autogrammkérés címszóval emberrablást követnek el a pilótánk kárára.) De nem is izgat az egész; megnyugodtam... minden éppúgy történik, mint tavasszal, az áprilisi futam idején, csak ezúttal nem kapok idegrohamot. Nem, nem, az önkontroll a kulcsszó. A pszichológusom is megmondta. Önkontroll. Aztán a kezembe nyomott egy rakás színes bogyót, amikkel kafa önkontrollom lehet. Ez a fickó érti a szakmáját..."
Phoenixről és áprilisról egy emlékem van: nagyon bénán megyek, és a végén kis híjján top5. Hihetetlen. Utóbb, a statisztikákat böngészve nem annyira az (17 sárga), de a tendencia, miszerint megint nem a gyorsak között voltam, mégis top10, azt mutatja, ez a pálya kiérdemli a Pilóta-evő gúnynevet. (Ti. a sebesek jó része elhullott.)
Practice
A gyakorláson aztán visszaköszöntek a tavaszi emlékek, érzések szintjén: nyomom, mint az állat, brand-nú, frissen szerelt gázpedállal, mégse tudok a legjobbak közé/közelébe se kerülni. Pedig a trükk egyszerű, a megfelelő ívválasztás itt kulcsfontosságú, nem lehet akárhol bemenni a kanyarba, és gázzal irányba tenni az autót, mert a FAST2 setup -- és előbb-utóbb a gumik -- ezt nem engedik. A végén csak ezredeket javultam fél év alatt, ez bizony kudarcélmény. (A rookie-k most nem robbantottak, de nem is sorolódtak a mezőny végére.)
Qualy
Átlagos minősítő edzést futottam, átlag alatti eredménnyel (12. hely), HaZso pole, Izi megint odatette magát az elejére (3. hely), pedig hátul is szívesen fogadtuk volna, ráadásul...
Race
...ráadásul az első sárgánál nem esett volna bántódása (jó eséllyel). De nem akarok kiemelni senkit a közel tucat lassú periódus (11+1, az utolsó a kockásszászló után jött) okozásáért vagy az azokban való részvételért. A pálya
adottságai miatt (tört egyenes/ív) benne volt a pakliban, hogy sokan hibáznak itt, de ahogy néztem, mégse ezen a ponton történt a legtöbb gikszer. Teljesség igénye nélkül: HaZsonak elszállt az egyes az első körökben; Cowek kívülről előzött volna a tört résznél, picit fékeztem, hogy belül tudjak maradni, ő meg nem számított erre, _annyira_ nem volt kívül, pörögtünk, több kisebb kocc. Aztán: még félúton se jártunk, amikor Cicciot és/vagy TD-t láttam repülni a távolban -- impresszív látványt nyújtott, az biztos. TSanyinak elszállt a 4. fokozata. Juan nete lebomlott. Alex szépen előzött kívülről, majd az azt követő sárgánál kiállt(?), stb., stb.
Összességében rengeteg küzdelemre adódott lehetőség, én a jóval gyorsabbakat elengedtem, a kicsivel gyorsabbnak véltekkel pedig próbáltam harcolni, hol a pályán, hol a pitben. A sok kieső ellenére is elégedett lettem volna egy top10-el, de néha nem értettem a többieket: pl. TD tisztes távolságban (4 sec körül) követett, aztán hirtelen olyan köröket kezdett el menni, hogy szédülésig izzadtam, nehogy megelőzzön. Harminc karikával a finis előtt volt egy cafat nehéz periódus, amikor is a fejem kóválygott, a látásom is elhomályosult pár másodpercre, viszont menni kellett rendesen. Végül Red mentett meg, aki mellé egy lesipuskás manőverrel bebújtam, így tkp. hátvédként küzdött az amúgy csak a gyakorlás végére beeső 076-ossal, én meg Coweket próbáltam meggyötörni. Ez nagyjából sikerült, igaz, a helyét nem tudtam elvenni, de azt hiszem, elmondhatom, hogy ennyi sárgával ritkán látni ilyen jó versenyt.
Kíváncsian várom a "dobogósok" nyilatkozatát, ugyanis elöl nem nagyon sikerült járnom ezúttal. (Áprilisban volt pár vezetett köröm -- kisebb csoda!)
Érdekességek:
Csak 5-en: sajoati, Alexease, Juan, Ciccio és Papailaca rontott az előző futamon elért helyezéséhez képest, a célbaértek közül csak sajoati végzett rosszabb helyen (7 ill. 8 most), mint áprilisban.
Versenyben futott köridőkről:
Az áprilisi versenyen a 2. leggyorsabb Toya legjobb ideje itt (28.929) csak a 8., a 3. leggyorsabb Hazso legjobb ideje (28.955) csak a 10. pozícióra lett volna elég.
Legtöbbet gyorsult: Pumy (29.184 v. 28.645, -0.539 sec), ill. Prezsi (29.043 v. 28.567, -0.476 sec).
A mezőny minden tagja gyorsult, kivéve V8Man-t, aki 1 tizeddel maradt el az áprilisi 29.132-es eredményétől.
A mezőny 20 percet fürgült: 124 helyett csak 104 percig körözött. Áprilisban ennek az időnek a 66.7%-át (17 db) sárga alatt töltöttük, ez most 47.3%-ra (ill. 11+1-re) csökkent.
Ha Toya győz a homestead-i futamon, HaZsonak elegendő egy kb. 10. hely a bajnoki címhez. Persze egy ilyen társaságban senki sem vehet biztosra egy top10-et sem, mindenesetre a fogadóirodák óvatos autózást várnak a 81-es sofőrjétől. -
#38268 17 10 66 Juan -107L 49 0 112 Disco
ez jó :)))...juan 107 körrel a vége előtt elugrott a dizsibe -
#38267 Nextel Cup, Phoenix
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
Toya #38266 Álmodd meg addig a beszámolót :) -
#38265 ufff, megyek aludni, de még előtte egy-két érdekes adat:
- Norbi legutóbbi fastest race lapját most majdnem ketten is elérték (ezredek híjján): Prezsi, HaZso
- a mezőny átlag 2-3 tizedet gyorsult
- legutóbb 17 sárga volt, 23 résztvevőre, most 12 sárga, 20 résztvevőre (nem jött be a tippem, se a 6, se a 8. bár ez a 12 igazából 11, az utsó miatt.)