NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alex, küld nekem egy számlaszámot, ahova új tagok tagdíjat fizethetnek. Uncsitesóm Janusz péntektõl beszállna a küzdelmekbe. Thx.

Alexease
Elofordul...😊
sajoati
ehhe, akkor a rosszra kattintottam <#nevetes1>

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Megneztem, de benne vagy😊 Az eredmeny is a pocono-i😊
De ha lattok valamit, szoljatok😊 Kepes vagyok barmit elbaltazni😊)
Én a jót küldtem el az tuti.
Most direkt megnéztem.

Amúgy jó az a report.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Sanyi tudsz ICQ-ra jönni?

sajoati
Pocononál a korábbi verseny eredményei láthatók. (A reportban.) Legalábbis én sehol nem vagyok benne, és a mostanit tuti nem hagytam ki. 😊

sajoati
Redvin alias Red

Srácok, a mixed bajnokságban ki indul r d néven? Mintha most kedden Le Mans-ban láttam volna elõször, de ahogy nézem a tabellán is még csak egy verseny szerepel a neve mellett. Szóval új taggal bõvültünk?

Ja, a tárhely nem probléma. Amint fent lesz, a linket kirakjuk a fórumba!

JuanG
én is inkább letölteném, kérdés hogy fel tudjátok e rakni vhova...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Nekem megfelelne a letölthetõség is, ha létezik hely, ahova fel tudod pakolni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nagyon kemény!! <#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Met
22 giga? 5.1-es hangot rakott rá?😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Srácok, beszéltem Janusszal, aki a T Dini által küldött múltkori Budaringes felvételeket bedigitalizáltatta. Azt mondta, hogy a gyerkõc, aki csinálta tömörítetlenül 22GB-s anyagot fabrikált belõle. Abban maradtak, hogy ezt át fogja tömöríteni 1db dvd-re. Tegye fel a kezét az, akinek problémát jelent ennek letöltése. <#vigyor3>
Na jó. Tudom qrva nagy a így a cucc, így azt kellene megbeszélni, hogy hogyan legyen a terjesztése. Aki posta címet adni, annak egy B5-ös borítékban el tudom küldeni a cuccost.
Egyébként azt mondta, hogy jövõ héten (pénteken) fogja valszeg odaadni a dvd-t.

Papailaca
[/url][/img]

Let\'s get ready to Rumble!

Ha már itt tartunk. Én meg a ligából senki másról nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen multfitogtató, nagyarcoskodó hsz-t írjon. Ennyi.
Toya biztosan nem hoz semmit, mert Prezsitõl tudta meg az eredményt a munkahelyén.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

b-type
😄DD
laza..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Gratula NORBI!!! <#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

sajoati
hát nehezemre is esik kussban lenni. 😊

petesilver
Mert lemaradtál a kezdetekrõl. Ez csak a folytatás😊

Met
emlékszek régen még verset is írtál😄

sajoati
mondjuk Petya mentségére legyen mondva, hogy nem mindennap indul az ember pole-ból. egyetértek Toyával, hogy a jövõben ne legyen többet ilyet, de szerintem hülyeség a múlton rágódni.

a chat-stop emlegetésének is van hatása szerintem, már nem pofázunk annyit. pedig néha égetne a szükség, de megállja az ember 😊

Met
Én agresszív? ugyan már...😊

Papailaca
errõl az agresszív oldaladról még nem ismertelek😊
csupa talány ez az ember...
folytassátok,yól szórakozom:😊

Papailaca
fight😊

Met
Látom jó sok könyvet elolvastál, egész értelmesre sikerült ez a hozzászólásod.

Én, hogy gondolom? Belépek a pályára, rossz a kép, megkérdezem, hogy másnál is az e, ha olyan a pálya akkor kilépek és hagyom az egészet ha nem akkor szépen kihúzom a hálókábelt a gépbõl, újraindítom a játékot és 1 esetleg 2 kör hátránnyal tudom folytatni.

Kedves Met

Gyakoroltam aznap 2 órát a race elõtt + a szerveren, megyek egy elsõ quali idõt és mikor race-ra vált a program akkor befeketedik a pálya (olyen még 2 éves Nascar-karrierem óta egyszer sem fordult elõ), csak minden második betû látszik. Erre mondom, hogyha beülök és továbbra is ilyen marad, akkor szólok és akkor egy restart jó lenne amíg ki-be tudopm kapcsolni a játékot(chaten írtam). Persze nem nagyon láttam mit írtok mert minden 4. betû ltszott. Viszont bár ember nyavalygását (én inkább ezt értem e szó alatt) azért sikerült kiszûrnöm.

Most õszintén: Ebbe mi olyna nagy kérés? 1 percet vett volna el a drága idõdbõl, kedves Met. És ha mással történne ilyen, akkor én is kivártam volna azt az 1 percet, kedves Met. Sõt, én még 5 percet is vártam volna, puszta emberségbõl és a másik iránti tiszteletbõl kifolyólag, kedves Met. De te ennél sokkal nagyobb ember vagy, úgyhogy te biztosan sokkal másképp gondolkozol. Én a helyedben inkább most gondolkodnék el, magamon.
petesilver
Mongyõõ! Majd iparkodik, hogy ne kelljen scrolloznom!! Mûvészkezem van, kímélni kell!! 😊))

Papailaca
amúgy grat a Norbinak
<#taps><#worship>

Papailaca
igyexem,de ha vmikor is ott lesz a nevem, akkor jó sokáig kell scrolloznod lefelé, hogy megtaláld😊

petesilver
Eszméletlen ez a srác, dettó mint simben!! Hát az összes kalapom le elõtte!! Istenem, már nemzetközi versenyeken akarom látni!! Ha Õ nem lesz a magyar Senna, akkor senki vazze!

Pápai úr, amaga nevét is mihamarabb ott akarom olvasni, különben seggbe lesz billentve gokartal!! 😊)))

petesilver
Ez jó! 😄DDDDDD<#eljen>

Alexease
Basszus, ki fogjak onnan utalni😊))))) Ahoz kepest, hogy "nehez" palya, elismerten az ovatossagra, biztonsagra torekedtek, szep lassan felkuszott az elso helyre az osszesitettben😉))))))))

Amugy GRATULA NORBI!!

Gondolom, remelem Toya majd "hoz" kepeket, videot, valszeg kint volt, mivel ott lakik nem messze.😛
sajoati
hehe, Norbi az Astra kupán
ÁLLÁS, 1. nap

sajoati
nascarnet.com

Es autofesteseket honnan lehet letolteni hozza, vagy nincs valami konvertalo progi ami a sima festest ctshez alakitja?

Alexease
<#vigyor3>
de mar ismertem, neztem is ott, de nem tudtam hogy a cts, a craftman truck series roviditese, igy nem tudtam hogy az az 😊

Alexease
Igy tenyleg gyorsabb, de azet nem art ha megismerkedik a HSW-vel, ha meg nem ismerne😉)))
Met

hú de gyors vagy, koszi 😊

A cts modot honnan lehet letolteni?

Met
bírnám azt a fejmozgatásos cuccot csak akkor lennék bajba ha verseny közben a tv-re is rárá nézek😊
(szoktam)

Alexease
Ja es ha valakinek esetleg 3 keze lenne, akkor az egerrel szabadon nezelodhet is mind a negy iranyba😉)

De ha esetleg valaki ossze tud rakni egy szuper erzekeny higanyos mozgaserzekelot, es azt a fejere koti, akkor megsporol es/vagy kivalt egy jo draga TrackIR rendszert is😉))))))))
Alexease
Nem jobb, ez mas milyen😉
A GPLCCM-ben a visszajatszasban tudod a kamerat allitgatni, itt verseny/jatek kozben. Vagyis ha verseny kozben (meg) elorebb vagy hatrebb szeretnel ulni, esetleg jobbra vagy balra (😄) vagy valtoztatni akarod a FOV-ot (Field of View - latoszog 😄) akkor megteheted😊 Bizonyos szempontbol erdemesebb is, kicsit jobban belatni az auto melletti teruletet es a sebessegerzeten is javit/valtoztat.
Tessek kiprobalni...😊))
Met
jobb mint a GPL Camera Control?