51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Sorry, volt egy kis szoci-fogi, igy bent ragadtam;)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Mixed Cup, AeroWar,Texas, 134 kor, Fixed Setup (FAST)
  • BMW PLaci
    Mizujs?nem indul a szerver?
  • 72TSanyi
    Ez jó! Kell a fegyelem!
  • BMW PLaci
    Látom megemelkedtek a tesztoszteron szintek egy-két versenyzö esetében,de no para mert résen leszünk (Toya,Hazso,és én) és szivesen kiosztjuk a még megmaradt bünti pontokat!
  • Pontius #38339
    te is szhelyi vagy? merre vagy? lehet a szomszéd utcában?
  • Metwork
    na jó van már nem kell itt vagdalkozni mert még a végén megsérülsz, törött lábakkal meg elég nehéz versenyezni
  • Papailaca
    Majd Alexet is letesztelik az ismerőseim, mennyire emléxik az általános iskolában tanult, tőlünk keletre levő naaagy ország nyelvére.
  • sajoati
    és amint épp a bajnoki trófeát vennéd át, megjelenik Alex, és csöndben befrissíti az oldalt az elmaradt versenyekkel.
  • Papailaca
    téged is "felkenlek a falra, ha úgy alakul"
  • Metwork
    csak nehogy véletlenül kiessél még az elején
  • JuanG
  • Papailaca
    Nos kiszámoltam:
    Az utolsó versenyen, ha Tihy nem indul, én meg nyerek, akkor én leszek a második a végelszámolásnál.
    Ha a Zso, és a Tihy nem indulnak, én pedig nyerek, én leszek a mixed bajnoka.
    Nekem érdekem, hogy ne induljatok.
    Konklúzió:
    HA CSENGETNEK, NE NYISSATOK AJTÓT!!!!
  • sajoati
    OFF
    hát igen, van tapasztalat. minket 1 hónapig szivattak, hogy hol volt net, hol nem volt, kapcsoljuk ki a modemet, vissza, biztos a tűzfal miatt, meg minden, sajnos csak hetente-kéthetente tudtam rájuk szólni, addig anyám küdzött velük, végül annyit sikerült elérni, hogy csak a fél havi díjat kellett kifizetni.

ja, meg matávkábelnél nem lehetett lemondani a netelőfizetést

ON

szóval akkor készülj Red, erősen, remélem hármótok közül egy legalább beszél angolul. :))
  • Giovanni #38330
    OFF

Nm várnám a csodát a Matávtól. Én nyáron költöztem városon belül. Kértem a matávot, hogy hozzák utánam a vonalat, adsl-t mindent. Természetesen! - Volt a válasz - Ennek semmi akadálya. Majd benyögték, hogy mégsem tudják, mert az utcában, ahova költöztem, már nem bír el a hálózat, és a szomszéd utcából kéne fejleszteni. Na mondom, akkor fejlesszenek....Hát az nem ilyen egyszerű, sok pénz(ami állítólag nincs) és évekbe is bele telhet. Na jó, akkor a netet majd valahogy megoldom, de akkor a telefont hozzák át. Sajnos azt sem lehet, talán pár év múlva!!! Mindez 2005-ben Szombathelyen, ami ugye egy megyeszékhely! Na akkor irány a UPC. Elregélem mi a kínom. Adjak be egy kérvényt, ők felmérik a terepet, és talán jövőre! MI VAN??? Beszélek az építtetővel aki a UPC-vel már Tavaly szerződést kötött, és idén márciusban ki is fizette a teljes fejlesztést. A kedves szolgáltatónak annyi lett volna a feladata, hogy egy kábelecskét áthúz az utca egyik feléről a másikra (5méter). Na mondom ismét Jupíszi....hát igen valamiről mégis tudnak, de nem ilyen egyszerű a dolog. Mondom rendben, akkor esetleg reklámoznám a céget a helyi újságban, az iparkamaránál a fogyasztóvédelemnél, és egyéb fórumokban, ok?
    Érdekes módon 2 nap múlva lett TV, internet, egy hét múlva pedig UPC telefon.
    Isten hozott az ejuban
    Bocs az offért

ON
  • sajoati
    ok! a lényeg: föl kell iratkozni egy levlistára, http://games.groups.yahoo.com/group/bullrun1000/

itt minden részletet megtudsz + plusz a gyakorló szerver címét is. jelenleg jó esély van rá, hogy nem tudok menni, de a matávaxelerotonline lehet, hogy csodát tesz; (ADSL-t kell bekötniük, de úgy, hogy még telefonvonalunk sincs. erre van másfél hetük...)

+ kellene egy festés. szerintem Porschéval menjünk, esetleg Ford GT-vel, erre kéne vmit hipergyorsan.

a nevünk HNR Backup Teamként lett leadva, de ez változhat, csak beírtam vmit, siettem. Jan Kohl, a főszervező, várja a módosításokat.

Esetleg IRL neveket sem ártana, úgy tűnik, ezek itt nem nickeznek :-// .

És persze PRACTICE, PRACTICE, PRACTICE, evribadi!!

Lesz NRTV, lehet szurkolni is!! :))

• Redvin
    En elvallalom :)
  • sajoati
    szerintem kezdőknek a legjobb, ha a legtöbb pályán látható sötétebb (gumi?)csíkhoz próbálják a féktávot belőni. aztán eleinte ugye célszerű nagyobbakat lassítani (az R - ív bekapcs ebben azért segít, h ti. hol nem kell), aztán lehet ostromolni a falat.

ja, és amit a legtöbb setup-guide-ban írnak: addig menj egy setuppal, amíg ugyanazokat a köridőket nem tudod futni, utána lehet váltani.

ja*2: szerintem az easy setupot hagyd a fenébe
  • Metwork
    előbb ezt adnám el:)
  • Metwork
    Ha bekapcsolod az ideális ív mutatását, az is segít vallamelyest, hogy hol kell fékezni, zöld=gáz, piros=fék
  • sajoati
    hm... a héten derül ki, hogy az új házunkba mikor kötik a netet. de elképzelhető, hogy 19-éig nem lesz, márpedig a Bullrun 1000 akkor kerül megrendezésre...

szóval kéne egy backup csapattag, vagy Cowek, IzI gyakoroljatok, mint állat, mert fejenként kb. 2,5 óra fog így jutni :))
  • Cowek
    Szóval gyakoroljál :-)
  • Tihy
    "Szóval sebesség, ív és technika megválasztása erősen fakultatív!!!!" igen, pont ez az ovál lényege, számos út vezet a boldogsághoz :)
  • petesilver
    Ne vedd el a kedvét már az elején!! :) Amit ők csinálnak a pályán, azt sima halandó nem tudja leutánozni jól! :))) Általánosan bevett szabály, hogy megfelelő sebességre lassítani az autót a kanyar kezdetére, a kanyar közepéig haladni ugyanazon sebességen, esetleg kis gázelvétellel kanyartípustól függően csökkenteni a sebességet, kanyar közepétől meg lehetőség szerint legagresszívebben kigyorsítani. Leírva egyszerű, replayből meg kiderül majd, hogy Hazsoék keresztbecsúsztatott autóval gyorsabban mennek a kanyarban, mint ahol már az elején eldobja a normál ember csúsztatás nélkül az autóját. Szóval sebesség, ív és technika megválasztása erősen fakultatív!!!!
  • Pontius #38320
    Kezd azzal, hogy:
    A játékban kapcsold be az ideális ív mutatását! "R" betű megnyomsával a pályán
    Elösször próbálj meg az íven maradni, majd ha biztosnak érzed a pályát vedd le az ív mutatását és próbáld meg ív nélkül.
    Ha így is megy és biztosnak érzed magad akkor próbálkozhatsz saját ívválasztással, lasítási pontokkal, hogy minél gyorsabb legyél...
  • Prezsi #38319
    Pályafüggő, legtöbbet replay-ből tanulhatsz. Zso és Norbi megcsinálhatnák a replay kollekciót hnr-re (clear70, fast2 setup), a többieknek is sokat segítene.
  • Giovanni #38318
    Miért nem veszel egy sima BACK UPS 600-ast? De talán a 400-as is elég
  • Mathias
    Sziasztok!
    Kezdő Nascar játékos vagyok, és kéne néhány vezetéstehnikai jótanács.
    Ti mikor kezdtek el fékezni? A kanyar megkezdése előtt, vagy kezditek ráhúzni az ívre, és csak utána lassítotok? És kb mikor kell elkezdeni gyorsítani?
  • Met
    Srácok, van egy eladó APC BACK UPS-ES BE325-GR 325VA szünetmentesem, nem bírja el a gépem:)
    Ha kell valakinek privizzen vagy ICQ-zzon.
  • IzI
    Van itt olyan aki rendszeresen jatszik Sierra-an ?

Meg tudna e vki mondani olyan ligat amit ismer es erdemes megprobalni ?
  • pasztor
  • Tihy
    Atlanat=Atlanta :)
  • Tihy
    off

Makai Gyuri (aki nézte már a texasi közvetítést, tudja), jövőre az első kelet-európai NASCAR versenyző lesz. 11 CTS futamra már biztos az indulása. Még nem eldöntött melyik is lesz az első, Daytona vagy esetleg Atlanat, de ha Daytona, akkor lehet hogy befigyel még egy Rolex 24 órás is (de ez még nagyon csak terv).

• atyka
    Bocs az offert sracok, de:

www.gpmasters.com

Az idomeroket es a futamokat a magyar rtl eloben kozvetiti. Nem akarmilyen nevek vannak ott, es ami a lenyeg: 12-en szombaton mar nezhetjuk a qualt! :)
  • IzI
    Vki tud olyan helyet ahol 10e Ft-nal olcsobban belehet szerezni az eredeti jatekot ?
  • HaZso
  • HaZso
    Íme a homesteadi CUP zárófutam fix beállítása:
    FAST2
  • Toya
    Alex nem kicsit van elkavarodva már szerintem :D
    Elküldöm a biztonság kedvéért ismét :)

Tévedtem, én rontottam el valamit :P
  • Tihy
    A Mixed Darlington, ami még Martinsville előtt volt az nem kerül fel?
  • Prezsi #38305
    büntetések