NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, érdekel a dolog. A csatit úgy értettem, hogy legyen egy hely, ahoval rajtam kívül csak az tud bejönni, akivel verseny alatt beszélni szeretnék. Thx.

ibronk
Hogy lenne 0 😛
Azért mentem az elsõben 35-öt mert féltem mint a szar, a magas gumi állítólag 1 másodperccel lassabb mint a kopott, csak hát aztán rájöttem hogy igazán nincs nagyon mitõl félni ezzel az autóval, de most komolyan nem volt gáz szerintem, egész hétvégén hozzá se értem a korláthoz, ahogy írtam az LFS forumon is. Volt mikor sok lett, de mindig volt idõ bõven korigálni.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Mert a Proex Motorsport csak egy sportegyesület, nem versenyzõ csapat. A csapatversenybe a piloták közötti megbeszélés alapján kell nekik együtt nevezni, és saját nevet választani, ami akár lehetne Proex Motorsport is ugye, csak Proexes pilótákkal, de idén nem így neveztek az elején, most meg már nincs értelme.

Szerintem a ventrilo jobb (allitolag kisebb savszelre van szuksege). En tudok adni szervert ahova feltudsz menni, ha gondolod. Azt nem igazan tudom hogy milyen csatornat akarsz letrehozni 😊

petesilver
nem, ezek csak az idõk😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Viszont kéne csinálni már most Norbinak egy weboldalt, ahol mégmost a kezdetektõl dokumentálhatnánk begyûjtött mindennel a karrierjét!! Szerintem. Most gondoljatok bele, 20 év múlva az is nagy lé, ha könyvet írunk róla egyenként, amikor már többszörös világbajnok!!!! 😄DD

petesilver
De az is csak akkor látszana, ha verseny végére kopna már fél minimétert az alja😊 De nem rossz ötlet, valamennyivel addig is tudnánk segíteni, ha bedobnánk sokan keveset. Nem lenne szabad elkallódnia!!!

Ezeket a koroket nem lehet letolteni?

Alexease
Felkerult Red nyilatkozata😊 A kulon bejelentes, a sorozatos technikai maloroknek koszonheto😉 De fent van a penteki Indianapolis is komplett...😊
Papailaca
van egy pár cliójuk😊

Let\'s get ready to Rumble!

Papailaca
sztem is jó csata lenne, de tekintve, hogy Norbert félelemérzete=0, ezért veszélyes is lenne egybõl a mély vízbe dobni (bár az eddigi versenyzõi karrierje sem a pocsolyánál kezdõdött😊)

Alexease
Ugy tudom a Proex-nek van Clio-ja is, bar nem tudom hogy Norbi "gyors liszensze" engedi-e, de az lenne a nagy szivatas a Zengoeknek (Weber-Makai) ha Norbit betennek egy Clioba a Hungaroringen es lenyomna Oket😉)))))))))
Met
ja, lenne egy 2 centis HNR matrica a kocsi allján😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
Norbi, vagy valaki: a csapatversenyben miért nem tüntetik fel a Proex Motorsportot? elvileg 14x pontjuk lenne, és vezetnék ezt a táblázatot..

Endure, in enduring grows strong...

sanzik
Szerintem kene letrehozni egy alapitvanyt vagy valami hasonlot es mar most kezdjunk el gyujteni, meg osszedobni a lovet,hogy 3 ev mulva nezhessuk ahogy Norbi odabasz Alosonak meg Kiminek a forma1-ben. <#idiota>
Azt mondjak sok kicsi sokra megy...
Hatha osszejon annyi,hogy ne a minardinal keljen kezdenie <#vigyor3>
Alexease
Most olvastam az LFS forumon, hogy most a TV-sek tettek be kamerat, vagyis toluk fugg mikor "kerul ki". Norbi "hires lett", kezdodhet a media konderos...😊)))

*Remelem, azert szamitasba veszik, hogy Norbi "honnan jott", es nem lesz minden kepkocka jogdijas?!😊)*
sajoati
gyakoroltam a pályát, egy 1:57:293 lett a legjobbam... tekintve, hogy a setupom neve ati1, vagyis tök háztáji, egész jó 😊 csak a gumijaim nem bírják. de mondjuk azok sose.

petesilver

Alexease
Grat megegyszer, meg meg soszor! 😊 Az elozo verseny is nagy teljesitmeny volt, de ez most odab*szott!! 😊)

Volt valaki kameraval! Esetleg belsokameras felvetel?😊
Tudna valaki tippeket adni ventrilo használathoz? A gondom az, hogy nem ismerek olyan szervert, amihez tudnék csatlakozni. A másik dolog pedig, hogy hogyan tudok csatornát létrehozni. Lehet, hogy a Teamspeak nevü progi kezelhetõbb ill. szerencsésebb lenne?

😊

ibronk
Kösz srácok <#vigyor3>

DTap
Sajnos azokkal szolgálni nem tudok-talán a Norisringi ismétlést még "elkapom"...De "vigasztalásul" felraktam a kedvenc NASCAR reklámunkat ide .

szokoz kimaradt 😊

a trial verziotinnen

replay analysert honnan tudnam lehúzni?

JuanG
thxa!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
<#nevetes1>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Roccso
az elözö Ocshersleben ill a mostani Norisring DTM futam nincs meg véletlenül?
Tihy-töl kaptam egy fasza torrent letöltö helyet de oda nem tették fel egyiket sem<#wilting>

Papailaca
sztem bztos vitték a Prezsi kameráját-legalábbis eddig mindig ott volt,remélem most is
Prezsi
ide biztos felteszi,ha lesz

Nekem a tegnapi szarnyprobalgatasok utan 2:02:557 volt a legjobbom, de a prok biztos lemennek 2 ala 😊

Metwork
nekem olyan 5.xxx
<#idiota>

I will use google before asking stupid questions.

sziasztok ha valaki már gyakorolt karjalára tudna mondani egy koridot kossz

JuanG
😊))

...készült belsõ felvétel???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Papailaca
Bíró Géza: Kicsit könnyes a szemünk. Azt gondoltam, hogy Molnár Zoli csapattársam tarolni fog, én is igyekeztem mindent kihozni magamból. Õ defektet kapott, amit õszintén sajnálok, Kiss Norbi pedig brutális idõt ment a második felfutáson, amire nem számítottam.

Szamosvári Béla: Itt a hegyen sok bátorság kell, a fiatalok merészek, én kicsit óvatosabb vagyok.

Gratulálok Norbi! <#eljen>
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
JuanG
amúgy izgultam kicsit Norbi miatt, mert bár a lacházai szereplés is abszolúte dícsértetes, de azért az országút azért más, mint bólyák kerülgetése 😊))...SZÉP VOLT!!!

JuanG
GRAT NORBI!!! SZÉP VOLT! <#eljen><#taps>

JuanG
asszem nincs, de van egy hasonló, az open wheel racing mod:
HSW

az F1Challenge-hez van CC mod, sztem egész jó...

Met
A legjobb beszólása az volt, hogy természetesen a RESTART nincs felfestve a pályára 😄DD

Met
gondolnunk kell a modemmel nyomulókra is😊

Tihy
Kiírták? 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

hehe Gratulalok Norbi!!😊 csak igy tovabb! legalabb bebizonyitottad hogy a nascar 2003 tenyleg jo szimulator, mivel abbban is verhetetlen voltal(vagy meg vagy nem tudom😊 ) gogogo. <#alien>

Alexease
Amugy itt van egy kis csomag, nehany keppel es 3 rovid (egy kanyar) videoval (ebbol van a lenti kep is, LFS forum, Proex Motorsport, gergo): Matrai Hegyiverseny
Alexease
Igy legalabb jol latni a tamogatokat! <#ravasz1><#idiota><#vigyor3>

Amugy koszi a tamogatast - bar kozom sincs hozza😉 - de jo latni, hogy meg itt is van aki "aldoz" Norbira es/vagy a sportra! THX! De az elso verseny kepek ota, mar az is pozitiv - ha jol latom - hogy min. 3 tamogatoval tobb van!

En is gondolkodtam hogy szerzek valakit - reklamugynoksegnel dolgozom😉 - de vagy abszolut nem vag a profilba, vagy olyanok akik tuti nem hirdetnenek (Shell, Volvo, Pirelli). De azert meg beprobalkozom...
CC mod nincs az nr2k3-hoz?

DTap
de sajnos csak 00.35-kor kezdenek...

Nem most kene lennie cc-nek az eurosporton?

sajoati
Tihy, a nevedet a közvetítés végén Tichy-nek írták. 😊