NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mentem az elsõben 35-öt mert féltem mint a szar, a magas gumi állítólag 1 másodperccel lassabb mint a kopott, csak hát aztán rájöttem hogy igazán nincs nagyon mitõl félni ezzel az autóval, de most komolyan nem volt gáz szerintem, egész hétvégén hozzá se értem a korláthoz, ahogy írtam az LFS forumon is. Volt mikor sok lett, de mindig volt idõ bõven korigálni.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Mission Impossible 2010: PRO Class
Let\'s get ready to Rumble!
Endure, in enduring grows strong...
Azt mondjak sok kicsi sokra megy...
Hatha osszejon annyi,hogy ne a minardinal keljen kezdenie <#vigyor3>#vigyor3>
*Remelem, azert szamitasba veszik, hogy Norbi "honnan jott", es nem lesz minden kepkocka jogdijas?!😊)*
Endure, in enduring grows strong...
Volt valaki kameraval! Esetleg belsokameras felvetel?😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tihy-töl kaptam egy fasza torrent letöltö helyet de oda nem tették fel egyiket sem<#wilting>#wilting>
Prezsi
ide biztos felteszi,ha lesz
...készült belsõ felvétel???
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szamosvári Béla: Itt a hegyen sok bátorság kell, a fiatalok merészek, én kicsit óvatosabb vagyok.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
HSW
az F1Challenge-hez van CC mod, sztem egész jó...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amugy koszi a tamogatast - bar kozom sincs hozza😉 - de jo latni, hogy meg itt is van aki "aldoz" Norbira es/vagy a sportra! THX! De az elso verseny kepek ota, mar az is pozitiv - ha jol latom - hogy min. 3 tamogatoval tobb van!
En is gondolkodtam hogy szerzek valakit - reklamugynoksegnel dolgozom😉 - de vagy abszolut nem vag a profilba, vagy olyanok akik tuti nem hirdetnenek (Shell, Volvo, Pirelli). De azert meg beprobalkozom...