51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • JuanG
    na látod, ez pl. sztem nem visszahúzó erő, mert ezzel az akcióval pl. 10 pontot buknék (+5 -15) a 165-ből, nem esnék kétségbe...
  • Pontius #38383
    én ilyenért kaptam 15pont büntetést :)))))
  • JuanG
    netuddmeg hányszor volt velem ilyen, csak akkor a te "helyzetedben" voltam :)))...Norbi pl. állandóan ezt csinálta, ha jött fel hátulról :)...
  • IzI
    Elhamarkodott volt teny mert ugyanugy meglettel volna mogottem is es meg elegge elejen jartunk.Ejnye bejnye:)
  • JuanG
    lucky dog, he?

ooops
  • JuanG
    arra számítottam (bár abban az apró időintervallumban ez nem tudatosult :) ), hogy te egy kicsit feljebb húzodsz...tény hogy elhamarkodtam :)...
  • IzI
    Megneztem replay teny hogy volt hely de nem annyi hogy kisebb felcsuszassal elferj.Red szemszogebol ha megnezed egy hangyanyit felcsusztal es ez eleg is volt:)
  • JuanG
  • 72TSanyi
    Szóval volt egy restart? Az poén mert akkor az nekem fel sem tűnt.
  • IzI
    Nem tortent semmi.Egyszeruen nem gondoltam hogy ott vki bebujik raadasul ekkora sebesseggel mint ahogy te:)Legkozelebb jobban figyelek
  • 72TSanyi
    Hát a mai verseny nem sok élménnyel gazdagított. Egy jó futamot vártam, erre voltam olyan jóképességű, hogy úgy gondoltam pihenek egyet a qual előtt 20 perccel. Erre 22.05-kor ébredek, és félkómásan odarohanok a kormányányhoz, mormolva, hogy "a francba, a qval....". Fel sem tűnt egyből, hogy már a race indult el, és a idő így nem is visszafele pörög. De mákomra legyen mondva, hogy pont akkor indult a mezőny. Mindjárt az első körben baleset történt előttem. Pápailacát még balra rántva a kormányt elkerültem, de Pál Lacit - aki a belső fal felől csapódott fel a pályára - már nem tudtam. Az autójáról lepattanó autóm legalább 45 fokos szögben a falra kenődött. Egyből jött a "Gondok vannak a motoroddal..." beszólás. Mivel nem tudtam, hogy mennyi volt Sajóatival szemben az előnyöm a bajnokságban, így úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, addig megyek , míg ő esetleg fel nem adja. De mivel végigment, így én sem hagytam abba. Pedig ahogy számoltam, nem kellett volna kínlódnom.
  • Papailaca
    Én pedig gratulálok a BAJNOKNAK!!
    GRAT ZSO!!!!
  • DTap
    Köszi!Itt tényleg millimétereken múlott sokszor a dolog!Nagyon sajnáltam volna ha valamelyikünk is kiesik.Visszanézve:a belsőt jól védte Ati,kivülről én sem tudtam elmenni de talán "hibám" volt,hogy néha túl nagy oldaltávot vettem.De mivel kedden csak nagyon ritkán indulok nem szerettem volna senkinek problémát okozni,be kell vallanom néha volt meleg helyzet a "céliven" füvön is jártunk amiben volt elég nagy kockázat...
  • Alexease
    Mixed Cup, AeroWar, Texas
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • DTap
    Elnézést Mindenkitől az új rajt miatt!
    Sajnos nagyon elrontottam a kigyorsitást a 3.-4.-nél indult meg a segge és alaposan meglepett.Akkor csak abban reménykedtem,hogy ki tudok egyedül repülni a sorból és nem viszek magammal senkit.Arra gondoltam ezzel a versenyt és a szezont is befejezem,de nem igy lett mert visszapattantam és éreztem nagy gáz van.tudom milyen rossz érzés ha vki kikerüli a balhét és az új rajt után meg póruljár (volt szerenceém benne párszor),ha volt ilyen Tőle külön elnézést kérek.
    A versenyről jó volt izgalmas (talán túlságosan is)az élen nagy csata folyt a bajnokságért de a 3-4-5 helyen talán még "véresebb" harcok folytak.Sajnálom,hogy lemaradtam a dobogoról még 25 körrel a vége elött azthittem meglesz de dicséret Atinak,hogy állta a sarat(megint ott nyugtalanitottam hátulról mint múlt pénteken,igérem most pénteken nem foglak).Szép volt Ati!És Grat a győzteseknek!
  • Ciccio
    Nagyon jó verseny volt a mai az én szemszögemből. Bár 5. lettem, de egyáltalán nem az volt a lényeg, hiszen mentem az első, 2. és 3 helyen is sokáig, aztán elpiteltem magam, így visszaestem a 4. helyre. És innentől indult az igazi csata Sajoati, TD és köztem. Az utolsó 25 kör frenetikusra sikeredett. TDvel csatázgattunk intenzíven és közben behoztuk Atit, aki egyedül körözgetett a 3. helyen. Ez a hármas ma akkorát produkált (megveregetem a saját vállam is), hogy ihajj. Ment mindneki belül, kivül, aki amit jónak látott és abszolut biztonságosan. Furcsa volt számomra ez, mert Atitól nem ezt szoktam meg , de a mai teljesítménye elismerésre méltó volt. Már a futam lején feltűnt, hogy 3 körön keresztül egymás mellett mentünk (Ő alul én pedig felül és igazán jól tartotta az ívet). Csak így tovább Ati! Nagyon kellemesen csalódtam TD-ben is, aki szintén remekül ment és maximálisan korrekt volt. Én a végére már nem bírtam idegekkel és nekicsaptam a kocsi oldalát a falnak, mert kockáztattam és azt hittem jobb állapotban vannak még a gumijaim. De nem voltak, így aztán a rövidebbet húztam, de nem bánom kicsit sem. Ez a 25 kör kárpótolt mindenért, ami az idei futamok alatt történt velem. Köszönet mindenkinek, aki ma részt vett!
  • Alexease
    En evek ota nem hasznalok semmilyen virusirtot:) Most mar csak gep lassitonak jok;) A net-es cuccok ugyis atmennek rajtuk.
    Ma mar az "offline", a file-ba agyazott vurus nem divatos, mar szinte csak net-es es e-mail-es fergek vannak, de azokhoz meg az kell, hogy az ember "olyan" weboldalakat latogasson es/vagy elolvasson minden "erdekes" levelet:)

Talan utoljara meg 386-oson volt virusom, amikor meg 5'25"-os floppykon cserelgettuk a jatekokat:)
  • sajoati
    szerintem addig voltam aggresszív, amíg sárga nem lett a kerék, utána pitteltem, illetve pit után, miután beértek.

azt, hogy milyen vagyok, leginkább a törpiek tudják megmondani, néha ilyen, néha olyan. (nem akarok árulkodni magamról, mert minden morzsa jól jöhet a verseny közben. :)) )

• Redvin
    nem baj, en megutaltam :)

Egyebkent sajoati igen agressziv voltal ma, vagy mindig ilyen vagy? :) Nem sokan vedik ennyire a poziciojukat :D
  • Tihy
    Nekem is minden keddi és pénteki versenyprocedúra tűzfalfrissítéssel kezdődik, egyszer megszívatott, második esélyt már nem adok neki :)
  • JuanG
    hoppp...
  • JuanG
    és azt se lehet beállítani hogy mikor frissítsen? vagy hogy ne automatikus hanem manual frissités legyen??? mert akkor elég gagyi ilyen szempontból :((...
  • sajoati
    a disco-k semmilyen bajt nem okoztak. jó verseny volt.
  • JuanG
    bocs IzI!!! Hirtelen adodó lehetőség volt...ha a cockpitemből visszanézed lent tartottam a vonal mellett, úgy terveztem elférünk, de nem így lett...és mivel én voltam hátul, én hibáztam, sorry!
  • Toya
    Még azt is be lehet állítani, hogy mikor frissítsen :)
  • IzI
    Ha nem veszem el a gazt nagyobb baj lett volnaegyebkent mar mind1 volt mert verda 169 fole nem nagyon ment magatol igy a versenyem balesetem ota dog unalmassa valt
    Grat a gyoztesnek es a tobbieknek akik elve megusztak persze Tsanyi-nak is jo unalmas lehetett:)
  • Papailaca
    nekem is volt ilyenem,azóta manuálisan frissítek...
  • Redvin
    De meg csak azt sem lehet beallitani, hogy ne ertesitsen ha frissul...
  • Redvin
    Szerintem eltévedtel
  • Buscemi
    Cső!

Légyszi ha tudtok, segítsetek!
    Nem tudom mitől de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltős sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
    Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!

Köszi!
  • Toya
    Pedig a NOD-tól csak rosszabbat találhatsz.
  • Papailaca
    Fiúk ,elnézést mindenkitől, 2×, vagy 3× is ledobott, pedig eddig atomstabil volt a netem, de vettem egy wireless routert, és valszínű ez kavart be. Bocs Izi a koccért, de a szar router állapotjelzőit néztem egyfolytában.
    A disconnectek alatt nem tom ,mi történt, de ha valakinek gondot, vagy balesetet okoztam, elnézést érte! Többet nem fordul elő, az tuti, mert kihúzom ezt a szart!
  • Redvin
    Jah, es sry mindenkitol, akivel esetleg nekimentem, vagy rosszkor jott neki az a sárga :(
  • Redvin
    Hat a **** **** ***** hogy 1x feleljtem el kikapcsolni ezt a szar nod32-t es naná hogy pont verseny kozben kell neki frissiteni. Csak azt tudnam minek kell kozolnie azt hogy o most frissult, miert nem lehet ezt a hatterben? Ilyen egy szar programot, le is toroltem a fenebe...
  • Toya
    Alex gyere fel ICQ-ra most!!!
  • JuanG
    ááááhh...megpróbálok taktikázni, lesz ami lesz, csak a jobb oldali gumikat cserélem, erre nem tudok kimenni :(((...nem az előttem állót hibáztatom, egyszerűen ilyen szar a boxutca, hogy nincsen hely, a kormány meg nem fordul annyit...aztán ideges lettem és megpördítettem a kocsit...szar az egész...
  • Giovanni #38348
    Starkl utcájában, a Csók Istvánban
  • Met
    asszem csak 1 patch van hozzá
    kiegészítés meg ízlés dolga:)
  • Mathias
    Köszönöm mindenkinek a vezetéstechnikai segítséget.

Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen patcheket, és kiegészítéseket rakjak fel a játékhoz, és milyen sorrendben?
  • BMW PLaci
    N.P!!!