NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
<#eljen><#taps><#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy
Akkor hamarosan itt a videó kánaán 😊

Egy kis elõzetes (WIP) 😛

A zene néhányaknak ismerõs lehet, de személyes kötõdésem a zenekarhoz valamint egy igéretem miatt erre kell csinálnom egy Crashfan Movie-t 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Metwork
nálam is készülget egy😊

I will use google before asking stupid questions.

Tihy
ez a minimum 😄

Nálam készül egy éppen a sorozat szokásos folytatása 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Hétvégén csapok a lecsóba, szal ez a pre vip info csak kicsusszant😊)

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Tihy
Készülnek videjók?

<#nevetes1><#nevetes1>

Ráadásul szoktatom a népet a videóim ugyanis Silverracing Videos néven fognak piacra kerülni. Koncepcijó öcsém, meg ízirájder!! 😊)))

Jah, untam mindíg újraloggolni, ezért inkább végigcsináltam a 2 napos bohóckodást, és ez lett Petesilver munkahelyi loginja!! áHulljon le a lepel a padlóla!!! 😊))

sajoati
amiatt nem hinném, hogy tök random, hogy az enzsin problémák is gyakoribbak koccanások után. (és itt most nem arra gondolok, amikor beszól a spotter egy kiadós csattanást követoen, hogy we've got big time problems with that motor, buddy)

Endure, in enduring grows strong...

Metwork
engem is idegesít, pl. amikor Degában az idõmérõn elszállt a 4.
dehát ez van

JuanG
de mindegy, ha nem lehet mit tenni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Metwork
Te Pete vagy?
Vagy esetleg Te vagy Pete Silver csapatfõnöke?😊

JuanG
sztem meg tök random...elszállt már akkor is amikor tökre óvatosan váltogattam...de úgy látszik ez csak engem idegesít.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A megfejtés: tökéletesen van programozva az élet véletlenszerûsége! 😊 de nagyon fordulatfüggõ lehet szerintem. Mintha akkor nem szállna el felefelé kapcsoláskor, amikor kis ideig már a piros ég. Kigyulladáskor, és picivel kigyulladás elõtti hirtelen váltáskor elszáll. Mintha az állandósult max fordulatszámot szeretné. De ez így van az életben is, a fogaskerekek fix fordulaton szerencsésebben vészelik át a vûltást, mint egyébként. Hirtelen gyorsításra ráváltani olyan összekeveredõs hatást válthat ki😊

sajoati
nekem legutóbb, amikor fokozatot vesztettem, egy indulás elotti kis túráztatás volt, elég eroteljesen, lehet attól ment szét.

de ha gázelvéttel váltunk, akkor jóval ritkábbak ezek az esetek. de igazából jó lenne, ha valaki komplett megfejtést tudna a probléma okaira 😊

Azért tegyük hozzá, hogy hibátlan gyõzelem volt ez Toyától úgy, hogy még betegen indult!

Alexease
Nekem nagyon ritkan szakad ki a valto. Az hogy most kiszakadt, "jogos" volt, ereztem hogy elbaltaztam😊
Metwork
Nem hiszem, hogy bele kellene ebbe piszkálni, hozzá tartozik a versenyhez, ez van. A következõ az lesz, hogy kapcsoljuk ki a törést?
Amúgy nekem is szakadt már ki....

Én még mindig úgy gondolom, hogy ha kevesebbet váltasz, akkor kisebb a valószínûsége egy váltóhibának. Fõleg az a gyanús, hogy olyan pillanatokban szokott a dolog bekövetkezni, ha túl magas fordulatszámon próbálsz meg le/fel váltani. Pl. Talladegában nem tudom elképzelni, hogy váltógondokkal küszködjön valaki.
Egyébként a pályák track.ini-jében elég sok fizikai jellemzõt lehet beállítani, igaz, köztük a váltóproblémát nem találtam.

Az egy pöttyet azért kemény, hogy a mai futamon minimum 6 embernek ment szét a váltója vagy veszett el sebességi fokozata a 13 indulóból!

Egyáltalán nem lehet semmit tenni a váltóhibák kiküszöbölésére, minimalizására szerver szinten? Azért is kérdem, mert pénteken így elég érdekes futam elé nézünk akkor...<#szomoru1>

report nincs? 😞

Alexease
Mixed, CTS, Karjala
- Eredmeny
- Visszajatszas
A váltóhibát egyszerûen nem lehet kikapcsolni.
Ez teljesen random jön elõ és mindig mást súlyt, szerintem nincs olyan a ligában akinek ne tette már tönkre a versenyét.

Itt nekem is elment a hármasom, sõt általában minden road pályán elhagyok 1-2 fokozatot.
Már megszoktam és általában úgy is állítom be a váltót, hogy a hiányt ne érezze meg annyira a kocsi.

sajoati
a 12 órás spái GTP-n 2 fokozatom nem volt, amikor átvettem az autót a csapattársamtól (érdekes, õ azt mondta, 1 nincs meg 😊 ), igaz, valamennyire átsetup-oltam a ratio-kat, de akkor is... (asszem 2-es nem volt, meg 3-as(??))

küzdelem is volt, szenvedés, de élveztem is. pedig nem vagyok mazochista. asszem 😊
persze jobb az összes fokozattal menni, csak gyakran 1 nélkül is lehet jól haladni

JuanG
de ha szenvedni szeretnék és nem élvezkedni, akkor nem ide járnék hanem Norbihoz (a másik) aerobicozni...

sajoati
igen, az elején én is néztem, hogy kitart a fuel, de ezt 1x már Götzenburgban megszívtam, hogy "elcsorgott" a benzin 😊, amúgy meg már kezdtem aggódni, hogy meddig húzod odakint 😊

a kiesõknek dettó részvétem... külön sajnáltam, hogy most Tihy nem került elém-mögém, mert abból sokszor jó kis küzdelem alakult ki. (Juan szerintem elhúzott volna idõvel, bár vele is szívesen csatáztam volna.)

en 3-as nelkul ugyanolyan koroket mentem mint azzal 😊

sajoati
szerintem itt a 3-as hiánya nem olyan nagy gond, ha az "elmenetel" pillanatát túléli az ember 😊

amúgy egy kissé eseménytelen, amolyan idõkülönbség számolgató verseny volt a mai, remek CTS fílinggel, Toyát leszámítva viszonylag összehúzott mezõnnyel, csak az bánt, hogy megint kitaktikáztak a pitben, igaz, valószínûéeg nem vállaltam volna a kerékcsere nélküli tankolást akkor se, ha gyanakodom 😊 (eszembe jutott valahol, hogy mi lenne ha csak 2 kereket cserélnék, de rájöttem, hogy mekkora hülyeség is ez , és elhessegettem a gondolatot.)

Eh, sajnálom. Tudom milyen érzés ez... azért köszi a versenyt neked is, meg Alexnek, meg Lacának, meg Ciccionak, meg Rednek is, akiknek hasonló gondjuk volt.
Race of the year (nálam)!

Nagyon tetszett minden perce! Komoly taktikai harc, test test elleni küzdelmek, nulla "azért is beteszem" stílusú elõzés!

Külön öröm számomra hogy egyszer sem pördültem ki a 27 kör alatt 😊

Az elején nagyon jót csatáztunk Alexxel meg HaZsoval, egész sokáig sikerült védenem magam. 😊

Már kezdtem örülni hogy 2.-3. helyre befuthatok de az elõzetes projected lapssal ellentétben bemondta a spotter hogy menjek be 5 körrel a vége elõtt (becsapott az F3), így Sajoati visszaelõzött.

Így maradtam negyedik, de ez is remek szerintem, mert most mentem elõször CTSel, ráadásul road pályán.

Sajnálom azokat akikenk a váltójuk vagy a motorjuk tönkrement (én 55ös grill tapevel mentem)!

Köszi a versenyt Mindenkinek!
marmint a 3. fokozat ment el, viszont az a 2. kor utan 😊

nekem csak a 3. motor megmaradt 😊

Papailaca
nekem is azután ment szét,és a legjobb az egészben,hogy végig figyeltem a vizet,de nem is melegedett.
Sorry Pete,hogy csalinkáztam elõtted,de egyszer csak leállt.
Annyi idõm sem volt,hogy szóljak😞

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
En is 65-el mentem, azzal nem volt semmi gond (amig jo volt a valtom😄).
Papailaca
én megkockáztattam a 65-ös grillet😊
nem jött be.szerintem.😊

Alexease
Csatlakozom😊
Eloszor a 3., aztan a motor😉)
Papailaca
Nekem elõször a váltó,aztán a motor is😊
Ha jól tudom a Pál Lacinak is a váltója ment szét...

Szintén zenész! Nekem a 4. seb. fokozat ment el...Az elrontott qual után most, hogy a 4. fokozat szétment, igazán nagy öröm volt nekem is a verseny... Kiváncsi leszek, hogy hány embernek megy ma még szét a váltója. <#guluszem1> 😞

JuanG
p....ba!!!

nem tudom volt e errõl régebben vita, de mi a jó fenének van bekapcsolva a "mechanical failure"??? Az ember gyakorol órákat, jól megy...erre hiphop elbaszódik a 3. seb. fokozat, és baszhatja...ráadásul nem is tehet róla, legalábbis én nem...kösz a versenyt, nagyon fasza volt!

DTap
Norbi
És közel 200 fotó a versenyrõl a galériában...

Alexease
Nekem van egy felkesz😊)) Egyelore lassu es koptatja a gumit... de amugy jo😉))
Van vkinek bármilyen setupja?<#ravasz1>
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Mixed, CTS, Karjala Raceway, 24 kor, Custom setup
JuanG
áááhh, leszedtem most a HNR-rõl, gondolom azzal 😊))

JuanG
ha jól tudom több verziójú Karjala Raceway van, melyiken megyünk, és honnan lehet leszedni???

t
sorry :-|