51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • IzI
    Marco kovetkezo szezonba nem indulsz ?
  • Marco
    Nem reklámozni akarok, csak érdekességképpen:
    Nascar dzseki
  • sajoati
    hi all, majd írok vmit, de sajna egész hétvégén költözünk, utána meg max. munkahelyen lesz net egy ideig, szóval nemtom, mikorra jutok oda, hogy. :)
  • 72TSanyi
    Hát nem 'tom mennyire vagyok megkésve ezzel a kérdéssel (a másik fórumban látott kérdőívet látva), de már korábban gondoltam, hogy mit szólnátok hozzá, a keddi mixed bajnokság modjai közül a GTP helyére egy olyan mod kerülne (javaslatom a BAR Supercar mod lenne), amivel csak városi pályákon mennénk.
    Mondjuk ha a mixed kupa modjait mindenképp 2 szériára szeretnénk redukálni, akkor kérdésem tárgytalan, ugyanis a CTS, Aero88 kettőshöz én is ragaszokodnék!
  • Toya
    HNR 2006 - tessék átmenni mindenkinek és lehet nyilatkozni
  • Met
    az egész évről nem lesz összefoglaló?:)
  • Redvin
    Tegnapi versenyrol nem lesz osszefoglalo?
  • Redvin
    332-585-219
  • IzI
    Red megadnad a ICQ szamod hogy tudjunk beszelni a versennyel kapcsolatban?
  • pasztor
    mi ezen olyan különleges? minden rendes ember kisszobája így néz ki!
  • Met
    fun race-ek

mikor kezdődik a szezon?
  • IzI
    Holt szezonba mi varhato ?
  • Cowek
    És milyen sört isznak!
  • HaZso
    A képeket elnézve szerintem NASCAR-t is láttak élőben, kicsit irigylem őket
  • DTap
    Csak szeretnénk,hogy az legyen...De jó lehet igy csapatban nyomni,valószinüleg odakint súlyosabb a helyzet 10 millióból nem csak 40-en "fertőzödtek" meg.
  • HaZso
    Otthon, édes otthon
  • DTap
    Ezt már nemtudom,hogy hol de vmikor mostanában találtam...Nem is tudom vajon miért de tetszik!
  • DTap
  • Prezsi #38446
    Erre mondják, hogy a "részvétel a fontos, nem a haj" (sorry)
  • V8Man
    Az előző szezonban 8. lettem a végén, az azelőtti debütálóban pedig ugyancsak 7. mint most. Tehát mindhárom eddigi évadban benne lettem volna a rájátszásban, ha van az előző kettőben is.
  • DTap
    Én beszélni nem jol angol...
  • Cowek
    Szerintem ha nem húzza vissza IZI-t gombázza el, meg eléggé csúszkált is a hirtelen helyzet miatt úgy láttam. Szerintem ilyen miatt nek kell mérgelődni.
    Tök jót mentél te is idén, csak tényleg sokszor peches voltál...
  • Prezsi #38442
    Jólvan azért grat a duplabajnoknak, hogy szopna le :P
  • sajoati
    megijedtem a 2-estől, aki a másik oldalon megjelent a visszapill-ben.

én sem értem, miért lett sárga, kár érte :-//

jó8 all!
  • Toya
    Azért ha a bajnokság elején valaki azt mondja neked, hogy a chase-ben leszel szerintem kinevetted volna.
    Azt mondtad volna neki, hogy hülye vagy ennyi jó versenyző között pont én?
  • V8Man
    Ha megnézed kénytelen voltam hirtelen fékezni, mivel a mellettem levő (nem tudom ki volt az) is majdnem rámhúzta. Aztán jöttél te. Csak azt nem értem miért kellett visszarántani rám. Egyenesben tartod, elmégy mellettem, fékezel, és bemégy a 3-as kanyarba... És amit még nem értek, hogy ebből miért nem lett sárga.
    Addig egész jó versenyem volt, alakult egy tisztes helytállás ezen az utolsó futamon, mivel úgysem értelek volna már utol az összetettben. És akkor jött ez a helyzet és pont te. Mindegy. Jobb is hogy vége ennek a szezonnak. Ez már csak kínlódás meg pechsorozat volt így is szinte az egész chase-ben nekem. Majd jövőre talán elkerülnek az ilyen helyzetek. Addig meg grat mindenkinek és Hazsónak a bajnoki címhez.
  • sajoati
    nem tudom, máshogy még nem próbáltam. :) illetve egyszer, TPTCC-ben.
  • Redvin
    engem nem,lehet jobbra-balra nezni is :)
  • Tihy
    már többeteknél láttam, hogy ilyen kis látószöggel mentek, nem zavar ez titeket? nem is látjátok a teljes tükröt, meg a jobb elejét is alig
  • Tihy
    jéé tényleg, Köszi!!
  • HaZso
    KÖSZI SZÉPEN!
  • Toya
    Ezért utálom a chase-t :)
  • sajoati
    ja, és amúgy 8 yellow volt :))))
  • Tihy
    biztos? szerintem nem értelek utol
  • sajoati
    GRAT MINDENKINEK, FŐLEG a BAJNOK HAZSONAK!

DTap: cool a kép, csak mijaza cupa? :D

V8: mai eset az én szemszögemből.

azért kaptam vissza balra, mert az egész pillanatok alatt játszódott le, és azt hittem, menten belemegyek a 2-esbe. (te meg olyan lassan mentél, fene gondolta volna, hogy még ott vagy. (mellékesen ez utóbbit időm se volt felmérni, kevesebb, mint 2mp telt el a fékezés-kikerülőmanőver megkezdése, és az ütközésünk között!) )
  • Tihy
  • DTap
    Gratulálok Barátom,hát megcsináltad!
    És természetesen Toya és Norbi is dicséretet érdemel az egész éves remek szereplésért!És mindenkinek aki a rájátszásba szerepelt,hisz tudjuk ahányszor ujrajátszanánk annyi féle eredmény lehetne de hát a rájátszás már csak ilyen...És jónéhányan vannak még akik kemény pontátlagot hoztak futamonként de a kevesebb rajt miatt hátrébb végeztek,mindez csak előrevetiti,hogy jövöre még keményebb szezon várható...
  • Alexease
    Nextel Cup, Homestead
    - Vegeredmeny
    - Visszajatszas
    - Report
  • Prezsi #38426
    4. lettem 4 pont különbséggel, Tihynek gratulálj. Grat Tihy, jó hajrá volt!
  • IzI
    Mert senki se volt olyan gyors mint o