51527
-
#38504 de az egész csak nagyobb káosz lesz, mert ebben az évben is sok olyan volt, hogy én leszedtem valakinek a festését, aztán később kiderült hogy javított rajta...arról meg lemaradtam, így beletelt pár futamra, míg a végsőt beraktam...
és ha ez most megduplázodna...szívárvány futam lesz :)) -
#38503 de ezzel meg fog változni a car file-ja, ezért a nem egyezőség szerint én egyszínűnek fogom látni... -
#38502 Ha valaki minden áron cserélgetni akarja a festését, akkor erre is van lehetőség csak nem új car-filet kell csinálni, hanem a meglévőn cserélgetni a festést és így mindenki boldog, a delikvens más festést használ, a többieknek meg nem kell semmit sem csinálniuk, mert a régivel látják és kész. -
#38501 én sem támogatom... -
#38500 Gratula Hazso! -
Toya #38499 Most tényleg nem kötözködni akarok, de valahogy mindenki el van egy festéssel egész évben, ráadásul ez nem viccből alakult ki így és eddig ez a rendszer jól be is vált.
Ezt minden új szezon előtt el kell játszanunk tényleg?
Ja ha nem jött volna le a hozzászólásomból, én sem támogatom a több festés használatát a rajtszám cserélgetését pedig fogjuk fel egy rossz viccnek. -
IzI #38498 A penzt nekem kell kuldeni -
#38497 Én nem támogatom -
#38496 leköteleznél! köfke!! :) -
#38495 Köszi, de megvárom az illetékesek érkezését is azért, mert majd számlaszám is kéne, csak nincs még új mailcímem, a régi meg már nem él:( -
#38494 Ha megtalálom a DVD-t amire kiírtam, akkor van!! 1 fullos Windows alatt működő, és több féle dosos is. Szóval no para, ezek 1 nap scennelés után mindent visszahoznak, nálunk a szervízben a srác dolgozott velük, tutijó, tőle kértem! CSak meg kell keresnem!! -
#38493 OFF: hi, sikeresen töröltem egy rakás file-omat, kéne vmi krekkelt undelete szoftver. ha vkinek van, dobjon mar egy pü-t v 1 mailt a nickem_kukac_frímélre! thx!
olyan trial is jó, ami x napos, és nem csak a file x kbyte-ját szedi vissza.
heeeeeelp meee! :)) -
IzI #38492 Akkor mar en is keresek magamnak egy 2. festest -
BMW PLaci #38491 Nem kell,csak változatosabb(szinesebb) lesz ,a helyezésedre még visszatérünk! -
IzI #38490 Nem nagyon ertem mer kell tobb festes 1 szezonra de ha nektek ez kell legyen ugyis mindenki mogottem lesz -
BMW PLaci #38489 Hi,all!
Nekem is lenne egy-két újitó ötletem
Szeretnék én is két festést használni a bajnokság során,ha megoldható?!Na a csavar most jön a történetben,hogy mindenki gyönyörködhessen mind a két autom festésében két rajtszámot használnék a régi autom 71,az új pedig 108-as rajtszámmal futna természetesen a név betüre megegyezne,hogy ne legyen keveredés( Pal Laszlo) és igy a versenyzötársaknak sem kellene cserélgetni a festéseket a futamok elött.A bajnoki táblázatban pedig a név lenne a döntö zárójelben a két rajtszámmal!Támogatókat várnék az ötletemhez (TSanyi) -
IzI #38488 Akkor fizetsz be amikor akarsz szerintem.Ahogy megkapjak a penzt ugy indulhatsz is.En se ev elejen fizettem be hanem evvegen -
#38487 Más! Ha lesz valahára net elérésem, neveznék a következő bajnokságra. 2 kérdés:
1- lehet még szerverre befizetni, mivel jelenleg lecsúsztam róla
2- Szavazni lehet nekem a 2006-os tervezetre? -
#38486 Gratula Hazso ehez is!!!!!!!!!!!!!!! -
#38485 ne mutogass!!! -
#38484 -
#38483 Alex!!!
Ha felkerülnek a végleges pontszámok, esetleg össze lehetne vonni a J G és Juan pontokat??? -
#38482 köszi!!! -
Toya #38481 Road - http://www.road.hu
Sőt az egyikük a munkatársam :D -
#38480 Toya! Te asszem tudod, melyik zenekar játsza a HPCC mod-ban ezt a számot:
"GO! Tövig nyomom be a pedált! Nem látok, nem hallok..."
melyik zenekar ez? -
#38479 Ati, keress meg icq-n légyszíves, a hosszú távú versenyekkel kapcsolatban lenne pár kérdésem :-) Köszi ;-) -
#38478 Mint irtam amolyan "nem hivatalos" vagy csak ajánlott (már nem emlékszem pontosan) volt a dolog még év elején,mikor több ujonc is csatlakozott és hasonló "problémák" merültek fel (az esetemben a TD-TZ-TS hasonlóság meg ugye volt két PLaci is,én akkoriban az egyszerüség kedvéért tettem fel a nevem).Ezt azért is tettem idézőjelbe mert ez a "probléma" csak időszakos pár verseny után senkinek sem okozott gondot szerintem.Igen amit leirtál az ugy van és igy logikus. -
Toya #38477 Pontius: a számok elhelyezését soha nem határoztuk meg, mivel a problémádra a megoldást az F2+Space jelenti, ráadásul ahogy Red is írta egy idő után felismerhető minden festés.
Sanyi: A festéseket azért nem cserélgetjük mert úgy sem szedi le senki az újakat, illetve néhány fanatikus és az viszont valóban gáz ha zöld, hupikék vagy lila autó rohangál a pályán.
Dénes: Semmiben nem egyeztünk meg. Összesen az amiben megállapodtunk már évekkel ezelőtt, hogy nevet, számot és festést nem cserél senki év közben. -
pasztor #38476 de, elindultam Michigan-ben, de - bár csak egy sárga volt - nagyon kicsi a mezöny, többnyire 10-12 mennek csak. -
Pontius #38475 Ha az elöbb témából indulok ki, akkor valakinek több festése lessz, azt érdekes lessz megjegyezni :)
Viszont abban nemtudom mi a nehéz, hogy odabigyesztessz egy számot... Ezel maximum az új embereknek segítenénk, hogy megkönyítsük nekik a besorolást, és ne legyen akkora keveredés, de ha nem hát nem... -
Redvin #38474 Egy ido utan ugy is felismered a festesrol ki moge kell beallnod -
#38473 Azthiszem év elején volt amolyan nemhivatalos egyezség ,hogy vmit fel kell tüntetni névet vagy rajtszámot. -
IzI #38472 Szerintem nem kell a hatuljara felesleges -
Pontius #38471 aha, ha látom, hogy #45-ös akkor egyből beleszaladok hátulról
Amúgy azért, mert álltalában sárgánál eléggé megkeveredik a sorrend, és, hogy könyebb legyen visszasorolni és megtalálni az embert aki mögé be kell állni.
(én többször bajban voltam emiatt, mert egyszerűen nem tudtam ki mögé kell beállnom... )
(hiába írja ki az F2, meg hiába mondja be a spotter ha egyszerűen nem találom meg azt az autót) -
#38470 miért fontos, hogy lásd a többiek számát?
Talán másmilyen "bánásmódban" részesítenéd? -
Pontius #38469 Engem biztos nem zavarna, hogy váltogatja valaki a festést!
Viszont a következő idénytől kötelezővé tenném, hogy az autó hátulján is yól olvashatóan feltüntesse mindenki a számát, mert valakinek egyáltalán nincs vagy ha van akkor olvashatatlan, néha meg még az autó oldaláról sem lehet leolvasni... -
72TSanyi #38468 Megoldható, a kérdés az, hogy kit mennyire zavar, hogy valaki váltogatja a festését.....
Más:
Az alábbi linken (http://ffrl.keepturningleft.com/) a Big Mack Division linkre kattintva a fényképen véletlenül/szándékosan csak nem István Pásztor (#39) látható? Már csak a rajtszám és vezetéknév miatt is gyanús a dolog.... -
Pontius #38467 Én is pont ezen gondolkodtam délelött :) Ha megoldható akkor én is 2 festést készítenék a következő idényre -
72TSanyi #38466 A következő bajnokságra lehet olyat csinálni, hogy egy-egy futamon - a valós bajnoksághoz hasonlóan - más autófestéssel állnánk rajthoz? Mert ha igen, akkor én jövőre úgy készülnék, hogy lenne 2 féle festésű 72-es autóm?
Már év elején mellékelném mindegyiket, így nem lenne belőle gond, hogy valakinek hiányozna a gyűjteményéből valamelyik -
Marco #38465 Minden bizonnyal ott leszek hátvédnek.