NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met megnéztem az esetet. Szerintem versenybaleset, de ha vki hibája az nem az enyém, that's all ...
Alexease
Megsem full...
sajoati
nagyon jól mentél, aztán pont elõlem -- a rajt pillanatában -- eltûnt a verdád.. DISCO

Endure, in enduring grows strong...

Most velem volt afferja 😊

sajoati
ez mekkora verseny volt már! 😊 emlékszem, PPistával hadakoztam sokat, gyorsabb is volt, a végén elment, de aztán defektet kapott, így visszavettem a helyet. a mostani versenyben nem volt ilyen afférunk, viszont gyanús, hogy Met akkor is, most is ott téblábolt a közelben ;-)

JuanG
jah, hogy nem indultam, akkor azért nem emlékszem 😊))...de miért is nem? megszakadt a netem vagy vmi hasonló...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atyka
NP! 😊

Még a célegyenes elõtti balos kanyarban egy baromi nagyot kellett fékeznem Sajóati mögött, és mire a jobbos célegyenesre fordító kanyarhoz értünk, Atit elengedtem a belsõ íven. Viszont utána úgy tûnik rosszul mértem fel a pozíciódat, annak köszönhettem az esetet.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Total time run under yellow: 47m51.550s 😊

JuanG
még nem néztem, de én is úgy emlékeztem hogy nagyon belsõ íven mentem 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Infineonban is volt sárga??? nem emlékszem ...

JuanG
jó verseny volt ez, csak kicsit szerencsétlenül sikerült...

BOCS ATYKA!

azért történtek dolgok, ez pl. tök tipikus:
eset

nem értem, miért kell "besz@rni" ha Norbi jön mint állat??<#alien><#alien2>
én bizony lentartottam volna a füvön 😊)))))

Juan, visszanéztem az esetet. Utólag látva egy az egyen az én hibám volt. Pedig már azt hittem te csúsztál rám! <#falbav>
Szóval még jó hogy nem löktelek meg téged. Bocs.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Azthittem elöször ezzel vége is a versenyemnek.De rájöttem ,hogy igy is egész "jól" lehet menni.Persze aggódtam,hogy a többi kibirja-e?A sok sáega kedvezett nekem-nem kaptam volna kört pedig a kilépésre is gondoltam.Hibás döntés volt belátom utólag.

Alexease
Nem gond. Nem is emlexem ra😉
Azt hiszem egyszer menekultem eloled, de akkor sem volt gond, mert atgurultam inkabb a sikan "egyenesiton"...😊
Alexease
En akkor szandekosan mentem be, hogy a vegere keruljek, mert nem volt 1-2.😊 Erre, ugy tunik mindenki bement😉))
oké, de elég 1x is😊

Ez de csúúúúúnya 😊)) Annyira, hogy már vicces 😄DD SRY!!! 😊))
Csinálj egy szavazást Alex és akkor a következõ szezonban majd annak megfelelõen megyünk 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alex bocs a koccért az egyik restart után, mielõtt még elefelejtem 😉
ibronk
22. a tréfás kör <#vigyor3>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
Ez erosen megfontolando😉 Mert igy ez a ket szerencsetlen road palya, teljesen hasznalhatatlan😊 En mar nem tudtam mit csinalni kinomban😉)
Támogatom. A CTS futamok 1000x izgalmasabbak. Igaz, hogy nem felelne meg a CUP szabályoknak, de talán izgalmasabbak lennének és évente 2x kibírnánk.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Nem rossz ötlet!
Met
nem lehet váltót javítani a pitben, kár volt kimenned

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Nextel Cup, Watkins Glen
- Eredmenyek
- Visszajatszas
semmi gond, gyorsabb voltal, figyelnem kelett volna, egyebkent egyetertek norbival 😊

ibronk
Roadon ki kéne kapcsolni a sárgát mindig😛

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DTap
Ma volt egy halom (kb 4X) váltóhibám pedig a héten egy se.Kb a 25. körben ment el a 3.Pedig az elején nem is "igyekeztem"(magamhozképest).Talán ma én voltam soron?Azthittem végem (kár volt kimenni a pitbe-nem javitható) igy megkaptam a kört...Talán legközelebb...

atyka
red en is sry, amikor kisodrodtal kicsit az ivrol es bebujtam. nam gondoltam, hogy visszajossz.

Met
Kanyarba nem úgy kell bemenni, hogy majd a másik lassít mert ha nem akkor kimegyek a fûre azt meg nem lehet.

petesilver
Azt azért meséld már el, hogy nyomsz le, ha amikor látom hogy jössz, félreállok?😊 He?😊 He?😊 ribizlitata????😊))He?😊 ratatata????? 😊)))He?😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
"Ki hányszor áll ki stb" végleg😊

Let\'s get ready to Rumble!

Papailaca
jaja,gondoltam,de azért már kicsit szkeptikus vagyok magammal szemben😊

HaZso
Milyen érdekes lett volna ez a futam, ha mondjuk nincs sárga :-D Ki hányszor áll ki stb... :-P

semmi gond, nem a te hibad volt

Nincs meg nekem a vidi, de szerintem vagy én metnem volna le a pályáról vagy te engedsz kicsit a gázból.
GPL2AVI a másik amit szoktak Nascarhoz használni, de én még soha nem próbáltam ki.
De ez csak Papy programokhoz jó.
Amúgy a Frapstól jobb szerintem nem nagyon kell.

atyka
ribizli tata, vagy valami...

Papailaca
Red sry, a koccantásért,de hirtelen lémjöttél egyszer csak,de majd visszanézem,lehet,hogy csak elbambultam

petesilver
Ember te is bele tudsz tenyerelni az idõbe!😊 aki gép közelében tudott lenni a ligából, az éppen versenyzett, azért nem volt válasz! 😊))

sajoati
ha nem ilyen hosszúak lettek volna a sárgák... vagy ha a végén van még 1 kör... akkor még izgalmasbbak lettek volna a zöldes körök.

így viszont úgy éreztem, meg szerintem mindenki más is, hogy két sárga között rohanunk egy picit, utána pihenõ.

viszont jókat lehetett elõzni 😊

Met
Én meg ott voltam a kanyarban. Mit kellett volna csinálni? Álljak meg, hogy Petyaúrfi el tudjon kényelmesen menni?
Kapjál már a fejedhez, öcsi!
Amikor 2 autó van egymás mellett nincs olyan, hogy ideális ív!!

petesilver
Mirõl beszélsz ribizli??????? 😄DDDDDDD

sajoati
konvertáló nincs, frapsszal lemented, aztán vmi videoedit-el, premier, vegas, ulead akármi vagy akár vdub, elmented vmi tömörített aviba.

petesilver
😊 én mondtam, hogy nem fogod érteni a lényeget😊 Hagyjuk Petya, ez történ, ez van!

Carlos
Köszi a segítséget.

Þór vígi þessi rúnar