51527
-
#38544 Egyetértek. -
Toya #38543 De a V8 modból nincs végleges nem? Csak valami összeállítgatott és publikussá tett béta. -
#38542 lehetne majd V8 - old Silverstone is :))) -
#38541 oké
akkor le kell töltögetnem mindenfélét:) -
#38540 -
Redvin #38539 Támogatom -
#38538 Trans Am. -
IzI #38537 Egyikkel se toltem szal gozom sincs.
CTS-el mennek talan mert azt nem probaltam meg vagy AD67 de azt nem biztos hogy akarja a tobbseg -
72TSanyi #38536 Ja, ez jó 5let! -
Toya #38535 Hát ha AD67-et akarsz, akkor Bull Run illene, hogy segítsük a srácok felkészülését, persze szigorúan az ő beállításukkal fixedben :D -
#38534 En az AD67 modot meg ki sem tudtam probalni:(
Ha valaki mar tesztelte, van tapasztalata, szerinte hasznalhato online versenyben akkor mehetunk azzal is, mondjuk Clermont-on;)))))))
Amugy melyik fizika van alatta? GNS, CTS vagy TransAm? -
Toya #38533 Hát milyet szeretnétek? -
IzI #38532 Holnap milyen futam lesz ? -
#38531 Csak mert kiváncsi vok a hírös NR03 fizikára :)))) -
#38530 igaz a demót nem láttam de szerintem ugyan azt tudja mint a full -
Toya #38529 A patchel javítottak néhány dolgot, draft, falonhúzás, stb...
Annyira nem változott nagyot, hogy a demó után a full verzióval újra kelljen tanulni vezetni. -
#38528 BH-ról megvan thx :D
A demo mennyire reális fizikával rendelkezik ?
Most ugyanez magyarul :DDD: mennyire jó a fizika a demoban a fulloshoz ill. patch-elthez képest ? -
#38527 LOL:D -
Toya #38526 HSW?
Mintha rémlene hogy ott láttam a demót :P -
#38525 Papy-t mar reg bezartak:( Talan meg a demot sem lehetne mar kirakni sehova, annyira visszahuztak a jogokat;(
De a BH-n kulso linkkel meg fent van (elvileg). -
#38524 talán a BH-ról le lehet szedni, vagy a Papy oldaláról -
#38523 Van ennek a gémnek valahol demoja ? :DDD
THX... -
#38522 nálam is a régi festésed van -
Ciccio #38521 Lesz holnap valami fun race? -
#38520 Vérlázító :) Azért reménykedek egy kicsit, hogy megtisztelsz vele és a 2006-os festésemet majd te is berakod :)
lesz új Cup (ami nem is annyira új) és Aero88, CTS marad -
#38519 nem a bonyolultsággal van a gond
felesleges és nehezebb megjegyezni több festést egy versenyzőhöz
ha más festést akartok cserélgessétek magatoknak, csak a car file nevét ne változtassátok meg
csak ki ne találjátok, hogy jobban megy a verseny ha zöld pötty van a sárga pötty helyett:)
3 évig tökéletesen működött ez a rendszer... -
Pontius #38518 Pedig egyszerűen meg lehetne oldani... -
72TSanyi #38517 Hát ahogy nézem megkéstem a válaszadással, de úgy tűnik még így is én lehetnék az első, aki támogatja az 5letet.
A helyzet az, hogy a 2 festés ellen nekem semmi kifogásom nem lenne, viszont a többség úgy tűnik nem támogatja ezt a lehetőséget sem. Sebaj.
-
Toya #38516 Igen és ez egy nagyon jó bizonyíték mennyire nincs értelme új festést csinálni :D -
#38515 81.183.253.111
AD67 MOD
Bullrun Track
Bárki aki akar jöhet :-) -
#38514 PS: Ha aktualis lesz es fizetni akarsz, akkor nekem kuldj mail-t, ahoz csatolom az infokat. Barmikor johetsz, termeszetesen csak resz aranyosat kell fizetni. Szavazni szavazhatsz nyugodtan.
Festesek: Hirtelen jol hangzik meg real meg ilyesmi, de en sem tamogatom;)) Eddig az egyetlen festesekkel is mindig gond volt, a kettovel meg tobb lesz. raadasul ami szamit az auto hatulja (nem sokat latni belole) es az eleje (ezt meg csak tukorbol :D) vagyis jatek kozben sok haszna nincs is. :) Raadasul nehezebb is megjegyezni (am i azert fontos lehet).
A rajtszam cserelgetes meg egyertelmuen nem vita tema;))) -
#38513 a kép lehet nem az de a file sztem igen...de persze nem biztos
-
#38512 szerintem sem jó ötlet a több festés, az különös képpen nem, hogy rajtszám is legyen csereberélve -
#38511 Ontrack Easy Recovery
link -
#38510 még a 32-es? :) -
Toya #38509 Nálam még a Tide kocsi van mindig :) -
#38508 nem, a mostani festésem (szerintem még többünknek) sem az, ami kint van az oldalon :) -
#38507 Köszi Atesz, PeteSilver! -
IzI #38506 Ha kisbetuvel irod akkor is latjuk mit irsz -
#38505 CSATLAKOZNÉK tOYÁHOZ! eLÉG IDŐ VAN A SZÜNETBEN ÍGY IS EGY FULLOS FESTÉS ELKÉSZÍTÉSÉRE. hA OLYAN FESTŐMESTEREK, MINT TOYA,ALEX,AKIK 15 PERC ALATT BESZ@RÁS FESTÉST TUDNAK KIRÁZNI A KISUJJUKBÓK KIBÍRJÁK 1 FESTÉSSEL SZEZONONKÉNT, AKKOR A TÖBBIEKNEK SEM LEHET OLYAN NEHÉZ. lEGALÁBBIS REMÉLEM.