NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
hát akkor ezek szerint nem láttad az említett 2 motorversenyt. vagy csak mást értünk "egész jó" alatt.

Endure, in enduring grows strong...

Szerintem nem azert nezik mert rossz. Van akinek az tettszik van akinek ez. Szerintem ez a mostani futam is egesz jo volt.

robotnyk
attól hogy sokan nézik még nem jó. az év elején volt pár jó versenyen, de az utóbbi néhány megint olyan mint tavaly.
Bár azért itt tegyük hozzá, hogy a Nascaros fórumba is általában egy-egy okostojás F1 szurkoló megy át becsmérelni a sorozatot.
Az, hogy ezek után elküldik a sunyiba vagy válaszolnak neki valami cifrát a mai F1 versenyek szinvonaláról az már nem az õ bûnük.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Az egy dolog hogy neked nem tettszik, de attol meg mindig eleg sokan nezik. Szerintem meg inkabb ez a nascarosok<->f1esek ellentet a szanalmas. Az indexes nascar forumban is mindig ez m1, csak nem tudom mi ertelme.

sajoati
láttad esetleg a párhuzamban futó 125/250-ös MotoGP futamot? na azok _versenyek_ voltak. az F1... szánalmas.

Mostanaban tenyleg nem tul izgalmas, de azert tulozni nem kell szvsz

Véletlenül néztem egy darabig az F1-es futamot.
Ilyen unalmas, monoton sportot régen nem láttam. Szerencsére még van alternatíva, így inkább maradtam a MotoGP-nél, este meg úgy is Nascar 19.30-tól a S1-en 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
van, csak most nem tudom mi, mert nem vagyok otthon, majd elküldöm privibe!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
inkább sport 2

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

petesilver
Nah Víjjaszat!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Igen! Viszont én értem, hogy te miért nem érted!!! 😄DD

Met
van icq számod?

Met
Akkor jól értem, hogy Te sem érted amit értened kellene, ráadásul én sem értem, hogy Neked mit kellene értened?😊

Alexease
Szerintem ez teljesen rendben van😊
petesilver
Bocs, még nem ittam kávét! 😊

petesilver
A dolog úgy néz ki, hogy én ezt sejtettem. Azt viszont tudtam, hogy Toya vagy Te ezt tudod, ezért uborka lévén megvártam míg valamelyikõtök beírja a megoldást, így nem írtam be, hogy mit sejtek és mit tudok, és azt sem, hogy sejtem vagy tudom hogy tudjátok, de ezt Ti senem sejtitek, senem tudjátok, csak a választ tudjátok, és nem sejtitek!!!!!! 😄DD

Vazze..te is ibron?😄.....csak neked ott a ká.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

ibronk
Lentrõl mennyivel élesebbnek látszik ez <#ijedt>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Met
Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy félig lementél a pályáról, hogy elmenj mellettem.

Aztán, mentél rá az ívre (ahol mellesleg én voltam) mert ugye csak ott bírsz menni.

Az meg rohadtul nem érdekelt, hogy ott van egy autó, oldja meg igaz? Az a lényeg, hogy te menj nyugodtan.
A 3. képen jól látszik, hogy nekem volt kb. 1 autónyi helyem neked meg vagy 3.
És mégis nekem kellene kikerülnöm téged?
Ha már bevállalod, hogy kifékezel és a pályáról lemenve érkezel meg a kanyarba akkor talán azt is meg kellene oldanod, hogy elférjen a másik autó.
Mondhatod, hogy nem engedtelek el és igazad van, 2 dolog miatt nem kapkodtam el a dolgot.
1. körhátrányos autót nem szoktam csak úgy elengedni, de itt senki se
2. gondoltam nem vagy annyira idióta (tévedtem), hogy egy sikán elõtt állsz neki elõzni amikor utána van egy könnyû kanyar egy hosszú egyenessel.

Ja és Te ne osztogassál nekem tanácsokat!
Részemrõl a téma lezárva, most már tudom, hogy kezeljelek a pályán.

Hy all!

Ide is beírom: tudja valaki,hogy a Nascar Thunder 2004-t honnan lehet leszedni?mer az a topik eléggé kihaltnak tûnik😄.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Alexease
Az biztos nem😉 Azt en gagyiztam ra a videora😉)))

A lenti kep csak egy overlay auto bemutatohoz, ilyen progi, lehetoseg nincs. Ehez kod szinten kellene belenyulni a programba...
petesilver
Megnéztem a videót, sajna az mégsem ilyen😞

petesilver
Alex 1 hónapja mutizott ilyesmit, még videót is csinált róla, majd ha jön, gondolom segít.

dodgecharger
Nascarnetes, csak efféle progit nem lelek sehol...

See Your Local Dodge Dealer

Ez a kép honnan van?
dodgecharger
valami ilyesmit keresek:

dodgecharger
Sziasztok!
Tudtok olyan programról, vagy kiegészítésrõl, ami a játékba olyan Fox Sportos feliratokat tesz (a verseny állás, ilyenek).
Pl. olyankor, mikor csak magát a versenyt nézem, track kameraállásból.

Papailaca
Pete,majd gyere msn-re bitte

Let\'s get ready to Rumble!

És mikor már elmentem melletted akkor jobb ha nem szúrsz be a rövidre, fõleg úgy, hogy jóval lassabb vagy.
Met
az nem versenybaleset, hogy lesz@rod a melletted levõ autót

petesilver
nem Placi, hanem Pápai úr 20-assal😊mindig keverem😊)))

petesilver
Nekem pl amikor TS-Placi-plussz még valaki a pit utáni dombrafelnyújtottsikán hármasban résznél 3widoztak bemenetnél, aztán zsufivolt szinte fullgázon elõttem, szal ekkor verseny közben beugrott egy watkins futam, amikor Shai ment neki egy ilyen 3Widenak, és hullottunk mint a legyek!! 😊 ehez képest most simán mentünk tovább, volt kis harc utána a lsikánnál, és jött volna a megjobb, ha valahol máshol nem csinál valaki sárgát😞 Bár gyalázat volt ennyi sárgával menni ezen a futamon, azt kell mondjam sokkal jobb volt összességében, mint az eddigi Watkins futamaink. Mostmár tényleg csak versenyszituk miatt kialakult sárgák voltak szinte úgy, hogy a mienktõl eltekintve tudta mindenki folytatni a versenyt. A régebbiek hemzsegtek a durva megoldásoktól, és mindig volt valaki szinte, aki homokágyból kecmergett vissza. Tegnap azért már a pályán zajlottak az események, nem a kavicságyban! Jövõre, ha nem lesz túl sok newcomer, finom verseny lesz itt!!! Arról nem is beszélve, milyen idõk voltak a szinte 98%-os fast setupal!!! Asszem jobbak, mint annno custom-el!!! Jót tett a ligának a sok MOD verseny határozottan!!!!! Szal jó ez így nagyon, bár én már megrögzött Alextaktika figyelõ vagyok, és már azt vártam, alex kivár, és durrant egy nagyot, mondjuk felmegy harmadiknak az utolsó negyedre😊

petesilver
Már kezdem is tölteni, bár valahol megvan, és láttam már soxor!! Hiába no, amikor alexnek volt ideje még ilyesmire, jó videói voltak! Tud a srác azigaz!!! 😄DD

Carlos
Erre voltam kíváncsi, köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Gáz és fék együtt megfelelõen adagolva csodákat tesz minden pályán, de a roadon különösen.
Sõt sok kellemes meglepetést okozhat roadon ha az ember csak szimplán motorfékkel fordul a kanyarban.

JuanG
a legtöbb balhé sztem a fékezés miatt van...én pl. nem tudom megszokni, legalább lenne fék-érzékenység, -erõ beállítás...sztem el van cseszve 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem történt semmi...nem hibáztatok senkit, azért is tettem a smiley-kat 😊))...csak mint mondtam, tök tipikus 😊)))

DTap
Bocs<#worship><#worship><#worship> -visszavonom rosszul emlékeztem ott még megvolt a 3-as igy valóban kellemetlen rámnézve az eset.Az utolsó két mondatom viszont fenntartom-és jövök neked egy elnézéssel (nem volt direkt).

UH, a legendás #07es befigyel 😄
sajoati
np, nem lett baja a kocsimnak

Met
csak nevezzétek át avi-ra

Mikor lesz amúgy a kövi tali (Go-Kart)?
sajoati
nem jó a serial?

Bocsi a kicsuszasert, menekultem es megcsusztam (bar practicon sokkal kesobb fekezeskor is bevette 😊)

Ezt nézze meg aki még nem látta!

Alexease Watkins Crash Movie, kiderül hogy itt soha nem voltuk angyalok és amúgy is rohadt jó videó 😊

Met
hát igen, itt-ott feltünök néha😊

sajoati
te meg most (is) jól mentél, igazából nem tudtalak elkerülni, mert pont hátrafelé csúsztál, amerre menekülni próbáltam.
(elõször azt hittem, összeakadtatok, de most megnéztem a replayt, és láttam, hogy egyedül sikerült összehoznod a kicsúszást. 😊 bár lehet aztán õ tolt hátrébb, elibem 😊 )

DTap
Nem volt 3.-am igy elég nehéz gyorsulni.Nem akartam beleszólni a versenyetekbe-azt is kiemelheted,hogy az uj rajtnál mikor lekörözöttként az élen voltam félreálltam a teljes mezönyt elengedni,mert még ha 2-3-an látnak is könnyen ráfutásos baleset lehet ebbõl. Hidd el nem direkt Õt választottam csak mikor közrefogtatok már ösztönösen igy jött ki.
Talán néhányan igazolhatják ,hogy igyekeztem sportszerû lenni a verseny második felében.