51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    F1 Seven Mod?
  • petesilver
    Nekem nem jön le azóta sem a 77-es, vagy 76-os mod a hsw-ről:(((( Toya van ötleted miért nem? Az NRMod lejött simán! Igaz az uspits volt asszem.
  • sajoati
    metál! :) überrulz ez a kép :)
  • Tihy
    Akkor menjünk, kedden is csak oválokon, CTS és GN1970 (ha valamikor végre megjelenik) modokkal, de szép is lenne
  • Toya
    1. Tettem egy igéretet és azt megpróbálom tartani is ha sikerül (nem indulok ott ahol 4-nél több kanyar van a CUP két pályáján kívül)
    2. Ez egy elég bonyolult kérdés.
  • Redvin
    Toya, miert nem indulsz jovore keddenkent, illetve miert szeretned ha valaki levaltana?
  • Toya

• Toya
    De legalább könnyen kommunikálhattok egymással, hiszen egyikőtöknek csak azt kell mondogatnia, hogy: TIMMY!!!
  • sajoati
    ok, csak azzal a valakivel akkor mi egy elég idióta team leszünk :))
  • Toya
    Vagy South Park fan :D
  • sajoati
    ha már így csapatozgatunk, ha van esetleg nagy X-files vagy Canucks fan, akkor keresem őt csapattagnak. :))
  • petesilver
    Naná, hogy el!!! Viszont most kaptál gyönyörű LOST festést. Ha mégsem, lehetne Proex Team RedBull szponzorral a jövő évre, meg Pápai szponzorral.
  • Metwork
    nemhiszem, hogy be lehet ilyet állítani,
    max. annyit tudsz tenni, hogy minden alkalmazást ami feldobhat egy ablakot azt vagy kikapcsolod vagy frissíted, pl. a vírusírtókat, hogy ne jelezze milyen ügyesen talált magának frissítést:)
  • Tihy
    Kijött a GN1970 modhoz a templatek: http://thepits.us/board/viewtopic.php?t=2672&postdays=0&postorder=asc&start=0
  • Redvin
    Koszonjuk a servert, de ha tudom hogy csak ennyien leszunk akkor csinaltunk volna magunkat egy sajatot. Egyebkent nem tudja valaki hogy belehet-e allitani valahogy hogy ha a hattarben barmi tortenik akkor se tegye le a jatekot talcara?
  • Cowek
    És köszönjük a szervert :)
  • Cowek
    Sajnos valóságoson volt a törés és a híd alatti ugrató miatt szép lassan összettört az autó. 13 kör után már 5mph-val lassabb volt az egyenesekben :-(
    Aztán elváltottam magam Teszteltem, moderate damagen nem robban a motor olyan könnyen...
  • Ciccio
    Mindent bele!
  • JuanG
    hajrá, készüljetek!!! Sajnos most a fáradtság engem is elnyom, benéztem de érdemben nem tudok ott lenni...
  • Met
    Bementem én is, nem az én MOD-om, nem az én pályám.
    De ez a legkevesebb, hogy itt van ma verseny, hogy segítsünk a felkészülésben titeket.
  • IzI
    Igazad van egyebkent.Csak azert lett ez a mod meg palya most mert szombaton nekem rednek es coweknek 5oras versenye lesz itt es probalunk gyakorolni ra.Elnezest a tobbiek neveben is:)
  • Cowek
    A legújabb setup ma estére
  • Ciccio
    Nem az én pályám a mai fun futam, ezért nem is indulok ma. Bementem kipróbálni (most először mentem rajta), de nem nyerte meg a tetszésemet.

Sztem populárisabb pályákon kéne nyomulni keddenként, akkor egyrészt többen is lennénk (nem csak 5-6an), másrészt már a mezőny java része ismeri a pályát és ezért lásd egyes pont :)
  • JuanG
    a cookie dolog viszont bejött :)))...
  • JuanG
    ezért bátorkodtam ajánlani a másik EXE-t a V8-hoz, mert jóval kezelhetőbb így mint a PTA...tuti jó versenyek lennének :)))
  • Redvin
    De, már rájottem en is
  • JuanG
    oksa, kipróbálom :)
  • JuanG
    köszi...hát nem ezt írtam?
  • Alexease
    Persze;)
  • IzI
    Alex szervert ellehetne inditani 55 F eszak-nyugati 8mph szellel?:)
  • Alexease
    OK. THX!
  • Redvin
    Akkor legyen custom
  • Alexease
    THX!
    Akkor most fixed legyen ezzel, vagy ez mint valaszthato setup?
  • HaZso
    Szerintem érdemes ezen a versenyen custom setuppal menni, hogy tudjunk még próbálkozni, pl. Norbi szerint puhább rugók kellenek!
  • Redvin
    Van HaZso fele setup, minden bizonnyal mi is azzal fogunk menni, innenletoltheto
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    AD67 MOD, BullRun, 34 kor (linkek lejebb)/

Setup Custom, de allitolag van valami Fixed, aki tud valamit szoljon legyszi! THX!
  • Alexease
    Amugy mindjart inditom a szervert, csak nincs fent az AD67 es a palya, vagyis toltogetni kell;) Ami eleg lassu, mert kulfoldre korlatozva van a szerver;)
  • Alexease
    Ahogy Toya is irta, a road palyas versenyek mindig "problemasak" voltak, vagy a mod kezelhetosege vagy a palya hibak miatt.
    En mindenkepp, de valszeg tobben/sokan/mindenki is szeretnenek a Mixed Cup-ba road palyas versenyeket. De ehez elsosorban jol mukodo es hasznalhato palyak kellenek. Es persze egy-ket mod;)

Ebben az evben is jelent meg egy-ket palya, meg kellene nezni oket, letesztelni stb. Foleg a pites buntetesek letoltesevel voltak gondok.

A mod kivalasztasa sem egyszeru;)
    A CTS egyertelmu, azt mindenhol elvezetes vezetni. A Trans-Am es a GTP a problemak miatt kiesett... Ami maradt a V8, AD67 es az OpenWheel:))

Az AD67-et tegnap kiprobaltam, bar TA fizikka de nagyon kezesnek bizonyult (bar egyedul, nem versenyben). A V8-hoz es a OW-hez nem sokat tudok hozzaszolni...

Bar reg mentem vele, es igazabol kaszniban sincs valtozas, de meg ott van a GNS mod is;)) Az is egy atmenet a CUP es a CTS fizika kozott, talan vezetheto lenne mindenkinek (mondjuk a IROC is GNS-es;D).

Igazabol, mar en sem tudom mit akartam irni....
    A lenyeg hogy en nyitott vagyok - bar az keves:) - es ha valaki tud palyakat tesztelni, otletezni akkor johet minden:)
    Vesz esetben meg az is megoldhato, hogy ha pl. ki lesz valasztva a AD67, de nehany verseny utan csokken a letszam, az erdeklodes stb., akkor a palyakat megtartva berakhato helyette a GNS, IROC, CTS stb.
  • Toya
    Na mivel látom néhány kérdés felmerült, így gondoltam válaszolok rá (más úgy sem nagyon fog).
    Kezdjük akkor :)
    -Csapatok: Ennek eddig sem volt akadálya (lásd idén a DoT Teamet, vagy Norbit és Prezsit vagy tavaly a Pumy-Atesz-Toya triót), de mivel ezt nem tartják számon a Nascarban (és ahogy ezt mi sem tartjuk számon) így igazából ennek csak képletesen lehet jelentősége.
    -Városi pályák: Az idei évben azért nem kerültek ilyenek a naptárba, mert nagyon sok bugos van belőlük ami egy évvel ezelőtt nagyon megkeserítette az életünket, az a kevés pálya ami meg nem volt bugos (mondjuk Toronto - mert ugye Long Beach is bugos volt online) az olyan kiesési arányt produkált ami elképesztő.
    Úgy próbáltuk meg összeállítani a naptárat, hogy a lehető legegyszerűbb és legismertebb road pályák kerüljenek bele, ahol már mentünk vagy úgy általában ismer mindenki, mert nem akartunk úgy járni mint a tavalyi évben ahol lényegében jobb esetben hárman körözgettünk Prezsivel és HaZsoval azokon a pályákon ahol 4-nél több kanyar volt.
    -És ez a kevés induló az oka annak is, hogy én félek minden TPTCC, PTA alapokon nyugvó modtól. Egyszerűen volt egy szezon ahol volt lehetőségem látni ahogy a versenyzők futamról-futamra kikoptak mint most lényegében a GTP-ből.
    Be kell látni, hogy igazán mindenki számára egyformán élvezetes mod kevés van és azok általában ráadásul nem is a PTA alapokon nyugszanak, hanem inkább a CTS fizikáján.
  • Papailaca
    Ha elfogadsz csapattársnak.....