51527
-
#38665 Elvileg 13 pentek van a teli szunetben, az pont a fele a palyaknak, szal minden masodik palyan lehetne menni abc sorrendbe mondjuk az egyszeruseg kedveert. -
Redvin #38664 Van 13 szabad pentek (ha jol szamoltam), ami azt jelenti hogy a 2 road es 3 oval palya kivetelevel az osszesen mehetunk. A setup meg szerintem legyen sima fast2, esetleg custom, de ne fix VH. -
#38663 Ha sikerul mindent tisztazni akkor akar mar most penteken. Akkor most ugy all a dolog, h kivalasztunk kb annyi palyat ahany szabad pentek van, 50%-os futamok, sargaval, 2x uzemanyagfogyasztassal es gumikopassal. Meg a setup kerdes nyitott. -
Ciccio #38662 Mondjad..... -
#38661 Én most már csak arra vágyom hogy a kereszteződéses pályán törés, és sárga nélkül nyomjunk egy versent -
#38660 sztem lehetnének pénteken egyszerű cup futamok gyakorlásként, úgy mint a bajnokságban (ua. feltételek mellett)...hogy miért? gyakorlásként...hátha jövőre leredukálódik kicsit a sárga... -
Redvin #38659 En errol a "teli" bajnoksagrol erdeklodtem :) -
72TSanyi #38658 Még van rá vagy 3 hónapunk, hogy megálmodjuk.... :D -
Redvin #38657 Es mikor kezdodne a bajnoksag? Csak mert ha most penteken, akkor elkene donteni hogy legyen. -
72TSanyi #38656 És időben is! A sok defekt miatt el tudom képzelni, hogy hányszor lengetnék be a sárga zászlót! -
Redvin #38655 Egyebkent is, csak rajtunk mulik mennyi sarga van -
Toya #38654 Ha már sárgákat akartok feltétlenül akkor érdemes lenne a dupla kopáson elgondolkodni, így légyegében egy 50%-os futam olyan lenne üzemanyag fogyasztásban, gumikopásban mintha egy teljes távot teljesítenénk. -
#38653 őőő..........
mindegy, nemérdekes -
Ciccio #38652 Ez nekem is tetszik, csak sárgákkal. Bízzunk benne, hogy érettebb versenyzési stílussal indulunk neki és nem lesz sok sárga. -
#38651 Nekem vegulis mind1, tolem mehetunk ugyis ahogy eddig is. A lenyeg a bajnoksagon van nekem, mert jo dolog a fun race meg minden, csak azokon a fel mezony nem szokott indulni, kevesen meg megse olyan fun. -
#38650 Me'g sose mentunk sarga nelkul, egyszer azert ki lehetne probalni. Azert regebben voltak olyan futamok amikor nem volt egy sarga se es erdekes modon kurva jo volt futamok voltak. -
#38649 Egyetértek Reddel, ovál futam sárga nélkül, elég érdekes. Szerintem az első pitelés után már mindenki egyedül karikázna a végéig (draftos pályát kivéve), abban meg nem sok élvezet van. -
IzI #38648 Szerintem is legyenek oval versenyek kb 30-40 hosszusaggal es sargakkal!Csak annyi valtozassal hogy nagyobb uzemanyag fogyasztassal es gumikopassal.Igy szerintem tobbet lehet taktikazni. -
Redvin #38647 Szerintem meg legyenek sargak, sargak nelkul nem igazi nascar a nascar, nem lehet annyira taktikazni -
#38646 Támogatom. -
#38645 Az a nyari szunetben szokott lenni, egy boven eleg is belole.
Szerintem valami teli bajnoksag kene, azert eleg sok pentek van me'g jovo februarig. En amikor errol beszelgettem Toya-val azt mondtam neki, hogy a hiresebb oval palyakon lehetne menni sarga nelkul mondjuk 75%-os futamon, az sarga nelkul lemenne annyi ido alatt mint most az 50% sargakkal. -
IzI #38644 Pont ugy ahogy en irtam es mikor fogjuk ?:) -
#38643 utóljára IROC-al csináltuk asszem -
Toya #38642 Lowe's Motorspeedway ahol futják és éjszaka és általában mi is megcsináljuk minden évben :) -
IzI #38641 Nem tom mennyire vagjatok hatha ti jobban.Rendes nascarba van olyan futam ami nem tartozik bele a sorozatba hanem csak a nagyok indulnak vagy mi.Ha jol tom 2 futambol all.Aki elso helyen vegez a 1 futamon az a 2. futamon utolso helyrol indul es igy tovabb a tobbiek.Persze ezek rovidtavu versenyek es persze valamelyik gyors palyan van talan Daytona.Rendezhetnek talan 1 ilyet vagy nem ?:) -
Toya #38640 Nem kell ahhoz senki, mindezt elvileg egyedül is megtudod nézni.
Általában mi is így jártunk el.
Indítasz egy szervert, majd elkezded egyedül tesztelgetni a pályákat. -
#38639 látom ráérsz nagyon .... -
72TSanyi #38638 Én azt se bánom, de akkor az általam indított server-re legalább egy vendéget várok!
-
#38637 OFF
Igaz a hír! Rossi tesztelt a Ferrarinak:
KÉP
ON -
Toya #38636 Okés, de olyanok kellenek amiket meg is tudsz nézni.
PC bug se legyen, a két féle feketét is eltörölje a gép ha úgy alakul, ja és persze mindenezt online :P -
72TSanyi #38635 Az már borítékolható, hogy GTP futamon nem kell jövőre részt venni. Így gondolom azon pályák helyére kerülhetnének be más (jól müködő) pályák. Teszek majd be ide egy listát, amikre én gondoltam. -
Toya #38634 Nem hiszem, hogy sok értelme lenne a keddi pályák összeállításán változtatni, maximum azt a két bugos pályát kell majd kiváltani (az a német ahol DTM futam van - nem jut eszembe a neve és old Spa).
Nem jelent komoly előnyt ha minden évben új pályákon kell menni, mert egyszerűen azokon megy jól mindenkinek amit már ismer és 2 év alatt ezek nagyobbik részét már megismerhette mindenki. -
Toya #38633 Mivel közeleg a péntek gondolom előbb-utóbb felmerül kérdésként, hogy mit csinálunk majd.
Nos az a helyzet, hogy egy ötletünk volt éppen amit meglehetne próbálni.
CUP futamok
CUP pályákon
Fix VH és esetleg más beállítások (tapasztalat szerzés)
50%-os táv
Rendes pontozás
Összeállított versenynaptár
Ennyi...Törtük az agyunkat, de jobb ötletünk nem nagyon van :D -
#38632 legalább addig lenne idő letesztelni az esetleges új pályálkat/modokat, ne az "éles" versenyeken szembesüljünk a bugokkal -
Toya #38631 Igen úgy kellene, bár mi idén beelőztük őket valamennyivel, mert máskor tartottak szabadnapokat mint mi :) -
#38630 igen
ha lehet ne akkor kezdjünk percre pontosan mint a nagyok:) -
#38629 Amúgy a 2006-os szezon, megint párhuzamosan lesz a "real"-val? (tetszett ez a megoldás) -
Toya #38628 Nem tudom, majd egyszer vége lesz :D -
Redvin #38627 Btw meddig tart a szavazas? -
Toya #38626 Nem hiszem, hogy ez a megoldás :)
Azzal lesz a menet ami a legtöbb szavazatot kapja majd...Amúgy sem érdemlek én sem különlegesebb bánásmódot mint bárki más a ligában (Lásd, eddig úgy tűnik Juan álom keddi összeállítása sem válik valóra, így legalább látható hogy az enyém sem).