51527
-
#38705 :D -
pasztor #38704 Köszi!
Ja, én pingáltam, több mint egy hónap munkája van benne ! -
Redvin #38703 Nagyon jol nez ki, sajat gyartmany? :) -
pasztor #38702 Készülünk a 2006-os idényre!
-
Toya #38701 Majd a szavazás végén kiderül... -
#38700 Szerintem ki lehetne próbálni a fix VH setupot a "téli bajnokság"-ra, olyan köridőket mehetnénk, mint az igazi CUP autók :-P -
#38699 jah, csak a PTA fizika sokaknak nem jön be (nekem se nagyon), ezért ajánlottam a másik EXE-t, amivel jóval barátibb... -
72TSanyi #38698 Kb 2 hete (mikor szombaton is munkanap volt) 4-en körözgettünk Long Beach-en vele. Mondjuk akkor egy 35 körös versenyt nyomtunk, így nem láthattuk azt a hibát, amiről itt a listán szó volt a pályával kapcsolatban. Maga a V8 mod szerintem korrekt. Jó lenne, ha a bajnokságba kerülne. -
#38697 sztem jövőhét kedden Old Silverstone-ban mehetnénk 1-et :)... -
#38696 Megkaptam thx!;) -
Redvin #38695 A video alapjan nekem tetszik, 1 probat meger szerintem -
#38694 Jasper nem a legjobb, BS néha gumit eszik, néha a grill nem jó, bár azt asszem a fixed időjárás orvosolja, többnyire mintha 70Clearre lenne. -
#38693 BS vagy Jasper setup? nemtudom mennyivel jobbak vagy rosszabbak a fast-nál -
#38692 a v8 modot megnézte egyáltalán valaki?? -
Redvin #38691 En is elkuldtem a homesteadi nyilatkozatot sg-n keresztul, hogy lehet hogy nem kaptad meg? -
K.András #38690 Sajna elsö versenyen kapásbol nem tudok indulni, na nem mintha sok esélyem lenne bármire is, de mégis azért szeretnék végre végig menni egy versenyen, söt inkább egy egész bajnokságon :) -
#38689 iGEN, SAJNA AZ NEM AKAR LEJÖNNI:(((( -
#38688 Alex elküldtem most freemailre. Azt nem lehet, hogy a nyilatkozatok és végleges eredmények a bajnoki táblázatokkal is feltehetők lennének közvetlenül? Igy még kevesebb dolgod lenne a későbbiekben. -
#38687 Van benne valami;)
De amugy mar nem veszes a dolog, a versenynaptart biztos felrakom, es az mar automatan lekezeli a versenyek reszt is. Ha bajnoki tablat nem is vezetunk - igazabol tenyleg nem fontos - attol fuggetlenul az eredmenyeket, visszajatszast, reportot felmasolom majd, igy fent marad az utokornak;))) Azzal nincs munka, csak kozvetlen verseny utan feltolom es kesz. Es ha esetleg valaki kuld nyilatkozatot, cikket akkor azt is felteszem;) -
#38686 Hat en meg arra gondoltam h nem biztos h ezt is fel kene vinni a weboldalra, meg lehet azt oldani itt is a forumon keresztul, pl aki esetleg nyilatkozni akar, Toya ide rakna az allast stb. Legalabb addig is lenne idod szepen nyugisan rendbe rakni a dolgokat a weboldalon vagy ha mas nem lazitani egy kicsit. :P -
#38685 Pumy versenynaptara nekem is megfelel.:)
Hetvegeig megprobalom atirni a progit, hogy lekezelje a jelenlegi rendszer archive reszet es kitoltogetem a versenynaptar tablat az alabbiak szerint.
Amibe kellene egy kis segitseg, akinek van egy kis ideje, kedve es foleg otlete, fantaziaja, hogy el kellene nevezni a verseyeket:) Ezek a Versenynaptarban talalhatok (http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=racecal_cup) a VERSENY NEVE alatt (pl. UAW DaimlerChrysler 200, Samsung/Radio Shack 250 stb.).
Ide lehetne beleteni mindenfele teli agyamentseget, elnevezest, amelyek gondolom az ehez hasonlo szavakat is tartalmazni fogjak: Snow, Ice, Winter, December, Surprise, SnowMan, NewYear, Festivity, Rum (:D), Holyday, XMas, Cold, Cool, Slidind, Snowball, Frost, Freeze... meg mitudomenmegmit;)) Es persze ezeket vegyitve kedvenc szorakozasainkkal, markainkkal stb. ;)
Koszi es jo szorakozast:)))))))
-
#38684 Nem:(
Ket verseny van meg nalam fuggoben, Texas Mixed es Homestead Cup. Ezekhez mar kaptam nyilatkozatot Tihy-tol es IPasztortol, de mivel a vegleges eredmenyek meg nincsenek nalam igy meg nem kerultek fel. Vagyis, ezekhez johet meg nyilatkozat;P
-
#38683 Jó ötlet a duplabenzin/kopás! -
#38682 Alex Phoenix után 5-én elküldtem a nyilatkozatot nem kaptad meg? -
#38681 Akkor 50% versenytav, sarga zaszlo, 2x uzemanyagfogyasztas, 2x gumikopas, fix idojaras, fix fast2 setup? -
#38680 Nem tudom ezzel mas hogy van, engem pl nem zavar ez a dolog. -
#38679 fixed setup kell, mert a bajnokság úgyis azzal megy majd...ez sztem jó dolog, mármint a fixed fast2... -
Ciccio #38678 Maradjon a fast2 fixre max kiderül, hogy a bajnokságban mit és melyik pályán kell állítani rajta, ha szükséges valami módosítás. -
IzI #38677 Custom semmi ertelme.Fast2 maradjon azt kesz. -
Redvin #38676 nekem is mind1, de a VH szerintem tul nehez ahhoz, hogy azzal mindenki elboldugoljon, anelkul hogy allitana rajta barmit is. Alapnak nagyon jo, de nekem pl allitani kell rajta :) -
Toya #38675 Nekem mind1, csak éppen azért lett fix beállítás mert tavaly is volt olyan verseny hogy az első három nem is autózott egy körben egymással.
Norbi elől, mögötte valaki 1 körrel, majd mögötte valaki 1 körrel, stb... -
Redvin #38674 Hat nem tudom hogy a tobbiek hogy vannak vele, en az alap VH-val nem mindegyik palyan tudok menni 2-nel tobb kort, azt nekem elobb meg sajat magamra kell allitanom hogy stabilan, viszonylag gyors legyek, es ne okozzak baleseteket, ezt viszont fixed-nem nem lehet. Szoval akkor szerintem inkabb custom, es aki akar/tud megy VH-val -
Redvin #38673 Sztem watkins ne az utolso palya legyen, es lehet hogy az utolso heten mar csak 1 fun race-nek kene lenni, mert igy nagyon egymas utan van a ket bajnoksag, nem? -
Toya #38672 Szerintem meg mindenképpen fixed kellene és a VH-t sem ártana ha megismernétek.
De felőlem lehet custom setup is, nekem megvannak még a régi beállításaim...de akkor sok verseny és csata tuti nem lesz mert mindenki fél körökre autózik majd a másiktól.
Ja és a fast2-t és a VH-t egy lapon sem lehet említeni :P -
Toya #38671 Jó ez így. -
IzI #38670 Es helyette Texas.Azt muszaj mert eletembe eloszor ott ertem el edzesen pole-t es remelem nem is az utolsot:) -
#38669 bristolt kihagynám -
Ciccio #38668 teljesen rendben van -
#38667 2005 November 18 - Atlanta
2005 November 25 - Bristol Night
2005 December 2 - Chicago
2005 December 9 - Daytona
2005 December 16 - Dover
2005 December 23 - Indianapolis
2005 December 30 - Kansas
2006 Januar 6 - Lowe's Night
2006 Januar 13 - Michigan
2006 Januar 20 - North Carolina
2006 Januar 27 - Pocono
2006 Februar 3 - Talladega
2006 Februar 10 - Watkins Glen
-
Redvin #38666 Igen, igy van, en elszamoltam :)