51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Papailaca
    Ezt láttam, sztem Alexben is meghűlt a vér...
  • Alexease
    Bar tudom, hogy tobbeknek nem tetszett a verseny, de nekem jo volt;) Pedig csinaltam magamnak egy feketet, igy egy kor hatranyt is, vagyis volt mit ledolgozni, taktikazni, szamolgatni stb.

Raadasul "keves" volt a sarga, tobbszor kellett pitelni verseny alatt... es nem tudott (vagy nem akart:D) annyira meglepni az elmezony mint maskor:)
  • V8Man
    Met, sajnálom az esetet, jogos volt a kérdésed, csak nem nekem kellett volna feltenned, mert én már csak a középső láncszem voltam a reakcióban.
    ha jól emlékszem, IzI próbált meg lehetetlen helyen és pozícióban előzni közvetlenül az 1-es kanyar előtt, amikor még 2 sorban voltunk, csak ő még megpróbált beúbjni alul harmadiknak. Nem értettem, csak idő már nem sok volt korrigálni... félrekaptam, felcsapódtam, eltaláltalak. Ez történt...
  • Alexease
    HNR WINTER CUP - ATLANTA
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • Papailaca
    Pisti megcsinálnád majd a mostani lfs kocsit is?
    Mag jó lenne,ha indulnál is néha, mert nagyon le van maradva a csapat....
  • Papailaca
    Ne haragudj Sanyi, elfelejtettem, hogy az előző kanyarnál odacsaptam, és leamortizálódott a gumi, így megcsúsztam felfelé:(
    Teljesen az én hibám volt, nem számíthattál rá.
    Sry még1×!
  • Toya
    VH! VH! VH! :D
  • IzI
    Valahogy ereztem Janusz hogy elfogsz kapni mert abban a kanyarban mindig felcsusztal hat most is csak volt vki ott meg hozza en:)Szepen fejtetore alltam :)Lehet nem kene 2x menni kicsit mas futamot vartam de mar elejen kiderult nem olyan lesz amire szamitottam
  • 72TSanyi
    Úgy tűnik, hogy most jobban meg kell majd fontolni, hogy mikor érdemes/szükséges pit-re menni.
    Feltűnően sokan adták fel a futamot, pár esetben nem tiszta, hogy ki miért. Én mondjuk egy falralökés következtében motorsérülés miatt döntöttem a feladás mellett. Ezen a pályán (vagy akár bármelyiken) nem lett volna értelme folytatni ilyen leamortizálódott autóval.
  • Redvin
    Sry Pumy, bar nem tudom melyikunk volt a hibas :)
  • DTap
    Persze majd keress vagy privben vagy ICQ-n!
    (Ki tudja mit hoz a jövő?)
  • IzI
    Restart nem artana:)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Winter Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (FAST2), 2xPit
  • Redvin
    Egyes palyakon igy is tul sok sarga van, es szerintem VH-val meg tobb lenne, de nekem vegulis mind1.
  • Met
    csak
  • HaZso
    Valaki mondja meg nekem pls, miért nem jó pl. a VH setup a téli bajnokságra... szerintem van olyan stabil, mint a fast2, ráadásul gyorsabb és élvezetesebb is...
  • pasztor
  • pasztor
    Kösz Pete!

Az én ötletem setup ügyben az lenne, hogy te átdolgozhatnád a fast2-ket, ha van idöd/energiád hozzá, és az lenne a fixed.

Dini, szép azt autó! Remélem jövöre is mögöttem végez! Lerenderelnéd az enyémet is, ha elküldöm?
  • PuMy
    Jaja, mivel nagy ra az esely h jovore is fast2-vel megy majd a bajnoksag akkor menjen a teli bajnoksag is azzal gyakorlaskeppen. Alex inditod majd a szervert vagy inditsam?
  • IzI
    Este Atlanta Fast2 es 2x ?
  • IzI
    Nem rossz:)

http://www.bmwtransact.com/microsite/Nurburgring/index.html
  • DTap
    Valahogy igy kb...
  • DTap
  • DTap
    Nem rajta lesz csak másképp mint eddig,az idei amolyan utolsó másodpercekben összerakott volt.
  • Metwork
    lehet gyorsabban száradó feséket kellene használnia
  • petesilver
    WOW! Environment reflection!!! Nem pite!!! Alex lekerült róla?
  • petesilver
    Szép az autó, meg az 1 hónap is!!!
  • DTap
    Már én is dolgozok rajta...
  • DTap
  • 72TSanyi
    Hát az újra ellenöriznem kell majd. A helyzet az, hogy sebességtúllépés miatt csak áthajtásos büntetést adott. De azokat tudtam töröltetni. Mondjuk Long Beach esetében pont előfordult az az eset, hogy kaptam 15 mp-s megállásos büntetést. Ott biztosan törölte.
    A többit holnap megvizsgálom e szempontból is, ok?
  • Toya
    A megállásos büntetést is törli?
  • Toya
    PC?
  • 72TSanyi
    Igen, a teszt arról szólt, hogy verseny közben átszáguldoztam a pit-en, majd a köv. körben tartva a pitlimitet, töröltettem vele a büntetést. Ezek alapján megfeleltek a pályák.
  • Alexease

A fekete zaszlos bunteteseket is megnezted? Altalaban azzal van a gond, hogy nem lehet letolteni, eltoroltetni a buntetest. Meg sokszor a pit sebesseg sem az igzai, mindenkepp megbuntet;)
  • 72TSanyi
    Huh... Egy kissé hosszúra nyúlt a V8modda folyó pályatesztelésem.
    Szóval a köv. pályákat próbáltam, amikkel nincs gond:
    - Shanghai
    - Bahrein
    Ez a kettő grafikailag nagyon korrekt pálya.
    - Surfers Paradise
    - Long Beach
    - Mid-Ohio
    Ezekkel szintén nem volt probléma, viszont ezek a pályák túl sok hasonlóságot mutatnak a néhai Indycar2-ben megismert pályákhoz, szóval ezek grafikailag elmaradottaknak nevezhetők!
    - Magny-Course
    - Trois Rivieres
    Ezek a pályák grafikalag korrektek, utóbbi városi pálya jellege miatt nagyon tetszik. (Régebbi crashfan videokban láttam, hogy itt Trans-Am futam volt már)
    Nem teszteltem a Parizsi pályát, de mivel volt rajta versenyünk, tudjuk, hogy az egy bevált városi pálya. Szintén remek lehetne a jövő évi bajnokságba.
  • IzI
    Nem rossz mar csak rajthoz kene allnia ahogy ami kis verdanknak is
  • Toya
    Sajnos a képeken nem annyira, szerintem a játékban jobban mutat :)
  • Redvin
    Nagyon jo lett grat hozza :D
  • HaZso
    Köszi , meglátjuk, összejön-é... :-P
  • Toya
    Ez a kocsi még kérdéses, hogy fut-e a Bull Run versenyen de reménykedjünk :)