NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó kis video! <#taps>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Alexease
Amugy meg botranyos volt amig bent voltam😞 Nem hiszem el, hogy keptelenseg tuljutni az elso kanyaron baleset nelkul?!?!?
Alexease
Nekem is tech problem😞 Remelem nem zuztam meg senkit?!
Egyszeruen "lefagyott" (?!) a kormany, full gaz, csak elore, se fek se semmi, mentem elore mint a hulye😞 Menetkozben meg ESC-et sem enged, szerencsere egy gyors ALT-TAB-bal ki lehetett fagyasztani😊
Nekem az invitellel volt problémám (egyszer már a happy hour alatt is volt ilyen) és most a restart utáni sárga alatt "lost connection". Amilyen gyorsan csak tzdtam, lementem a zéróvonal alá, nehogy valakinek is galibát okozzak. Remélem sikerült mindenkit elkerülnöm. <#nemtudom>

Tihy
Vicces egy versenyem volt, elõször balesetben lenullázódtam, aztán rs után meg sárga alatt egyszerûen csak leállt a motor 😄

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

ha valakinek kell, itt a felig kesz autom

http://katapult.uhulinux.hu/~janusz/nascar/111_janusz.cup.car

Janusz

Tihy
Pontosan ez a helyzet volt nálam is anno.

Met
Ha valakinek nem lenne kedve ma versenyezni, ITT egy kis kedvcsináló 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ne flashgettel szedjétek hanem explorerrel!
robotnyk
nekem sem jó
sajoati
most vagy én vagyok béna, vagy ez egy 1K-s file

Endure, in enduring grows strong...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Kééééééééész! 😊

DOWNLOAD

Sok sikert az új autómnak! Minél kevesebb sérülést neki!
Tud vki linkelni egy szerkeszthetõ alapot (PSD)?
Banyek, elfelejtettem megcsinálni a "crew"-t úgyhogy egyelõre ezt ne tegyétek be, hamarosan jön a teljes!
Örömmel jelentem be, hogy ezentúl nem azzal az ótvar sárga 77es kocsival fogok indulni, hiszen elkészült a saját készítésû (thx to robotnyk az infókért) autóm!

LETÖLTÉS

Ma már ezzel fogok indulni, szóval mindenki másolja be 😉
Aha és aztán próbáld ki 😉
Az lesz a bibi amit mondtál de nálam egy ALCXWDM.SYS fájlt írt ki...
Szóval akkor takarítsam le a géprõl a hangkártya driver-ét?
Én ajánlom még a Microsoft féle FF kormányt, ugyan elég régen vettem, de szerintem nagyon megállja a helyét! Masszív, nagyon jó az FF hatás és megbízható! Csak nem tudom, hogy lehet e még kapni!
Na ebben tudok segíteni!

Nekem is hasonló gondom volt. ASUS alaplapom van és van a hangkártya szoftvere, ami feltesz egy soundmax nevû hangvezérlõt. Na ez nem tetszett a játéknak.

Nálam voltak olyan "tünetek" is, hogy a hang minõsége is állandóan másmilyen volt.

A Vezérlõpult/Rendszer/Speciális/Indítás és helyreállítás/Beállítások pontnál kapcsold ki a rendszerhiba esetén automatikus újraindítás opciót. Ha ezt megtetted, legközelebbi alkalommal, amikor beadja a game az unalmast, elõjön egy kék képernyõ és ki fogja írni, melyik file okozta a hibát (ezt majd írd be a keresõbe meg ide is).

Nálam ez smwdm.sys volt, tehát ennek a SoundMax dolognak az egyik rendszerfileja. Nem volt más hátra, mint letörölni ezt a progit (drivert). Természetesen így is be lehet állítani, hogy szóljon a hangszóró csak nem tudsz 26 féle hanghatást beállítani, ami nem biztos hogy baj.

Az is elképzelhetõ hogy nálad más a gond, csak nálam is kisírtetiesen így alakult a dolog (és érdekes, hogy csak ennél a játéknál amúgy).
😄DDDD
Integrálva van a hangkártyám, miért ez is okozhatja a hibát?
Én inkább a videokártyámra gyanakodtam.
Szerver kérésre elindítva 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

petesilver
Márpedig tuti lemaradsz az elején!!! Nem Te Met!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Metwork
másik pályával kezdj, nézz valami 1-1.5 mérföldes ovált, a draftos pályákon semmi más dolgod nincs mint menni a többiekkel, ha lemaradsz annyi

I will use google before asking stupid questions.

Tihy
Alaplapi hangkártyád van?

Cowek
Ezek a kormányok tuti nem FF-esek, a legutolsó meg csak vibrál ami semmilyen valós eseményt nem szimulál.
Nekem volt Geniusom régen, alig tudtam eladni, mert annyira szarok voltak a pedáljai.
<#felkialtas> Tisztán látás képpen az érdeklõdõknek:
Ez egy vérbeli szimulátor játék! A program megpróbálja a leghitelesebben utánozni a valóságban történõ dolgokat. A kidolgozottság azzal magyarázható, hogy sokkal nagyobb a hangsúly a mérnöki munkán, mint más autós programoknál. Ezzel persze a nehézsége sem hétköznapi. Szóval képzelje el mindenki, ha gombokkal szeretne irányítani egy utcai autót hány betétlapot kellene kiosztani egy nap <#rolleyes>. Azért érdemes áldozni rá (persze ha van rá lehetõség), mert ez már inkább egy komolyabb hobbi, mint 15 perc online mulatság.
Itt kérdezhettek sok mindent de a honlapot olvassátok el, sok hasznos infó van.

http://www.f1-info.hu/

JuanG
az apróneten 10000FT körül találsz ilyet: Logitech Wingman Formula Force GP Force Feedback ... ezt ajánlom, ha nem akarsz túl sokat rákölteni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Ehez csak gratulálni tudok😄 elment a 4 mi? 😄 Gondolom az azért benõkének az fps headshotgurunak is feltûnik, ha elszáll az utolsó sebességi fokozat egy versenyautóban, és ezért nem tud fraggelni az élmezõny verdái közül 😄DDD

petesilver
Semelyiket szerintem, legalábbis hosszútávra nem. Minimum Wingman, vagy MOMO, az összes többi csicsás szar szerintem bedobja az unalmast heti rendszeres nyúzás után. Kompatibilitási problemekrõl nem is beszélve, egy Logitecet tuti annak kalibrálsz ami, minden mástól többnyire kiütést kap az XP, hogy ez meg milyen játékvezérlõ. De rövidtávon biztos jó bármelyik.

Szerintetek ezek közül vmelyik ffb-s?:
Nettó Bruttó
KORMÁNY GEMBIRD RACEFORCE USB 3.400 4.250
KORMÁNY GEMBIRD SHOCKFORCE USB 4.800 6.000
KORMÁNY GEMBIRD SHOCKFORCE USB 4.800 6.000

És ha egyik sem, akkor, de csak akkor:

KORMÁNY GENIUS SPEED WHEEL 3 VIBRATION USB 6.992 8.740

Ezeket tartom érdemesnek, hogy megvegye az ember, mert én tuti nem fogok 20ezreket meglengetni.

Pff néha el se hiszem, hogy ennyire ki van dolgozva ez a játék...Valóban, valszeg
a sok draft volt a felelõs mert idõmérõn 185-el ment a kocsi, csak örültem, hogy vmi versenybeállítás biztos 😊 Hát nem...

petesilver
Azért nem kell kétségbeesni. Ha a 15-ik körre már a mezõnytõl lemaradva,picit koccolt verdával mentél, akkor eccerûen elfogytt az a kis draft, amit kaptál 42 autótól egyben. Eccerûen akkor már annyit ment a verda, amit motorerõbõl lehet. Ha nem ez, akkor is lehet még vezetési problem mindenféle mágikus zavar nélkül. Ha kopott gumival pl nem tudod már íven tartani, akkor lassabb kanyarsebesség, és késõbbi kigyorsítás alacsonyabb sebességnél, ergó nem gyorsul úgy fel az autó az egyenes végére. De szerintem a draft ment el, kivéve ha mondjuk elõtte önerõbõl, egyedül mentél 190MPH-val. Kéne tudni a pályát, de fast beállításal a cup autó egyedül szerintem magától egyik pályán sem megy 190Mph-t, csak draftban. Alone olyan 185MPH a vége kb.

sajoati
ezt érdemes alaposan átböngészni:
HNR honlap

Logitech MOMO sokunknak van, gyári hibás, idovel szerelni kell a pedálokat. Thrustmastert többen dicsérték, az ára 50K körül van. És nincs botváltója. 😊
Valami FFB-st célszeru venni, ha van minimális muszaki érzéked, a MOMO is jó. (A kormány része egészen kiváló, a pedált meg akkor meg tudod majd szerelni.)

A progi amúgy teljesen jó, a gépedben van a hiba, nem kizárt, hogy túlmelegedett.

Lefekvés elõtt még egy uccsó hozzászólás...
Szeretnék errõl a netes versenyrõl megtudni amit csak tudni érdemes, bár attól még messze vagyok,hogy nevezzek.Ha vkinek van kedve és ideje, hogy egy lámát kicsit kikupáljon az írjon pár infot a [email protected] E-mail címre.
Ha már szóba hoztam, miyen tipusú kormányt ajánlanátok nekem...
Én a Logitech MOMO Force-ra néztem rá nagyon, csak mikor megláttam az árát megvakultam...<#hawaii>
Hi all!Letöltöttem én is a progit de valamiért mindig újraindul az egész gépem, hol akkor mikor beülnék a verdába, vagy csak egy kis idõ múltával.
E hiba és egy jó kormány hiánya miatt sajna internyet közelbe se tudok menni...
De amint ezek a problémák megoldódnak én is szivesen versenyeznék.
Minden sérül egy-egy falazásnál.
A motor, a karosszéria, szinte minden. Ezt jól látni ha letöltesz egy HNR reportot és ott megnézed valamelyik menüpont alján az autók sérülésének mértékét.

Azt ne hidd, hogy szándékosan koccolom... 😊

Ha koccolod a falat minden csokken 😊 Ne koccold 😊

Jóvan Petya már láma se lehet az ember 😊... inkább megfontolom sajoati tanácsát. Ha koccolom a falat a max. speed is csökken??? Ezt jó tudni... köszi

sajoati
1. ha koccolod a falat, lassulsz, csökken a max. sebesség
2. ha már nincs senki elõtted/mögötted, akkor nincs draft sem-->csökken a max. sebesség
3. a gumi is kophat, de az a többieknek is

Engine problem-t nem mondott a spotter? Ettõl lassulhattál ennyit... (vagy elment a 4., estleg kifogyott a benzin és hasonló naon "lamernek" feltétlezések 😄)
Az mitõl van, hogy kezdtem egy offline race-t, 95% AI, fast beállítás és az autóm elõször ment ahogy kell, aztán 4 kör múlva elkezdett lassulni. Elején 190Mph-val ment, 15. kör után már csak 175mph-val csúcson. Ezt mondja meg nekem vki pls. Az lehet, hogy néha megnéztem meg van-e még a fal, és az elején rángattam a kormányt(de hát ugye 42 versenyzõ között nehéz kacsázni). Egyedül arra tudtam gondolni, hogy kopik a gumi a rángatástól, de gondoltam megkérdezem az sg-n a profiktól... 😊 Segítségeteket elõre is köszönöm!

Ezt már láttam de másodszorra is brutális. Hogy élte túl... durva lett volna ha kicsit feljebb jön a másik kocsi akkor pont a szabad testét viszi el.
Papailaca

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
? csak össze kellett adni a versenyek neve melletti mérföldeket, ez 8125+glent kihagytam.

mármint a CUP. az, hogy ki mennyit prektiszel, kvali, hepi, az kimaradt

Engem csak az elméletileg teljesíthetõ versenytáv érdekelne.
Kegyetlenül lusta vagyok utána számolni.

Papailaca

Let\'s get ready to Rumble!

sajoati
(persze az egész ott dõl meg, hogy a kiesõk nem tesznek meg full távot)