51527
-
#38785 Gratulálok mindkét csapatnak!!!Reménykedtem vmi szerencsés fordulatban (talán ront az első vagy vmi...) de igy is nagyszerü!És a 8. hely is kiváló! -
#38784 Köszönjük! Igazi élmény volt :-) -
IzI #38783 Koszi:) -
72TSanyi #38782 És grtula a Red-Izi-Cowek hármasnak is az elért 8. helyükhöz! Remek! -
72TSanyi #38781 Gratula a Hazso-Norbi-Prezsi triónkak a bullrun-i 2. helyhez! Szép volt! -
#38780 KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!!!!!!!!!!! (MOJITO A KÉZBEN ) -
#38779 Követem.Köszi! -
#38778 Csak nem illik ez se :D -
#38777 inkább itt:
http://www.nrtvlive.com/files/NRTV_TrackPack_01.exe -
#38776 Ebbe benne van a térkép:
http://www.evolutionracing.oteracing.net/nrtv/NRTV_TrackPack_01.exe -
#38775 Aki követni akarja az eseményeket NRTV-n:
IP is: 69.28.242.213
Port number 7600
Sajnos a térkép rossz, ezért csak a helyezéseket érdemes nézni...
-
pasztor #38774 hol versenyez?
BSZ Juan! -
IzI #38773 Sajnos mi megszivtuk 3. fokozat elment 10. kor kornyeken +belementem elottem porgok automba is:)Eddig jo -
#38772 -
#38771 NRTV-re bejutott valaki? Norbi pole-t ment 31.7-el, második 8 tizedet kapott. -
Redvin #38770 Boldog szulinapot Juannak -
V8Man #38769 Én sem akarok kötekedni mert nem az én műfajom. Van elég bajom enélkül is. Nem mondtam hogy nem voltam hibás. Én csesztem el, mert nem jól reagáltam le egy helyzetet, tudom én is.
De nem lennének ilyen típusú helyzetek, ha egy restart után vagy 2 körig nem nagyon fickándozna senki, amíg újra be nem melegszenek a gumik. -
Redvin #38768 Az tulzas hogy csatazni akartam, de gondoltam ha mar pozicioert megy nem fogok egyszeruen felreallni a belso ivrol, de kulson elmehettel volna, persze igy utolag konnyu mondani, de csak nem egy lekorozott voltam :) -
#38767 majd jól lemortalkombatozlak -
#38766 Egyertelmuen az en hibam volt, en loktelek meg, csak nem gondoltam, hogy annyira a futam elejen, akkora kulonbsegnel te me'g csatazni is akarsz. Szerintem nem volt ertelme. Na de mind1, ez mar igy alakult. -
#38765 menjél inkább Mortal Combatozni -
IzI #38764 Nem akarok kotekedni de en maskepp latom a helyzetet mint ahogy te leirod.Szerintem semmivel se voltal gyorsabb csak te tovabb nyomtad a gazt es ezert tortent a problema.Enis nyomhattam volna neki csak akkor elkapom kulsoiven meno Januszt.Nagy fekezest meg nem kellett volna veghez vinni amikor bementem eled nyomtad neki tovabb ha ott nem nyomod nincs gond.Persze utolag konnyu ezt enis elismerem csak meglepo hogy maskepp latod a helyzetet.Remelem nem lesz ebbol harag meg azert kivancsi lennek 1 biro velemenyere is. -
#38763 MEGJELENT A Grand National 1970 for N2003!
Boldog szulinapot The PITS es JUAN!
http://thepits.us/board/viewtopic.php?p=25156 -
#38762 Fight! -
V8Man #38761 Megnéztem én is még egyszer. Valóban beért elém, csak én gyorsabb voltam már abban a pillantaban, de ha erősen fékezek, a mögöttem jövő jön belém vagy még nagyobb baleset van belőle. Ja és volt fékezés, csak gyengébb, hogy ne menjek neki, de pont elég volt az is abban a pillantban, hogy kibillenjen az autó az egyensúlyából. Utólag könnyű okosnak lenni, ott meg néhány pillanat alatt kell cselekedni. Sajóati is megoldahtta volna jobban azt a helyzetet az utolsó Cup futamon, amikor nekem jött. De ott akkor ő annyit tudott tenni. Nem szórakozásból megyek neki senkinek, ha nagyritkán előfordul ilyen. -
#38760 HIGHEST CLIMBER
Driver Start Finish Change
Papailaca 19 7 12
hihi -
#38759 BSZ JUAN!:) -
#38758 "félrekaptam, felcsapódtam, eltaláltalak"
valami kimaradt
hogy mi?
FÉKEZÉS, vagy LASSÍTÁS, vagy ezeknek valami szinonímája
elém is bevágodott Janusz mégsem romboltam le, félre se kaptam, csak símán fékeltem (na meg persze szitkozódtam) -
IzI #38757 Megneztem replay mert azt hittem celvonalnal levo elozesem miatt volt a galiba de nem es te is rosszul idezed vissza mert kanyar megkezdese elott tisztan elotted voltam.Egyszeruen elnezted a fektavot es ha nem rantod ki akkor engem loksz meg hatulrol.Szal Met kiesesehez semmi kozom. -
#38756 Boldog Szülinapot Juan! -
72TSanyi #38755 Boldog Szülinapot Juan! -
#38754 Hepi börszdéj Juan! -
#38753 Boldog Szülinapot Juan! -
IzI #38752 Nem tom mer mentem oda le meg fuvre is lementem hatha nem szamitasz ra hogy oda bemegyek.Egyebkent ez elvileg szerintem szabalytalan volt.Sajnalom hogy ilyedelmet okoztam:)Meg is kaptam erte a buntetesemet Janusz szepen felrakott a falra:) -
#38751 -
72TSanyi #38750 Kipróbáltam újra a tegnap már tesztelt pályákat. Most akkor azt néztem, hogy mi a helyzet a stop&go büntetésekkel. A pályák ilyen szempontból is megfeleltek, a büntetéseket el lehetett töröltetni.
Szóval az alábbi pályákról van szó:
Shanghai
Bahrain
Surfers Paradise
Long Beach
Mid-Ohio
Trois Rivieres
Magny-Course
-
#38749 VH Setup
Nem tudom, nem emlexem milyen de tippem szerint gyorsabb:) Es azzal egyutt valszeg aranyosan "baratsagtalanabb" is:)) Bar valoban nem tudom...
De ha igen, es meg ha minimalisan is, es ha marad ez a 2x futam, akkor valszeg a kozep mezonytol hatrebb gyorsabban fogjat elkoptatni a gumikat, eldobalni az autot, tobb sarga lesz stb. Bar lehet, hogy azzal az elmezony hosszabb es jobb csatakat tud majd vivni...
De abszolut nem emlexem, vagyis gozom sincs milyen, barmi is lehet...:))) -
72TSanyi #38748 Semmi gond, ezt a bajnokságot most úgy sem veszem olyan komolyan! -
#38747 -
#38746 Azt hiszem azt eppen lattam is, ott voltam meletetek-mogotetek:) Nem neztem vissza, de ha jol emlexem valoban feleslegesen elkapkodott elozesi kiserlet volt balesettel fuszerezve;(( Szerencsere megusztam.:P