51527
-
72TSanyi #39187 Hát igen. Az remek lenne, ha mindeni ezeket figyelembe tartva körözne a pályán! -
Toya #39186 Most elemezhetnénk mi a gond a versenyeken, de szerintem néhány "apróság" ami általában a gondot okozza.
-A lekörözöttek a restartnál elfelejtik, hogy azért vannak a belső íven mert lassabbak és ennek oka lehet az hogy nem fekszik nekik a pálya vagy rosszabb esetben törött az autójuk.
Sokan ezt figyelmen kívük hagyják és neki állnak versenyezni a külső sorban lévőkkel akik viszont valóban gyorsak. Ennek szerintem semmi értelme nincs mert általában sárgánál úgy is lassítanak a gyorsabbak és elengedik a lekörözött autókat.
-Sokan azt hiszik, hogy ha a másik előtt autóznak akkor az egyenlő azzal hogy gyorsabbak is. Sokszor még a tényeket figyelmen kívül hagyva (mondjuk 1 mp-et hoz rajta a mögötte autózó körönként) nekiállnak csatázni.
-A pillanatnyi eredmény lebeg sokak szeme előtt. Tehát lehetek az első három körön át vagy megelőzhetem xy-t két kör erejéig.
Ezekre mind volt most is példa, de persze az esetek ellenkezőjére is.
Be kell látni, hogy vannak lassabbak és gyorsabbak, van aki tíz körig jó és van aki harmincadik körben is versenyképes, valamint ez egy hosszútávú verseny ahol bármi megtörténhet ha az ember elég türelmesen és nyugodtan vezet. A kapkodás itt is mint minden más játékban csak rosszat szül. -
Ciccio #39185 Nem néztem utána, hogy ki(k) voltak azok, de nem is szeretnék személyeskedni. -
#39184 Nekem is megvolt a heti adag izgalom :)
Az elején V8 felkent a falra....irány a pit. Összeszigszallagoztak, de sajna gyorsan jöttem ki, így black flag, áthajtós....csak ezt nem vettem észre, és megálltam. Csodálkoztam is, hogy miért cserélik a vadi új kerekeket. Na mondom, már úgy is mindegy. (+6 kör)
Aztán a következő pikiállásnál állnék be a helyemre, de megpörgetnek. Megfordulnék, de akkor látom, hogy jön valaki a boxban, és pont keresztbe állok előtte...SRY!!!
Aztán már nem volt semmi izgi, csak a sok sárga, meg kisebb nézeteltérések
De azért élveztem -
#39183 hát volt valami balhé, aztán úgy nézett ki hogy sikerült elkerülni, de hipphopp keresztben elcsapott egy autó (asszem TD - festés nélkül?), motor annyi...csáóóó... -
#39182 Hat velem ma eleg sok minden tortent, nem unatkoztam.
1. rajtan elszallt a 3asom
2. aztan kipordultam a pitbe
3. elso zold alatti pitnel mikor mentem ki kaptam egy bal elso defektet es a betonfalrol csusztam be a pitbe, kalapalas, kerescsere + 30mp-es bunti, -2 kor
4. aztan a sok sarganak koszonhetoen sikerul lekuzdenem a 2 kor hatranyt es a vege fele felkuzdenem magam az elejebe
5. az utolso pitelesnel elso helyrol allok ki, de a pitbe menet 4-esbol hirtelen 2-esbe valtottam es megpordultem, kerekcsere + ujabb 30mp-es bunti
Hat nagyjabol ennyi. -
Redvin #39181 Esetleg ha elmondanad hogy akkor kirol van szo? -
Toya #39180 Alex ezt most találtam neked :)
3 nap :) -
Redvin #39179 Miert mi tortent? -
72TSanyi #39178 Jövőre keményebben fogunk ezért büntetni, aztán majd elmúlik ez a jelenség. Legalább is remélem! -
#39177 Eddíg minden futamon mindegyik restartnál voltak balhék......na jó nem mindíg -
Ciccio #39176 Akkorát cumiztam annál a balhénál, hogy öröm volt nézni. Egyébként nem vettem komolyan, lévén nem bajnoki futamról van szó és egyébként sem vagyok haragtartó. De ahogy elnéztem ezt a mai futamont (most nem Rólad van szó Laca), lehet, hogy jövőre sem kéne komolyan venni, egészen addig, amíg ilyen balhék vannak restartoknál... -
#39175 de nem néztem vissza, csak a Tihy mondta -
#39174 Persze, persze nagyon sajnálom az ügyet, de ez volt a mai versenyen az első balhém, az előzőért Red kolléga volt a felelős -
Toya #39173 California kimaradt Alex!!! ABC szerint mennénk :)
1. Ca
2. Ch
Jövő héten majd az kellene. -
#39172 Egyébként Laca, restartoknál kicsit óvatosabban, szinte minden újraindulásnál csináltál vmi balhét. -
#39171 Nálam ua, megyek egyszer csak füst. Még javítás sem volt előtte egyik pitnél sem, az lehet, hogy amikor Papailaca nekiment Tihynek én meg Tihyt hátulról lekoccoltam talán akkor sérülhetett. -
#39170 Én meg elnézést kérek minden érintettől, egyszerűen nem láttam a Giot mellettem, azt hittem,már előbbre és feljebb vagyok, igy elkezdtem ivre húzni, de annak ellenére, hogy a spotter azt mondta, hogy tiszta, nem volt az...
Elég nagy kalamajka lett belőle:(
Még1× sry, természetesen nem volt szándékos. -
Toya #39169 Rá se bassz, nekem egy újraindításnál állt meg a motor.
Előjel semmi, kalapálás nem volt a kocsin...most akkor én mit mondjak? -
#39168 faszkivan...ha most bajnoki futam lett volna kicsit ideges lennék... -
#39167 Egy harmadikat elokeszitenek:)
-
Toya #39166 Engem az érdekelt volna, hogy most pontosan akkor mit is csinálnak két per között :P -
#39165 Leegyszerusitve, egy 3D-s scanner amivel nagyon pontosan lehet palyakat es objektumokat szamitogepre vinni. Elvileg;) -
#39164 Ez sem egy nyugdíjas hobbi :-D -
Toya #39163 De pontosan mit is? -
#39162 http://www.iracing.com/index_2.html
azért csak csinálnak valamit :) -
#39161 SZERVER ELINDITVA!
HNR Winter Cup, Chicagoland, FAST2, PitStop 2X -
#39160 Ha a többség a fast mellett marad, akkor rakd be a fast2-t... :) -
72TSanyi #39159 Feltűnően sok volt a lada meg Kamaz! :D -
#39158 Na jah...ennyi Lada a világon nincs máshol -
#39157 Oroszok basszus:( Vagy valami hasonlo:) -
#39156 Röhögtem volna, ha a végén lenyomja őket egy Lada VFTS :D -
#39155 én csak VH2-t találtam
VH2 -
72TSanyi #39154 Állatok -
#39153 Inditanam a szervert de kellene egy VH setup Chicagoland-re mert az nekem nincs;) -
#39152 #38957 -
IzI #39151 Teny hogy keves kort de akkor se jon be.Szerintem meg ha kicsit valtoztatnak Vh setup-on akkor siman mehetnek vele bajnoksagba.Szinte osszesnel ugyanazta a muveletet kell vegrehajtani es jo is. -
Ciccio #39150 hmmm... -
Toya #39149 Marad a fast2 :/ -
Ciccio #39148 Este akkor milyen setup lesz? VH, VH (Hazso által linkelt) vagy fast2?
Csak azért kérdem, mert ha VH vagy VH2 lenne, akkor megyek gyakorolni.