NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hazsonak már meséltem ezt atörténetet pár héttel ezelõtt, ennek a mai történetnek kapcsán leírom ide is. Apám felhívott 3 hete, hogy akar venni kormányt, ami nem drága, de jó, mit ajánlok. Mondom neki, hogy belépõszintû jó kormány itthon csakis Logitech Wingman force. Oké, akkor majd bejön, és megveszi. Hétvégén csörög a telefon, apám az. Mondja, hogy itt áll a Tescoban, és van most akcióban egy 'kurvajó' kormány, megvegye-e? Mondom az õ dolga, de én nem venném meg. Rutinosként megkérdeztem hány gomb van rajta? 12 hja akkor tuti bóvli. Rögzítés? 4 tappancs. Azonnal menjen onnan, és felejtse el!! Hálistannek elment, és megvette a logitechet. Namost. Többnyire alapból a win 4 esetleg 6 gombos kütyüket ismer-kalibrál magától, a többit nem ismeri, megzavarja belehülyül. A gagyicsicsákra jellemzõ, hogy telebaszák ezer gombal, ami semmire nem jó, csak jól mutat. Ezek saját szoftverrel néznek ki csak kalibráláskor úgy, hogy mûködnek is, de ha szar a drivere, akkor még ott sem. Ezután jön, hogy nem biztos, hogy játékban mûkszik, mert a játék nem bírja jól beolvasni a kormány adatait, és van ilyenkor kutyulódás, meg nem kalibrálhatóság, meg anyázás, meg fagyás. Míg a nagy gyártók kormányadatai a windowsban minimum, a játékban valószínû hogy megtalálhatóak. Na ezért vetettem apámmal Wingmant.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

kössz mindenkinek
megvan a megoldás a keyborad ra kell konfigurálnom a kormányt és tökéletes
ok
köszike
Alexease
Menni megy (NUMERIKUS) de sok ertelme nincs...
Alexease
- Utana neztem neked neten, es ha jol lattam, az a kormany valami "hulladek" - bocsi hogy leszolom! Problemak a driverrel, a kompatibilitassal, hasznalattal. Probalj keresgelni neten, kulfoldi forumokba, talan lesz valami nem hivatalos driver, util vagy valai otlet.
- A vibraciot kikapcsolni vagy a kormanyon vagy a driverenel lehet. Ha nem, akkor nem lehet, pech.
- Az FFB az a Force Feed Back, vagyis nem vibral, raz, hanem a kormanyon erzed a felfuggesztesrol visszajovo eroket, a kaszni mozgast. Enelkul rendes szimulatort eleg nehez vezetni, mert nem kapsz visszajelzest csak ha mar latod a kepernyon, de az mar keso. Az FFB-s kormanyon erzed mikor blokkolnak, csusznak meg a kerekek, mikor billen at a kaszni stb., vagyis "vezetheted" az autot, a vibralossal csak "iranyitgathatod"...
sajoati
eh, szóval az "érheted el" helyettesítendo a "kapcsolhatod ki"-vel. 😊

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
figy, ezek olyan alap kérdések, mintha azt kérdeznéd, hogy "miért pördülök meg a pályán?"

próbálj egy kicsit tájékozódni a programban (tipp: keresd az options menüt.) igazán nem szeretném, ha egy leendo NASCAR-szim-palántát kibannolnának, mert csevegésre használja a fórumot, szóval akkor kérdezz, ha _tényleg_ elakadtál, és a google sem segít.

a vibrálást a force feedback jelölonégyzet kikapcsolásával érheted el.

Endure, in enduring grows strong...

és billentyüvel nem megy a nascar 2003 ???
usb portos tescobol valo eddig minden autos játéknál bejött f1 1999 nascar need for speed mi az a ffb, nem irkálsz feleslegesen akarok evvel a játékkal játszani hogyan lehet kikapcsolni a vibráciot?
Panther
Ha jól emlékszem a Compressor Supreme vibrás cucc, nem FFB-s. Sokan panaszkodtak rá, hogy úton nem lehet egyenesen menni vele, mert össze-vissza rázkódik és felismerési problémák is vannak vele. Rally Trophy például simán kilép alatta. Szerintem a vibrát kapcsolja ki elõször, egy tipp, de talán megéri megpróbálni....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Azert van, de ez nem CHAT!
Alexease
Nyugi, ebben a topicban mindenki vissza szokott olvasni!!!

Ezt a "markat" nem ismerem, ez valami "Tescos cucc"?!
Milyen csatlakozoja van (USB, soros, gameport)? FFB-s egyaltalan?! Milyen jatekban tudtad eddig normalisan hasznalni?

*ui.: Ha neked is most kototottek be a netet, te is most "gyujtottel le" nehany szaz giga jatekot a netrol probalgatni, es csak 2 percet akarsz tesztelni, utana azt mondod hogy, szar es DEL... akkor hulyet kapok hogy megint feleslegesen irkalok... *
bocs azt hittem ezért va a forum hogy megbeszéljük a problémákat.....
sanzik
Szerintem szedd ossze nyugodtan a gondolataidat es probald meg megfogalmazni a lenyeget egy hozzaszolasban. Ha valaki tud segiteni akkor ugyis fog majd meglatod,de nem kell ehez 25 kommentet gyartani 5 perc alatt.
pontosabban annál müködik minden jól
érdekes megvan az 1999 nascar annál is tökéletes minden mit tegyek?
compressor supreme ez van ráirva
valami T1 VAN rajta
huha keresem
kalibbrálásnál már forditva csinálja az egészet a legelsõ llenne a kormány de azt a másodikra kalibrálja
Alexease
A "12 gombos" kormanyodnak esetleg van neve is, markaja, tipusa, gyartoja?!
semmi progi nincs nem fut semmi sem 12 gombos kormányom van és kezdek megörülni mert forditott az egész
Alexease
Ilyet meg nem lattam<#vigyor3>
Milyen kormanyod van? Van valami hatterben futo manager programja? Ha csak a kormany mukodne forditva, arra azt mondanam, hogy a jatekon belul a kalibralasnal eloszor BALRA forgasd es csak utana jobbra.
játékon belül a kalibrate ott kell beállitani nem?
hogy a játékon belül kalibráljam??? segits légyszives
szia kalibrálásnál is forditva müködik nem tudom megforditani mit tegyek??? szerinted?
NEM. KLIKK A CALIBRATE GOMBRA, ÉS KALIBRÁLD BE JÁTÉKON BEÜL A KORMÁNYT. jELENLEG KEVERI A 2 TENGELYT. vISZONT ADTÁL EGY JÓ TIPPET A JÖVÕÉVI BAJNOKSÁG SZÍNESEBBÉ TÉTELÉRE 😄DDDDDD

sziasztok tudnátok segiteni picit? A nascar 2003 játékom a gázpedállal kanyarodik és a kormány forditásával ad gázt tehát forditva müködik az egész. Más játéknál tók jó minden esetleg van valami ötletetek mi lehet a gond? Elõre is köszönöm sziasztok [email protected] lehet hogy ntfs fájl rendszer a gond???
TS tudsz ma inulni? Ha esetleg nem, akkor kihagyom a mai futamot.

<#nyes>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Minden newcomernek ajánlom vigyázni Alexre!! Mindentlátó szeme van, ráérez a sok fórumba frissensokat kérdezõkre, ösztönösen szagot kap, ha hetekig nem fórumozott, akkoris!! Radarja van vazzee, csak óvatosan!!! 😄DDD

Alexease
Latom most kotottek be a net-ed?! <#idiota> Ugy nez ki, most mindent letoltesz, es mindenhol megkerded mi a gepigenye?! Ha legalabb mar sikerult ingyen beszerezned a jatekot, legalabb annyival tiszteld meg, hogy sajat erodbol utana nezel mit is szedtel le...
Cowek
Kicsit változó:
Keddenként 12-17fõ
Péntekenkén 15-22fõ

http://www.f1-info.hu/

Ez a tali tulajdonképpen gokarttal lenne egybekötve?
jakewyler
mennyien multiznak 1 este?

DTap
Az attól függ mik a te igényeid,bár ez már nem épp egy mai darab de azóta sem sikerült felülmúlni azért is játszunk vele.
A multiplayer szerintem ebben a témában felülmulhatatlan!Szerintem mondhatom nyugodtan a többek nevében is.

robotnyk
😄DD
DTap
Off(CART)
Ne haragudjatok ezért az idézetért de azthiszem megéri:
Mario Dominguez (#7 Indeck Ford-Cosworth/Lola/Bridgestone):

"Majdnem elbuktam a dobogót, hiszen tévedésbõl a rádió helyett a vízadagoló gombját nyomtam meg. Az összes víz a sisakomba spriccelt. Minden elhomályosult, aztán a sisak elkezdett párásodni. A sárga periódus alatt teljesen le kellett vennem a kesztyûmet, mivel azzal próbáltam meg letörölni a párát, majd ezután újra fel kellett húznom a kesztyût. Teljes zûrzavar volt. Nagy rossz volt, hogy elvesztettem koncentrációmat, emiatt a fékezési pontot is elszúrtam. Aztán azt mondtam magamnak, ha nem állok dobogóra, ezek biztos kinyírnak engem. Végül azért megcsináltam."

On

jakewyler
hysztok!most töltöm le a gamet!mekkora a gépigénye?ja és milyen a multiplayer?

Alexease
Probalkozz a Nascar SimRacing topicban es/vagy nez korul valamelyik ISI engines jateknal - F1C, GTR - ott van valahol hozza egy setup leiras.
vasko22
Nascar simracing az elég jó szerintem, csak nehéz beállítani az autót nem tud valaki valamilyen magyar leírást mondani????

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

DTap
Lehet,hogy nem újdonság de sztem itt található néhány figyelemreméltó pálya!

JuanG
szavaztam a gokarttal kapcsolatban, szept. 4 lenne nekem is jó!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

marmint melyik 2005? a papyrus fele nascarbol nem jelent meg 2005-os verzio

a 2005 meg eleg visszafejlodes
...szerintem...
nem rossz ez a nascar 2003 de jo
petesilver
Érdekes, talán a látvány, talán a több kormányal kûzdés miatt, de valamiért a mai napig sokkal jobban bejönnek nekem a Cart onboard kamerái, mint az F1-eseké.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Papailaca
Indítottam szervert, az ip a szokott helyen
max 12.30-ig mehet

Let\'s get ready to Rumble!

Cowek
Ez elég konkrét volt...

http://www.f1-info.hu/