NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!
köszike
- A vibraciot kikapcsolni vagy a kormanyon vagy a driverenel lehet. Ha nem, akkor nem lehet, pech.
- Az FFB az a Force Feed Back, vagyis nem vibral, raz, hanem a kormanyon erzed a felfuggesztesrol visszajovo eroket, a kaszni mozgast. Enelkul rendes szimulatort eleg nehez vezetni, mert nem kapsz visszajelzest csak ha mar latod a kepernyon, de az mar keso. Az FFB-s kormanyon erzed mikor blokkolnak, csusznak meg a kerekek, mikor billen at a kaszni stb., vagyis "vezetheted" az autot, a vibralossal csak "iranyitgathatod"...
Endure, in enduring grows strong...
próbálj egy kicsit tájékozódni a programban (tipp: keresd az options menüt.) igazán nem szeretném, ha egy leendo NASCAR-szim-palántát kibannolnának, mert csevegésre használja a fórumot, szóval akkor kérdezz, ha _tényleg_ elakadtál, és a google sem segít.
a vibrálást a force feedback jelölonégyzet kikapcsolásával érheted el.
Endure, in enduring grows strong...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ezt a "markat" nem ismerem, ez valami "Tescos cucc"?!
Milyen csatlakozoja van (USB, soros, gameport)? FFB-s egyaltalan?! Milyen jatekban tudtad eddig normalisan hasznalni?
*ui.: Ha neked is most kototottek be a netet, te is most "gyujtottel le" nehany szaz giga jatekot a netrol probalgatni, es csak 2 percet akarsz tesztelni, utana azt mondod hogy, szar es DEL... akkor hulyet kapok hogy megint feleslegesen irkalok... *
Milyen kormanyod van? Van valami hatterben futo manager programja? Ha csak a kormany mukodne forditva, arra azt mondanam, hogy a jatekon belul a kalibralasnal eloszor BALRA forgasd es csak utana jobbra.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A multiplayer szerintem ebben a témában felülmulhatatlan!Szerintem mondhatom nyugodtan a többek nevében is.
Ne haragudjatok ezért az idézetért de azthiszem megéri:
Mario Dominguez (#7 Indeck Ford-Cosworth/Lola/Bridgestone):
"Majdnem elbuktam a dobogót, hiszen tévedésbõl a rádió helyett a vízadagoló gombját nyomtam meg. Az összes víz a sisakomba spriccelt. Minden elhomályosult, aztán a sisak elkezdett párásodni. A sárga periódus alatt teljesen le kellett vennem a kesztyûmet, mivel azzal próbáltam meg letörölni a párát, majd ezután újra fel kellett húznom a kesztyût. Teljes zûrzavar volt. Nagy rossz volt, hogy elvesztettem koncentrációmat, emiatt a fékezési pontot is elszúrtam. Aztán azt mondtam magamnak, ha nem állok dobogóra, ezek biztos kinyírnak engem. Végül azért megcsináltam."
On
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...szerintem...
Mission Impossible 2010: PRO Class