51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Olyan volt már, de annak eredménye csak az lett hogy mindenki sz@rt a másikra és nem is volt verseny.
    Moderated talán jó ötlet, de no damage alatt tuti nem lenne semmi verseny...
  • Ciccio
    Akkor, ha a többieknek is jó, legyen törés nélkül. Egy jó kis zúzós futam
  • JuanG
    hja, főleg hogy a mechanikai hibát nem lehet kikapcsolni asszem...
  • ibronk
    Ha nem lesz törés jövök még én is
  • Ciccio
    Nem kéne a holnapi futamra kikapcsolni a mechanikai hibát, hogy igazi FUN futam legyen?

A törés kikapcsolását is támogatnám és akkor lehetne bökdösödni is egy picit a pályán
  • Toya
    Bizony, még az ember levelet kap a végén az iRacing ügyvédeitől :D
  • Tihy
    Nem lehet, hacsak valaki nem turkál bele a programba, azt meg nem szabad :)
  • Toya
    Ide felraktam a pályát, ez egy működőképes verzió amit csak ki kell csomagolni a Tracks mappába.
  • IzI
    Eleg surun szokott ez teny:)
  • IzI
    Azert kellett nekem adni a linket ugye?:)
  • Toya
    Hát a hiba a te készülékedben lehet mert az a pálya tuti megy.
    HaZso is megnézte, én is megnéztem...
  • HaZso
    Látod-látod, sose hallgatsz rám :)
  • ChevyG #39215
    lenne 1 olyan problémám, hogy a bajnokságban csak 64 versenyzöt tud kezelni a pont-táblázat (az elsö 64et, a 65.töl lefele törlödnek). tud valaki erre megoldást?
  • IzI
    Kene a palya.Amit Toya linkelt azt felraktam de nem jo ezekszerint
  • DTap
    Ha mentél már ezen a pályán értenéd,komolyan venni nem lehet nem és is kell de jó móka.Csak kipróbáljuk-gyere!
  • IzI
    Es hol lesz a buli?
  • Alexease
    http://www.tptcc.com/
  • IzI
    TPTCC az mi?:)
  • DTap
    Ma este 22.00 után Thornton "próba" TPTCC 2.4-el, törés nélkül.4-en már biztos leszük.Gyertek!Info később icq-n.
  • Met
    jaaa, amit meg kellett volna nézni és káromkodni?:)
  • Toya
    Az lesz kedden amit belinkeltem.
  • Met
    mi lesz kedden?

Mikulás RUN?:)
  • Met
    én sem
  • Toya
    Én meg nem :)
    Már csak azért sem, mert nem akarom azt olvasni a fórumon, hogy fast setuppal nem estem volna ki (pedig de).
  • 72TSanyi
    Én támogatom a VH setup bevetését a köv. CUP futamon!
  • Giovanni #39202
    Coca-Colan próbáljátok ki a VH-t
  • IzI
    Lehet megse olyan rossz a VH setup?!:)Ma sanyival kicsit teszteltunk California palyan es egesz jol ment ( 189mph )mentunk nem tom mennyire jo de biztos nem rossz:)Az teny hogy elejen figyelni kell nagyon meg utana se art resen lenni
  • IzI
    Meglehet :)
  • DTap
    Igen minden bizonnyal a pályában van a "nehézség" titka.
  • IzI
    Caloforniat megneztem valamelyik nap es meroben mas mint a daytonai.Nem jelentkezett kifarolas gondolom palya tulajdonsaga miatt
  • DTap
    Ha minden igaz most a kimaradt California következik,ahol persze ugyanugy lehet VH.Ha nem próbáljuk meg, hogy együtt mi a tapasztalat ezzel a setuppal addig nem érdemes véleményt alkotni sem.
  • IzI
    Johirem van a VH rajongoknak !Unatkoztam es megneztem a soron kovetkezo palyat ( Daytona ) es jo a VH2 setup !Igaz kicsit tobbet kell munkalkodni de legalabb gyorsabb a verda.A kopast nem teszteltem le de valszeg azis jobb.
  • 72TSanyi
    Köszi, hogy szólsz!
  • petesilver
    Moat kezdődött a Race Of Champions az Eurosporton, végre újra Jeff Gordon részvételével!!!!
  • IzI
  • Alexease
    Azert ide is kiteszem, ha valaki nem nezi meg;))

Ismét modostottam a weboldal programján, ami kivülről nemigazán látszik, de korrektebben müködik és a későbiekben könnyebb lesz tovább fejleszteni. Még kissebb problémák vannak, de azokat majd sorban megoldom:)

Az Archive rész is változott, most már lekezeli a programozott részeket, így már listázhatók az elöző szezon eredményei (Mixed, Cup).

Felkerültek a HNR Winter Cup-al kapcsolatok dolgok is. CUP FUTAMOK, CUP VERSENYNAPTÁR, CUP BAJNOKSÁG ÁLLÁSA , Visszajátszások
    Vagyis fent van minden:) Az esetleges nyilatkozatokat, cikkeket, elemzéseket ugyanúgy felteszem mint eddig - ha érkezik valami:)
  • Alexease
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news
  • IzI
    Alex kirakod majd a replay-t tegnapi futamarol?
  • DTap
    Az sajnos én voltam ,egy fűről elémcsuszó autó következtében vészfékeztem mert nem akartam telibekapni...Sajnos lekéstem a rajtot (talán ezért nem volt latható a festésem) és a pitből indulva +BF -3 körre tettem szert hamar.Ezért próbáltam a tulélésre menni ami 2-3 "esetnél" még össze jött de ott annál az esetnél lezuztam rendesen.Az utolsó rajtnál (aminél még ottvoltam) szinte felgyorsulni sem tudtam és csak akadály voltam a mezőnynek Reded majdnem kiraktam-Bocs!-jobbnakláttam kilépni.
  • Redvin
    De az lehetetlen szvsz :)