NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
<#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Metwork
tudod milyen nehéz átírni a a kocsi számát?😊

I will use google before asking stupid questions.

Tihy
A reportból azért csak kiderült ki lopta már megint el a kocsimat 😊

Petya, ugye harmadik ilyen eset már nem lesz?

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
igazából az a kanyar volt talán, amit a leggyengébben veszek, és lehet, hogy óvatoskodtam, egyben próbáltam tartani Toyát.

az a balos amúgy érdekes, mert lejt, ezért könnyu megpördülni, de valahogy én mindig csak jobbra lecsúszni tudtam, amit ti mutattatok be, az nem sikerült.

amennyire replaybööl láttam, Toya a kicsúszásakor viszonylag messze volt töölem.
persze ez 1 körrel késööbb történt, az elsöö esetre nem figyeltem annyira.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Milyen modemet, mikor még matáv.....bocs, T-Com vonal sincs? <#nemtudom>...arra kb 10 évet kéne várni.....jah, és városban lakom <#guluszem1><#help>
Amúgy a héten volt szerencsém a drafthoz...illetve a szomszéd kutyájának, ugyanis az futott habzó szájjal mögöttem <#vigyor2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

JuanG
úgy értem, hogy halmozodott a belassulás, te nagyon lassan vetted (elég késõn fékeztél gondolom Toya miatt), ritmustalanul, Toya-nak fékezni kellett nehogy belédmenjen, én meg csak Toya-t láttam (eltakart téged), és befékeztem nehogy belémenjek...van ilyen, csak nem tudom miért pördült ki a segge (lehet hamar raktam 2-esbe?) 😊)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Heheeej Cimbora!
Vegyél egy modemet, és meglátjuk hány halálos balesetet okoz majd :-)
Valamit találj ki hogy kilökhesselek :-) Meg különben is kell a draft :-)

Alexease
<#integet2>
Nekem pechem volt, sorry mindenkitõl. Toya elõtt harmadik helyen pit után dombra fel elszállt a harmadik fokozatom. Aztán fel négybe, le kettõbe, közbe sikán, közbe köszörülõs hármas, és forogtam, meg faltól falig, közben jött mindenki, és próbáltam úgy kormányozni, hogy ne üssek el senkit. Sorry mindenkitõl.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

sajoati
"Toya meg sajoati miatt fékezett be asszem"

😄DD

én meg a kanyar miatt fékeztem be. különben Toya 1 körrel késobb pontosan ugyanazon a helyen csúszott ki, ahol te.

Giovanni
Sziasztok fiúk!

Hogy vagytok? Én túl vagyok egy költözésen, sok idegeskedésen, bár az még lesz egy kevés.
Baromira hiányzik a csapat és az esti futamok, sajna a júpíszí miatt ez így is marad egy darabig. Márciusban kilett fizetve a fejlesztés, és 2 hete csinálták meg....Azóta addíg jutottak, hogy protekcióval bekötötték a TV-t!!! <#boxer><#nemtudom>
Szval egyenlõre marad a sóvárgás, és a tereprendezés <#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

JuanG
nekem a tegnapi full pech és szopatás volt 😞((...elõször Toya mögött kellett befékeznem (Toya meg sajoati miatt fékezett be asszem), erre kipörög a hátulja(?) - utolsó hely...aztán Papailaca mögött megint elcsesztem a fékezést, pedig elég korán kezdtem (a duplasikánnál - palikrulez!), rámegyek a fûre erre fekete zászlót ad...aztán ezt mégegyszer eljátszotta ugyanott, és akkor lett elegem, belehajtottam a falba (Toya talán tanúja volt az esetnek 😄D)

nem bírom ezt a fékezést megszokni - más programoknál csutka fékkel tudom megkezdeni a lassítást, itt meg jó ha max. a feléig lenyomom a fékpedált, mert különben blokkol a barma...

asszem mixed futamkra nem fogok ennyit gyakorolni, beesek a qual elõtt negyed órával azt jóvan...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Én meg jót szlalomoztam <#guluszem1><#pias>

Tihy
<#integet2>

Papailaca
Abszolút mértékben csak az én hibám az egész, ezt visszanézés nélkül is tudom mondani, nem azért említettelek meg,mert Te lennél a hibás,csak én Rád vártam,hogy a tükörben lassuljál-mert láthatóan gyorsabb voltál, mivel én beragadtam a rajtnál-, de erre hiába vártam,és addig addig húztam,míg késõ lett.
Abszulút nem hibáztatlak, nincs is miért.<#wave>

Let\'s get ready to Rumble!

Vagy ip cimre csatlakozol, vagy felmesz a sierra serverre jatszani

jakewyler
hogy tok multiplayerezni???ip cím???

Alexease
Mixed Cup, CTS, Watkins Glen
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
sajoati
bennem is él(t) még, ezért voltam olyan makacs. 😊 jellemzõ, hogy a leggyorsabb körömet akkor mentem, amikor megelõztél, és üldözni kezdtelek, aztán ahogy áthajtottam a célvonalon, 4-es el.

majd vissza kell néznem, hol mentél el, hogy legközelebb még jobban figyeljek ott 😊

<#nevetes2> Nem láttam annyira szaggatottan ment! 😄
Szóval nálam a dombon felfelé menet akadozva mentek az autók. Arra voltam kíváncsi, hogy egyedi eset volt, vagy tömegjelenség! 😊

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
Egybõl Laguna ugrott be 😊

Tihy
Nem igazán értem miért ijedtél meg, mert amikor ütköztetek még nem igazén voltam közel. Majd nézd vissza az én belsõ kamerámból is. Bár akár hogyan is volt sajnálom, pedig nem is vagyok olyan ijesztõ.

ICQ Alex egy kicsit!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Papailaca
most nem jött😞

Alexease
<#vigyor3>
Alexease
Nem gond, elofordul😊
Ide altalaban igy keszulok, itt mindig tortenik valami😊))))
Ha kijebb huzodtam volna, vagy lemegyek a kavicsagyba, akkor uresen marad egy hely, adodik egy alkalom, es akkor meg valszeg teged tolnak le😉)) Ez lancreakcio, ezt tul kell elni😉 Vagy osszejon vagy nem😄
Papailaca
Õ hányas versenyzõ volt?😊

Találkoztatok lagzással a felvezetõ körben?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

szerintem csak egy kis odafigyeles kene, es kicsit korabban fekezni

sajoati
még szerencse, hogy ez csak a tesztautó volt. 😊
különben be lehetne azt vezetni, hogy 1 mp különbségekkel rajtoljunk road-on.
az endurance versenyen pont azért volt ilyen, hogy ne legyenek elsõ körös kilökések.

amúgy me szenzációsat csatáztam Tihyvel, bár CTS-ben ez már nem olyan nagy újdonság 😊

Papailaca
Bocsánatot kell kérnem Tõled,bár ha hiszed,ha nem,egyáltalán nem akartalak megelõzni,sõt mindenképpen el távol akartam Tõled maradni,de annyira megijedtem a Tihytõl, hogy bementem szûkre,és fékeztem,de õ még mindig jött,Te pedig egy kicsivel korábban kezdtél el kanyarodni,így sajna nem tudtam mit tenni, ill. tudtam volna,de hátulról meglöktek-de ez lehet,hogy már utána volt-így nem tudtam elkerülni az ütközést. Nagyon sajnálom, tudod,hogy nem vagyok az az elsõkanyarbanelõzõs, de annyira bbántott,hogy az egész versenyen nem tudtam koncentrálni, gondolom, Te is hasonló okok miatt esték ki. Még1× sorry!

hihetetlen hogy nem lehet vegig menni a felvezeto kort(!) anelkul hogy a mogottem levo ne jonne belem, raadasul 2x. Elhiheted petya (ha jol emlexem te voltal) hogy nem poenbol fekezgetek en sem, igazan odafigyelhetnel.

Cowek
De jó kis videó :-))

Met
5 körrel a vége elõtt benyögik, hogy menjek tankolni, kimegyek, speeding pits, hajtsak át a piten, áthajtok, menjek vissza stop&go-ra, 3 körrel a vége elõtt, aszontam anyád 😊
kaptam egy DQ-t

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
1 cd-s😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jakewyler
nektek hány megabyte a játék???fontos.please

Alexease
Nahh, ez gyors volt😉)
Hiaba probaltam ijetszgetni az embereket a start elott, nem sok hasznal lett😊 Mar a cel vonalnal eloztek😊) Persze, a kanyarban a szuk furdulo mar nem sikerult, igy kaptam egyet😊
Aztan meg volt nehany izmozas, csuszkalas, palyabejaras, kicsuszas, baleset elottem azokat meg egy-egy padlofekkel, apro koccal megusztam😊
Aztan ugy nez ki az auto is megunta, kiszakadt a negyes😊))))

Ja es a kedvencem😊 Mar versenyben, ketten celegyenesben, bekesen haladva a kanyar fele, es hatulrol tolnak?!😊))) Nem volt veszes, kisebb kormanymozdulatokkal helyre lehetett pakolgatni veszteseg nelkul😊

Gondolkodtam hogy elinduljak-e, itt sajnos nagyon gazos az elso kanyar es az idokulonbsegek is kicsik. Nem lehet ellogni, mindenkeppen kitolnak...😊
Alexease
Na ilyet nem akarok ma😊)
Alexease CTS Watkins (WMV, 3 Mbyte)
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Mixed Cup, CTS, Watkins Glen, 36 kor, Custom Setup, No Yellow
Teljes felvezeto koron hagytam, hogy lehessen gumit melegiteni (OVATOSAN!😄).
JuanG
illetve olyan mint Alexease-nek

Hi,a kormányhoz tartozó kasznit mikor linkeled?<#nyes>
JuanG
nekem is ilyen van, de ezt már nemigen kapni 😞((

VAN VALAKINEK HASZNÁLHATÓ SETUPJA ESTÉRE, VAGY SZÉGYENSZEMRE CSINÁLNOM KELL?

sajoati
off:

Talmacsi-interjú van az augusztusi Penthouse-ban. onnan tudom, mert jár a cégnek az újság 😄D
off2:

spórolt pénzeteket tegyétek fel a HUN-ARG meccsre, V 1.5, a gamebookers-nél.

Alexease
Nekem is TM-em van par eve (Ferrari GT, a botvaltos), es jol birja a gyurodest. Pedig adtam neki rendesen, es mivel mindig maxon van a force es egy kezzel fogom sokszor a valtasok miatt, igy mar kotyok egy cseppet, de pontosnak meg mindig pontos😊 A pedalokkal nincs gond, az beton tipusu😉 Egyedul a botvalto szarakszik, de azt is en csesztem el, mert kemenyiteni akartam rajta es a rugok nem szerettek a hidegen valo nyujtast😉) De szabvany zarlakatos rugo megy bele, vagyis gond egy szall se😊))))
Az olcsó-jó kormányhoz adalék:
az én Thrustmasterem egyelöre nagyon jó, bár nem olyan masszív mint a logitech volt, viszont hosszúak a pedálutak, a fék jóval keményebb mint a gáz, több mint 180 fokot fordul a kormány, és elég pontos is. richmond óta megyek vele, és lehet, hogy nem ezért, de a teljesítményebb jobb a versenyeken, mint a régi Logitech-el volt.

sajoati
miért ne? ezek szerint megvan az a képessége, hogy kelloen hátul maradjon, és így elkerülje a nagy baleseteket 😊

illetve bumperre a Juicedben, ûbergagyi lévén még hood sincs😞

Azért ez nem annyira egyszerû. Rá 3 napra csörög a telefon, apám az, asszongya nem jó a kormány, segítsek. Mondom így nem tudok, kicsit kevés annyi info, hogy nem jó, szal mi nem jó? Hát nem lehet vele egyenesen se menni, faltól falig megy,irányíthatatlan stb. Sok kérdés után abban maradtunk, hogy hétvégén átmegyek, megnézem. Átmentem nem nyúltam hozzá, teszt. Juiced, mert az volt fent. Kikapcsoltam a francba a zenét, átváltottam hood nézetbe, két verseny alatt megszoktam, hogy pihekönnyû fizikanélküli valamivel megyek, és tönkrevertem párszor a mezõnyt. Namost volt egy sto eta brümbrüm vicc feeling, amikor aoám elcsodálkozott a nézetváltáson, hogy ja te így mész? Hát nem is külsõ nézetbõl. Kis unszolásra hajlandó voltam külsõ nézettel is menni pár versenyt, bár rühellem, de úgyis elvertem a mezõnyt. ezután megjavítottam pár pályacsúcsot hood nézettel az MS rallyban, és utána apám azt mondta, hogy a kormány tényleg jó. Szerinted hívjam a ligába? 😊))

sajoati
"Apám felhívott 3 hete, hogy akar venni kormányt" 😄DD ez übercool! nem jön a ligába? akkor legalább együtt bosszankodhatnátok, amikor valamelyik oválterrorista (*fütyürészve az eget nézi ártatlan mosollyal*) belétek száll egy merész belso ívrol-megcsinálom!-aktus keretében. 😊)