51527
-
Toya #39227 Olyan volt már, de annak eredménye csak az lett hogy mindenki sz@rt a másikra és nem is volt verseny.
Moderated talán jó ötlet, de no damage alatt tuti nem lenne semmi verseny... -
Ciccio #39226 Akkor, ha a többieknek is jó, legyen törés nélkül. Egy jó kis zúzós futam -
#39225 hja, főleg hogy a mechanikai hibát nem lehet kikapcsolni asszem... -
#39224 Ha nem lesz törés jövök még én is -
Ciccio #39223 Nem kéne a holnapi futamra kikapcsolni a mechanikai hibát, hogy igazi FUN futam legyen?
A törés kikapcsolását is támogatnám és akkor lehetne bökdösödni is egy picit a pályán -
Toya #39222 Bizony, még az ember levelet kap a végén az iRacing ügyvédeitől :D -
#39221 Nem lehet, hacsak valaki nem turkál bele a programba, azt meg nem szabad :) -
Toya #39220 Ide felraktam a pályát, ez egy működőképes verzió amit csak ki kell csomagolni a Tracks mappába. -
IzI #39219 Eleg surun szokott ez teny:) -
IzI #39218 Azert kellett nekem adni a linket ugye?:) -
Toya #39217 Hát a hiba a te készülékedben lehet mert az a pálya tuti megy.
HaZso is megnézte, én is megnéztem... -
#39216 Látod-látod, sose hallgatsz rám :) -
#39215 lenne 1 olyan problémám, hogy a bajnokságban csak 64 versenyzöt tud kezelni a pont-táblázat (az elsö 64et, a 65.töl lefele törlödnek). tud valaki erre megoldást? -
IzI #39214 Kene a palya.Amit Toya linkelt azt felraktam de nem jo ezekszerint -
#39213 Ha mentél már ezen a pályán értenéd,komolyan venni nem lehet nem és is kell de jó móka.Csak kipróbáljuk-gyere! -
IzI #39212 Es hol lesz a buli? -
#39211 http://www.tptcc.com/ -
IzI #39210 TPTCC az mi?:) -
#39209 Ma este 22.00 után Thornton "próba" TPTCC 2.4-el, törés nélkül.4-en már biztos leszük.Gyertek!Info később icq-n. -
#39208 jaaa, amit meg kellett volna nézni és káromkodni?:) -
Toya #39207 Az lesz kedden amit belinkeltem. -
#39206 mi lesz kedden?
Mikulás RUN?:) -
#39205 én sem -
Toya #39204 Én meg nem :)
Már csak azért sem, mert nem akarom azt olvasni a fórumon, hogy fast setuppal nem estem volna ki (pedig de). -
72TSanyi #39203 Én támogatom a VH setup bevetését a köv. CUP futamon! -
#39202 Coca-Colan próbáljátok ki a VH-t -
IzI #39201 Lehet megse olyan rossz a VH setup?!:)Ma sanyival kicsit teszteltunk California palyan es egesz jol ment ( 189mph )mentunk nem tom mennyire jo de biztos nem rossz:)Az teny hogy elejen figyelni kell nagyon meg utana se art resen lenni -
IzI #39200 Meglehet :) -
#39199 Igen minden bizonnyal a pályában van a "nehézség" titka. -
IzI #39198 Caloforniat megneztem valamelyik nap es meroben mas mint a daytonai.Nem jelentkezett kifarolas gondolom palya tulajdonsaga miatt -
#39197 Ha minden igaz most a kimaradt California következik,ahol persze ugyanugy lehet VH.Ha nem próbáljuk meg, hogy együtt mi a tapasztalat ezzel a setuppal addig nem érdemes véleményt alkotni sem. -
IzI #39196 Johirem van a VH rajongoknak !Unatkoztam es megneztem a soron kovetkezo palyat ( Daytona ) es jo a VH2 setup !Igaz kicsit tobbet kell munkalkodni de legalabb gyorsabb a verda.A kopast nem teszteltem le de valszeg azis jobb. -
72TSanyi #39195 Köszi, hogy szólsz! -
#39194 Moat kezdődött a Race Of Champions az Eurosporton, végre újra Jeff Gordon részvételével!!!! -
IzI #39193 -
#39192 Azert ide is kiteszem, ha valaki nem nezi meg;))
Ismét modostottam a weboldal programján, ami kivülről nemigazán látszik, de korrektebben müködik és a későbiekben könnyebb lesz tovább fejleszteni. Még kissebb problémák vannak, de azokat majd sorban megoldom:)
Az Archive rész is változott, most már lekezeli a programozott részeket, így már listázhatók az elöző szezon eredményei (Mixed, Cup).
Felkerültek a HNR Winter Cup-al kapcsolatok dolgok is. CUP FUTAMOK, CUP VERSENYNAPTÁR, CUP BAJNOKSÁG ÁLLÁSA , Visszajátszások
Vagyis fent van minden:) Az esetleges nyilatkozatokat, cikkeket, elemzéseket ugyanúgy felteszem mint eddig - ha érkezik valami:) -
#39191 http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news
-
IzI #39190 Alex kirakod majd a replay-t tegnapi futamarol? -
#39189 Az sajnos én voltam ,egy fűről elémcsuszó autó következtében vészfékeztem mert nem akartam telibekapni...Sajnos lekéstem a rajtot (talán ezért nem volt latható a festésem) és a pitből indulva +BF -3 körre tettem szert hamar.Ezért próbáltam a tulélésre menni ami 2-3 "esetnél" még össze jött de ott annál az esetnél lezuztam rendesen.Az utolsó rajtnál (aminél még ottvoltam) szinte felgyorsulni sem tudtam és csak akadály voltam a mezőnynek Reded majdnem kiraktam-Bocs!-jobbnakláttam kilépni. -
Redvin #39188 De az lehetetlen szvsz :)