NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Petya, ugye harmadik ilyen eset már nem lesz?
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
az a balos amúgy érdekes, mert lejt, ezért könnyu megpördülni, de valahogy én mindig csak jobbra lecsúszni tudtam, amit ti mutattatok be, az nem sikerült.
amennyire replaybööl láttam, Toya a kicsúszásakor viszonylag messze volt töölem.
persze ez 1 körrel késööbb történt, az elsöö esetre nem figyeltem annyira.
Endure, in enduring grows strong...
Amúgy a héten volt szerencsém a drafthoz...illetve a szomszéd kutyájának, ugyanis az futott habzó szájjal mögöttem <#vigyor2>#vigyor2>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vegyél egy modemet, és meglátjuk hány halálos balesetet okoz majd :-)
Valamit találj ki hogy kilökhesselek :-) Meg különben is kell a draft :-)
http://www.f1-info.hu/
- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!
😄DD
én meg a kanyar miatt fékeztem be. különben Toya 1 körrel késobb pontosan ugyanazon a helyen csúszott ki, ahol te.
Hogy vagytok? Én túl vagyok egy költözésen, sok idegeskedésen, bár az még lesz egy kevés.
Baromira hiányzik a csapat és az esti futamok, sajna a júpíszí miatt ez így is marad egy darabig. Márciusban kilett fizetve a fejlesztés, és 2 hete csinálták meg....Azóta addíg jutottak, hogy protekcióval bekötötték a TV-t!!! <#boxer>#boxer><#nemtudom>#nemtudom>
Szval egyenlõre marad a sóvárgás, és a tereprendezés <#buck>#buck>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
nem bírom ezt a fékezést megszokni - más programoknál csutka fékkel tudom megkezdeni a lassítást, itt meg jó ha max. a feléig lenyomom a fékpedált, mert különben blokkol a barma...
asszem mixed futamkra nem fogok ennyit gyakorolni, beesek a qual elõtt negyed órával azt jóvan...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Abszulút nem hibáztatlak, nincs is miért.<#wave>#wave>
Let\'s get ready to Rumble!
majd vissza kell néznem, hol mentél el, hogy legközelebb még jobban figyeljek ott 😊
Szóval nálam a dombon felfelé menet akadozva mentek az autók. Arra voltam kíváncsi, hogy egyedi eset volt, vagy tömegjelenség! 😊
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ide altalaban igy keszulok, itt mindig tortenik valami😊))))
Ha kijebb huzodtam volna, vagy lemegyek a kavicsagyba, akkor uresen marad egy hely, adodik egy alkalom, es akkor meg valszeg teged tolnak le😉)) Ez lancreakcio, ezt tul kell elni😉 Vagy osszejon vagy nem😄
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
különben be lehetne azt vezetni, hogy 1 mp különbségekkel rajtoljunk road-on.
az endurance versenyen pont azért volt ilyen, hogy ne legyenek elsõ körös kilökések.
amúgy me szenzációsat csatáztam Tihyvel, bár CTS-ben ez már nem olyan nagy újdonság 😊
Let\'s get ready to Rumble!
kaptam egy DQ-t
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hiaba probaltam ijetszgetni az embereket a start elott, nem sok hasznal lett😊 Mar a cel vonalnal eloztek😊) Persze, a kanyarban a szuk furdulo mar nem sikerult, igy kaptam egyet😊
Aztan meg volt nehany izmozas, csuszkalas, palyabejaras, kicsuszas, baleset elottem azokat meg egy-egy padlofekkel, apro koccal megusztam😊
Aztan ugy nez ki az auto is megunta, kiszakadt a negyes😊))))
Ja es a kedvencem😊 Mar versenyben, ketten celegyenesben, bekesen haladva a kanyar fele, es hatulrol tolnak?!😊))) Nem volt veszes, kisebb kormanymozdulatokkal helyre lehetett pakolgatni veszteseg nelkul😊
Gondolkodtam hogy elinduljak-e, itt sajnos nagyon gazos az elso kanyar es az idokulonbsegek is kicsik. Nem lehet ellogni, mindenkeppen kitolnak...😊
Alexease CTS Watkins (WMV, 3 Mbyte)
Mixed Cup, CTS, Watkins Glen, 36 kor, Custom Setup, No Yellow
Teljes felvezeto koron hagytam, hogy lehessen gumit melegiteni (OVATOSAN!😄).
Talmacsi-interjú van az augusztusi Penthouse-ban. onnan tudom, mert jár a cégnek az újság 😄D
off2:
spórolt pénzeteket tegyétek fel a HUN-ARG meccsre, V 1.5, a gamebookers-nél.
az én Thrustmasterem egyelöre nagyon jó, bár nem olyan masszív mint a logitech volt, viszont hosszúak a pedálutak, a fék jóval keményebb mint a gáz, több mint 180 fokot fordul a kormány, és elég pontos is. richmond óta megyek vele, és lehet, hogy nem ezért, de a teljesítményebb jobb a versenyeken, mint a régi Logitech-el volt.