51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    az vagyok én
  • Toya
    Majd átküldöm :P
  • petesilver
    aZ ALSÓ RENDERT HOGYAN? ÉRDEKES A SAPKA RAJTUK, ÉS AZ EGYIKNEK MÉG COFJA IS VAN, VAGY MI.
  • Toya

Minden kép link is :P
  • Toya
    Nem tudom mennyi kör folyamatos haladás után vontad le ezeket a tapasztalatokat, de nem hiszem hogy sokat mentél volna folyamatosan ezekkel a beállításokkal.
    De nem értem miért kell ennyit foglalkozni a VH beállításokkal. A bajnokságban úgy is a fast2 marad, az meg hogy egy tesztfutamon kipróbáljuk bele KELL hogy férjen.
  • IzI
    Megneztem ugyanaz mint a tobbi VH setup magyarul megy ki a hatulja es ha meghatrebb viszem a suly megjobban kimegy szal elore kell vinni hogy ne forduljon ki
  • HaZso
    California! Amúgy én annak idején ezért szerettem meg a VH2-t. A 100%-os AI-nak esélye nincs :)
    Apropó, sapka nem kell? :-D
  • JuanG
    és ez most melyik pályára való??
  • HaZso
    A VH beállításból is többféle létezik. Majd nézd meg EZT is akkor...
  • HaZso
    Lefele, tehát hátra :-)
  • IzI
    A csuszkat vagy mit vitted feljebb nem ?Egyebkent osszes VH setup-on kb csak ennyit kell csinalni es mar jo igaz en 3-4 vittem ha jolemlekszem :)Es lehet hogy jobbak hosszutavon a modositott VH setup-ok mint a fast2 ezt meg nem probaltam talan megnezem hetvegen.
  • Metwork
    Igazából nem az a lényeg, hogy mit változtatsz rajta.
    Az fontos, hogy a VH mint olyan sokkal jobban fekszik egy hozzád hasonló mutánsnak (félig ufo, félig ember mint az átlag embernek
  • HaZso
    Elképzelhető
  • HaZso
    Na akkor elmondom, hogy én mindig úgy változtattam a VH-n, hogy 1-2 kattintással hátrébb toltam a súlyt :-P
  • JuanG
    kösz de nem találtam benne...lehet kicsit fáradt vagyok már? :O
  • IzI
    Hat ez az csinalni es nem azzal menni:)Nekem is jo ha sulyt maskep osztom el.
  • JuanG
    klassz :)))
  • DGray
    VH-val mész 5 kört óvatosan, utána még 30at élvezetesen. A fast meg 10 kör után annyira tolja az elejét, hogy felmelegszik a gumi, kopik mint az állat. Én nagyon szerettem VH-ból magamnak setupot csinálni.
  • 72TSanyi
    Pedig lehet, hogy azzal még Hazso-ot is többször lemostad volna a pályáról!
  • Tihy
    A Tide-val már rég szerződést bontottam, kizárólag mosóporral akartak fizetni :)
  • Toya
    Ez a te kocsid? Én még mindig a Tide autónál vagyok elakadva :)
  • Alexease
  • Tihy
    Birtokunkba jutott néhány kémfotó a BG Motorsports, mai, daytonai teszteléséről :)

• Alexease
    A VH es az osszes gyors setup-ot nagyon pontosan kell vezetni. Ha az ember koran vagy keson lassit/gyorsit, kicsi vagy nagy gazt/feket nyom mar rehen rossz;) Csak profiknak "fekszik" es annak sokat tud gyakkorlolni.

De felolem kiprobalhatjuk, en vegig megyek mindenel, max lassan:) De jo lenne ha minnel tobben lennenk, hogy sokan tudjanak velemenyt mondani. Eseteg lehet valtozasokat eszkozolni benne... De egyelore ami biztos es ugy nez ki mindenkinek megfelelt az a fast2, mint vezethetoseg, mint idosporolas (setupolas) szempontbol.

Egy komolyabb setup-ot "nehezebb" is vezetni, valszeg tobben dobnak el versenyben, igy tobb sarga is lenne. Meg lehet, hogy ismet vesztenenk egy-ket embert, mert "nem bejovos" lenne a setup...
  • Alexease
    DAT Tool: Ebben benne van minden ami szamit: n2003_editing_tools
  • IzI
    Megneztem a penteki palyahoz VH setup-ot nem ert meglepetes ugyanugy kimegy a fara kanyarban amikor gazt nyomom pedig alig szedem ra es osszes VH ilyen.Szal osszes ( alap ) VH-t teljes mertekben ellenzem
  • ChevyG #39121
    még1x KÖSZI
    kipróbáltam és erre gondolam!
  • b-type
    off:
    csak a videó kedvéért használtam..
    5mb videó
    de köszi :)
    on:
  • sajoati
    hehe, csekkolásra csak csatolnék egy ligát, amiben Chuck is megy:

http://adc.speedgeezers.com/bios

biók :))
  • sajoati
    :)) király, nekem is kéne egy Canucks jersey, persze custom, saját névvel, csak éppen Mo.-ra nem szállít az nhl bót.

ja, amúgy írt volt csapattársam, Chuck, akivel endurancéztunk 1-2 versenyt: nyomtak egy 24 órás LeMans GTP-t. :)) szóval megelőztek a megalomán tervekben vkik. :) amúgy a 15. órában kiestek (crash a falba.)

én meg közben szorgalmasan várom a t-onlányt. :(((
  • ChevyG work
    jo ez az oldal, de nem értem mért van minden kép bmp-be!
  • JuanG
  • Tihy
    csak nem egy dirty? :)
  • Toya
    Nem rontom el a meglepetés örömét azzal, hogy elmondom milyen pálya :P
    Megnézed, szitkozódsz egy keveset, lehülyézel bennünket, de szerintem azért majd kipróbálod :D
  • Metwork
    milyen?
    road? rövid, hoszú?
  • Toya
    Fast2 lesz :)
    De azért előtte tényleg nézzétek meg a pályát, mert ilyenen eddig még nem köröztünk :)
  • Metwork
    fast2 lesz vagy Zso Edition?
    nem mindegy:)
  • Toya
    Változott a helyzet :)
    Készül rá setup, még megteszteljük és innen lesz letölthető. THX Zso!
  • petesilver
    Sajoati! Mire jó a nascar! :) Munkatársamra rászóltam, hogy jó a pólója! Mondom Canucks! Asszondja lehet, nem tudja pontosan, de szerinte is ilyesmi! :) Tényleg tök jó, olyan hokis mez tipusú!
  • Toya
    Tudom még nem téma a keddi verseny, de hogy megelőzzük az utolsó pillanatokban felvetődő ma hol megyünk, ma mivel megyünk kérdéseket választottunk pályát :)
    Kicsit szokatlan lesz, kicsit koszos lesz, de reméljük érdekes is lesz :D
    Azt hiszem én is elindulok majd :D

A pálya linkje :)

CTS - Fix fast setup