51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    pls vki mail-ezze már el az összes report-ot egy zipben a <nicknevem>_kukac_freeeeemail_pont_hu-ra! cserébe kielemzem őket.

sajna otthon ratyi netem van, folyton lebont, lassú, mint állat (voda-gprs), idebent meg nincs annyi időm.

cup és mixed is kéne, winter cup nem! :)
  • 72TSanyi
    Oks, így nem ragaszkodnék hozzá!
    Tetszik az új munkád!
  • Toya

• Toya
    Raktam ide egy videót belőle :)
  • Toya
    Zúzhatnánk persze, csak éppen van vele egy aprónak éppen nem nevezhető gond.
    Az amit sikerült beszereznem külön EXE-vel indul (ahogy a GTP 1.1 is) és kapásból kéri az eredeti CD-t.
    Ráadásul nem is nagyon működött nekem Dirt Track pályákon, inkább az eredeti betonos pályákon tudtam vele menni.
  • 72TSanyi
    Toya, említetted tegnap a srint car mod-ot. Neked már az is megvan esetleg?
    Ha igen, akkor jövő héten zúzhatnánk azzal is egyet!
    Ja, ha van légyszi egy linket róla! Thx.
  • Ciccio
    Ez sem lenne rossz dolog :)
  • sajoati
    egy 10 fős drag racing pályát is csinálhatna Alex, ha (ezek szerint) ért a pályázáshoz.

én odáig eljutottam, hogy megvan a pálya, de agyon kéne pakolni mindenféle cuccal, hátteret tenni neki, stb., túl aprólékos dolog ez nekem. :)
  • Cowek
    Ez murva jó volt, csa kár hogy széjjel szakadtam cefetekre...
  • Ciccio
    hajjajjj, de benne is lennék! :D
  • Toya
    Írtam odabent is, hogy Alex tuti megtudná csinálni bármelyik Nascar pályát ilyen koszosra (csak nála tuti több lenne a por) és ebben 1000%-ig biztos is vagyok :P
    Egy Miami-n én is szivesen elporoszkálnék :)
  • Ciccio
    Szóval több ilyen dirt track kellene a bajonkságban is. Valamint lehetne hosszabb ilyen "koszos" pálya is!
  • Ciccio
    Hát ez szomorú :(
  • Toya
    Kár lenne.
  • sajoati
    különben azért nem vagyok, mert most is vodafone-os mobillal netezek, a t-f@szom, nem képes egy oszlopot lerakni (a sarkon van telefonpózna, x méterrel arrébb kéne, ide elénk), azt mondták anyámnak, hogy 2006. áprilisig lesz tel+adsl, "és lehet a telkünkre kell tenni az oszlopot".

az biztos, hogy ha nekem mondja ezt, ráborítom az asztalt. lehet kiveszek egy nap szabit, hogy bemenjek anyázni, már hívtam fogyasztóvédelmet, békéltető testületet, önkormányzatot (persze nem vették fel egész nap), de nem sok jóval bíztattak.

szóval egy darabig nélkülem kell lökdösődnie a mezőnynek. :(
  • JuanG
    nahááát, ez nem is igaz! :DD
  • Alexease
    KOSZI!
    Csak most jutottam forum kozelbe, mert itt ultek a nyakamon:(
    Jo versenyt!
  • IzI
    Met baratunk atkuldi nekem.Egyebkent tom hogy varni kell,berakja magat flashgetbe azt nem indul el.Ez van
  • Met
    már meg oldottam
  • Toya
    Fut felül egy számláló, az ha eléri a nullát akkor feljön egy reklám amit ha bezársz máris feltűnik mögötte a letöltés linkje.
  • Giovanni #39247
    várni kell 1 percet :)
  • IzI
    Csak az a gond amit feltettel nem birom leszedni mert nem indul el a letoltes:)
  • Toya
    Töröld és próbáld meg azt használni amit legutóbb linkeltem.
  • IzI
    Nekem valamiert nem jo.Palyat nem tolti be pedig felraktam someplace elso exe-t
  • sajoati
    nem leszek, de figyelek ám! :) különben a szezon második felét alapul véve, helyedben magadtól tartanék jobban. :DDD
  • Toya
    Szerver elindítva.
    CTS - Someplace Else Speedway
  • Ciccio
  • Papailaca
    NAGY GRATULA PÁL LACINAK, AKI TEGNAP APA LETT!!!
  • petesilver
    Köszi, szavaztam! :D
  • DTap
    Neva Ring az Nascarhoz érdemes megnézni,egy elég munkás pálya.De szerintem nem rossz.
  • JuanG
    asszem ez nekem ment volna
  • Ciccio
  • Toya
    Megnyitva.
  • JuanG
    sajoati nem valószínű hogy jön ...legalábbis mostanában nem nagyon volt :)))
  • petesilver
    Bakker, kijegyzeteltem a szavazásra a válaszokat, és utána vettem észre, hogy a téma le van zárva :DDDDD
  • 72TSanyi
    Thx!
  • Toya
    Setup holnapra HaZsotól, ez lesz a fixed
  • Toya
    Fixed lesz, mindjárt felrakom valahova.
  • 72TSanyi
    Fixed setuppal indítjátok majd a szervert? Ha esetleg nem is, publikálnátok valami értelmes setupot? Thx.
  • Ciccio
    Akkor legyen moderate törés :) Mert ilyen FUN futamon az sem lenne jó, ha valaki kipördül és (lévén szűk a pálya) beleszánkózik egy másik, harmadik, negyedik, ötödik