51527
-
#39707 Na most mondták, csak 8-tól közvetítik. :( -
72TSanyi #39706 -
#39705 -
#39704 Lesz egy 24 órás endurance futam Lfs-el, Norbi indul először, 4-kor kezdődik. Szedjétek le a legújabb Winampot, utána erre a linkre kattintva elvileg elindul a közvetítés:
közvetítés -
#39703 HNR WINTER CUP, LOWE'S
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#39702 nem nyertem, csak elsőként haladtam át a célvonalon, itt nem nyert senki
nagyon diplomatikusan fogalmaztál azzal az "összeakadtam"-val, mondjuk inkább úgy, a türelmetlenségem áldozata lettél, egyszóval kilöktelek -
Toya #39701 Kurva jó verseny lett volna Pumy győzelemmel, de valahogy mindenkit ledobott a Chello, T-Online, stb... Ekkor Zso megállt és megvárt mindenkit, de Pumy sajnos már nem jött vissza.
A vége előtt 3 körrel egy az első helyért folytatott villongás során én összeakadtam Tihyvel és kiestem, így Tihy nyert Zso előtt :)
Volt már jobb is és rosszabb is. -
Ciccio #39700 A futamról van valakinek infója? -
#39699 SZERVER ELINDITVA!
HNR Winter Cup, Lowe's, 200 kor, Fixed Setup (FAST2), 2x PIT.
-
Toya #39698 Holnap majd valaki indítsa el a szervert, mert melózok és csak a futam indítására érek haza - persze csak akkor ha semmi nem jön közbe. -
#39697 Mar volt ez is:) Fizetos es kicsik a preview-k:)
Amugy koszi!!
Amikor neki alltam keresni posztereket, nem hittem hogy ennyire macera lesz:) Naiv voltam, es azt hittem, hogy 1 filmrol legalabb 1 hivatalos poszter nagyban letoltheto:))) Hir site-ok is szoktak ki tenni nagymeretu posztereket, bar azok i nkabb a legujabb filmekbol vannak, valszeg a film oldalarol szedik oket;)
Nekem meg, nehany regebbi is kellene (10-30 eves).:)) -
#39696 és ez? -
#39695 MET: Lehet barmi:)
TOYA: Mar meg volt minden:) Legalabbis talaltam vagy 30-40 film poszterrel foglalkozo oldalt, de az mind fizetos es kicsik a preview kepek:)
Keresgelek meg, csak gondoltam talan van valakinek a favorits-ben egy link:)) -
Toya #39694 Google képkereső? -
#39693 külföldi lehet? -
#39692 Koszi:P
Ez egynek jo:) De ha lehet, olyan kellene, ahol minnel tobb regi es uj film plakatja van fent;) -
#39691 hm?
mennyi kell?:) -
#39690 OFF
Online elerhetosegu, ingyenesen letoltheto, viszonylag "nagy" meretu (>1024 pixel szeles) mozi/film plakatokat/posztereket keresnek:) Aki tud valami lelohelyet, legyszi szoljon. THX!
ON -
Toya #39689 Max, Zso -
#39688 a setupot amivel mentetek belinkelnéd pls??? -
#39687 ne mond hogy vicces mert kitekerem a nyakad ...az egyik kedvencem, egyszer tuti kimegyek és nyomok rajta egy kört realben is :DDD
amit még ajánlok:
- Schottenring
- Solitude -
#39686 ok, thx.
tegnap néztem a Nordscheife-t, vicces kis pálya, aztán megnéztem, hogy milyen hasonló hosszú, vagy egyáltalán hosszú pályáim vannak, ez a lista készült (most csak fejből):
Le Mans Sarthe (kb. 8 mi)
Spa (régi) (8 mi)
Solitude (8 mi)
Thorton WCR (12 mi, bár ez nem az igazi szvsz... pár k. hosszú egyenes oszt jóvan)
Nordscheife (14 mi)
Isle Of Man (15 mi)
Clermont Ferrand (jó, ez csak 5 mi, szóval ez nem ér)
Ti milyen hasonló hosszú pályákról tudtok még? -
#39685 nincs :((...nem találtam egy alap kocsi TGA-t festettem át... -
#39684 Juan, Te hogy csináltál v8 festést? van vhol template-ed?
-
#39683 megsassantom majd, meg biztos erre majd jövök :))) -
Toya #39682 Most kipróbáltuk Zsoval, szerintem te nagyon élveznéd.
Nekem gyenge 15 mp-et adott Zso egy kör alatt :D -
#39681 CTS-el??? -
#39680 ÖÖÖ, hát az majd kiderül -
Toya #39679 Köszi, akkor 8-kor a fast2-vel indítom majd újra.
A következő hétre akkor egy Nürburgring 1970 setup rendel, ha kellene a pálya akkor itt megtalálod.
Remélem Juannon kívül azon kevesek egyike vagy te is Zso aki végigtud menni hiba nélkül :D -
#39678 Gyorsan csináltam egy "fast2"-t (nekem stabilabb és gyorsabb, mint az eredeti)
Akit pedig érdekel, itt van egy replay. -
IzI #39677 Kosz -
Toya #39676 Szerver elindítva a leírtaknak megfelelően! -
#39675 Csak annyi, hogy 24-én lesz egy jótékonysági online futam, ahol igazi NASCAR versenyzők is részt vesznek a 40 fős mezőnyben, amit a neten közvetítenek is. -
Toya #39674 A ma esti menü Lipcse lesz, ami egy nagyon érdekes és technikás pálya.
Letölthetitek innen Leipzig néven.
CTS moddal, kikapcsolt sérülésekkel és fast setuppal megyünk majd, mivel célunk a gyakorlás.
A jövő héten ha sikerül HaZsot előkeríteni és egy setupot kisajtolni belőle hasonló feltételekkel Nürburgring 1970 lesz. -
IzI #39673 Es mirol szol? Mert angolt nem vagom:) -
Toya #39672 Majd kitalálunk valamit :) -
#39671 off
csak egy kis érdekesség:
Irvan, Nadeau and LaJoie take on the virtual world: A squadron of NASCAR drivers will take on the virtual racing world in the first-ever Race2Safety Showdown on January 24 at Quaker Steak & Lube, just up the road from Lowe's Motor Speedway in Concord, NC. The entire 40-car field was filled in less than 48 hours after it was announced. The 200-mile race will be broadcast live on the Internet at www.realracingonline.com.
Irvan is pumped: "It's gonna be a lot of fun. I know the online guys are serious so I've been practicing a lot. I've qualified on the pole at Michigan, the track we're racing on, so I just need to work on my race set up." I'll be ready to take on all of them by race night." Irvan, Nadeau and LaJoie will compete side-by-side in racing simulators at the Concord, NC eatery and will be joined online by other NASCAR drivers including Boris Said, David Reutimann and Jeremy Mayfield. Nadeau's simulator will line up next to Irvan's. He has also been tuning up his skills. He's more than ready for the race. "Bring it on," he says, "This type of racing is very realistic with one important difference. You don't get hurt if you crash." /www.jayski.com/ -
Ciccio #39670 Este lesz valami FUN futam? -
IzI #39669 Amikor en neztem ott kb 2honappal ezelott 9999 volt:)es elvileg nem lehetet kapni -
Toya #39668 Alex kapcsolj már egy kicsit ICQ-t és segíts nekem :)