NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
Holnap megint sajnos csak 22.10-re tudok jönni.Ha tudtok várjatok meg.Ja és akartam kérdezni van már setup vagy csak én nem tudok olvasni?

Alexease
Bocsi a kesesert, tegnap keson ertem haza mar hasznaltak a szervert, nem tudtam leszedni a cuccokat😊

Mixed Cup, Oldring Day, GTP
- Eredmenyek
- Visszajatszas

Es meg logok a Talladaga-i futam eredmenyeivel, most talaltam meg a gepemen😞
Alexease
Nem a mennyiseg a lenyeg😊
Hi!
Ez a nascar téma lehet hogy engem is érdekelne! Csak hogy minnél többen legyünk. A köv. verseny van idõmérõ mikor lesz, és mi a szerver IP-je ahova fel kell csatlakozni?
Alexease
Engem is csak a botvalto miatt erdekelne! Mondjuk, az a baj hogy a betegseg kesobb jon elo.
Metwork
van lábváltó is?<#idiota>

I will use google before asking stupid questions.

sajoati
esetleg nem tudnád kipróbálni, hogy mennyire mûködik együtt az NR2k3-mal? ja, és ezen van kézi váltó? (ha nincs, akkor az elsõ mondatomat tekintsd semmisnek 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

Megérkezett hozzánk a nagykerbe a múltkor belinkelt ps2-es driveing force pro kormány, jelenleg 600 Ft-al drágább a nagykerára a Momo Force kormánynál. Szal szép, jó, de nem olcsó 😞 23.830+áfa a nagykerára.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Mielõbbi gyógyulást!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
jó kis tortúra <#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
En allergias vagyok azert nem tudok indulni. Eredmenyt este tudok kitenni, tegap kidoltem.
Biztosan mindenki rápihent a pénteki CUP futamra.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
vmi eredményt beírnátok? méért voltunk ennyire kevesen? 😞( egy ilyen jó pályán...

Hát igen. Futam közben egy rakat zavaró tényezõ hátráltathat! Ez jellemzõ.
Pl. nekem tegnap mákom volt, ugyanis elfelejtettem a procihûtõt visszakapcsolni, viszont mégsem fagyott le a gép a futam alatt. 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Oh nincs mit! CSak a következõ zavaró tényezõk voltak: rajtfelállásnál úgy gondoltam, állítok a görgõs széken, hogy tuti legyen. Az elsõ két körben bóklásztam összevissza, ráment a székbeállításra, mivel elmozdultam, ugyanúgy nyomtam a pedálokat mint mindig, csak a hatása volt teljesen más, ergo a kenyaroknál sok gondom akadt. Ezután tiszta körök jöttek, Tihy hibázott, feljöttem a 4-ik helyre. Elkezdtem néni az F2 space állást, és innen kezdõdött a kálvária. Mögöttem Tihy átlag 3 mp-vel, mögötte Toya jött fel rá 13 mp-rõl. Toya megelõzte Tihyt, tihy szakadt kicsit le, Tihy 6mp, Toya jön fel rám 3mp. Célegyenes, ránézek az állásra, Toyának kellett volna jönnie, gondoltam elengedem. NA ITT kezdõdtek a gondok. Toya helyett Tihy került mögém, Toya Tihy mögött 13mp-vel. Ezt elõször nem értettem, aztán úgy meglepõdtem, hogy elfelejtettem bevenni a kurva sikánt a célegyenes végén. Természetesen utána ilyen gondom nem volt, találkoztam Tihyvel, és Toyával is, amíg szedtem össze az autót a kavicságyból. Aztán idegesített, hogy a táblán úgy kell keresni megem, nincs színkódom, ez kb 4 körben okozptt kanyarelhagyási problémát. Közben elkezdett a barátnõm járkálni, elfelejtettem szólni neki, hogy verseny közben ne kapcsolgassa összevissza a kurva villanyt a szobában. Szóval kezdtek sûrûsödni a gondok, az autó egyre vezethetetlenebb lett, azt hittem 2 körrel a vége elõtt, hogy vége a versenynek, lazábbra vettem, odacsaptam a seggét, volt még 2 kör, az autó ment mindenfelé, és még a nagy elõnyömet elbukva az ötödik helyet is eldobtam. DE legalább a pálya megtetszett a végére, és már setupot is tudtam volna csinálni hozzá!!! 😊))

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Pete, köszi a versenyt! Tetszik ez a kb. 2 hónapja tartó adok-kapok. 😄

sajoati
Saubernél csak 75 meg 50 van. :-//

JuanG
nekem 60-on volt...asszem az a alap fast, de a gear -t hosszabbra tettem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Igen, ezt a túlmelegedésnek köszönheted. Én is ugyanígy jártam Le Mans-ban. (CSak én az 5. helyrõl estem ki akkor 😄 )

HaZso
Szerintem is a grille lehetett a gond. Mivel én idén 2 vagy 3 versenyen így estem ki a mixedben, jobbnak láttam, ha futamra leveszem 50-re. Be is jött szerencsére :-P

sajoati
b*szki, el vagyok átkozva GTP ügyileg. végre megvan az elsõ pole, az oké, hogy elrontom a rajtot, meg a sikánban orra bukva lecsúszom a 3. helyre, de hogy a 9. körben elhaljon a motor.... francba, biztos 75-ös grill miatt volt, meg se néztem, hagytam úgy, ahogy a fastban szerepelt...

bár ignition-t írtak, ezt nemtom, okozhatta-e a túlmelegedett motor. jó volt, megyek 5-ösben 180-al, erre elhal a motorhang. fullra megszûnt. ennyit a versenyemrõl. 😞(

Alexease
SZERVER ELINFDITVA!
Mixed Cup, GTP Day, OldRing, 41 kor, Custom Setup
sajoati
en a faston modositgattam ezt-azt, de szerintem a fasttal is lehet jol menni, bar nem sokat probaltam, de akkor erdemes hozzanyulni, ha azzal mar szabvany koroket tucc futni 😊

Köszi a pályabejárást! A következõ lépésem, hogy kiderítem, hogy vajon Toyotához fellelhetõ-e beállítás ehhez a pályához. <#conf>

sajoati
nekem is teccik, van egy rész, ami olyan, mint Spa (2 gyors balos, aminél a kanyarban kell lassítani, aztán vagy eltalálod, vagy jobbra kimész a rizsföldre), igazából a közepe == gázadás-fék-gyors kanyar, aztán van egy U-turn-szerûség benne, aminek elég szûk a kimenete, ezért nehéz jól elkapni.

nincs viszont sok szintkülönbség, ami tkp nem rossz, a sikánokat viszont pontosan kell bevenni, mert meredek a rázókõ.

kúl.

JuanG
Alexease!!!

Ha jól láttam a Mixed versenynaptárban a 09.27-i futam el van írva...nem aero hanem Iroc...gondolom 😊

JuanG
most néztem sztem nagyon jó pálya...kicsit lehetne szélesebb...de jó!!! nem tudom mihez hasonlítsam 😞

Ez az Oldring melyik pályához hasonlítható? Sajna a 7végén nem néztem meg, 7közbe pedig nem volt idõm foglalkozni vele. Addig is szoktatnám magam a gondolathoz, hogy ezen a pályán kell normális eredményt elérnem, hogy elkezdjem a felzárkózást a felsõházban! 😄

JuanG
ja nem, oldring, bocsesz...

JuanG
ez most az osterreichring?

sajoati
ja, hát nekem ez a hajeldobós hotlap 😊 amúgy van pár veszélyes rész benne, amit versenyen merész dolog lenne úgy venni, bár ez a legtöbb pályára elmondható.

1:38.4-5? Még a környékében sem 😊 Igaz azt stabilan akár 100 körön át is 😛

sajoati
no, hát sajna senki nem szerverezett oldringre, így maradt a tesztelgetés egy "fenomenális" ati1 setuppal, 1x38x4-5 körül tudok jelenleg, illetve, ha egyszer... na de mindegy is.
HaZsoék biztos jóval ez alatt járnak, nekem óvatoskodni kell a sikánokban 😊))

Alexease
HNR SZERVER KERDESEK, OTLETEK, VALTOZTATASOK, IGENYEK STB.
Keretik minnel tobben megjelenni es hozzaszolni, otletezni a temahoz! THX!
HNR Forum
Alexease
<#finom>
sajoati
látom, vannak itt még ínyencek! 😊)))

Alexease
A HNR forumra irogatok a szerverrel kapcsolatban! Fontos lesz, legkesobb holnap estig le kell hogy adjam az infokat, vagyis jo lenne a minnel nagyobb reszvetel a forumon😊
Ha fent van a lenyeg szolok.
sajoati
ez most otthoni. de különben van. 😄

Alexease
Van! A legjobb! A honvedsegnel regen csak azt ettem meg, addig amig husgomboc helyett csak egy nagy osszeragadt, csomos liszt gomboc uszott a paradicsomleben😊)
Met
Van töltöttpaprika konzerv?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
vki nem indít oldring prektiszt? elugrom kajálni (tõtöttpaprikát 😊 ), aztán visszanézek, de lehet bemegyek szinglizni egy kicsit, viszont ha van vki indítós-kedvében, posztoljon már ide, jól!

Thx Laci!!!<#worship>
Hi! Rorro küldtem neked e-mailben autot,bemásolod a játékba és ott tudsz belöle tga file-t csinálni,utána meg jöhet a pfotoshop!<#nezze>
Ha neki kezdek egy festésnek csinálom míg kész nincs, de Keddtõl már sajna lassaban megy majd.Kezdõdik az utcsó tetves évem a suliban úgyhogy már nem lesz túl sok éjszakázás...
Met
hát ha keddre megcsinálod nem lehet túl bonyolult<#bee1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A fene, már nagyon várom azt a BMW-t.
Neki akarok kezdeni a festésének, az elsõt lehet be is fejezném még kedden.
Papailaca
Laci majd csak este lesz...

Let\'s get ready to Rumble!

Jó reggelt!
Hol a BMW-m Laciii???<#banplz>